Ett par bilder från dagen. Suttit och pluggat hemma på förmiddagen, käkat pannkakslunch och sedan varit ner på stan för basgruppsmöte följt av seminarium. Härligt höstväder de senaste dagarna. Jag har dock mest känt mig ständigt småstressad på grund av att inlämningsdatumet för andra PM inlämningen närmar sig och jag känner mig helt lost i mitt skrivande. Borde lugna mig tills jag fått feedback på första utkastet, men det var ju lättare sagt än gjort. Ska försöka fokusera på seminarieuppgifterna som jag faktiskt tycker är roliga så länge och köra på med mitt PM nästa vecka när jag fått lite mer vägledning. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det är söndag och jag är tillbaka i Uppsala. Lördagens planer blev inställda så åkte tillbaka redan mitt på dagen igår. Blev i alla fall en mysig kväll i fredags med pizza och förfest med tjejerna innan de drog ut och jag gick hem och la mig. Trist att jag inte kunde följa med men måste ta det lugnt nu om jag ska bli frisk.
Rätt skönt att ha hela söndagen här i alla fall. Gillar att kunna ta det lugnt och fixa iordning inför den kommande veckan på söndagar.
Fått lite ordning bland sminket som man haft ligga i en necessär sen man flyttade in. Fortfarande en hel del grejor man inte orkat få någon bra ordning på sen flytten. Men det får komma efterhand. Kollat över och skrivit upp veckans schema för att få det klart för mig hur veckan ser ut. Få schemalagda saker som vanligt men hemstudier passar mig bra, speciellt nu när jag behöver all vila jag kan få.

Likes

Comments

Nu är det höst for real och jag har lite hatkärlek till det faktumet. Älska härliga höstfärger, hata kylan.
Är hemma i Hedemora nu och har idag varit till vårdcentralen för att ta reda på vad som är fel med mig. Misstänkte lunginflammation efter lite googlande hemma och det stämde mycket väl så tur var det väl att jag sökte vård. Får nu käka antibiotika ett tag och hoppas på tillfrisknande.
Det känns sjukt frustrerande att vara sjuk igen efter en hel sommar av förkylning. Har längtat så sjukt mycket efter att få träna men det lär ju inte hända på ett tag. Vill inte hamna efter i plugget nu heller eller missa fler roliga kvällar med vänner så vill bara bli frisk med en gång.
Nu vet jag åtminstone vad felet är och ska börja ta medicin så förhoppningsvis blir jag bättre fort och slipper sjukdomar på ett bra tag efter det.

Likes

Comments

Helgen har ju inte riktigt gått som jag velat. I fredags peppade jag på att en helg med vila skulle bota min förkylning men oj så fel jag hade.
Blev rätt så rejält dålig redan på fredag kväll med hög feber och jobbig feberfrossa hela natten. Varit dålig hela helgen med lite mindre upp och nedgångar. Igår missade jag träffen med min basgrupp inför dagens seminarie eftersom jag inte alls hade orken.
Aningen piggare idag pallrade jag mig in på seminariet, orkade verkligen inte missa det. Måste göra en komplettering då vilket blir massa extrajobb. Sen får man inte missa fler än 3 seminarier på en termin så man vill inte gärna offra en om man kan ta sig dit.
Glad att jag var där för det gick ändå helt ok trots att jag var rätt trött. Nu blir det vilavilavila så satsar vi på en piggare Bella på nästa seminarie på torsdag. Måste bli bättre till helgen också för då ska jag hem och fira inte bara en men två av mina tjejkompisar som fyller/har fyllt år. Alltid massa roligt på gång när man är sjuk, visst?😩

En balkongfrukost när man var aningen piggare. Så skönt att sitta ute och få andas frisk luft när man stannat inomhus för länge. Börjar dock bli lite för kallt för sånt så man fick klä sig ordentligt. Trist att balkongsäsongen är slut, älskar vår mysiga balkong och har knappt hunnit använda den.

Likes

Comments

En slö pluggmorgon har jag haft hittills idag. Förkylningen efter recceveckan hänger kvar och jag är inte sådär superpigg. Var tänkt att bli utgång igår men det blev hemgång efter förfesten för min del, ingen ork alls. Skönt att man inte har något schemalagt först på tisdag i alla fall. Får ta det lugnt och plugga från soffan under denna långhelg och hopps att man blir frisk.

Min standardfrukost. Havregrynsgröt med blåbär och nu har jag även upptäckt jordnötssmör på gröt, hur gott som helst👅

Plugg, plugg, plugg.

Likes

Comments

Efter en mysig helg hemma i Hedemora är man nu tillbaka i Uppsala och igång med ny vecka. Det var skönt att få komma hem och träffa folket där, men kändes inte tyngre för det att komma tillbaka till Uppsala. Trivs så bra här. Hade "finmiddag" med S söndag kväll med riktig lyxig mat som ni ser, åtminstone till skillnad från all köttfärs och falukorv vi annars lever på haha. Sen var det bara att ta sig upp till föreläsning måndag morgon. Fick besök av Alice igår också, sjukt att vi båda bott här i tre veckor men inte hunnit hälsa på varandra en endaste gång. Det lär bli ändring på det nu tycker jag.

Likes

Comments