HEJHEJ LOVIES!! Kom hem från gymmet för nån timme sen, sjukt skönt var det. Jag och Emmy träffades på Actic runt 13, sen gymma vi en timme. Efter det så åkte jag ner till stan för jag behöver köpa nått och nu sitter jag vid köksbordet och äter. Var verkligen sjukt skönt att gymma. Vi körde mest ben men också armar och körde ett litet konditionspass på slutet. & asså noccos dricker, bäästa efter träning men också att dricka när som helst. Älskar verkligen deras drickor<33 & asså sugrör, helt klart en ny craving, ingen fattar hur absest jag är av det.


Men nu så ska jag bara verkligen inte gör nått, ska kolla lite på tuben och bara ta det lugnt m. Sen runt 18 ska ja ta bussen ner till stan för att vara med vänner och senare gå på ett kvällsmöte.
Ha en fortsatt bra dag.

Love, Bella<3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hörde jag rätt? Påsklov!!!! Helt sjukt att terminen snart är slut och att jag ska börja nian sen, vet det är ganska lång kvar men ändå.

Jag börja mitt lov ganska bra tycker jag ändå. Jag sluta 14, jag och några vänner gick till stan sen och har bara pratat en massa. Sjukt mysigt!

Måste bara lägga till att det finns sånna sjukt söta gentlemen, en kille i min klass gav mig och Jenny en bukett med blommor. Hur gulligt (?!?!?!). Nu kommer mina vänner komma och ba, "han gav er dem bara för att de var över" men ändå, sjukt sött. I stan sen så testa ja och Jenny balklänningar, heheh. Vi bara gick in i en affär och kände liksom för det, ändå ett år kvar så varför inte? Kom hem för inte ett så långt tag sen. Resten av kvällen ska bara vara lite familjemys. Ska bland annat kolla första avsnittet på den nya säsongen av Prison Break, asså älskar den serien!! Ska sedan kolla nya avsnittet av Riverdale, så bra verkligen.

Hoppas alla har en bra påsk, se yaa!!
Love, Bella<33

Likes

Comments

Ja vad händer Bella? Typ 100:e gången....
Vet ärligt talat inte, har bra inte haft lust. Men ja är tillbaka och ska försöka stanna den här gången. Tänkte iallafall göra en liten fakta om mig eftersom jag inte har presenterat mig riktigt, let's gooo!!

1. Vad heter du?
Heter som sagt Bella Dushikame. Fun fact, har faktiskt tänkt byta namn men mer om det nån annan gång.

2. Hur gammal är du?
14 "snart" 15, är alltså född 2002

3. När fyller du år?
10 september, hehhe jupp det är ett tag till det.

4. Cravings atm?
Fruktsallad, smoothie, ALLT som innehåller frukt typ.

5. Favorit serie?
Kan typ aldrig bestämma mig men gillar typ alla jag sätt/ser på. Riverdale, pll, prison break & gossip girl är ett stooort tips!

6. Favorit klädesmärke?
Tycker den här fråga är väldigt svår faktiskt, men zara är ju självklart en favorit.

7. Vad gillar du att göra på fritiden?
Älskar att ta massor av bilder, ska se till att ni får ta del av det. Annars vara med vänner självklart, träna (heheh vi säger så) & shopping alla dagar i veckan.

8. Något du vill bli bättre på?
Finns mycket. Skolan, träna och bli en bättre människa är bara en början;)

9. Nån favorit låt just nu?
Nästan hela Zaras album, soooo goood!!
Men sen också Hov1, babes.

10. Vad ska du göra mer idag?
Dagen är nästan slut så ska plugga för har ett matte prov imorgon och sen typ lägga mig typ.

Detta var då lite fakta om mig. Ska verkligen försöka uppdatera oftare speciellt nu när det är lov snart. Men ni får ha det så bra lovies, love Bella<33

några bilder som är tagna på sistone

Likes

Comments

Vardag

This past weeks...🏧😴💔
Så känner jag just nu. När folk säger att 8:an är prov, prov och prov trodde jag aldrig på dem. Men asså åååh det är sjukt hur mycket jag har i skolan, som tur är det snart fredag vilket innebär ledighet. & det är mellofinal på lördag, ska bli så kul!!

Nu ska jag plugga lite för ett förhör imorgon och sedan ta en dusch.

Love, bella<33

Likes

Comments

How run the world? GIRLS
Idag är det alltså den internationella kvinnor dagen, hoppas alla & speciellt ni kvinnor där ute har haft en awesome day!!

Much love to you guys!!

Love, bella<33

Likes

Comments