Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter ännu en heldag hemma med lillsjuklingen återförenade supertrion över en tjejkväll. Vad jag saknat dom, vad kul vi har tillsammans.

Likes

Comments

Vilket jäklar löparteam vi är!
Ikväll krigade vi oss igenom milen för första gången.
Det gick oväntat bra, men benen lär få smaka på ordet träningsvärk imorgon.

Vad stolt jag är över oss!

Likes

Comments

Våran lilla kämpe vaknade inatt och skrek hysteriskt och otröstligt i två timmar. Huvva, det gör så ont att se dom ledsna och samtidigt känna sig så sjukt hjälplös. Tillslut lyckades Filip lugna honom och trots den sömnfattiga natten verkade han vara piggare idag.

Däremot har han fått utslag så efter ett awkward videosamtal med en läkare konstaterade hon att de på kroppen var 'tre dagars feber' utslag och de i ansiktet svinkoppor. Stackars liten. Nu väntas en behandlingskur sen hoppas vi på att han får vara frisk och må bra igen!!

// vi rymde till mamma och spenderade dagen där, miljöombyte och socialisering kan göra underverk. Sen är det ju alltid mysigt att hälsa på familjen också.

Likes

Comments

Hur man på bästa sätt spenderar en söndagkväll;
(speciellt efter två kvällars jobb + timmar av stökande i lägenheten med karln)

- tillsammans med en underbar vän
- grilla en god middag & servera den utomhus
- dela en flaska rött
- inlindade i filtar på altanen
- härligt snack om allt mellan himmel och jord
- duka upp tre av de absolut bästa snacksen

Amen!

Likes

Comments

Ibland slår det mig, hur jäkla bra allting blev för mig trots att det många gånger såg mörkt ut.
Det är som om jag någonstans förstått att ifall jag tar ett steg till, då faller jag så långt att det inte går att klättra upp.

Det var inga kattungar som rev mig på armarna, det var inte roligt att ha minnesluckor från flera dagar i veckan, det var inte sant de jag påstod att jag åt, det var inte pga sömnbrist mina ögon såg trötta ut och pupillerna minimala.

Tillslut insåg jag att det måste bli en förändring, jag måste riva muren jag byggt upp runtom mig, jag måste ta av mig masken. Då började panikattackerna, inte så konstigt kanske med tanke på vad jag hade i bagaget och aldrig hade packat upp. Men det var bara en sista prövning till att äntligen bli fri. Jag lyckades!

Det finns inte tillräckligt med ord för att förklara min tacksamhet till människor som alltid fanns där. Till Filip som förändrade min syn på kärlek, till mamma som aldrig gav upp, till Rebecca som stått vid min sida oavsett vad..

Idag har jag bildat en egen familj, äkta vänner som förgyller mina dagar, klättrat till att bli platschef, varit kontaktperson åt en tonåring som är i samma sits som mig osv. Jag kommer aldrig bli perfekt, men idag vet jag åtminstone vem jag är och vem jag vill vara. Tack livet!


Likes

Comments

Första gången vi flätade ihop våra fingrar förstod jag att dom hörde samman❤️

Likes

Comments

Levis fortsätter att vara sjuk. Skriker sig igenom nätterna, feber, inte feber, maxavstånd från föräldrarna - 1mm, äter bra, saknar ork. Ingenting hänger liksom ihop och trots att det är psykiskt påfrestande så krigar vi mot viruset för att få tillbaka vår glada, spralliga smurf!

Dag 1/2 på jobbet är iallafall avklarad och det var skönt & behövligt med en avbrytare, att tänka på något annat. Tex norska familjer som gladeligen köper 5kg godis haha.

Idag skiner solen och det vankas loppis med brudarna innan jag byter om till arbetskläder. Ha en fin lördag!

Likes

Comments

Den lilla har haft feber hela dagen och varit extremt slö och mammig. Jag tror att jag smittades psykiskt för huvudet värker och energi har varit ett främmande ord. Imorgon ber vi sjukan att försvinna, vi vill inte ha besök längre.

Ikväll åt jag & herr kärlek en sen våffelmiddag. Halleluja. Började tänka på tiden jag valde socker på våfflan framför sylt och grädde. Kan inte ha mått bra..

Slutligen vill jag tipsa om en beroendeframkallande serie; limitless. Så grym!

Little L:s första teckning till mormor och Johan.

Likes

Comments

🔹 Du visar stort intresse till att lära dig gå.
🔹 Du kryper nästan jämt och FORT går det.
🔹 Du tycker inte om när man lämnar det rum du befinner dig i.
🔹 Bada är fortfarande en favoritsyssla.
🔹 Du somna helst och bäst i famnen.
🔹 Du vandrar gärna mellan möbler och människor.
🔹 Att ta dig från stående till sittande gör du genom att bara släppa helt enkelt, något du dessutom verkar tycka är roligt.
🔹 Nyfiken är ditt mellannamn.
🔹 Du är en riktig busunge och skrattar högt när man säger "nej"
🔹 Du har fått prova pottan och att äta själv.

För bara 9 månader sedan kom du till jordelivet men jag kan inte minnas vad jag gjorde innan du fanns. Våran älskade skatt💙

Likes

Comments