Gick och la mig för en halv timma sen och ha precis avslutat min kvällsrutin. Kolla alla bloggar, uppdatera instagram och Facebook. Så nu är jag färdig för lite nattsömn, är jätte trött så det ska verkligen bli skönt att sova just nu.

Visst har jag bloggar på bra idag? Tycker verkligen att jag fått till många bra inlägg, ska försöka fortsätta så imorgon också. Har ni tips och förslag på vad ni vill läsa som så får ni gärna kommentera, spelar ingen roll vilket inlägg ni kommenterar. Men det hade varit roligt om jag fick veta vad ni tycker om att läsa så ska jag verkligen ta till mig de tipsen och försöka fixa det under morgon dagen! Det kanske till och med är så att jag kommer att göra en sån "min dag" video imorgon så ni får se hur en dag här på landet kan se ut.

Det var nog allt jag hade att skriva ikväll, hoppas ni får sova gott inatt, pussar


Likes

Comments

Halli hallå!
Har precis hoppat ut ur duschen och satt på mig mjukisbrallor och en tjocktröja. Hade tänkt att kolla på ett program som började klockan åtta men eftersom klockan redan är halv nio så vet jag inte om jag vill kolla, de är så tråkigt att börja mitt i ett program. Jag är i alla fall väldigt trött idag, ska gå och lägga mig ganska tidigt eftersom jag tänkte ta en springtur imorgon bitti. Vi får se hur det går med det, haha tycker ju att det är så tråkigt att springa!

Likes

Comments
1. En varm och härlig dag på landet, älskar ELLE
2. Min outfit från balen den 12 juni
3. Midsommar med fina vänner
4. Mina saknade, bästa, finaste vänner

Likes

Comments


Likes

Comments

//ZARAjeans//Hunkydorykofta//RabénSalonertisha//chipeskor//MBMJklocka//

Likes

Comments
//Jacka - Dorothy Perkins//Jeans - Jfour//Linne - ZARA//Väska - MBMJ//Klocka - Michael kors//solglasögon - RayBan//Skor - Marenas//Bikini - Allsaints Suki//

Likes

Comments

Har hört väldigt mycket bra om ricinolja nu på sistone, många av de bloggar jag läser har skrivit om den. Så jag tänkte att det kanske är något som är värt att testa? "Flaskan" kostar ca. 50 kr på Apoteket. Den ska tydligen ge snabba resultat och man ska kunna se skillnad efter bara två veckor! Det låter ju riktigt bra tycker jag. Resultatet är alltså att håret växt och blivit tjockare.

Man ska använda den ca 2-3 ggr i veckan och massera in i hårbotten, låta den värka i ungefär en timma och sen skölja ut men balsam, balsam, shampo och sen inpackning eller balsam ännu en gång.

Här är lite bilder på tjejer som gjort det och detta är för och efter bilder efter att det gått en månad ungefär. Man ser väldigt stor skillnad, speciellt på brunetten tycker jag!!
Likes

Comments

Tänkte dela med mig av lite sommartips som jag hittade på en blogg för någon dag sen. Hade verkligen tänkt att testa och se om det funkar!

 

1. har du småhårstrån som sticker upp lite överallt i håret, bli av med det genom att ta en ren oanvänd tandborste, spruta lite hårspray på den och dra sedan tandborsten på de hårstråna som sticker upp!!
 
2. vill du få en fin solbränna lite snabbare? blanda vatten med salt och spruta på kroppen! mycket bättre än att använda sololja. sololjan lägger sig nämnligen som ett lager med fett på översta huden, vilket gör så att du tappar brännan mycket snabbare! 
 
3. ska du tillexempel utomlands, börja då återfukta huden med body lotion varje dag i ca. 1-2 veckor innan du åker. då kommer din solbränna hålla längre & bli mycket finare!
 
4. använd solskyddsfaktor på läpparna, dom kan också brännas även om man inte tror det. finns bra från t.ex nivea eller hawaiian tropic!
 
5. vill du ljusa upp ditt hår? blanda citron och vatten, och sitt ute i solen ett tag! 
 

Likes

Comments