Åkte te gymmet igår efter jobbet för tänkte köra cardio men mina ben va tydligen tunga som bly (gick i ett på jobbet) så de sket sig totalt Hahaha så blev soffläge med godis och film med kompis ist!

Men idag körde ja ett ben pass! Så jävla bra ben idag så tog 2 st starka böj på 95 kg!!! Så jävla nöjd! Sen körde ja 150kg i liggande benpress samt walking lunges på 40 kg i Superset! Sen pumpa ja rumpan sååå är lite sådär lagomt trött i bena nu när man jobbar kväll.....haha!

Men men imorrn blire vila för ska ta ett dressyr pass på hästen efter jobbet så de får räcka med den träningen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 8 Readers

Likes

Comments

Skulle egentligen vilat när ja körde benpasset här om dagen haha gick väl sådär men ja körde walking lunges på 50 kg, 8 steg fram och tillbaka! De trodde ja aldrig! Så de blev ja jäkligt nöjd!

Men vilade igår för red conrad så som ja inte har gjort på länge och ska rida även idag så blir vila ifrån gymmet men är ledig i helgen så imorrn kör på ben igen!

  • 29 Readers

Likes

Comments

Hahah som sagt så har ja börjat på mitt nya jobb och rivstartade helgen med att vara själ med medicin delegering på avdelningen Hahah! Snacka om snurr i huvut på fredagkväll xD men de gick bra! Så nu är man varm i kläderna igen!

Och de bästa är att jag har fått tillbaks min energi! Har vart så jäkla morgon trött den senaste månaden på andra jobbet.....verkligen pest och pina när klockan ringde på mornarna...men inte nu!

Så jäkla skönt å inte komma trött te jobbet! Så idag är ja ledig, skulle löshoppa hästen idag men han va tydligen mystiskt halt igår så blev inge....så är nu på gymmet och kör ett ryggpass!

  • 35 Readers

Likes

Comments

Jobbar just nu sista passet som personlig assistent! För imorrn drar jobbet igång för resten av mitt liv Hahah! Ska bli skönt å komma till mina gamlingar...!

Såå unna mig en god pizza igår och lite godis! Ena caféet här har sjukt god pizza, som inte är nån rinnig, flötig fet sak haha, najs! Utan jäklig god å lite nyttig hembakt!

Så väntar just nu på att kl ska bli 15 så man får sluta å dra te gymmet å köra ett efterlängtad benpass! Sen lite boxning kl18! Kul kul!

  • 44 Readers

Likes

Comments

Körde axlar och triceps igår kväll och ja kan verkligen puscha mig mer i de för känner ingen värk alls Hahah!

Men fortfarande ledig! Så jäkla skönt och välförtjänat för mig! Så klockan är 9 och ja är uppe, tänkte köra 1 timmes cardio nu på fm så ska äta nå lätt frukost och dra iväg!

Sen blire nog rygg te kvällen?

  • 47 Readers

Likes

Comments

Jag total dödade mina ben nu på kvällen! Ökade vikt på alla sett så blev helt skakis på näst sista så ja kunde knappt gå Hahah!

Maxa 93 kg på knäböj, sen tog jag 150 i liggande benpress, smalt och brett! Boom!
Sen min nya favvo övning är bakvänd hacksquat! Sååå jävla najs röv övning!

Körde några till sen dödade ja mina pensioner höfter med gummiband i lite olika övningar xD så får se om man kan röra sig inorrn!

Men just nu ligget ja å chillar med film innan man ska natta kudden!

  • 49 Readers

Likes

Comments

Jobbar kväll just nu och sen är ja ledig söndag, måndag, tisdag och onsdag sen jobbar ja mitt sista pass här på torsdag innan man går över te de nya jobbet! Nytt å nytt är de väl inte, ha varit vikarie där typ 3 år Hahah men har äntligen fått fast anställning! Woop woop!
Så de är najs! Ska bli skönt å börja där som är lite mer fart i, typ dör sv tristess här nu....så känns bra att byta jobb nu xD

Men annars så skiner solen men djuren fick vara inne, blir fan mörkt kl21 nu......men dom ska få komma ut inorrn såå.

Sen körde boxningen igång, eller ja prova på pass så har värk i mina handleder och tumled xD såå har ingen direkt ork i händerna Hahah! Aja träningsvärk i ryggen å!

Men ska köra ben imorrn iaf!

  • 51 Readers

Likes

Comments

​körde prova på pass med pink gloves boxning som drar igång snart igen! hahaah snacka om trötta handleder idagxD har gått 2 terminer men tänkte vänta på 3 orna så blir boxning till våren ist för min del :D 

men körde även rygg efter så har träningsvärk idag så de blir vilo dag så kanske ska köra ben imorrn eller på söndag, får se hur kropppen mår hahah!  

men ananrs så ska ja jobba kväll,....yäy xD och nästa helg börjar ja på mitt riktiga jobb som fast ansstäld yäy!! :D Likes

Comments

är såå sugen på att förnya vårt blåa badrum lite...hahah egentligen vill ja hel renovera men men har väl en karl som inte är så road över sånna saker....tror ja? hahhah

aja men skulle vilja köpa underskåp och ny spegel skåp sen hitta ja dörr spegel.....najs! dock så fanns de inga skåp som passade de skåp vi har, alla var för små.......suck......såå de får bli kvar. sen måste ja försöka få upp ett jäkla draperi!! karln duchar hela badrummet xD hahah men inte lätt när man har trappen som snetak....??....får klura ut nå bra lösning å sätta fast dusch stängerna!

men de blir ett litet projekt framöver :P
Likes

Comments

​det har satt sina spår! härligt! :D dok kunde de ha vart lite mer värk xD köttade som en gud igår på benpaset! :D snacka om energi!! så det känns idag kan ja lova ;D 

sitter just u ve datorn och har beställt hem nya tränings piller, tog sista igår.....sen gummaband paket för röv bygget! :D ska bli najs! gymmet har dåligt utbud på gummiband faktiskt! så lika bra att ha egna. så idag ska ja köra rygg och förhoppnigsvis ben igen på fredag.....sen vila heeela helgen för drar ner te mor och syster över en natt :) 


ananrs då? jooo hästen och hans 3 ston med ett föl fick påhälsning av ena unghingsten så har har fått en rejäl spark på högra framknä så de är svullet och varmt....just typsikt när man precis har börjat trava igång han hahah! xD aja hoppas de försvinner snabbt så de inte behövs veterinär....igen......xD aja så kan de gå ibland! 


nä man nu lä ja dra te gymmet! 

Likes

Comments