Sen har vi fått en ny kompis i stallet, duktigt liten tjej! Som vi känner å såå men hon hoppade conrad förra veckan för vi ville se om han kom över lite höjd med henne..inga problem! Så hon ska få ta en pay and jump nu snart som ja skulle va med men hon ska få hoppa ist så conrad får en säkert ryttare på ryggen!

Vi har ju blivit så osäkra på höjd nu eftersom han har vägrat så pass mycket så har ja blivit feg xD men edter ja sett att lilljäntan komm över strax över 1 m så nu jävlar! Ska mina hjärnspöken tränas bort! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Och min egna träning håller ja igång nu stenhårt! Sen har ja även boxning 2 kvällar i veckan vilket är skitkul!! Såå har man mål att va med i gladiatorerna så lä man va tränad;)

  • 1 readers

Likes

Comments

Sen kommer vi mer igång med hoppning med conrad!

  • 1 readers

Likes

Comments

Haha som sagt så sprang ja tjurruset och de va skit kul! Dock inte så mkt lera som ja hade förväntat mig....men dom har tydligen banan på två ställen så troligtvis äre mer lera på andra stället för denna bananaz sjukt mkt backar! Starten va 400m slalombacke!! Hahah bra start!

Nä men sprang och pushade min kompanjon som inte är lika tränad som ja men efter halva så drog ja iväg, 1 mil, och ville ta de under 2 timmar å de gjorde ja med 6 min te godo,Hahah!

Så nu ska ja träna mkt backar å intervaller så ja orkar springa 6 min uppför! Sen ska ja va mä på nattruset! 5 km att spring på natten! Askul!!

  • 1 readers

Likes

Comments

Japp! Imorrn drar ja å en till ner te Stockholm å springa och ta dö på oss xD vi ska ta bilen ner och vår start tid är 12.20....så de blir en tidig morgon.....hjälp! Hahah! Men de kommer bli askul......hoppas ja! ;) Hahah

  • 71 readers

Likes

Comments

Va ledig igår så passade på att ha lite hoppträning på tävlings hindrena som står kvar ve klubben men han va inte på humör så de blev bara lite låga hinder, då är de ingen idé att träna på nå höjd när han inte har framåtbjudnig själv utan träna på lite lågt!

  • 70 readers

Likes

Comments

Fick veta att shiren jag red när ja bodde hemma inte finns nå mer......min stora älskvärda vän! Tydligen fick hon lymfangit som dom hade försökt behandla men som tillslut inte gav med sig så hon fick somna in......kan inte förstå att denna fina varelse inte längre finns kvar.......

Älskad och saknad!Första bilden är när jag för första gången red henne och sista bilden är sista dagen jag red henne.

  • 70 readers

Likes

Comments

Va med på pay and jump på klubben på deras tävlings hinder förra veckan. Först så blev de 80cm och han gav 110% och va så jäkla bra!! Super nöjd! Sen tog vi 90 men där tog våran bensin slut så den gick skit xD Hahah men jag hade inga förväntningar på 90 utan ville bara komma runt 80 sen fick 90 gå som de gå vilket de gjorde haha!

Men men vi båda är ju inte i tävlings kondition så man får inte ha så stora förväntningar ;)

  • 70 readers

Likes

Comments

Har ju haft ögonen länge på den röda jackan från nelly! har även testat den på rättviks marknaden och samt marknaden under dansbands veckan.....är ju bara sååå kär i den men lixom 4 papp för en jacka.......heheh inte man vill dirket punga upp men men nån gång ska ja ta mig råd att köpa denna goding!


men jag är även kör i mocka materialet och hitta denna goding å, lite country feeling vilket jag åxå älskar! den är betydligt billigare än den röda hahah xD


Men sist har ja hittat denna sköning men har inte hittat en svensk sida...eller jooo hitta en sida men kom inte ihåg vilken?? och har inte lyckats hitta den igen xD ja tycker den är super läcker!!


​det är mycket man vill ha!

Likes

Comments

Okej ja är sjuk sämst på att ge fan godis så ja köpte ofc en godispåse igår......men när ja väl kom te gymmet efter stallet så ha bah.....nee nu jävlar äre slut på sockret!! Hahah xD

Vill veklingen minska ner min fettprocent så musklerna poppar fram! Så på mitt schema så har ja bara ett nattpass på 6 veckor så har nu bestämt att endast då för ja äta godis! :O hur ska detta gå??!!! Men nej fan heller de ska gå! Så ska jobba natt nu så blir sista godiset tes nästa natt pass!

  • 144 readers

Likes

Comments