Ja har ju velat elda i den typ hela tiden men karln har sagt att den va trasig men så sa han här om dagen att den är lagat för ett bra tag sen! Hahah suck!

Så nu sprakar de mysigt på kvällarna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 9 Readers

Likes

Comments

Äntligen så blev de nytt i köket! Som ja har längtat och de är inte ja som har betalar eller hjälp till å betalar utan de stod karln för helt själv! Najs!

Sååå fräscht ist för de gamla halv trasiga grejerna från 80 talet xD

Såå nu äre vara resten av köket som behöver piffas upp tex tapet, bänkskivor , diskbänk och lite skvätt färg!

  • 9 Readers

Likes

Comments

Har lagt om träningen lite, plågar mig med cardio nu och i styrka så kör ja på min egna kroppsvikt, i hopp om att de sia hända lite mer på fettprocenten på kroppen, framför allt låren Hahah! Såååå jävla trött på att dom ska gnussa mot varann.....


Såååå hoppas på att de händer nånting. Just nu så ligger ja i soffan å varvar ner innan sängen,jobb imorrn sen ska ja rida sen får vi se om ja ska träna, beropå hur kroppen känns x)

  • 20 Readers

Likes

Comments

Och jag jobbar hela julen, skönt de! Och ja har inte köpt julklapp te karln än...Heheh som vanligt sist ut eller efter julen! Men men huvudsaken är att han får ;)

Öm jaaa var ner te en Köping i helgen med mina girlfriends för vi blev bjuda på julbord av våra goa pojkar där nere så de blev as najs! Åt sig mätt på julmat, gick den å bowla, vidare te Harrys för dansa loss sen hem till han vi sov hos som hade jacuzzi så va satt väl i den fram te 06 Hahah!
Sen for vi hem på efm, svängde för i syrran i Västerås å dumpa av lite julmat! Hemma sen runt 9...sliten å trött...aldrig mer alkohol...Hahha börjar nog bli gammal!

Men annars sååå vinter å kallt å varmt om vart annat typ. Kaninerna bor inne nu och kommer ut när ja har tiden å vädret tillåter! Hästarna rids på som vanligt! Dock har ja typ inte ridit på 2 veckor....ganska skönt att inte äga häst, kan rida när ja vill ;)

Träningen har gått segt, kan nog beropå mörkret? Har varit trött å seg.....ska Powernapa efter jobbet sen äre å försöka ta ett gympass....hoppas på energi!

  • 40 Readers

Likes

Comments

Denna vecka har min kropp varit noll ställd delux! Haft ett enda energiskt benpass....tack och lov! Men annars så har kroppen varit ur form.........

Man ska inte googla sina symptom Hahaha.....vätskebrist? Mjaaa kanske de, har torra ögon såååå aja ja häller i mig en massa iaf såå får se om kroppen piggnar på sig!

Annars såå har inget spännande hänt i mitt spännande liv haha!

  • 49 Readers

Likes

Comments

Som sist så har ja vart till kiropraktorn och ja har en liten kota nere i svanken som gärna vill hoppa snett tydligen såååå bara underhålla den lilla rackarn!
Och kan lova de kändes efter, kanske gick lite för länge med de onda! Men nu äre bra iaf! Så känns bättre i träningen!

Haft åxå ledig helg, 3 dagars ledighet! Så red båda hästarna både lördag och söndag....aldrig mer Hahah låg som en klubbad säl efter xD men men ! Snön har ju kommit nu såå är såååå jäkla kul å rida å pulsa i snön med hästarna!

Men nu väntar ja på mina girlfriends för peppakakshusbygge!

  • 52 Readers

Likes

Comments

Körde rygg igår som känns idag kan ja lova Hahah så får se om ja kan köra ben idag! Men känner även att ja lä gå te kiropraktorn å knacka till ryggen så får ringa på måndag och boka en tid!

Annars så fastnade ja framför pretty little liaers eller hur de stavas, haha, i början va de spännande men sen blev de tråkigt för dom kom aldrig fram vem A va men nu i säsong 5 då börjar de hända grejjer!! Så kom inte i säng förrns 00....sen svårt å somna sen vakna man tidigt så blev inte mkt sömn.....blev ju inge bättre av att de är svart fredag å bra priser på tränings kläder, iaf byxor som ja har suktat efter ett bra tag så råkade väl klicka hem 2 par å en topp....hehe!

Kul med lite nytt!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Ja håller ju på med körkort BE och har kuggat på teorin några ggr och idag var ja 1 jävla poäng ifrån godkänt!!! Såååå jävla fucking irriterad på mig sjölv för ja hade klarar det denna gång åxå om ja hade tänkt till några extra ggr!!

Gaaah!!! Så blir prov nästa vecka igen å då jävlar ska ja fan klara de!

Men annars så rullar dagarna på, jobbar å tränar och rider hästarna emellanåt!

  • 69 Readers

Likes

Comments

Ledig helg! Som ja har längtat! Men först jobba te 16 sen kan ja njuta!

Inge träning idag, vila, så ska åka te hjultorget å kika lite på en butik som ska upphöra om de finna nå kul å köpa:) annars så ska ja bara chilla hemma, städa, pussa djur, äta å slöa i soffan.

Tror ja har överansträngt mina knän lite.....Heheh såå vila!

  • 77 Readers

Likes

Comments

Tiden går fort.....dagarna bara går å går.

Jobbet rullar på och träningen lika så, dock har ja vart förkyld i två omgångar men är äntligen back on track! Sen har ja köpt mig en viktväst som går upp te 30 kg, najs! Eftersom man ska bestiga kebenikaise te sommarn.....inte min idé! Hahah så perfekt träning med vikt på ryggen! Sen te våren får de bli träning ute i kängor så man inte dör på kuppen!

Annars så, hästarna rids som vanligt, när ja har tid och orken. Kaninens lever och mår bra.

Idag gjorde ja teoriprov för BE.....igen som sket sig, igen....trodde faktiskt att ja skulle klara de men hepp....bara läsa de ja kugga på sen jävlar hoppas ja att ja klarar de!


Men annars så är ja ledig idag, ska te gymmet sen vara chilla idag!

  • 95 Readers

Likes

Comments