Det var det sista jag Johanna och Louise bestämde oss för när våran lilla förfest på midsommardagen hade förvändlats till ett jävla cry-partaj.

Alla satt och lipade, dom har nog känt mig sen jag föddes dom brudarna, jag skulle sätta en peng på att ingen av dem har sett mig gråta innan, men nu var det bara så det var.

Efter ungefär 5 minuter blev jag helt knäckt över att mina ögonfransar blev fuckade, så känslig är jag ;)

Klockan hade hunnit bli kvart över elva och vi missade hela hyppeln festen, vi åkte till hälsö, vi var väl där vid 12-tiden, och det var INTE kul där.

Vi ringde pojkarna på hyppeln, självklart ordnade dom en båt och hämtade oss, Lousie stanna kvar.

Märkligt nog var jag inte på hyppeln förrän halv 4, på vägen hem möter jag min kusin alldeles blodig i fejjan, jooo självklart var hela jävla hyppeln full av DRAMA, som alltid..

Jag var väl hemma vid 7 totalt cp och däckade av tills idag.

Det var en sjuk dag, men ändå jävligt trevlig jag var ju med mina bitches :D

Jag älskar er det vet ni! PÖSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hmm jaa man kommer hem typ vid 10 på morgonen bakfull som ett jävla ras, börjar bre mackor som aldrig förr, packa tio liter saft & bullarehhh och går å joinar alla andra klämmkäcka familjer på sandtången, Hyppeln. Man vet ju direkt att jag är den enda som har supit skallen av mej två dar i rad och det är lördag morgon.. Men ÄNDÅ skuttar man glatt fram å tillbaka servar me allt man har släpat fram och tillbaka, bilar, grävskopor, spannar, spadar, kakor, festis, badar, slänger, hoppar, upp på bryggan, ner för bryggan som om jag inte hade supit på 30-år. Det är ju sån´t man måste palla nuförtiden... Och jag gör det bra :D

Btw..

Saraaa jag älskar dej, dvd.

Annelie fick en pojke, Emelie fick en flicka, grattis grattis :D Nu slipper jag sitta inne ensam i sommar *Hehehe*

 

Likes

Comments

Jaaa dagen började med bärs och Hyppelns IK match haha sedan gick jag hem och skulle göra mig iordning, det tog ett par timmar så jag missade färjan, mamma tvinga på mig papiliotter eller hur fan det nu stavas så Rebecca gapskratta och kalla mig gammel kärring och sa att jag skulle dra ut dom direkt, och att dom skulle komma å hämta mej med båten, fan va glad jag blev!

Ner till båten gick jag, och jag hade glömt att käka efter jag tränade för jag hade så bråttom eheee inte så smart.

I båten satt ett kanonfullt par, det var bara jag å Jimmy som var nyktra. Det står en 5 liters dunk på bordet, Becca öser på groggen så allt blir pissevått, härligt.

Det dröjer ungefär 2 sek innan Bella är kanoooon.

Becca måste pissa, Jimmy jävlas och gasar så hon får vatten över hela sig, kom ihåg att hon är dyngrak människan, hon välter och anders får precis tag i henne men halva hon är våt hahaha halva kroppen var i vattnet hahahah!

Snabbspolning dårå väl framme på hönö, kör Jimmy oss med bilen hem till Anders, Becca kan inte gå, det blir ett jävla liv.

Jag ringer Bjerse å hon å babsen kommer.

Vi super mer.

Jag går in i huset och skall pissa, när jag öppnar dörren sitter Anders med byxorna nere och har däckat på dassstolen HAHAHAHHA

Rebecca sov oxå. MEN INTE JAG!

Vi går över till Daniels, jag åker till Milky å möter Emma & Sebbe mfl. Vi åker till strandbaren, under den tiden hade jag fått i mig en ungefärlig liter sprit.

På strandbaren dricker Bella mer.

Jag träffar Az, det första han säger när han ser mig är "FAN va full du är Bella" Aja hej på dej med :D

SEN slutar kvällen på ett sånt sjukt jävla men ändå ett rätt typiskt Bella vis, haha och nej jag tänker inte berätta vad som hände hahahah

Pyss!

 

Likes

Comments

Den här underbara dagen börjar med att Bellas fötter blir blöta när hon ska in i badrummet, tittar mig omkring och det är en plaskedamm på golvet - jodå! Visst! Tvättmaskinen pumpar ut vatten, helt yrvaken tar jag telefonen och ringer JM´s vaktmästare i trosor och t-shirt och allmänt as ful. "Är du hemma nu eller?" Säger han.. "- Eh ahhh" säger jag "Då kommer jag med en gång" - MEN GUUUD VA KÄCKT! Sprang och låste dörren och hann iallafall att klä på mej! Ah han ringde ett rörläggeri som kom å fixa det, kanon bra! Bella blir glad och ska va så jävla redig och cykla till skolan, trampar iväg jättestolt över sig för att hon är så JÄVLA redig :D Nerför bron kommer jag när det plöstligt säger PANG! Jaha jomen visst,  klart att jag hade fått punka! Springer ner till klippan och låser helvetet där å tar vagnen till skolan, där jag ska ha en muntlig redovisning om att jag är så jävla redig och cyklar till skolan så hälsopedagogiskt riktigt! Jag nämde inte ens cyklen, jag hatar han !

Går ner till klippan efter skolan, tänker aja men nu ska vi inte brusa upp, det är ju bara att garva åt denna sjuka dagen, låser upp cykeln och går mot färjan väntar och väntar gör Bella...Kommer det någon färja !??? Neeej självklart strejkar dom! Så jag får vänta en halvtimma till! HURRA!

