Header

Det är fredag, och snart även helg. Trots att jag jobbar imorgon så ska jag fira in den lilla helg som blir genom att umgås med Lovisa. Hon som tillför så mycket skratt och lycka i min vardag. Men när jobb, relationer och livet kommer emellan springer tiden ifrån en. Jag är iallafall över exalterad över att för höra om hennes nya kärlek och nya jobb. Tack livet för Lovisa!!!

Som sagt, jobb står på schemat imorgon och likaså idag. MEN vad gör det när kroppen bubblar av fredagsfeeling. Inte jättemycket ändå. Jag längtar till imorgonkväll. Till fredagsfeelingen tillkom också ett bloggmode. Därav lite uppdatering angående livet. Jag försöker ofta formulera mig i text men det känns meningslöst många gånger. Trots att jag vet att det gör mig väl. Jag älskar ju att skriva, det ger mig liv.

NU -> lunch & jobb

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Jag har länge saknat att ha en plats att skriva av mig på, som ett forum åt mina tankegångar och ideér som jag har. Både positiva & negativa sådana. Att starta en blogg och att lämna ut mina tankar för omvärlden var inte ett alternativ till en början. Men jag har funderat, och jag har kommit fram till att det kanske kan vara bra. Bra att lufta och bra att få skriva av sig då och då. Jag förväntar mig ingen respons på vad jag skriver, detta är mest för mig själv. Men bloggen är öppen för alla så har ni åsikter eller input på vad jag har att komma med så får ni gärna slänga in en kommentar. Jag tror att detta kan bli början på något bra.


Likes

Comments