Vare igår! Fin lön åxå fick man, hehe! De lönar sig med att bara va ledig 4 dagar på en månad + några dubbelpass!


Så jag beställde stängsel nät faktist! Va hemma och pula lite på gården efter jobbet när man hade vilodag.....ganska skönt de faktiskt! Så karln klippte gräset.....ja grävde igen liten kanin hål Hahah, rensa rabatt, och funderar lite på smått å gått, goda med djuren och käka China mat på kvälla sen!

Så idag jobbar man sen är man ledig 3 dagar, gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

Men asså bananaz va fint väder vi har då!! Är ju fasen som sommar!:D synd att man inte är ledig när de är sånna här dagar!

Haha ja lyckades somna tillslut iaf så drog te gymmet efter frullen och körde axlar och triceps och satte 42.5 kg i smal bänkpress, gött de!

Sen får ju te grannkommuns lilla köpcenter torg och köpte hårdfört te löshåret som tur nog fick den färg ja har själv på håret.....tack å lov! Sen snabb kokade ja i klädaffären och jaaa....vill köpa sommar kläder! Har faktiskt inga förutom mina pinup avdelning men inge bekvämt å jobba i en tajt blus å kjol som assistent xD

Lä köpa lite basic kläder som ja kan jobba i under sommarn!

Men nu ska ja sova så ja får rätt dygnsrytm ahaha!

  • 11 readers

Likes

Comments

Jaa eftersom jag gick av natt på fredag morgon och sen jobba dag lördag och söndag så va ja ganska brutalt död på söndag...halv sov i soffan hela dagen, tur att min brukare åxå va trött xD

Så jag la mig halv 10......och sov i 12 timmar Hahah! Gick upp halv 11 idag.....väl behövlig sömn! Dock så blev de kvälls pass på min lediga dag så hästen fick vila idag. Så de blev ett skit bra benpass innan jobbet!

Och då menar ja verkligen skit bra! Hade energi, orken, motivationen såå öste järnet och satte 90kg i knäböj!

Vågar jag? Orkar jag? Jag trodde på mig själv! Och jag vågade! Jag orkade!

Så jävla skönt! Så hoppas på lika bra flow imorrn åxå!

Instagram: Belladebell

  • 10 readers

Likes

Comments

​hahah försöka sova till ty 15- 16?? bullshit....plingade till redan runt 12......klarvaken så 1 timme senare gick ja upp.......slängde ut kanienrna faktiskt.....eftersom jag kom upp så tidigt! :D så håller på med käk nu sen tänkte ja dra te gymmet för rygg och biceps!  

Och så har jag äntligen bokat tid för å fixa mina fula nagelbitna naglar....hahahah har sagt de väääääldigt länge att jag ska gör de men nu så! nästa fredag ska ja bli fin om händerna! :D 

dock så känner jag att kommer bli mkt utgifter denna löning.....måste fixa en till stor hage åt kanienrna så dom får de bättre så då lä man köpa stolp och nät! har hittat ett bra när på en hemsida så ska beställa de nästa vecka......bläää kul med djur! ;) 

Likes

Comments

De som skulle bli spännande idag blev inget...tråkigt de!
Men aja körde axlar/triceps idag, gick jävligt bra faktiskt tills ja blev total störd och ofokuserad till Max pga en sak såå avbröt och åkte till min kompis så ja fick varva ner min aggressivitet.....de rörde nämligen om oss båda.....säger bara de små hästmänniskor.....man ska inte bli förvånad längre.....

Så åkte och körde resten innan boxningen sååå fick de överstökat och nu ska ja jobba natt.....igen.......suck!

  • 19 readers

Likes

Comments

Tänkte skulle gå upp 10 men gick upp 12 ist.....gjorde ett skit benpass på gymmet! Fy fan å jobba natt å träna....ingen bra kombo.....ingen energi och trött i svanken....åh bara blääää

Åh inte blire bättre att man jobbar på travet nu på kvällen....aja men blir spännande dag imorrn iaf ;D

  • 21 readers

Likes

Comments

Då jobbar man sista natten, ledig imorrn sen 3 nätter till.....

