View tracker

Redan den andra advent? Vi har inte många veckor kvar här i paradiset känns det som. Tiden bara springer ifrån oss.
Cravings idag är däremot ALLT som har med jul att göra. Skulle vilja ha gröt, julmat, julmust, lussebullar, knäck och glögg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ett äventyr som vi hade planerat att göra här på Langkawi var skybridge och Seven Wells Waterfall. Idag blev det av och känslan att vara där uppe bland molnen är så härlig!

Likes

Comments

View tracker

Att vi den 11:e november gled in i Thailand med instinkten "fasen vad gött nu har vi tre veckor i ett och samma land". Får jag bara fråga VART dem tre veckorna tog vägen? Idag står vi här på Langkawi och ska börja våra fyra dagar här. FYRA DAGAR (!) om jag undrar vart tre veckor tog vägen hur ska då detta gå?

Likes

Comments

Ett bättre sätt att starta morgonen på är yoga, vilket vi gjorde idag här på Koh Lipe. Efter det fick magen en ordentlig frukost, 1 december började bra.

Likes

Comments

Ja ni, nog trodde jag inte för ett år sen att jag skulle sitta på en strand i Thailand vid denna tidpunkt. Men det gör jag och med ren och skär glädje. Att vi drog iväg på denna resa känns fantastiskt och att vi missar julen får helt enkelt bara vara. Jag som älskar snön, maten, godiset och myset med familjen och stora släkten är det en gnutta jobbigt för. Tur är att vi här borta bara lever för dagen och därav inte har koll på varken tid eller datum.

1 december för mig är alltid en härlig känsla dock, myset drar igång på riktigt och speciellt med julkalendern. Att man har något att följa varje dag fram till den stora dagen.
Så mysigt!

Likes

Comments

Något jag och Matilda pratade mycket om inför denna resa var hur våra tankesätt och värderingar skulle ändras. Självklart har man en egen grund i sina tankesätt och värderingar men hur dem skulle ändras och utvecklas tyckte vi var så intressant. Vi hade hört så mycket om att människor som dragit iväg på längre resor hittat sig själva mer än innan, kommit på grejer de vill göra när de väl var hemma igen, hur de ska gå till väga och liknande.

Nu sitter vi och har gjort hälften av vår resa. Vi har pratat om så himla mycket olika saker, men vad som tagit mest fart för oss båda är tankar om framtiden. Vi har diskuterat fram och tillbaka. Inspirerats och motiverats av varandra, människor vi stött på längs vägen och omgivningen på de olika ställen vi varit på. Det finns så mycket energi och nyfikenhet på framtiden från oss. Saker som man kommit på att man vill göra, uppleva och utforska. Det kan vara allt ifrån att man vill börja plugga, söka ett nytt jobb, skapa nya kontakter, byta stad, införa nya traditioner, träffa en vän eller släkting oftare. Det kan vara precis vad som helst.

Att vi som sagt bara gjort hälften av vår resa gör det ännu mer intressant. Vi har 5 veckor kvar och mycket kan hända på den tiden. Vad vi tycker och tänker nu kan vara helt annorlunda tills dagen vi sitter på flyget hem. Idéer och intressen för nya saker kan ha ändrats eller utvecklas. Tankar är häftigt.

Likes

Comments

Snorkelutflykt vid Maya Bay

Vaknar till sol och molnfri himmel. I med pannkakor i magen, på med ryggan och ta en longtailbåt till stranden. Flyt i det kristallklara vattnet, ta en milkshake och sola tills eftermiddags regnet kommer. Gå upp till närmaste resort där en kille drar fram en ukulele och vi alla sjunger med till "I'm Yours" med Jason Mraz. Det är en dag på Phi Phi det mina vänner. Kan vi annat en älska livets dagar?

Likes

Comments

Utflyktstorsdag till Emerald Pool!

Likes

Comments

Från de tre öarna i öst till Ao Nang i södra Thailand. Här var jag med familjen för fyra år sedan så har sett fram emot att komma hit, och att vi bor på samma gata som vi gjorde då skadar inte. Känner lite nostalgi känslor inombords.

Under denna resans gång har Matilda och jag verkligen alltid haft fräscha boenden. Nu valde vi att testa så kallade "doorms" och vi tycker det har sin charm. Detta i Ao Nang är väldigt fräscht och vad som är roligt är att man möter så mycket nya människor av att bara "vara på rummet". Kul att bo på olika sätt och även som människa se vad man pallar med för typ av rum, antal personer i det osv.

Något annat roligt är även att vi bor här med tjejerna som är från vår hemstad och som vi träffade inför Full Moon Partyt förra veckan. En liten reunion kan man säga, ska bli kul att hänga med dem igen!

Likes

Comments

Ni anar inte VILKET STÄLLE vi befann oss på igår. Vi beslutade oss för att ta en lyxnatt sista kvällen på Koh Samui och hamnade då på Jungle Club uppe i djungeln. En sån fantastisk utsikt, avslappnad stämning och fridfull kväll.
Helt i vår smak!

Vår mysiga lilla bungalow.

En utsikt som vi var mer än nöjda med.

Likes

Comments