Idag har jag arbetat med mitt projekt om Drömmar där mitt budskap är att man ska sikta mot stjärnorna och "reach for the stars". Det jag är mest nöjd med är bilderna jag tog och det jag fick problem med är att jag inte hann börja redigera i Photoshop den här lektionen men jag får försöka hinna göra det nästa lektion.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med mitt projekt om känslor. Jag fick problem med att det visade sig att vattenfärg inte går bort från huden och eftersom jag ska använda mig av kroppsmålning så behöver jag någon färg som lätt går att tvätta bort. Jag ska lösa problemet genom att själv åka och köpa färg i nån hobbyaffär. Det jag är mest nöjd med är att jag har bra idéer om hur jag ska regissera när jag ska ta korten och jag har planerat noga exakt i vilken ordning jag ska ta bilderna och hur många bilder jag behöver för att göra min "film".

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med temat känslor och mitt budskap att många har felaktiga fördomar om en som påverkar en mycket och det kan kännas som att dessa fördomar är inpräntade i ens kropp och att det är fördomarna som definierar en men att det i verkliga fallet inte alls är så, dessa fördomar definierar inte dig som person och det går att bryta sig loss från alla dessa ord och fördomar. Jag är mest nöjd med att jag lyckats komma såpass långt i min planering och jag tycker att jag har bra idéer. Det jag fick problem med var att jag inte riktigt vet hur jag ska hinna ta korten på en lektion men jag får lösa de genom att planera så mycket jag kan i förväg så att det går fort att ta korten senare.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med tema och letat efter inspiration på internet.

Likes

Comments