Och så har vi hunnit med klubb tävling åxå 2 st!
Första tog vi 70 och 80 clear round och blev nollade men han hade ingen ringer ork....så vi bestämde att vi skulle lägga till havre och betfor oh de funkar finfint!
Nästa tävling tog vi 90 och de va stor skillnad dock ett pet för jag var för ivrig och glömde bort å rida xD Hahah men men han är mkt piggare nu!

Dock så har han tappat muskler så jäkla snabbt nu?? Tappat både rygg å rump muskler så han se jätte ofräsch ut nu så vi ska boka tid för tandläkare åt han sen får han ta de lite lugnt med lite mer vila å ökad fodergiva tills vi vet vrf

För övrigt är han pigg och glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

Tog äntligen modet och tog bort min kanin som gick på medicin pga kindtänder som växte helt fel......usch men de blev 2 till som fick följa! Min gammal tant fick plötslig dåliga bakben som inte hängde med......måste va nån propp som hade gått i ryggen eller nått liknande och så fick hennes kamrat åxå följa för han hade inga framtänder å va allmänt ofräsch :/

Så de blev en jobbig dag och tomt men men ska man ha djur så vet man att den dagen kommer ....

  • 15 readers

Likes

Comments

Va på terräng träning för några veckor sen och han va super duktigt! Han älskar terräng, kan vara hur läskiga hinder som helst..enligt mig...men han hopar utan en suck! XD haha så de va kul!

  • 13 readers

Likes

Comments

Asså nej! Min röda jacka som ja provar varje gång uppe på dansbandsveckan å som ja har sett på rättviks marknad förut.....är på rea nu!!! Åh va ja bara vill klicka hem den men vågar fan inte utifall bilen skulle gå sönder.....haha eller jaa.. den ska ju lagas rost på nu sååå xD

Inga onödiga utgifter här inte.....tänkte åxå ta tag i min träning och kost å kosta på mig online couch! Men de får nog vänta en måndag tills bilen är fixad!

Suck de är som vanligt när man har bestämt sig för något åt sig själv, då blire andra utgifter som ska prioriteras....

  • 38 readers

Likes

Comments

Hoppade lite i söndag och conrad va kung!! Fy fan va bra han va! Eget sug å framåt bjudning hade han, så havren funkar finfint på han! Så vi avslutade på lite höjd, skithögt för mig Hahah xD han rev första gången men de gjorde inget eftersom han hoppa och inte la en tvärnit så andra gången kom vi över, skit glad! :D

Så nu laddar vi om inför lite inomhus terräng på söndag!

Inte bästa sitsen men men xD

  • 43 readers

Likes

Comments

När de gäller träning så älskar ja styrkelyft ofc! Men ja tycker de är så jäkla tråkigt å köra cardio......springa på band...mjaaa elller cykla eller nå annat är bara tråkigtxD

Nån som har tips på bra å roligt cardio pass?? Där svetten bara rinner av en??

Jag är en sån som de går några dagar sen kan ja hoppa över en dag sen är de kört! Först va ja jätte duktigt å sprang 1 km som uppvärmning och i högt tempo men sen svek den sidan mig Hahah xD men ska försöka skopors mig rejält å Nin fettprocent minskar!

  • 53 readers

Likes

Comments

Och mig själv så blir ja starkare å starkare! Men måste försöka köra mer cardio! Tycker de är såå sjukt tråkigt med förbränning! Men känner att ja måste fan skärpa mig med de! Vill minska min fettprocent på kroppen så musklerna poppar fram mer ;D

Aja ska försöka börja på spinning faktiskt!

  • 55 readers

Likes

Comments

Ha vart på 2 dressyr träningar , första va han loj å inge egen energi alls men 2 gången så hade han mer energi i sig så de gick mkt bättre! Dock så har han tappat jäkligt mkt muskler i galoppen...lite tråkigt! Tror de blev ett rejält dipp efter han fick vila 1 månad pga inflammation i bakbena efter lilla olyckan med hagtråden.....men men bara jobba upp sig igen!

  • 55 readers

Likes

Comments

Har ju även hunnit med lite ledighet i Sälen med gänget!
Blev dock bara 8 st sååå de blev lite tråkigt , alltid roligare med fler folk men men de gick xD Hahha intaga alkohol som vanligt, bada på experium, åka skidor typ 3 h, krogen och igår blev de högfjällshotellet för HC hade stängt? Men de va asbra!! Skit stort !! Me like!!

Men hopps på fler folk nästa gång!

Hahah jaa sen när vi åkte skidor så åkte vi ner för en random backe, skiter i att liften är avstäng, total dimma så man såg inte ett jävla skit å när vi väl kom ner så hade dom stängt för 45 min sen så vi fick lift med skotern tbx xD Hahaha! Bra där!

  • 55 readers

Likes

Comments

Har ju även några kaniner, 11 st ;D

HAHAHA men som sagt så skulle ja bli av med en ytterligare men otur nog så fastnade han i ett hål när ja skulle ta in han från hagen, blev rädd å plopp så dök han ner i ett hål som han inte kunde ta sig ur.....suck så efter typ 4 timmars försök å med lite hack hjälp av karln så slappnade han äntligen av så fick tag i bakbena å kunde försiktigt dra ut han ur hålet!

Men som visade sig att han inte kunde stödja sitt ena bakben....in te vet å röntga men hitta inget fel..skönt! Så lite smärtstillande i 7 dar men han vill inte riktigt använda benet fullt ut.....så han blir kvar, säljer inga icke okej djur!

  • 56 readers

Likes

Comments