VARDAG

I måndags vart det ännu en pluggdejt med min fina vän Jenny, Emmy följde också med vilket vart sjukt roligt. Jag beställde en tomtedryck ( det var de värsta jag någonsin har druckit ), tyckte den var riktigt äcklig men det beror nog på att jag inte gillar kaffe. Tar alltid chai latte utan koffein när jag är på sådana fik men ville testa något nytt den här gången. Må vara den första men ändå den sista gången jag testar något nytt som innehåller kaffe.

Just nu sitter jag iallafall och pluggar lite till imorgon, har kemiprov. Sedan runt 18 tiden så är det dags för middag och sen blir det mer plugg. Förresten det är sista november idag, känns så sjukt att vi redan har gått halva terminen. Men julkalendern börjar imorgon också, hoppas verkligen att den är bra nu för förra årets var verkligen inte det. Ska fortsätta plugga lite mer nu så hörs vi senare, pööööss!!

LOVE, BELLA<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • VARDAG

Likes

Comments

VARDAG

Godkväll mina fina vänner!! Idag så är det 1:a advent, helt sjukt att vi är så nära julen. Bara några veckor kvar nu innan det officiellt är jul. Det har iallafall snöat idag, sjukt vad jag har längtat efter snön. Det gav mig en sån julkänslan så jag har typ suttit i sängen och kollat på massor av julvideos.

Just nu sitter jag och pluggat lite, vi har så sjukt mycket prov och sånt nu dem sista veckorna innan lovet. Får så mycket ångest pågrund av att allt vi gör just nu kommer man att tas med i betygen, hoppas bara att jag inte sänker mig i något . Men ska gå och äta snart, sen blir det mer plugg och sen hopp i sängs. Ha en trevlig kväll!!

LOVE, BELLA<3

  • VARDAG

Likes

Comments

VARDAG

Ja hörni det var ett tag sen, det är nästa sjukt att jag inte har bloggat något på en hel månad. Ska inte hitta på en massa bort förklaringar nu men några anledningar till att det inte har kommit upp något är att jag inte har haft någon motivation och inte kommit på något bra att skriva om nu när jag har vart så fokuserad med skolan.

Men det är inte det jag ska prata om i det här inlägget utan att jag tänker börja om, en ny start helt enkelt. På den senaste tiden har jag inte vart så nöjd med min blogg och jag har försökt att nästan efterlikna bloggare jag tycker är bra.

Men som ni kanske kan se så har jag iallafall raderat alla mina inlägg och jag har redan nu börjat fixa om.

Hoppas verkligen att det här kan bli bra och att ni får en bra dag så hörs vi!!

LOVE, BELLA<3

  • VARDAG

Likes

Comments