Jobbkväll 2/2 är avslutad så nu ser jag framemot en ledig söndag. Pappan i familjen åkte igår iväg till Norge för jobb några dagar så Levis får vara med mor&farföräldrarna medan jag knegar. Inatt sov syster Linn över och mitt i natten, då jag var som tröttast, vaknade alla tre (inklusive katten) och tyckte att vi skulle socialisera. Nej tack.

.
Idag har Ture & Klara gjort oss sällskap. Lyxlunch, utomhuslek och mys var en bra uppladdning inför kvällsjobb. Nu ligger jag i sängen och har smulat ner Filips sida med chips. Det är andra gången sen L föddes jag kommer vakna upp helt själv. Läskigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Marken glittrade imorse då jag kollade ut genom fönstret såpass att hela min nyvakna kropp nästan kunde känna kylan. Ändå har vi spenderat stor del av dagen utomhus och det var klart värt det. Jag vill kunna se tillbaka på hösten och minnas att jag tog tillvara på dom fina dagarna istället för att sucka över de grå och regniga.

Efter middagen hade vi behövlig familjetid, jag och mina grabbar. Vi besökte badhuset och Levis busade på så hårt att han slocknade utan ett ljud i bilen på väg hem. Föräldrarna bäddade ner sig i soffan med marmeladmackor, apelsinkrokant och ett flertal avsnitt utav 'lucifer'. Nu är det godnatt, sov gott!

Likes

Comments

Idag fyller min obiologiska syster 25 år!
Därför bjuder vi på en blandpåse av gamla bilder,
en charmigare än den andra.

Miljarder grattis på din dag, hoppas den varit bäst.
LOVEU SESSAN.

Likes

Comments

Lekparken part2 med några andra kompisar och en annan park. Den friska luften ger mig både endorfiner och energi. Vi lyckades även hinna med promenad, fikapaus & shopping innan bilen körde mot riktning HEM.

Jag och min godispåse är ett ikväll då sonen sover och karln jobbar. Kan vara rätt skönt med egentid på hemmaplan ibland faktiskt. Lägg märke till ordet; ibland. Däremot visade L ett beteende han inte brukar ikväll. Dels att han skrek hysteriskt så fort jag bytte rum men också att han vaknade i panik så fort jag försökte tassa ut från sovrummet vid nattningen. Ungefär som om han hade en inbyggd väckarklocka som ringer när mamma nuddar golvet.

Likes

Comments

Mellan alla vardagssysslor som man inte kan undvika klädde vi på oss och spenderade några härliga timmar i den friska luften med kompisarna. Det bidrog till en hög mysfaktor när vi väl kom in i värmen igen.

Ikväll vann det dåliga tålamodet och en tredubblad baksats åkte rakt ner i soptunnan. Rotade istället fram några frysta chokladbollar som jag tuggar på för att försöka stilla sockersuget. Ain't easy. Ska försöka cheer up med en bra serie, på återseende!

FRUKTPAUS🍌

Likes

Comments

Blåsigt men uppfriskande,
en ny outfit & världens bästa mormor.

Likes

Comments

Låt inte solen lura er idag för termometern visar endast TVÅ grader. Med andra ord behöver jag hitta en vinterjacka aaaaasap. Föredrar dock sol och kyla framför det deprimerande rusket som varit på senaste. Man blir gladare av att vandra i färg.

Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Skogsmullar för en dag, jag och min andra halva.
Jag älskar oss och det faktum att vi alltid låtit varandra vara precis som den är, hur konstigt det än må vara.

Avslutade en härlig utedag med bagels, pussar från sonen, ett glas bubbel, snacksbord och massa avsnitt av "lucifer" - nu säger vi snart godnatt!

Likes

Comments

AMEN till en störtmysig fredagkväll i Sanna & Fannys sällskap. Middagen blev amazing vilket vi har S att tacka för - parmainlindad kyckling i ugn med sötpotatispommes och sallad. Ni hör ju! Timmarna därpå satt vi på golvet och drack rödvin, pratade utan filter och kollade på musikklipp. Vid midnatt då jag kom hem var det grabbkväll här så jag hakade på deras häng ett tag innan jag stängde igen mina blå!

Likes

Comments