I onsdags började jag High School, jag tycker att min andra dag var bättre än min första iallafall när det gäller mina lektioner. Min första dag visste ingen förutom min idrottslärare (coach) att jag är ifrån Sverige. Men nu vet alla mina lärare och typ alla i mina klasser. High School är lite som i filmerna men de gula skolbussarna är bara intressanta ifall man åker med någon man känner, jag tar hellre körkort och kör bil till skolan varje dag. Det är en sån stor skillnad på Amerikansk skola och Svensk skola, här har de massa skolmaterial som man måste bära runt på i en stor väska och man får inga material från skolan förutom textböcker. Första dagen i skolan fick jag läxor, vi gick hela dagen och man måste betala för skollunch, det finns saker jag kommer sakna med svenska skolan men det finns grejer jag gillar mer med amerikanska skolan. Folk var snälla vissa presentera sig själva eller sa bara hej. Jag är en Junior i Sophomore klasser. Första dagen åt jag lunch med min värdsyster och några av hennes vänner, igår åt jag med en annan utbytesstudent från Spanien och skolan delade ut gratis glass. Det är inte så mycket mer som hänt i skolan men igår efter skolan åkte vi och en del av min värdfamiljs släkt till ett känt Bakersfield ställe och åt glass:))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina första dagar här i Bakersfield har varit underbara, min värdfamilj är super trevliga och jag har fått ett super fint rum. När jag kom till flygplatsen stod familjen där och även några av deras släktingar. På kvällen hade de en BBQ och poolparty vilket var super trevligt. Allt det hände i lördags. Jag har dock inte tagit många bilder av dessa dagar eftersom jag precis kommit hit. I söndags var jag på en annan poolparty med EF och vi handlade skolprylar, i måndags var jag och min värdsyster iväg liten stund till en butik och Starbucks senare på dagen fick jag träffa en av hennes vänner, i dag var vi iväg till skolan och kollade vart alla mina klassrum kommer vara och fick även mitt skåp och träffade min idrotts lärare, vi cyklade till skolan och på vägen hem stannade vi och åt på tacobell. Imorgon börjar jag High School och jag är super taggad och nervös. men det är allt som har hänt hittils.

Likes

Comments

Idag var sista dagen på Welcomedays och vi åkte in till NYC vilket var super coolt och roligt. Vi såg Central Park, Times Square och man fick gå runt och shoppa eller göra lite vad man ville. Vi var tvungna att gå i grupper när vi var utan ledare och då gick vi in i butiker, en av dem var Victoria Secret och på översta våningen hade de många dräkter från VS showerna vilket var super coolt att se för de var super fina. Jag tyckte att Times Square var coolast att se, det var även coolt med alla höga byggnader. Imorgon åker jag till min värdfamilj vilket jag är super taggad på. Men nu ska jag packa inför imorgon och sen sova.

Likes

Comments

Jag är en 16 årig tjej som idag åkte till USA som utbytesstudent. Jag ska vara i USA i 10 månader och kommer att bo i Bakersfield Kalifornien. Just nu så är jag i New York på Welcomedays och ska vara här tills den 12e Augusti, då jag åker till min värdfamilj. Jag kommer att på denna blogg lägga ut bilder och skriva text om mitt liv i USA och det är självaste anledningen till att jag skaffa blogg. Idag åkte jag 11.35 med ett flyg från Arlanda och mellanlandade i London, direkt från London åkte vi ett flyg till New Yorks flygplats och därifrån åkte vi med buss till där alla utbytesstudenter ska bo och det har varit hela min dag.

Likes

Comments