VÄL hemma skulle jag ringa el-hor-giganten som har lovat mig en ny mobil efter att de har haft min i över en månad, efter tre gånger av samma fel skulle jag få en ny, den skulle jag ha fått i torsdags, jag ringde, hade den kommit in ?? NEJ! självklart inte!

Hahaha lite roligt är det fan asså :D

 

Nu sitter jag på hyppeln och pluggar ihjäl mej och har fått ett till hemligt extra bonus problem som är minst lika jobbigt som ovanstående :(

Det är inte lika kul, men jag är fortfarande på bra humör ändå hahaha det har nog slagit runt tror jag :D

Kan inte bli så mkt värre!

 

Nu ska jag ut å leka! Pöss!

 

 

 

Likes

Comments

Va gör jag då??? Det vet inte jag, inte du heller hahahaaaaa :P

Likes

Comments

Sjuk......!

Blä!

Noah jobba sig som faen imorse, tyken är han också, ungen är bara 1,5 år ffs! :D

"Nu får det vara slut!" Säger jag och försöker låta mogen mor nr 1!

"TITTUUUUUUUUUUUT" rimmar ungen och garvar som aldrig förr, och då börja ju jag med såklart. Bra mamma man är haha :)

Va ska man göra? Han är ju bara för skön, brås på sin mor såklart ;)

Han kan även säga asshole, något han är extremt stolt över...Oops.

Jonnie är hans favorit, han har tom fått en egen sång, tror det blir en single snart "Onny, onny, nonny no no no no no nooooonny!!!!!" osv osv.

Han har nu börjat sjunga om allt i denna melodi, hoppas bara det nya ordet kommer upp i denna sång :O

I miss my Lollz :(

Hela supertrion saknar jag det är så..Tyst och trist.

Men snart är vi där igen hahahaha :Y

Idag kommer Mike å visiterar, lite kul! Har ju inte sett människan på ett par veckor nu, undrar hur många minuter det tar innan det blir fajt hehe ;)

Imorgon är jag nog frisk.. FRISK! Tur att alla dessa snygga arbetare springer omkring UTANFÖRså man har nåt å glo på, då och då kommer dom in, det gillar jag inte, då måste jag städa å imorse hann jag iaf kladda dit lite klafs i fejset å sätta upp en tofs, annars hade dom trott att jag va e lodis jag looovar hahaha, helt röd runt näsan som en jävla alkis haha jävla förkylning, det är inte SEXIGT!

 

PÖSSSSSSSSSSSSS

 

Likes

Comments

 

I helgen ska jag och Lolita supa sönder oss, finally har hon släpat sitt söta lilla ass hit till Sverige! Yäääy! Ska bli såå kul bejbsan!

Schluutthhhh

 

 

Likes

Comments

Idag blev det ingen konstig yogadans, det blev det igår, jag tycker det är lite sjukt.

Imorrn ska vi på bio, gud va jobbigt... Lika jobbigt som att man har sett alla Gossip girl avsnitt och asen strejkar! Jag kan inte leva utan Chuck Bass...Han e min!!!!!!! Så du vet det, det är ingen idé.

I helgen blir det väl inget av..Tror jag, det är ju bara tisdag. Jag måste ju hålla på med vårat mobbade arbete (hihi)!

Min klass e rätt skadad, det gillar jag, vi har tom en tjej som har metallögon och våran lärare har döda gula ögon, det säger Carro och Dino. Metallögat är med i min grupp, hon är jättesöt och har egentligen inga metallögon, hon heter Linnéa och är nog den normalaste i klassen.

Detta är väl jävligt intressant att läsa om skulle jag tro, hehe fan va gött å ödsla andras tid ;)

Nu börjar Gynning, fuck off.

/Bee

 

Likes

Comments

Sitter här ensam nu juuu, väntar på Tant och Henke..Dom ska komma klockan sju, jag vill att det ska va nuuuäähhhh!

I helgen lockade jag ut Tant till öarna, det var bra gjort tyckte jag, jag älskar min Tant det var så längesen vi va ensamma.

Undra vad vi ska leka när dom kommer.

Undra om dom är bjudna på Matthias fest på fredag, det tror inte jag dom är för slampiga ;) Men dom är iaf. mina. Och jag vill egentligen inte gå utan dom, jag tillhör ju dom, jag är deras bitch typ, det femte hjulet *MOHAHHA*

Emma varnade mej för gå lättklädd i lördags, som jag gjorde på nyår när jag blev sjuk sedan, jag lyssnade inte, nu är jag dunder sjuk ;(

Nästa gång lyssnar jag förmodligen inte heller, porrkläder i alla väder, det är mitt och Tants motto.

Vill man va fin får man lida pin

I veckan jag jag och Annelie på porrbutiks gatan, det var "jätteroligt" som Elis brukar säga på sin äckliga danska..

Annelie och jag blev rädda när det var två äckliga gubbar som hade en sån affär, vi trodde att dom hade låst in oss, annelie som är gravid och allt, men det visade sig att vi drog dörren åt fel håll, tuuuuuuuuuuur!

Annelie ville på in på Wandas å se på strippor, men jag hindrade henne, människan e ju gravid!!!!

Sen gick förbi en dyr affär med fina klänningar i, där såg jag den, nästa helgs partystass (ASG) - ÅH DEN SKA JAG HA! Ropa jag... VA KOSTAR DEN!?.. ÅH NEJ! Den var jättedyr, den hänger kvar i affären ;(

 

*PEACE*

 

 

Likes

Comments