Header

Idag hade vi håltimme på morgonen efter första lektionen så vi, Klara, Maja, Ellen och jag, gick till Foam och fikade. Måste nog varit den största croissanten jag ätit! Tog också en smoothie! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jacka-Zara, Hoodie-Brandy Melville, Jeans-Zara, Solglasögon-Ray-Ban, Skor-Prada

Likes

Comments

Idag slutade vi tidigare i skolan, hade en inställd lektion och sedan skulle vi på bio med svenskan. Så vi passade på att äta lunch ute idag på Bun meat bun i söderhallarna. Klart bästa hamburgaren på länge! Puss

Likes

Comments

Hej hopp! För ett tag sedan så bytte jag rum hemma till arbetsrummet! Så nu har jag hållt på och pysslat ett tag med att få rummet i ordning. Tycker att det börjar arta sig nu, ska försöka hitta en till tavla som jag kan smälla upp på väggen och om några veckor kommer min nya säng! Längtar tills dess så att man slipper trängas i en 120 säng! Puss!

Likes

Comments

Hittade häftigaste vårjackan på Jobbet från MSGM! Skulle vara snygg till ett par svarta jeans bara! Puss

Likes

Comments

Hittar så mycket fina vårgrejer som jag vill ha! Här är några av dem (önsketänkande)! Puss

Likes

Comments

Igår efter skolan mötte jag upp Holger för att ta en fika. Vi gick till Pascal som ligger nästan precis vid Odenplan. Trevligt ställe med gott kaffe! Efter det så gick vi på en shoppingtur. Köpte en födelsedagspresent till mig själv som ni får se i ett senare inlägg! Puss!

Likes

Comments

För ett ganska bra tag sedan var jag och Linnea på snickarbacken 7! Första gången jag var där, häftig och mysig inredning! Smakade lite på Linneas avokadomacka, supergod. Men matcha smakade mest hö/gräs. Inte min grej kanske! Puss!

  • Mat

Likes

Comments

Min pluggmotivation är botten just nu så jag försökte göra något åt det med lite te och godis! Puss

Likes

Comments

Idag efter skolan så firade jag och några av Linneas kompisar henne på Urban Deli eftersom att hon fyller 18 idag! Vilken grejj! Nästa vecka blir det även min tur att fylla år! Jag och Linnea delade på en grill plateu, supergott var det!
Kram

Likes

Comments