Snapshots från senaste. Gillade kontrasterna i mina lunchbilder. Varmakoppen ena dagen när jag bara inte hade ork till något annat, finlunch dagen efter när pappa kom hem med köttrester från gårdagens grillning uppe i husvagnen.
Picknickar (säger man så?) har kommit att bli the go-to activity för sommaren. Kvällsfika vid sjön med S har det blivit ett par gånger och idag körde jag och Alice på lunch vid sjön efter att ha tagit en premiärrunda på vårt nyöppnade Dollarstore som vi inte hunnit besöka än. Lär bli en ordentlig shoppingtur där innan flytten i höst kan jag tänka mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter ännu ett körigt jobbpass till stängning mitt i midsommarruschen fick även jag komma iväg på lite midsommarfirande. Femkamp och grillning gav en bra midsommar i min smak. Lider fortfarande av studentförkylningen så blev ändå en tidig kväll för mig. Regnet som kom senare på kvällen (för vad är en midsommar utan regn?) drog dock ändå ner feststämningen lite så jag missade inte mycket.

Likes

Comments

Nu är det sommar på riktigt. Skolan är avklarad (har inte riktigt greppat detta med att vi nu faktiskt tagit studenten) och jobbsommaren är i full gång. Hunnit med att paddla ut till ön och bränna mig i solen, dricka te under en filt vid Matsbo och idag vart det en kort promenad bland åkrar och blommor för att komma ut en stund innan det blir jobb igen ikväll. Älska svensk sommar när vädret är såhär. Vill försöka njuta av sommaren och sista tiden innan man flyttar nu men det är inte helt lätt när alla jobbar hela sommaren på olika arbetsplatser med olika jobbtider. Man för försöka puzzla ihop det med olika jobbscheman så gott det går.
Ikväll blir det nog körigt på jobbet såhär dagen innan midsommar och imorgon blir det jobb tills stängning vid 15 innan midsommarfirandet kan börja. Klagar dock inte, trivs superbra än så länge så tror det blir en bra sommar ändå☀️

Likes

Comments

Hade en sjukt rolig första dag på studentveckan igår. Blev maxlunch i parken utanför skolan och lite hängande och drickande i parken innan vi tågade med klassen mot torget för själva mösspåtagningen. Promenerade med ena foten på trottoaren och andra på gatan, hoppade i armkrok på ett ben fram till brunnen, läste texten på latin, kastade våra mynt och sprang upp till ringen av studenter innan vi alla sprang in i mitten och tog på oss våra mössor. Knäppa men roliga traditioner i Falun. Blev sen hem och ta en powernap innan det blev förfest i Falun följt av utgång på etage. Idag har det varit vila under dagen men ikväll är vi igång med aktiviteter och fest igen.

Likes

Comments

Igår kväll var det vår tur att ha vår studentbal. Vädret skärpte till sig och vi slapp regnet som öst ner tidigare under dagen. Frös inte allt för mycket heller. Så kul att så många faktiskt gick på balen och att få se alla fina och uppklädda🌸

Likes

Comments

Igår var jag en sväng förbi Martin Kochs bal på Garpenbergs slott och tog lite bilder på Alice och Maja och deras killar. Massor av fina par där och studenterna i Hedemora har ju finaste stället att ha bal på. Superfina var de och jag har för många bilder att välja bland.

För ett år sedan var det jag som stod där tillsammans med Sebbe på hans bal. Ikväll är det min egen studentbal i Falun. Fortfarande sjuk och vädret är ju inte sådär jättekul men vi hoppas på en rolig kväll ändå.

Likes

Comments

Tillbaka efter studentresan till magaluf. Rolig men intensiv vecka har det varit. Haft sjukt kul men var även mer än redo att åka hem när det var dags. Blev såklart sjuk under resan likt många andra så första dagen hemma igen var jag sängliggandes hela dagen framför serier. Lite piggare idag tack och lov. Ikväll ska jag ta en sväng förbi Hedemorafolkets studentbal och fota lite. Imorgon är det vår tur att ha bal och jag ser fram emot det massor, så sjukt trist att vädret är sämst dock. Hoppas på att det inte regnar en massa eller är allt för kallt. Satsar på att bli frisk tills på måndag också när studentveckan drar igång för fullt. Regn, kyla och mer alkohol är väl kanske inte det ultimata för tillfrisknandet.

Likes

Comments

Kom hem igår kväll efter en 24h kryssning med familjen. Så länge sedan jag var på något sånt. Handlat taxfree och käkat för mycket på buffén. Hittade ett par allergivänliga örhängen i stil med vad jag sökt efter till studenten också, mer än nöjd. Nu kör vi sista riktiga skoldagen innan det imorgon bär av mot Magaluf, så taggade på allt just nu🎉

Likes

Comments

Blev en mysig tur på förmiddagen med syster. Jakt på liljekonvaljer för att ta med till kyrkogården. Hittade tillslut några även om de knappt hunnit blomma. Tror de är uppskattade ändå, trots allt tanken som räkans.

Likes

Comments

Vilken sommardag det blev igår. Solat och ätit glass hos Alice, grillat med familjen och åkt nercabbat i chevan. Har för övrigt jobbat mitt sista pass innan studenten och lämnat in sista uppgiften i skolan. Nu är det verkligen bara festen kvar.

Likes

Comments