Idag är den ända dagen på året alla signaler känner sig som mest ensamma. Ända dagen på året man är extremt tacksam för sin pojkvän. Jag snackar om alla hjärtans dag, jag tänker fuck it jag bryr mig inte om den här dagen man blir bara deprimerad ju. Okej där ljög jag men jag vill också ha blommor och små söta hjärtformade godis askar. Men det kommer så småningom när jag är gammal nog;) Idag vankas det iallafall stranden för det är jättevarmt, folk säger att vi har haft tur och kommer ha sol hela veckan! Wiih lite bränna kommer jag ha när jag kommer hem:D
Hare fett bra!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu har vi grannar på besök här i Turkiet, men snart ska vi ut och äta på özkebab heter stället med jättegod mat! Idag har vi mest chillat och varit på stranden. Dock var det ganska kallt fram till typ 12 efter det var det jättefint väder så jag sola lite och sov lite eftermiddag i solen. Hoppas allt är bra med er hemma i kalla Sverige!
Hare fett bra!

Likes

Comments

Nu sitter jag på flygplatsen till alanya. Det var värsta strul med billjetterna vid in-checkningen men nu ska vi iallafall strax gå på planet men tänkte blogga innan lite. Jag hoppas ni har det super bra så bloggar jag när vi skaffat internet!
Hare fett bra!


Likes

Comments

Hola! Idag så har jag mest tagit det lungt, jag har sytt in mina byxor och sånt bara. Igår var jag på bio med Pontus och vi såg på 'Zero Dark Thirty'  filmen var jätteseg! man blev så jävla trött om benen och rumpan somna liksom nä det funkade inte för mig! Jag kom liksom inte hem förens halv 1 vilket är jävligt sent, som tur följde Pontus mig hem;) Men tänkte säga samtidigt att på måndag ska jag till Turkiet en vecka, vi har ju internet där nere så jag kommer uppdatera!

Hare fett bra!

Likes

Comments

Idag var en helt vanlig dag i skolan så har inte så mycket men efter så var det full rulle! först hade jag extra matte och sedan vid sex åkte jag och min syster till gymmet och först sola vi sedan var vi med på världens bästa Zumbapass, det är nog det roligaste jag gjort på ett rejält tag kan jag säga er! Men till något helt annant nu, jag ska byta min header men jag har inte orkat att lägga in bilder från min kamera så håll ut allihopa jag ska byta:) Nu ska lilla jag ta och sova för imon har jag mitt andra nationellaprov så önska mig lycka till!

Hare fett bra!

Likes

Comments

Tänkte bara påpeka att idag hade jag NationellaProv i svenska, första nationella avklarat av en massa andra denna terminen och det suger åsneballe faktiskt. Tur det att svenska provet var skit lätt så det var liksom ingen match för mig;) så håller tummarna för alla andra prov är lika lätta, dock tror jag inte det men man kan alltid önskedrömma lite såhär på kvällskvisten. Iallafall efter det åkte jag till tandläkaren och hade kontroll och kolla ifall jag inte hade hål eller så. Sedan klippte jag mig även! Blev jättenöjd så det är grymt ju plus hon jag hade var super trevlig!:) sedan vid halv åtta åkte jag till sportlife och sola eftersom jag har skaffat sådant sol&relax kort så man får ju en najs bränna nu till sommaren!
Hare fett bra!

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaks på bloggen! Jag har fått tillbaka min dator och laddare så är sjukt glad just nu:) Så nu blir allt som vanligt igen! Jag hoppas att ni har haft det bra utan mig och att ni inte har haft allt för tråkigt när jag inte bloggat (önskedrömmar) Iallafall så har det hänt ganska mycket men jag är ju en sån lat jävel så orkar inte skriva allt typ lite bio och träffat vänner. Liksom det en vanlig tonåring gör på dagarna förutom det där att festa, det har jag inte gjort.. haha jaja jag är cool ändå! Vi hörs senare!

Hare fett bra!

Likes

Comments

Jag har bloggat extremt lite på sista tiden, och jag har ingen speciell anledning faktiskt men har bara inte orkat att skriva. Visst har jag tänkt att jag ska blogga men det har liksom aldrig blivit av. Plus min macbook är ju sönder och är just nu på lagning så får se när jag får tillbaka den datorn. Nu sitter jag med någon pc dator och får se hur det går för jag är ju van med macbooks men jaja haha thats life liksom, man tager vad man haver;) Annars så är livet nog ganska bra för mig, det är något sjukt mycket i skolan bara tyvärr men så är livet liksom. Hoppas ni har det bra så får vi höras senare när min dator är tillbaks.

Hare fett bra!

Likes

Comments

Idag har jag haft en mys dag med mig själv. Vaknade runt 12 av att pappa väckte mig och jag låg kvar en lång stund kan man säga. Sen gick jag upp och tog frukost snacka med mamna&pappa lite om saker som har hänt på senaste tiden. Sedan har jag kollat på film och sånt bara så nu sitter jag och äter typ nudelsoppa som är inprincip bara vatten och något konstigt ämne. Men igår så träffade jag en kompis och ah vi såg film och myste helt allmänt! Men jag hoppas att allt är bra med er så hörs vi senare.
Hare fett bra!

Likes

Comments