View tracker

Hej bloggisen!!

Nu är det såhär, som många av er läsare redan fått reda på, jag ska i vilket fall som helst flytta till Afrika i 10 månader. Detta är något jag länge har tänkt på och jag är så otroligt glad att jag är en av dem få som fått möjligheten att spendera en del av mitt liv på ett annorlunda och spännande vis. Det är en väldigt stor händelse som jag för alltid kommer att minnas och kunna titta tillbaka på, något som många aldrig kommer att få uppleva helt enkelt. Därför har jag även tänk att jag på enklaste och roligaste sätt ska försöka skriva ner allt som händer under mitt år och alla upplevelser på en ny blogg. Detta kommer att innebära att denna blogg kommer att bli ståendes väldigt länge, kanske är det så att jag aldrig kommer tillbaka hit igen vilket jag tycker är ganska tråkigt att tänka på men samtidigt blir detta som en nystart i livet och därför vill jag även ha en sprillans ny blogg. Men jag hoppas verkligen att många av er vill fortsätta följa min resa och mitt år i Kenya!! Massivs av kramar till er och TACK för dessa år!! 

För att komma till min nya blogg, klicka då HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

To the night you never forget

To the night you never forget by belbi featuring flat shoes

Hittade ett gammalt collage som jag slängde ihop för några månader sedan, tycker att det passar alldeles in på tiden just nu. För er som fortfarande inte kommit på vad ni ska bära på till exempel skolavslutning, bal, konfirmation eller studenten. Ljusrosa är en färg som passar in i alla sammanhang och inget som direkt sticker ut, classy men hur snyggt som helst! 

Likes

Comments

View tracker

Även fast påsken nu är långt borta så kunde vi inte med att inte köpa räkorna när dom såg sååå himla goda ut!! Så en mysigt räk-middag fick det bli denna fina fredagskväll, ha en trevlig kväll hörrni

Likes

CommentsTog mig en shopping tur till Tara häromdagen med mina amigas, alltid roligt att shoppa med dem gör vi har samma smak och stil<33 Hittade en långklänning från ra@re och ett par jeans från Nolita som glatt fick följa med hem, mycket nöjd med båda två och dom kommer garanterat användas flitigt till sommaren!!

Likes

Comments

Hallåj på er!!

Fredag den 2 maj är dagen och de flesta är lediga idag på grund av klämdag men icke sa nicke, om några timmar drar jag mig mot l'ecole för svenska muntliga nationella... Blandade känslor om att gå i skolan en dag som denna + vädret som kommer vara idag... Hade ej bangat att ligga i solstolen hela dagen och inte behövt bry mig om någonting, men det får bli en annan dag... Hoppas att ni får en härlig klämmis-dag med mycket sol!!

Bjussar på två dunder härliga bilder som togs igår eftermiddag på Gullholmen när jag var nere och käka glass, så hääär
liiit
Likes

CommentsMina avsoluta favvisar just nu, spelas på repeat gång på gång i lurarna

Likes

CommentsEtt perfekt mellanmål efter skolan ser ut ungefär såhär... Två mackor med gurka på och en kopp latte, hur nice som helst!

Likes

Comments

...hade jag på mig detta i skolan! Eftersom våren börjar gå över till sommar snart så kände jag att kjolen kunde få titta fram.

//Kjol-OneTeaspoon//Skjorta-a&f//Primeboots//Väska-MBMJ//

Likes

Comments

Idag är det torsdag och jag har inte börjat skolan än. Vi på Sjölins har halva dagar både idag och igår så jag börjar faktiskt inte förens klockan slår 13.00 vilket många kan tycka är väldigt skönt. Dock måste jag säga att det är skönare att sluta vid den tiden för då har man så mycket tid till annat på eftermiddagen. Jag tycker inte om att sova länge (även om jag alltid är den som sover längst). Så jag har varit uppe sen klockan nio i morse och mest bara tagit det lugnt. Om en liten stund ska jag sätta mig på bussen som tar mig till skolan och min första case lektion i detta caset. Vi har alltså case uppstart idag vilket ska bli mycke spännande:)

På återseende fina ni!!


Likes

Comments

Idag är det 50 dagar kvar tills vårt älskade sommarlov är här, femtio dagar(!!). Detta inklusive alla dessa lovdagar och helger.

Näsa vecka drar alla nationella prov igång vilket innebär stress, stress och ännu mer stress... Även fast detta inte är något man kan förbereda sig till särskilt mycket så är det ändå något man går och oroar sig över något förfärligt. Det tar så mycket på ens krafter och energi att stressa över allt man måste hinna med, och då syftar jag faktiskt inte bara på allt vad skolan innebär utan även allt man tänker sig hinna med på sin fria tid. Men hörni, 50 dagar står vi ut, oavsett hur mycket tid vi måste lägga ner på skolan och oavsett hur mycket vi har att tänka på...


Likes

Comments