View tracker

Knåpade ihop bilder till en personlig väggalmanacka förra veckan och resultatet blev on point.
Inte så konstigt iof när motivet är sötare än socker.

Ikväll har vi haft en mindre slags bajsfest här på lyckogränd och ja, det var lika otrevligt som det låter. Levis mage fortsätter tjorva vilket i sin tur leder till att han inte riktigt kan slappna av och sova ordentligt; en ond cirkel.

Nu ska i alla fall jag försöka slappna av, tända ljus, fylla på godisskålen och bläddra igenom massa olästa blogginlägg. Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni vaknar upp med fredagspeppen. Hörs!

Likes

Comments

Idag köpte jag äntligen ett halvårs (lagomt till sommaren då man har bättre saker för sig haha) gymkort på friskis&svettis och invigde det med morsorna. Hade nu senast kort på 24/7 men eftersom det inte är tillåtet att ta med barn dit så kändes det smartare att byta gym. Det ökar chanserna att jag får mig iväg och tränar oftare😏

Vi kämpade oss genom stormen och ishalkan till klara för mellis bestående av scones med apelsinmarmelad på. På vägen genom stan hann jag slinka in och fynda tre^ tröjor till Levis för bara 79:-. Mitt resonemang på det är att jag tjänade på att köpa dom. Haha bra väl?

Likes

Comments

Jag och min älskling imorse. Innan vi promenerade till Emma med podden 'onsdagsbubbel' i öronen. Innan vi sedan landade en gata ner för soffhäng.

I skrivande stund har jag en tuff match mot min kropp. Olyckligtvis verkar jag förlora då ryggen strular och min högra axel ilar så fort jag andas. Blir g-a-l-e-n. På fredag hoppas jag att massörerna på mjau thai kan knåda allt till rätta för jag har nämligen bokat in en timmes relaxation.


//
& på tal om något helt annat så slog klockan just 22.22. För mig innebär det att knacka tre gånger och önska mig något. Det är en tvångstanke sen många år tillbaka och vet ni vad? Det funkar. Bara man ger det tid och önskar samma sak hela tiden tills det du önskar blir verklighet. Det är aldrig någon som tror på mig (haha) men jag lovar. Den tvångstanken går hand i hand med attraktionslagen. Har ni inte läst om det så gör det. Adjökens!

.

Likes

Comments

Sitter och överväger att försöka beställa lite kläder till mig själv. Sen L kom till världen har jag varit så fruktansvärt oinspirerad och omotiverad att köpa kläder. När jag kollar i min garderob så vill jag bara kräkas så en rensning och uppdatering skulle verkligen vara på sin plats. Men har nog aldrig behövt fundera så mycket på vad jag ska ta på mig som nu heller. Det ska vara amningsvänligt och på egen risk ljust då jag läker som en kossa. Fasiken vilka i-landsproblem det är i min hjärna nu alltså.

Likes

Comments

Eftersom det tydligen inte gick att avbryta beställningen jag gjorde från urbanears hemsida (trots att jag mailade dom samma dag) så sitter jag nu med dubbla uppsättningar hörlurar här hemma. Enda skillnaden är att en är trådlös och den andra inte så tänker sälja iväg den med tråd. Är dock redan hooked på dom.

Imorse väcktes jag av mamma som kom förbi på frukost, var så trött och förvirrad att jag knappt visste vad jag gjorde. En kaffekopp senare var hjärnan återställd, som en drog det där. Lillkorven har slocknat för natten och pappan har åkt iväg till Göteborg och kommer inte hem förrän söndag (sadface) så funderar på att ge 'farmen' ett försök. För förutom ''skam' är det de enda program jag hör folk prata om och jag är väldigt skeptisk. Let's go!


Likes

Comments

Mamma
Tack för att du alltid fått mig att känna trygghet och kärlek. Även när vägen varit tuff och full av hinder så har du aldrig stannat upp. För mig är du en superhjälte och största förebild.

Levis
Tack för att du, just du är min son, för att du kom och fick mig att förstå meningen med livet. Det är inte först när man själv blir mamma som man kan förstå hur stark kärleken är till ens barn.


Rebecca
Tack för att du alltid accepterat mig för den jag är, funnits där, delat min glädje i medgångar och stöttat mig i motgångar. Du har ett hjärta av guld och är som en familjemedlem för mig.


Filip
Tack för att du för snart fyra år sedan ändrade min syn på kärlek. Med dig kan jag alltid vara mig själv, helt utan filter. Du är den kille jag vill spendera mitt liv med.

Likes

Comments

Måndag levererade morgonsol vilket i sin tur ledde till att hela familjen tog en promenix till Willys för att handla frukost. Blev ungefär 900:- mer än bara frukost men det är bara bra för det finns få saker som känns så skönt som att ha ett välfyllt skafferi, kyl & frys //matälskare.

Annars då? Vi hade kaffebesök på förmiddagen för att sedan släpa arslet till gymmet. Insåg när jag väl var där att jag hade glömt både skor och hörlurar hemma så motivationen sjönk drastiskt till botten. Vad vore livet utan melodier? Tur är väl att jag har beställt lurar från urbanears som kommer i veckan. LÄNGTAR!!

Lagomt till middagstid gick vi ner en gata för att tillaga tacos med elin, sebbe och kidsen. Nu ska jag göra som sonen nyss gjorde (bättre sent än aldrig), släcka ögonen för att orka välkomna en ny morgondag. Sov gott!

Likes

Comments

I förmiddags blev jag och Levis bjudna till Sofia och Elsa på brunch.
Hon hade bakat scones som jag älskar och småttingarna tvingades kramas med varandra i soffan.
Gullegrisar.

.

Likes

Comments

Bricka från MIO.

Matta från MIO.

Fönsterlampa från MIO.

Matta och bordstablett från Rusta.


+ en grå sittpuff som jag ännu inte packat upp.

Likes

Comments