Jag har bestämt mig för att starta en ny lite mer seriös blogg vet dessvärre inte vad jag ska döpa den till eller så men taggar den här när jag vet☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag vet att jag inte har många läsare men måste få ut detta någonstans!
Jag är så fruktansvärt trött på att vara rädd för så himla löjliga saker och få ångest över små saker!
Jag har haft ångest sen 2014 och jag förstår bara inte hur endel inte kan bry sig om en som precis fått en ångestattack?!
Endel vet inte vad som händer med ens kropp när man får en ångestattack men JAG vet och jag lider på bara tanken av att den finns hos mig livet ut!!

Likes

Comments

Urinvägsinfektion!!
Självklart skulle jah få urinvägsinfektion nu när jag sluppit febern och förkylningen!!
Har någon av er haft urinvägsinfektion? Har ni något tips på vad man ska göra?

Likes

Comments

Hej!
JAG har tröttnat så j*vligt mycket på att vi tjejer inte ens kan gå ut klockan 21-22 på kvällen en helt vanlig dag!!
Läste idag att en 15 årig tjej hade försvunnit och jag säger inte att någon har kidnappat henne,de kan väl vara att hon bara rymt men ändå!!
Sverige håller på att försvinna från det gamla!!

Likes

Comments

Heej!  Det var ett bra tag sedan nu! jag har haft fullt upp att göra med skolan osv men nog om det för de är faktiskt inte vad detta inlägg ska handla om.☺
Jag hade tänkt att börja med bloggen igen!!
Jag hade tänkt mig att lägga ut ungefär 3 gånger i veckan om min vardag helt enkelt!😊
Godnatt alla finisar!!

Likes

Comments

Kränkningar,mobbning & utfrysning varför är det så himla lätt att bli utsatt för detta?
jag har alltid varit lite udda och vetat vad jag vill,jag vill bli egen företagare men inte vetat vad de ska liksom bli för företag nu har jag bestämt mig! ANTIMOBBNING jag har vart utsatt för detta hur länge som helst allt från fula ord på sociala medier till utfrysning i skolan men en sak förstår jag inte...varför utsattes/utsatts jag för de? har jag gjort något fel? har jag inte vart lika "tuff" som alla andra?  nej exaktjag har vart mig själv och tack vare att jag står för den jag är blir jag utfryst? ska de verkligen vara såhär?  jag är trött på alla kränkande kommentarer och alla hot jag får,jag ska förgöra detta!!

Likes

Comments

Hej!
Inte så säker på att det är min grej med att blogga så funderar på att inte ha kvar bloggen..va tycker ni?

Likes

Comments


Förlåt så hemskt mycket att jag inte skrivit så mkt men de ha varit riktigt mkt just nu lovar att skriva så fort jag kan igen!!!💕
Puss & kram! 😘

Likes

Comments

Hej!
Som ni säkert inte vet så lider jag av otroligt stark ångest!
Jag kan få ångestattacker av massa olika saker och just ikväll va en sådan dag/kväll jag grät när jag kom hem efter affären,grät när jag pratade i telefon med min kille (lite tyst) grät även och fick en panikångest direkt efter att jag lagt på samtalet med min kille! Vill ni veta mer om just MIN ångest så gilla/kommentera detta inlägg så kan jag kanske försöka fixa video på YouTube och/eller inlägg här!
Ha en underbar fortsatt kväll (inte för att de är mycket kvar av den men men haha) sov så gott natti natt!💕

Likes

Comments

Heej!
Jag har riktigt svårt att förstå varför människor är så himla olika..jag menar ända sen 4:an har min skolgång varit kaos nu ha jag kommit till en skola som jag bara går i förtillfället..
jag försöker verkligen hitta en skola eftersom jag inte kan gå där hela tiden men jag har verkligen ingen aning om vart jag ska ta vägen!:(

Likes

Comments