Ska försöka komma upp 10 imorrn och försöka köra benpass innan man ska jobba på travet 15.30 till säkert 22 x) ångrar att ja sa att man kunde jobba haha!

Aja extra pengar, är ju bra betalt iaf såå

Men sitter å googlar runt på tattueringar....vill göra min vänstra arm men kan inte bestämma mig för vad! Kör ju på old school men såååå många motiv man vill göra! Så har svårt att välja!
Haha men jaaaa

  • 23 readers

Likes

Comments

jaaaa...varför tränar jag?

varför har jag kost schema, bara äta si och äta så och endast de hä?


fick den frågan ställd av min kompis för en helg sen. Och hon tyckte att jag behövde väl inte träna och hålla på med sånt trams?


Varför tränar jag? Tycker jag att jag är tjock? Vill jag gå ner i vikt? nej.

Jag tycker att alla jordens befolkning bör träna, nån form av träning i det vardagliga livet. Jag tränar inte för att jag tycker jag är tjock eller vill gå ner i vikt. Jag tränar för tex graviditet, så min kropp orkar bära på ett barn i 9 månader och för att kroppen ska kunna återställa sig efter 9 månader. För jag är en utav dom som inte vill ha några mamma kilon kvar, jag hoppas på en bra graviditet så jag kan hålla igång med träningen, för en mage kommer inte hindra mig från att träna så länge kroppen tillåter det! :)

Jag tränar för att bli gammal. Jag vill ha en stark och tålig kropp när jag åldras. O m man inte har otur och får en sjukdom som påverkar kroppen såklart men annars så vill jag träna upp i hög ålder. Så man orkar leva livet trots att man bli över 80 år gammal.

Sen tränar jag självklart för att må bra själv, ha en egen god fysik i livet, orkar sååå mkt mer och man blir såå mkt piggare :D sen är det alltid kul om man lyckas bli starkare än sin otränade karl ;) men ja tror jag har skrivit några kloka ord, trots att jag inte har så stort ord förråd xD


Likes

Comments

hahaah bilen ar död så det blev inge extra timmar tidigare natt jobb.....såååå blev klarvaken redan ve ty kl13 :D så upp å käka, sen drog jag till gymmet och körde världens grymamste brsöt pass ever! hR aldrig vart så stark i tuttarba som idag! :D bänka upp 50 kg i bänk press....de trodde jag aldrig hahah :D sååå jävla skönt!! sen körde jag mage och mkt focus på att jobba med nedre magmusklerna för att hitta kontakten med de inre muskulaturen! för jag har börjat tappat de, märks i rak marklyft då jag blir svin trött i svanken direkt!

sååå mkt små simpla, tråkiga magövningar! ;) men men blir väl bra till slut! och avslutade med 30 sekunders intervall på spinningcykel i 12 min....hatar de! xD men såå effektivt! så nu är ja hemma, tagit in djuren som har varit ute sen 7 imorse, gött! pappa kanin va så jävla grini såå slängde ut dom i hagen....dom brukar annars gå lösa men orkade inte ha dom såå för dom gömmer sig jämt under ladan och kommer aldrig typ fram.....så vill inte ha dom där när man jobbar natt.... xD

och nu håller ja på med lite käk, kycklig och ris och grönfoder! innan man ska jobba! :D

Likes

Comments

Gillar igentligen inte att jobba natt, bara för att min kost blir helt skit för ja äter bara hälften de ja ska äta! Eftersom man sover halva dagen så äter frukost, mat, träna sen mat innan man börjar kl21-07 och ja äter inget under natten...konstigt nog xD

Så ska jobba 3, ledig måndag och 3 nätter till.....

Så ska snart hem å sova innan man ska hut igen för 5 timmar extra lång natt...Yäy!

Men har bara bröst/mage/intervall kvar å träna så får väl ta de imorrn ist.......

Men btw! Glöm inte kika in på min instagram Belladebell
Där uppdaterar ja om typ allt, träning, djur å typ sånt!

  • 26 readers

Likes

Comments