Idag gjorde min trollunge någonting för första gången igen.
Han tog sig från liggande till stående på egen hand.
Världens duktigaste är du!

Snart ska jag förflytta mig från soffan raka vägen till jobbet,
fick frågan om ett extrapass som jag snabbt tackade ja till.
Cash is king!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänk att en knasboll + en knasboll kan bli = så himla jäkla bra.

Likes

Comments

Midsommarafton 2017 får MVG.

Med härligaste gänget samlat lekte vi lekar, spelade stafettkubb, dansade,
grillade, snackade strunt, plockade blommor och övade dirty dancing hopp.

Hoppas ni hade en fin kväll också.

Likes

Comments

Igårkväll samlade vi ihop tjejgänget för hemmagjord spakväll. Ansiktsmask, silverschampo-kur, hårinpackning, bastu, måla naglar, raka benen - you name it. Fräsch och len vaknade jag upp till en gråmulen himmel. Idag tar vi det bara lugnt på hemmaplan och samlar krafter till morgondagens midsommarfirande!

Likes

Comments

I veckan jobbar jag tre timmars pass, tre dagar. Jepp ni läste rätt, jag jobbar!! Har fått en tjänst på hemmakväll som omfattar arbete varannan helg vilket passar mig perfekt. Känslan efter dag 2/3 är att jag verkligen kommer trivas. Hatar inte att vara omringad av godis😏

Måndag kväll så dansade Sanna och Lisa in hos mig för skitsnack, mys och sommarens kvällsfika 👆🏼
.

Igår promenerade vi till blockgatan så Levis fick leka med hans blivande fru och jag fick surra med hans blivande svärmor. Hur god damn söta är dom bara inte??

Innan jag skulle iväg och lära mig stängningspasset käkade jag middag hos mamma där jag dessutom lämnade sonen över natten eftersom Filip är borta på jobb. Första gången han sover utan oss och första gången jag sover själv i lägenheten sen Levis kom. Skönt att kunna ligga i sängen och dra sig men jag föredrar ändå att vakna upp med min smurf.

Likes

Comments

Vilken najsig söndag.

Systerhäng i solen med frågesport som bl.a innehöll "hur lång tid tar det för en sengångare att bajsa ut det dom ätit?" Hur random det än må vara att hon kan det så lärde iaf jag mig något nytt.

Middag intogs hos familjen Enmark där grillat stod på menyn. Vad jag älskar den där familjen, störtsköna hela bunten. Med fulla magar krigade jag och Anna oss ut på en löptur och föll sedan ihop på gräset för att pusta ut. HEJA!

Likes

Comments

Min badpojke har fått åla omkring på Leos lekland idag. Himlen kastade ner regndroppar stora som klot men min rastlösa själ ville ändå hitta på något så det kändes bra att ha en aktivitet inomhus i sikte. Däremot sprack det upp mot kvällen så han ^ fick ta ett kvällsdopp i baljan. Det innebar att vi dessutom fick altanen rengjord. Winwin situation liksom.


Likes

Comments

Något mindfucked jag blev när jag vaknade imorse.

Inatt har jag tydligen varit på grillparty men när folket sprang och skulle kolla på vargen som gömde sig i skogen så låste jag ut alla. Dom var så taggade på att se honom men det slutade med att vargen åt upp personen som hade honom i koppel. Under tiden gömde jag och Therese Lindgren oss i ett rum och pratade om att utmana sina rädslor. När jag sedan skulle gå på toa så blödde jag ner hela golvet. Om det var mens eller ett sår är väldigt oklart.

Kan vi snälla konstatera att vissa drömmar får förbli drömmar? Haha!

Likes

Comments

Ikväll har det bara varit jag och han.
Ett glas vitt, dålig humor, musik, ätbara ting och kortspel.
Underbart.

Likes

Comments