Nouw Magazine

​Inte blivit inlägg på länge då jag inte gjort speciellt mycket.. 

Just​ nu är jag bara depp och tänker på massa saker som ha varit nu ii veckan då jag skällde ut en jag va på g me då han inte hörde av sig på 2 dagar typ och nu sa jag att jag inte ha med honom och göra då han verka helt knas tyvärr.. 

Han är för överskyddande då jag inte fick träffa kilar men han få allt träffa tjejer och låta de ligga på hans mage osv.. tycker bara de gick för långt få allts blev för jobbigt så snackade med honom nyss då jag frågade vadan han höll på med men de visste han så sa jag sa att jag inte ville ha med han och göra för han e sjuk och e 21 och bete sig som ett dagisbarn..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Som sagt har jag en sjukdom som e lite småjobbiga vid vissa punkter! 

Som när jag har gått långt eller cyklat osv alltså har jag en muskelsjukdom som inte syns på mig blabla... Därför jag har varit hos läkaren så mkt sen jag va liten vilket jag hata osv som sagt hade min moster oxå de men hon gick bort nu den 2 januari vilket är super tråkigt!

Sen dihär med körkort är skit med läkarna som säger att jag har svårt att kosentrera mig när de gäller saker!!

Mår väll inte jättebra för tillfället då jag precis tagit bort halsmandlarna och får inte äta varm mat:( 

Sen massa andra små saker!!

Likes

Comments

Hej, eftersom att de inte blev något inlägg igår så skriver jag lite om gårdagen då jag bah va i stan med mamma sen åkte hem å fixade lite saker hemma!
Senare fick jag besök och hade mysigt!
Nu är jag själv och ska bara ligga i sängen och kolla film på Netflix😏 Ha en bra söndag

Likes

Comments

Hej,nu är jag helt slut sitter på bussen hem och ska bara lägga mig i sängen å slappa lite!
Har varit i stan och träffat två vänner sen åkte jag hem för att äta på time out & sen åkte jag in till stan och träffade en killkompis.. kollade lite film och så:) men hoppas ni har haft en toppenfilm:)

Likes

Comments

Hejsan,idag ha jag inte gjort så speciellt mycket!
Sov ungefär till 14 tiden idag då mamma väckte mig och tyckte inte att jag skulle sova längre!
varit ute och gått en runda och lite så sen nu ikväll har jag bara kollat på tv med mamma.. nu ligger jag i sängen och kolla snapchat och lite så:) godnatt

Likes

Comments

Detta inlägget är inte lätt för mig att skriva men aja..

Dehär är en sjukdom som har påverkat hela min familj utom min biologiska pappa och hans familj men mig,mamma och min moster som gick bort den 2januari detta året pga av sjukdomen...

Den här sjukdomen har påverkat hela mitt liv har gått på läkarbesök sen jag var liten..vilket har gjort så jag ha mått så dåligt och ha haft dåligt självförtroende och allt sånt!

Jag går just nu inte i skolan pga av att jag blev mobbad och massa annat sånna saker vilket jag tycker är väldigt tråkigt!

Men jag tycker de är så tråkigt att man ska behöver bli mobbad pga av att man har en sjukdom som inte ens syns på en bara att jag har ett brytningsfel i ena ögat vilket syns ibland bara..

Aja detta blev inget roligt inlägg me aja lever med en sjukdom som inte går att bota :(

Och idag ska jag intet göra något heller då de regna och är tråkigt väder ute.. Hoppas ni får en toppendag!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något bara legat i sängen och tagit de lugnt.. Ska inte göra något speciellt heller tänkte ta de lugnt å bli frisk tills på måndag då jag ska opereras:/ men vi höres hoppas ni ha de bäst:)

Likes

Comments

Var hos doktorn idag å kollade min hals och fick en operationstid nästa måndag... Och efter de så hämtade jag grannes hund och gosade lite med den!
Sen vid 12.30 åkte jag till Emmaboda och stannade där till 20.00 ungefär blev även mobbad igen.. Hoppas ni haft en bra dag iallafall

Likes

Comments

Denna dagen blev inte som sagt som jag ville att den skulle men asså kanske inte jätte deppig men asså ha bara tänkt på dåliga tider idag... Mobbning,misshandel och saknaden av mina änglar! Idag skulle jag egentligen träffa killen jag träffade igår men blev inte så tydligen..sen efter de kom bara dessa dåliga tankarna tyvärr.. Sen nu ikväll kom grannen in med sin hund så vi satt och pratade lite Depp och så.. nu ligger jag i min säng och bara lyssna på musik:)

Likes

Comments

​Idag är de söndag och de är bara en sån lugn dag då jag förmodligen bara ska vara hemma och ta de lugnt, förmodligen städa lite på rummet och så! 

Får även lite besök vid 13 tiden men ska väll bara prata lite och fika!

Detta bli bara ett kort inlägg då det är söndag och jag ska bara ta det lugnt eftersom att jag fortfarande är förkyld.

Glömde att beredda att jag träffade en kille igår och vi myste väll lite och såå:) 

men nu säger jag hejdå kanske bli ett inlägg senare bero på lite va som händer:) 

Hoppas ni får en fortsatt bra söndag<3<3<3

Likes

Comments