Det slog mig helt, att trots min frånvaro här har jag inte berättat det största av allt just nu. Det som jag och min bästa kompis jobbat för hela sommaren och det som gjort att vi inte tagit någon semester alls i sommar. En BACKPACKING RESA TILL ASIEN. Vi kommer vara borta i 11 veckor och åker nu den 5okt-22dec. Mitt krav på resan var att jag ville hem till julen och min födelsedag och kravet hos bästa kompisen var att vi skulle vara borta mellan 2 till 3 månader Det enda vi bokat är flygbiljetterna dit och hem samt två hotellnätter i Bangkok som alltså är vår första destination. Med denna bomben släppt kan jag bara säga fortsättning följer...

MED KÄRLEK BELLA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

LEDIG DAG och dagen har börjat med dessa goda kakor. Lätta att göra och 10 min i ungen är en lagom väntan för oss fika-älskare. Dagen fortsätter i lite ärenden som ska fixas och sedan ett fotbollsmöte + träning. BRA ONSDAG!

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Lördag och Bella har precis stämplat ut från jobbet. Helgen är här och vad passar inte bättre än en 50-års fest för min faster med man. Denna dag har jag riktigt längtat till då familjen och släkten alltid får mig på bra humör. Och lite fest tackar väl man aldrig nej till? Solen skiner och vad passar väl inte bättre än en hel vit outfit? Vem vet det kanske är sista soliga sommarkvällen för i år och då jäklar ska vi dra den till nytta.

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Trots att hösten kryper på så släng för attans inte in klackarna i garderoben för det. Det är nu jag egentligen tycker det är den bästa årstiden att använda klackar. Antingen ett par låga till vardags eller varför inte ett par sandaletter till en utekväll? KEEP WEARING THEM HEELS GIRLS!!

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Balhelgen är avklarad och nästa sak att checka av är inget mindre än Göteborg och vår älskade Håkan Hellström. Ingen kan väl undgått att han spelar denna helg? Imorgon är vi ett tjejgäng som drar ner till lägenheten, laddar upp och njuter av Håkans alla texter. LÄNGTAR!

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Oredigerade, men åtminstone en titt på den underbaraste dagen 2016!

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Beställde alltså hem denna fina klänning precis för otroliga 89 kr?! Behövde något att ha till vår weekend i Göteborg och till studentveckan som för övrig är om ca 2 veckor. SINNESJUKT!
Klicka på bilden så kommer du direkt till klänningen.

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

​MÅSTE MÅSTE MÅSTE  ha nya underkläder och älskar dessa sköna bh:ar som blivit populära, tycker det är extremt snyggt att ha under en linneskjorta eller tunna linnen. Speciellt dessa med band som syns lite extra. Så himla fint! 

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments

Ja det är det enda jag gör just nu, tandställningen rök igår och allt jag gör är att le.

MED KÄRLEK BELLA

Likes

Comments