For till Aqua Nova idag, var väl typ vi och alla barnfamiljer där. Hade roligt i alla fall och lunchen var helt okej den också. Slutade dock med att vi hamna i barnpoolen för att bubbelpoolen var full och Sebbe tyckte att allt annat vatten var för kallt.

Likes

Comments

Fick ta mammas bil till skolan igår vilket är lyx. Kunde därför komma hem en timme tidigare och faktiskt utnyttja att vi slutar så tidigt som vi gör på fredagar. Blev sen snabbpass på gymmet innan jobb. Körigt jobbpass med mycket folk men kom snabbt in i rutinerna igen trots att jag varit borta så länge. Blev sen filmkväll här. Hemköp reade ut alla hjärtans dag godiset så vi slog till på en ask till filmen 😋

Likes

Comments

Denna lilllördag körde vi på bubbelkväll. Gillar att vi har börjat med veckliga (är inte ett ord men borde vara det) tjejkvällar. Taggad på helg imorgon men först måste jag få en del plugg gjort ikväll och sedan ett arbetspass avklarat imorgon efter skolan. Första dagen på jobbet efter två månader borta på grund av Australienresan och fingret. Lite nervös faktiskt, tur det är ett kortpass.

Likes

Comments

Titta vad mamma hittade mitt i storstädandet. Min gamla bildmapp från högstadiet. Fanns en massa spännande där i, bland annat de teckningar och målningar som syns på bilderna. Tycker det är så roligt att se gamla bilder, en del minns jag att jag var så nöjd med och stolt över medan man nu inte alls tycker de är så speciellt bra gjorda. Tur man utvecklas med tiden. Blir dock lite besviken över hur lite jag håller på med sånt nu. Ritade massor under högstadiet men nu har det blivit dåligt med sånt även om intresset finns kvar. Älskade individuellt val för då kunde jag få sitta och rita och måla och testa olika tekniker.

Likes

Comments

Hej på er! Pepp morgon då jag vaknade till sol och lite varmare väder. Taggar också att hänga med tjejerna ikväll alla hjärtans dag i ära. Less på all hype kring alla hjärtans dag, alla företag som försöker få en att tro att man måste köpa en massa dyra presenter och alla singlar som klagar på hur de inte har någon partner på alla hjärtans dag. Brukade förut alltid fira lite med kompisar, jag och Alice köpte hjärtformad choklad och såg på Valentines day tillsammans på högstadiet. Har haft förhållande de senaste tre åren men vi har väl inte gjort en sådan big deal av det. Var ut och åt middag förra året. I år ses vi inte alls och jag "firar" men mina tjejor istället. Tycker inte alla hjärtans dag ska handla om att man måste ha en partner eller köpa dyra presenter. Mer att visa uppskattning till alla dem man älskar.

Likes

Comments

Tänkte visa det nyaste tillskottet i träningsgarderoben så körde en före och efter bild på samma gång. Cirka två sekunder mellan bilderna, samma kläder, samma rum, samma ljus men annan hållning och annan vinkel. Något jag försöker ha i bakhuvudet när man ser alla dessa fitness konton publicera bilder på "perfekta" kroppar. Klart man väljer att publicera den bild man ser bäst ut på, men man lär komma ihåg att alla tänker så och att alla inte jämt ser ut som de gör på sociala medier.
Nya träningstightsen kommer för övrigt från H&M, har ett par till i grå som är ett par favoriter, såå sköna. Sport bhn är H&Ms likaså men den har jag haft ett bra tag.

Likes

Comments

Inställd lektion och hemstudier har lett till att det blivit en ledig måndag för mig. Blir så orimligt lycklig av att veta att jag slipper gå till skolan, även om jag ändå bara hade behövt gå på en lektion egentligen. Är bara så omständigt att åka till Falun för en kort lektion så är så skönt att få stanna hemma. Tror alltid att jag ska vara så himla effektiv och få så mycket gjort under lediga dagar mitt i veckan. Intalar mig själv varje gång att jag ska göra klar allt plugg, träna och storstäda rummet. Får väl se hur det går med det denna gång... Börjar i alla fall med grötfrukost och lite slösande av tid framför youtube. Älskar frukost, vaknar alltid hungrig, men orkar aldrig gå upp och laga något ordentligt på vardagar så me like sovmorgnar.

Likes

Comments

Detta väder ger sånna vårkänslor, me love it. Att hänga på sjön är bästa på soliga vinterdagar☀️

Likes

Comments

Jag som aldrig brukar hitta något kom hem med en hel del igår. Alla plagg från New Yorker. Tycker de har en sådan blandning av kläder så ibland tycker jag inte om någonting de har och ibland hittar jag massor. Är nog mest nöjd med min hoodie faktiskt, så himla mjuk när den är helt ny. Inte orkat införskaffa mig en ny sedan jag glömde min på skolgården sista dagen innan sommarlovet.

Likes

Comments

Efter en två lektioner lång skoldag blev det Borlänge med familjen och shopping och Ikea fika. Köpte bland annat toppen på bilden. Kul att ha hela familjen samlad för en gångs skull. Nu bär det strax av mot gymmet med Sebbe och sen blir det väl middag och kanske en filmkväll om jag håller mig vaken.
Trevlig fredag på er.

Likes

Comments