Ledig helg! Som ja har längtat! Men först jobba te 16 sen kan ja njuta!

Inge träning idag, vila, så ska åka te hjultorget å kika lite på en butik som ska upphöra om de finna nå kul å köpa:) annars så ska ja bara chilla hemma, städa, pussa djur, äta å slöa i soffan.

Tror ja har överansträngt mina knän lite.....Heheh såå vila!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Tiden går fort.....dagarna bara går å går.

Jobbet rullar på och träningen lika så, dock har ja vart förkyld i två omgångar men är äntligen back on track! Sen har ja köpt mig en viktväst som går upp te 30 kg, najs! Eftersom man ska bestiga kebenikaise te sommarn.....inte min idé! Hahah så perfekt träning med vikt på ryggen! Sen te våren får de bli träning ute i kängor så man inte dör på kuppen!

Annars så, hästarna rids som vanligt, när ja har tid och orken. Kaninens lever och mår bra.

Idag gjorde ja teoriprov för BE.....igen som sket sig, igen....trodde faktiskt att ja skulle klara de men hepp....bara läsa de ja kugga på sen jävlar hoppas ja att ja klarar de!


Men annars så är ja ledig idag, ska te gymmet sen vara chilla idag!

  • 24 Readers

Likes

Comments

Tadaaa! Nya tillskotten på kroppen och är sjukt nöjd! Men trodde ja skulle dö......värsta smärtan ever!!! Varje gång hon satte nålen mot huden så pressade ja med hela kroppen in i stolen Hahah!

Men men 2 h mardröms smärta så vare klart! Sen chockade ja farmor och farfar hehe....käka lunch hos dom sen drog ja hem igen för kvälls pass!

  • 61 Readers

Likes

Comments

Sorry....men har blivit små sjuk nu med hosta, trött, småfeber....


men har jobbat på som vanligt, gjort en ny tattuering mellan tuttarna, fjäril! :D skit nöjd! så den läker, kliar och flagnar för fullt! xD så man blir tokig hahh! så har ja även ridit hästen men inte denna vecka.......ingen häst elelr träning denna vecka.....blääää sååå passar på att bulka upp men godis och fet mat xD haha!  Vsr även in med min ena kanin till veterinären idag då han var dålig igår när jag kom hem efter jobbet....bara satt, varken åt elelr drack nånting såå de visade sig vara nånting med urinvägarna som gjorde att han inte ville äte som i sin tur gjort obalans i tarmfloran så de har bildats gaser....men har får smärtstillande och CC kur nu i 4 dagar så hoppas han blir frisk! Han åt lite redan när vi kom hem och även drack själv så de kändes bra....även bajsat! så nu väntar jag bara på kisset hahah xD  så vi håller tummarna! 


annars så rankas de utgång till helgen, rättviks höstmarknad! woop wopp...har inte intagat alkohol sen classic car week xD hahahah sååå vi ,jag, kommer spåra!! ;)  men ananrs så flyter de på! 

Likes

Comments

Åkte te gymmet igår efter jobbet för tänkte köra cardio men mina ben va tydligen tunga som bly (gick i ett på jobbet) så de sket sig totalt Hahaha så blev soffläge med godis och film med kompis ist!

Men idag körde ja ett ben pass! Så jävla bra ben idag så tog 2 st starka böj på 95 kg!!! Så jävla nöjd! Sen körde ja 150kg i liggande benpress samt walking lunges på 40 kg i Superset! Sen pumpa ja rumpan sååå är lite sådär lagomt trött i bena nu när man jobbar kväll.....haha!

Men men imorrn blire vila för ska ta ett dressyr pass på hästen efter jobbet så de får räcka med den träningen!

  • 112 Readers

Likes

Comments

Skulle egentligen vilat när ja körde benpasset här om dagen haha gick väl sådär men ja körde walking lunges på 50 kg, 8 steg fram och tillbaka! De trodde ja aldrig! Så de blev ja jäkligt nöjd!

Men vilade igår för red conrad så som ja inte har gjort på länge och ska rida även idag så blir vila ifrån gymmet men är ledig i helgen så imorrn kör på ben igen!

  • 133 Readers

Likes

Comments

Hahah som sagt så har ja börjat på mitt nya jobb och rivstartade helgen med att vara själ med medicin delegering på avdelningen Hahah! Snacka om snurr i huvut på fredagkväll xD men de gick bra! Så nu är man varm i kläderna igen!

Och de bästa är att jag har fått tillbaks min energi! Har vart så jäkla morgon trött den senaste månaden på andra jobbet.....verkligen pest och pina när klockan ringde på mornarna...men inte nu!

Så jäkla skönt å inte komma trött te jobbet! Så idag är ja ledig, skulle löshoppa hästen idag men han va tydligen mystiskt halt igår så blev inge....så är nu på gymmet och kör ett ryggpass!

  • 139 Readers

Likes

Comments

Jobbar just nu sista passet som personlig assistent! För imorrn drar jobbet igång för resten av mitt liv Hahah! Ska bli skönt å komma till mina gamlingar...!

Såå unna mig en god pizza igår och lite godis! Ena caféet här har sjukt god pizza, som inte är nån rinnig, flötig fet sak haha, najs! Utan jäklig god å lite nyttig hembakt!

Så väntar just nu på att kl ska bli 15 så man får sluta å dra te gymmet å köra ett efterlängtad benpass! Sen lite boxning kl18! Kul kul!

  • 147 Readers

Likes

Comments

Körde axlar och triceps igår kväll och ja kan verkligen puscha mig mer i de för känner ingen värk alls Hahah!

Men fortfarande ledig! Så jäkla skönt och välförtjänat för mig! Så klockan är 9 och ja är uppe, tänkte köra 1 timmes cardio nu på fm så ska äta nå lätt frukost och dra iväg!

Sen blire nog rygg te kvällen?

  • 150 Readers

Likes

Comments

Jag total dödade mina ben nu på kvällen! Ökade vikt på alla sett så blev helt skakis på näst sista så ja kunde knappt gå Hahah!

Maxa 93 kg på knäböj, sen tog jag 150 i liggande benpress, smalt och brett! Boom!
Sen min nya favvo övning är bakvänd hacksquat! Sååå jävla najs röv övning!

Körde några till sen dödade ja mina pensioner höfter med gummiband i lite olika övningar xD så får se om man kan röra sig inorrn!

Men just nu ligget ja å chillar med film innan man ska natta kudden!

  • 152 Readers

Likes

Comments