Vaknade imorse med längtan till kvällen då jag skulle få sova igen. Den trötthetskänslan. Därför spenderades det några timmar i morgonsoffan innan jag tog tag i livet. Klackade igång helgen med hemmaträning på yogamattan och sötaste hejarklackens på sidan om.
.

Tog 1:an till stan och mötte upp två supersnygga babes för fikahäng. En snabbis genom affärerna resulterade till att jag inte kunde hålla shoppingfingrarna i styr. Love it.
.

Svirade förbi en saknad Jessica på vägen hem och har spenderat kvällen med bröderna solanki. Jag har druckit rödvin och dom har planerat in en skådespelarkarriär. Behöver inte säga mer än att jag paxade jobbet bakom kameran.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaccin stod på dagens agenda. Han skötte sig jättebra och läkaren konstaterade att Levis var den första bebisen som skrattade när hon kontrollerade ljumskarna. Överdrivet kittlig. 7670g & 65.7cm stor. Herregud!

Promenerade till Martina där det bjöds på lunch, kaffe och babbelmarathon. Under tiden kärade sötnosarna ner sig i varandra. Ett bra jobb, det har vi definitivt gjort.

I skrivande stund befinner vi oss hos i Boliden då bästa svärmor fyller år. Stort grattis!

Likes

Comments

Snart lämnar morbror Emil vårt avlånga land och omvandlar sig till en Berlin-bo. Tur det går att flyga dit enkelt och smidigt + att vi får en privat guide när vi hälsar på. Här ^ sitter grabbarna i mormors lägenhet belåtna efter både lunch och gofika.

Jag och brudarna fick feeling igår och startade grillen för hemmagjorda hamburgare. Vore det inte för kylan och snön skulle man nästan tro att det var sommar. (ha-ha)

På kvällen fick vi äntligen hem pappan igen så tog igen dagar av uteblivet mys. Förresten så har jag slutat amma helt nu. Trappade först ner till att bara amma på nätterna men när min mjölk inte var tillräcklig så såg jag ingen mening med att ge både bröstet och ersättning. Dessutom kändes det lagomt tidsmässigt för min del att sluta nu. Jag hoppas att jag får samma tur med nästa barn, att jag kan amma alltså!

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar. Låt oss skina upp dagen då den riktiga solen fortfarande lyser med sin frånvaro. Jag sitter i bilen tillsammans med mamma, Emil och Levis på väg till mormor som bor 8mil rakt in i en liten håla. Vi hörs!

Likes

Comments

Det är så drömmigt att ha en lazy cosy morning där allt man gör får ta sin tid. Det tog vi tillvara på idag och jag frågade mig själv varför jag inte gör det oftare, mammaledigheten kommer ju inte vara för evigt. Efter sonens första nap begav vi oss dock till leos lekland där ett härligt gäng väntade. Det känns så bra att göra någonting som gynnar Levis då det märks att han mer och mer börjar uppskatta sådana saker.

Efteråt besökte vi ett fullproppat gym, dödade ben och konstaterade att vid 16-17 är det inte optimalt att träna.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Ikväll sitter jag ihopkurad under en filt i soffan. Jag tänker snart tända ljus och plocka fram godispåsen som väntar i skafferiet. Efter att under flera dagar varit omringad av folk kändes det ensamt att vistas i en tyst lägenhet. Dessutom har jag märkt att april generellt sätt är en rätt ångestladdad månad för mig. Det gäller bara att försöka tänka positivt för rätt som det är vänder det och jag kan börja samla nya krafter inför allt sommarskoj.

Nu ska jag slå igång den hypade netflixserien "13 skäl varför" och se om den imponerar på mig också. Ta hand om er!

Likes

Comments

Lilla älskade son.
Ibland har jag svårt att förstå att jag har någon som kommer kalla mig mamma. För vadå, ska inte mammor kunna allting oavsett vad det handlar om? Jag kan inte allting, långt ifrån. Däremot kan jag inte heller få grepp om vem jag var innan jag blev mamma. Vad gjorde jag då?

Jag ska inte lova för mycket men någonting jag KAN lova är att jag ska försöka vara den bästa mamman för dig, din trygghet, din förebild och din vän. Du kom och gav mig en kärlek jag inte visste existerade. Lilla älskade son!

.

Likes

Comments

En kanonhelg lider mot sitt slut och ibland önskar jag att man kunde stanna tiden ett tag för jag känner mig inte helt klar. På fredag hade jag, tillsammans med två av mina favoriter en tjejkväll hos Sanna. Som de akrobater vi önskar att vi var utmanade vi oss själva i yoga-challenge. Däremellan lagade vi mat, drack bubbel och pratade strunt.


Lördag innebar frukostvinnare för två, relaxation hos moder och återigen; tjejkväll. Denna gång var bastu och snacks ingredienserna och vi diskuterade hurvida övernaturliga varelser finns eller inte. Efter den punkten väcktes alla spekulationer och frågor som kvällen bjöd på, som ingen kunde svaret på. När klockan passerat läggdags somnade vi tre tjejer bredvid varandra i en 160 säng. Nån gång i ottan hade jag dessutom anslutit Levis till gänget.

....


Vad har hänt idag då? Haft en lugn dag i kroksjön och kramat Rebecca hejdå. Inom kort kommer jag & hälsar på i Sthlm!

Likes

Comments

I torsdags hade jag maxad förmiddagspepp i väntan på att bästis skulle komma hem från Stockholm. Vi spenderade hela dagen tillsammans och det kändes så himla skönt att vara återförenade. Vi pratar förvisso i telefonen varje dag men hur man än vrider och vänder på det så kan det aldrig mäta sig med att ses.


Efter massa bebisbus fixade vi till sminket och satte oss på en restaurang för senmiddag. Avslutningsvis pimplade vi vin på Bishops och fick till härligt snack. Liksom, vad är definitionen av kärlek och hur läskigt är det egentligen inte att lägga sitt hjärta i någon annans händer?

Likes

Comments