Fredag har susat förbi och vi spenderade närmare 10 timmar med två favoriter, Klara och Ture. Vi tassade omkring på stan med avbrott för lunch på Waynes innan det blev fortsatt häng på hantverkargatan. Sofia kom och socialiserade över en fika och agerade trebarnsmamma medans vi återigen slingade mitt hår. Det tar sig!!

Imorse vaknade jag upp helt utmattad efter en jobbigare natt. Sonen är dundersnorig så försökte lägga honom med upphöjd rygg för att underlätta andningen men eftersom han föredrar att sova på mage var det lättare sagt än gjort. Kanske får försöka klämma in en powernap senare för ikväll väntar trevligheter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snacka om jag blev tacksam över att slippa laga lunch när Elin ringde och ville bjuda ut mig på restaurang. Tiden sprang iväg då vi var upptagna med att uppdatera varandra om livet, spekulera kring ordet kärlek och fundera på varför man ibland beter sig så awkward socialt. Sprang även igenom affärerna på Solbacken och shoppade minikaktusar. Så fint!

Har precis landat på hemmaplan efter ett maffigt gympass med min partner in crime så ska duscha av mina darriga ben innan jag intar soffläge resten av kvällen. På återseende amigos!

Likes

Comments

Ärligt, kan man bli annat än lycklig när man får spendera morgonen med denna? Här sitter vi redo för frukost, kiwi stod på dagens barnmeny.

.

Hade bokat in date med två superwomens så i sista sekund hoppade jag på bussen för att inte komma sist, som vanligt.

Vi freestylade ihop ett roligt pass på gymmet och krängde sedan runt på stan där jag blev en crop top rikare, 30:- var ingenting att bråka om. Emellanåt vilade vi benen och fyllde på med energi på ett café.

.

Till middag mötte jag upp familjen Solanki för att inviga texas longhorn. Bröderna stod på mässa och visade upp sitt företag idag vilket hade gått superbra så givetvis skulle vi fira. Till maten serverades det även ett glas rött.


Nu sitter jag i soffan i ett rum fyllt av tända ljus och känner mig ganska tillfredsställd. Ska fortsätta knappa på datorn och ser något värdelöst tvprogram tills att ögonlocken ger vika. Vi hörs!!

.

Likes

Comments

Det dröjde såpass länge innan jag fick tillbaka sonen igår att jag började misstänka att mormor hade kidnappat honom. Sanningen var att han hade varit världens solstråle så hon ville passa på att pussas med honom, vilket såklart glädjer mig Under tiden hade jag hunnit få tillökning av sötproppen ovan och Lisa. Var skönt att ventilera mellan bus och matlagning. Man kan nog aldrig påminnas nog om att vänskap är unikt och så fruktansvärt värdefullt!

Likes

Comments

Gääääsp, inatt var det en viktig ingrediens som saknades; sömnen. Sonen tyckte det var en bra idé att vaka, inget gnäll eller sura miner - han ville bara vara vaken. Lyckades knåpa ihop ca 2h sammanlagd sömn och mitt i natten vart jag galet godissugen så vi hade faktiskt ganska mysigt där i soffan. Dessutom blir allt farligt gott på natten, tror det är för att man känner sig så busig.


Tacksam över att bästa mormor hämtade Levis så jag kunde köra ett behövligt städrace i lugn och ro. Nu har jag precis vaknat från en timmes nap i hopp om att huvudvärken skulle försvinna så ska kliva upp och hälla i mig kaffe. På återseende!!

Likes

Comments

Hörrni, vilken jäkla kickstart på veckan jag fick idag. Piteå levererade god lunchbuffé på olearys och självklart en kundkorg av gott&blandat från dollarstore. Tillbaka på hemmaplan laddade jag upp med en tupplur inför gymmet där löpning stod på agendan. Förtjänade såklart en belöning efteråt så varvade ner på relaxen med kvigan och avslutade med gemensam kvällsfika. Tog även tillfället i akt att göra hårinpackning och skrubba kroppen. Vi blev som nya!

Hoppas ni också haft en skön måndag allesammans!


Likes

Comments

Det är få saker som gör mig så lycklig som att se mina pojkar tillsammans. Vi har precis packat in oss i bilen för att åka mot Piteå där det vankas lunch och eventuellt lite shopping. Omväxling förnöjer som man brukar säga!

Likes

Comments

💎 Förvaringskorg till Levis leksaker.
💎 Ljuslykta från eight mood.
💎 Prydnadselefant.
💎 Doftljus från eight mood, kär i deras dofter och förpackningar.

Likes

Comments

Tillfredsställd över att kopparpyntet är ett avslutat kapitel. Stegen blev så mycket fräschare nu.

Likes

Comments