Igår var både jag och mamma lediga så vi passade på att åka ner till Uppsala och städa ur lägenheten inför flytten. En ordentlig storstädning behövdes verkligen och nu är det färdigt att flytta in alla lösa saker på lördag när vi flyttar på riktigt. En matsäck i form av hemgjord pizza blev första måltiden i lägenheten.
Framåt kvällen blev det sedan taco-kväll med tjejerna. Sista gången jag träffar dem innan vi flyttar nu. Rolig kväll men smått sorgligt samtidigt. Tänk att vi flyttar om tre dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det blev en rätt bra dag av denna lediga tisdag ändå. Är det bara jag som nästan blir stressad över att man måste hitta på massa saker när man har lediga dagar, just för att de är så få? Skönt att man inte degat bort hela denna dagen åtminstone.

Började dagen med att åka ut i skogen en sväng för att plocka blåbär med mamma och pappa. Rätt dåligt med bär men en del fick vi ändå ihop. Tycker det är rätt mysigt att vara ute i skogen sådär jag. Efter lunch hade min nattjobbande pojkvän vankat så då tog jag mig hem till honom. Vi bestämde oss för att köra på mer bärplockande men nu på jordgubbssjälvplocket i Västerby. Vad är en sommar utan västerbyjordgubbar? Att Sebbe bott i Hedemora hela sitt liv och aldrig varit där var en ännu större anledning att ta sig dit. En hel del jordgubbsätande blev det alltså, och såklart gos med kattungarna som man inte får nog av.

Likes

Comments

Hej på er! Igår hyrde vi oss ett släp och körde första flyttlasset till lägenheten i Uppsala. Med lite hjälp av mamsen och pappsen gick det fort. Vi hade inte så väldigt mycket saker som skulle flyttas heller då vi hyr delvis möblerat. I princip alla möbler är uppställda i lägenheten nu i alla fall. Resten av småplocket åker med när vi flyttar om två veckor.
Mitt rum här hemma är smått sorgligt för tillfället då jag knappt har några möbler kvar här. Tog med mig min säng, mitt skrivbord och byrån och sover nu i bäddsoffan som står kvar. Just nu är jag så taggad på att flytta och vill helst iväg på en gång. Men två veckors jobb lär avklaras först.

Likes

Comments

Några bilder från går kvällens festligheter🎉 Efter en dags jobb bjöd jag in på förfest hos mig, därefter tog vi oss till Borlänge och liljan där Will Sparks spelade. Behövlig kväll med roligt umgänge. Nu har man dock fått sin dos alkohol så festsuget är stillat för ett tag till.

Idag är man ju mindre pigg. Sov ut och tog en lång frukost innan jag och S åkte till honom för att titta till kattbebisarna. De är i det där allra sötaste stadiet nu. Fortfarande är pyttesmå, men har nu börjat upptäcka omgivningen lite mer. Man får inte nog av dem😍

Likes

Comments

Ledig förmiddag idag, ovanligt va? Jobbade 16-21 så hade en chill morgon innan det. Frukost följt av degande på verandan i soligt väder var en bra morgon. Vädret är verkligen allt för mitt humör.
Imorgon jobbar jag lyckligtvis förmiddag så på kvällen ska vi ut och jag är så taggad. Har inte varit ut sedan studenten så nu har man hunnit få tillbaka suget. Allmänt taggad på att bara hitta på något kul. Hoppas morgondagens jobbpass går fort.

Likes

Comments

Ledig förmiddag likt många andra dagar. Lagat matlådor för kommande dagarna och kört hemmaträning på verandan. Funkar bra när man saknar gymkort och vill hinna få sig lite sol.
Idag jobbar man stängning, igen. Vill bara att veckan ska gå fort så det kan bli helg. Första lediga helgen denna sommar, weho. Så taggad på två lediga dagar i rad, att få gå ut på fredag och sedan börja flytta på söndag!

Likes

Comments