Tjena Hurrni! Det är så himla härligt att våren äntligen är här. Att bara kunna gå ut med en tunnare jacka och ett par solglasögon på sig känns ju huur bra som helst!! Nu under fredagen och lördagen så har jag hejat på lillsyrran när hon spelat cup och utöver de bara hängt hemma. Hade ett x antal planer men kände att jag bara behövde vila ut nu i helgen.

Jag har ju dock fikat i fredags med en bra vän till mig samtidigt som jag passade på att använda mina nya skor. Jag är så himla nöjd med dem! Tror däremot inte att alla tycker att dom är lika snygg som jag tycker, men inte gör de mig något! Ha en fortsatt bra helg på er så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena! Idag har det vart en ganska lugnt dag. I skolan fick vi tillbaka massa prov och vi var även på teater under lunchtid. Teatern hette "Drömmen om Marbella" och handlade om en ung kille från Sundsvall som hade dragit sig in i drogvärlden för att kunna ta sig till Marbella(vilket var hans dröm). Själva teatern i sig va väldigt bra och inspirerande, men de va ett litet minus då det var en enmans-teater.

Nu efter skolan så satte jag mig direkt framför hälsaboken och pluggade som en galning. Men jag hann dock inte så långt då jag hade träning runt sex. Jag känner sån himla press för alla prov vi har framöver, det är precis som att jag inte hinner tänka innan ett nytt prov dyker upp. Men nu till veckan så har jag hälsaprov imorgon och ett ganska stort franskaprov på torsdag. När man väl är klar me de två så måste man börja plugga till något annat lika snabbt. Det är inte bra för själen.

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu! Jag glömmer helt bort att jag faktiskt har en blogg haha, men jag ska försöka bättra mig. Så från och med nu så ska jag försöka hinna med 2-3 inlägg per vecka beroende på om jag har något att skriva om. Anledningar till varför jag inte har uppdaterat är väl till största del att jag har blivit så otroligt trött nu på senaste, sedan så har jag mycket skola och lite att skriva om! Men vi hörs ju till veckan godingar!!

Likes

Comments

Jag gillar att ta bilder på mig själv. Det är nästan det ända motivet jag har att ta bilder på nu för tiden. All min fantasi har försvunnit bort bakom all stress som bara växer fram när de gäller skolan. Jag tycker att de är så otroligt tråkigt att de har blivit så, men jag hinner inte titta efter något eller någon annan än mig själv.

Jag gillar även att må bra, så därför skiter jag i vad andra tycker och försöker att bara fokusera på mig själv. Att ta åt sig av dryga kommentarer eller en blick har jag slutat med för ett bra tag sedan. Visst man känner sig väl träffad, men det är inget jag går runt och bär med mig. Det tycker jag att alla bör ta med sig, glöm inte bort att du är viktigt och att din hälsa är viktig! Även fast det kan vara svårt att glömma något elakt som någon har sagt, försök lägga ned tid på att tänka på det lilla fina man får höra. Man mår så mycket bättre än så.

Det sista jag gillar är kärlek. Visst det kan vara ett rent helvete, men när stormen har stillat då är det så himla underbart.

Likes

Comments

Åh nu var det ett tag sen! Har liksom inte haft något att skriva om känner jag. Jag har däremot inte kunnat tagit några bilder heller då min mobil var 100% slut på minne!! Det var så illa att jag inte ens kunde läsa mina mejl. Men just nu ligger jag hemma och har lite sjukstuga. Känner att jag har extrem halsont och som pricken över i:et så kommer hostan och rispar upp en aning mer i halsen. Så en dag hemma var precis det jag behövde!

Men i rubriken så läste ni datumet 3-5 februari. Det var senaste helgen, alltså fredag till söndag. Då var jag nämligen på läger uppe i Åre, eller ja för att vara helt exakt så var det 1 mil från Åre. Lägret var med min konfirmationsgrupp från Selångers kyrka. Jag måste få säga att det är så otroligt fint där, snö överallt och en miljö som man inte ser i centrum av Sundsvall. Men det vi då reste dit för att göra var att vi skulle vandra till några isgrottor som såklart skulle vara bort tinade. Det var jättetråkigt men jag klagar inte för jag hade det otroligt roligt ändå!

När jag kom hem på söndagseftermiddagen så packade jag upp alla väskor, slängde mig i sängen och fick besök. Sen var det inte så mycket mer med det! Ta hand om er Hurrni<3

Likes

Comments

Åh vilken härlig helg det har vart!! Inge plugg och inga bekymmer, hur underbart som helst! Men nu under denna helg så passade jag och ett gäng kompisar på att överraska våran kompis som fyller år idag. Det var underbart att få se hennes blick när vi hoppade fram och sa surprise, haha. Vi var där hela kvällen och spelade lite spel och dunkade musik.

Sedan så har jag inte hunnit gjort så mycket mer. Jag har haft två fotbollspass och utöver det så har jag bara legat i sängen. Men det behöver man ibland!!

Likes

Comments

Tjena Hurrni!! Det var ett tag sen nu! Jag har inte haft något för mig egentligen men har bara inte haft lusten att skriva något för jag har liksom inget att skriva om. Så nu ska jag försöka ta nya tag hade jag tänkt.

Under veckan som har gått så har jag inte gjort något speciellt. Jag har umgåtts med lite människor, åkt skridskor och hunnit uppleva en hel del känslor. Så man kan säga att jag inte har haft en annorlunda vecka jämfört med alla andra! Med dehär korta inlägget gjort så tänker jag sätta på en bra film och bara ligga ensam i sängen hela kvällen.

Likes

Comments

Tjena Hurrni! Idag är det äntligen fredag!! Dock så är det ingen bra fredag men jag får väl hoppas att ni har haft det. Dagen som denna så har jag haft veckans sista skoldag, ätit fattiga riddare, öppnat paket och gråtit. En ganska känsloladdad dag kan man säga.

Likes

Comments

Nu när skolan har börjat så har jag inte haft någon tid alls för att blogga. Jag har två stycken uppsatser som jag ska vara klar med snart och jag har träningar på kvällarna. Så just nu räcker inte tiden till riktigt, men försöka kan man ju göra. Men iallafall så har jag haft en bra start, även fast jag går in på min tredje dag nu. Det är så härligt att träffa alla igen och väldigt skönt att få komma in i sina gamla rutiner. Nu måste jag dra mig till bussen, så ha en bra skoldag Hurrni!!

Likes

Comments

Smått och gott från igår kväll med Sandra<3 Jag är helt förälskad i mojito alltså. De måste vara de bästa jag vet i dryckesväg!! Sen lite Mean girls på de gör bara drycken ännu bättre.

Haha stackarns växt, helt bladlös:(

Likes

Comments