Inlägget är reklam för lyko och innehåller annonslänkar.

När hösten kommer brukar jag byta dofter, gillar att bära lite mjukare, kryddigare och varmare dofter under hösten och vintern och på sommaren lite fruktigare och friskare. Men jag är nog inte ensam om detta, jag bär dessutom olika dofter till olika tillfällen. Tex om det är till kvällen eller fest då gillar jag lite tyngre och sötare dofter som gärna är en edp eller en intense-variant och på dagtid och till vardags gillar jag lite lättare och mjukare.
Jag är alltså en person son måste ha många favoriter, förstår mig inte på dem som bara har en doft haha!

Två favoriter jag gillar nu på hösten är Tom Ford Eau de Soleil Blanc, som är en mjuk och kvinnlig doft. Den har doftnoter som citrus och ambra och jag tycker den doftar mycket kokos också. Helt underbar mjuk och lyxig doft! Ni hittar den här. Den finns även i en resevariant om man vill testa på först här.
Den andra jag verkligen gillar är Narciso Rodriguez Poudrée, en av mina absoluta favoritdofter (året om) älskar denna doft! Den är mjuk, sensuell och pudrig i doften men doftar ändå mycket och håller i sig hela dagen. Den har doftnoter som bulgarisk ros, jasmin, mysk, vetiver och cederträ. Den hittar ni här.

Det var mina tips för idag, vet att ni gillar denna typen av tips så fler kommer. Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu är det verkligen höst på riktigt, är inte helt glad för det om jag ska vara ärlig. Det blåser och regnar mest och är mörkt ute.. Jag gillar hösten om det är soligt och stilla och träden är i fina färger. Och det är det ju tyvärr inte så ofta! Det som är positivt är väl ändå alla fina kläder nu på hösten!?

Har gjort ett litet kollage till er med massor av fina höstnyheter! Kram

Läderbyxor här, stickad tröja här, boots här.
Ribbad klänning här, pumps här, läderbyxor här.
Boost här, stor rosett här, blus här.

Gillar

Kommentarer

Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar.

God morgon! Måndag igen, tiden bara springer iväg. Idag är jag ledig så blir en riktigt fixardag, ska tvätta, städa, laga mat, förbereda blogginlägg och fota samarbeten. Ska försöka hinna med en promenad också om vädret tillåter.

Fick hem en ny låda från Matsmart förra veckan med massor av gott i. Gillar verkligen att handla mat därifrån, det är billigt och man hjälper till att minska på matsvinnet. Matsmart säljer varor som egentligen skulle slängts pga olika anledningar som förpackningsbyte, säsongsvaror eller att datumet är kort. Därför kan de hålla nere priserna rejält också, jag sparade 570:- på min beställning mot vad det normalt skulle kostat.

Matsmart har ett stort och varierande utbud och det är ofta olika varje vecka, så man får hålla lite utkik efter fynd! Jag brukar själv handla på mig mycket av ris, pasta, olika drycker, kokosolja, bars, riskakor, kaffe, krossade tomater och annat som man alltid vill ha hemma.

Det var mitt lilla tips idag, hoppas ni gillade det. Ha en fin måndag, kram 💕

Ni kommer till Matsmart här.

Gillar

Kommentarer