Ääätligen fredag, allt hände i en riktigt bra tajming. Är alltså sjuk. Men det är konfa imorgon och som sagt är jag en kämpe, so I bee there!
Men annars har jag haft en mysig dag, efter skolan stack jag och några andra hem till en kompis och nu är jag hemma igen. Ska faktiskt gå och lägga mig nu för att kunna vara lite piggare imorgon, natti!!

Puuuuuss & kraam

  • 6 readers

Likes

Comments

Jag är alltså på den 3:e skoldagen och jag har redan "massa" plugg. Vi har redan fått prov till nästa vecka, språk glosor, större läxförhör och no läxa. Jaa, det här börja bra! Det värsta är också att jag har typ allt på torsdag:( Men det kommer gå bra, man ska tänka positivt! Men det är fredag imorgon också, yaaaayy!! Ska bli skönt att få vila upp sig. (ps visst är Jenny fin, pretty as always!!)

Puuuuusss & kraam

  • 6 readers

Likes

Comments

Det är alltså onsdag idag och veckan är nästan slut. Dagarna tycker jag går ganska fort och trots att det är skola så är det rätt så kul ändå. Vi har några ändrade grejer på vårt schema, men jag tycker det bara har blivit bättre. Vi har också börjat med mattegrupper i skolan, tycker det är bra men dock så får det mig att må illa. Hopppas ni alla har haft en bra dag, ha en fortsatt bra kväll.

Puuuuusss & kraam

  • 5 readers

Likes

Comments

Idag var det skola och ärligt talat så var jag ganska snabb på att vakna och fixa mig. Dagen har också gått väldigt bra, dock har vi redan fått läxor och information om prov som kommer snart:( Annars så är jag faktiskt lite taggat på terminen, ska verkligen göra mitt bästa!
Nu ska jag iallafall ta en dusch, sen läsa och börja gör i ordning mig.


Puuuuusss & kraam

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag har jag bara haft en chill dag. Jag har spenderat morgonen och eftermiddagen med familj, sedan runt 16 tiden åkte ja till Emmy. Jag , Emmy Jenny var då med varandra och det var jätte mysigt. Vi kolla på film och prata bara väldigt mycket. Helt klart uppdatera varandra vad som pågår i livet nu när vi inte har träffats på hela lovet. Nu är det iallafall dags för mig att fixa i ordning mig, det är alltså skola imorgon & ja e inget än otaggad på det!

Puuuuss & kraam

  • 9 readers

Likes

Comments

Laurens instagram är rena drömmen. Kika också in hennes pojkvän Jack instagram, @doyoutravel.


Hanna här har allt! Hon har utseendet, kroppen, humorn, allt man kan önska sig. & hennes istagram, girl i'm done!!


Sen har vi Maja, tjejen jag försöker efterlikna. Hon är en sån förebild och jag bara älskar denna tjej.


Sist och faktiskt minst så har vi Jenny, min bästavän. Har bara ett ord till henne och hennes instagram, gooals!!

Puuuuuss & kraam

  • Tips
  • 16 readers

Likes

Comments