Hej! igår var första mötet med psykologen som ska utreda mig, och jag var alldeles för trött igår för att skriva hur det gick så får göra det idag istället. det gick bättre än jag trodde det skulle göra, psykologen var jätte gullig! hon frågade hela tiden om det fick bra osv, jag fick bygga olika mönster med klossar samtidigt som hon tog tid, och så fick jag kolla på bilder för att se vad som fattades. och hon sa nummer och så skulle jag komma ihåg dom och säga efter henne och säga baklänges ifrån vad hon sa dom, alltså det var jätte mycket, jag tänkte först om dom trodde jag var typ 7år😂 men förstod sen varför dom gjorde det alltså gud trodde mitt huvud skulle sprängas det tog verkligen på mina krafter, och jag hade inte ätit något innan jag åkte dit heller vilket var jätte dumt 😓 ska komma ihåg det tills nästa fredag att jag måste äta!
nästa vecka har jag tre möten 😴 1 möte med min läkare på bup har ju haft så mycket självmordstankar på sista tiden.. och sen utredningen och sen socialen 😪 men det går väl bra det också :)

Och ja jag vet att jag inte har några läsare men vågar inte ta steget att länka bloggen på min facebook eller berätta om den för någon, men det kommer väl och då har dom massa inlägg att läsa 👌

nu ska jag lyssna på musik och vila vi hörs! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej! jag har inte mått alls bra i veckan har bara gått och tänkt alldeles för mycket.. men iallafall imorgon är det den 22 april och första mötet med psykologen som ska utreda mig, jag är väldigt nervös men jag vet att det kommer gå bra, när jag väl får veta om/vad för diagnos/diagnoser jag har, så att jag kan få rätt hjälp och må bra! tänk att JAG ska få må bra, jag har bestämt mig jag ska bli bra.

puss o hej 👋

Likes

Comments

hej! idag är en väldigt bra dag! killen jag gillat i flera år berättade för mig idag att han gillar mig.. Vill verkligen skrika av lycka men vill ändå inte hoppas för mycket då han sårat mig förut.. förutom det så tror ja att jag är sjuk mår illa och har ont typ under magen orkar inte va sjuk, men får hoppas att det går över tills imorgon. ville bara uppdatera men nu ska jag fortsätta prata med den här killen, vi hörs!! :)

Likes

Comments

hej, har inte skrivit sen i torsdags (tror jag) men har varit med en kompis hela helgen och vill inte hålla på med telefonen då, helgen har varit sådär idag var första panikångest attacken på hela helgen i lördags var det ingenting faktiskt grät inte en ända gång, idag däremot har jag gått och varit små sur och irriterad på allt och alla och typ bara gråtit, men är på lite bättre humör nu när jag pratat med min bästavän om min 18års fest 🎉 haha jag längtar jätte mycket! hoppas den blir lyckad iallafall och att jag kan glömma allt som händer för en kväll. jag ligger vaken nu för att jag missade avsnittet av Maria Wern i onsdags så får  vara vaken till halv två idag för att få se det haha, är jätte trött mina ögon vill bara stänga sig medans jag själv känner mig jätte pigg..

har även kollat några sommarjobb idag, ja jag är sent ute men har redan sökt 3 stycken och tror jag får något av dom men det är bara i 3 veckor och vill jobba längre än så, men inte många jobb som passar mig tyvärr 😢 vill helst jobba med barn då jag är som gladast med dom små men vi får väl se :)

nu ska jag avsluta och kolla på något tråkigt pogram tills Maria wern börjar. vi kanske hörs imorgon om jag inte glömmer bort :) vet aldrig hur jag ska avsluta känns så konstigt 😂 men ha det så bra :)

Likes

Comments

Hej! idag är ingen bra dag för mig jag mår verkligen dåligt försökte gå ut men direkt jag klev utanför dörren fick jag panikångest, idag känner jag bara för att dö, men jag är rädd för att dö, jag skämms för att jag inte vill leva känns inte som att folk tar en seriöst.. känns som att jag är ett besvär för familjen för att jag mår dåligt. man förstår nog inte hur dåligt någon mår om man inte mått så dåligt själv. jag förstår inte hur mycket man som människa ska kunna ta emot min syster klapar ner på mig hela tiden vad jag än gör så blir allt fel enligt henne och så känslig jag är så springer jag upp på mitt rum och gråter och så börjar dödstankarna komma..

det här blir typ som min "dagbok" men jag tycker verkligen det är skönt att skriva ut mina känslor för att jag vet att det är många andra som känner så här. men jag ska sluta nu och prata lite med en kompis och kanske få tankarna på något annat.
vi hörs senare eller imorgon 😊

Likes

Comments

hej! för det första förstår jag ingenting med den här bloggen men jag lär mig snart förhoppningsvis, ska väl börja med att berätta vem jag är och varför jag börjar blogga. jag heter izabella är snart 18år.  har fötterna i småland men dalarna i hjärtat, jag har funderat väldigt länge på att skaffa blogg har haft det innan men mest på "skoj" och det är det väl nu också men en anledning för bloggen nu. tänkte skriva om vägen till min diagnos jag har inte fått den än. men nästa vecka börjar läkarbesöken vilket känns jätte skönt med 4år med antidepressiva så har bup äntligen förstått att allt inte bara beror på en depression, just nu äter jag inga antidepressiva jag slutade med dom i februari fast att jag inte fick vilket men absolut inte ska göra! så dåligt jag mått så mycket jag gråtit och gör fortfarande, var på besök i måndags hos läkaren och redan den 22 april börjar utredningen då jag fick gå före alla i kön för att jag mår så pass dåligt just nu och för att mitt självskadebeteende är tillbaka.. vilket jag blev av med för ett halv år sen.. finns en massa anledningar egentligen till varför jag fick gå före alla i kön, har inte gått i skolan på rätt många år.. har verkligen försök men klarar inte av att vara på skolan utan att få panikångest skakar, svettas, och känns som att jag ska dö. jag klarar knappt av någonting gå in på en affär där det är mycket folk är bara att drömma om, att åka kollektiv trafik kan jag glömma, då tror jag verkligen att jag dör, aldrig så mycket panikångest som då, klarar knappt av att kolla på tåg och bussar, vilket är jätte jobbigt!  så det är några anledningar om varför jag ska göra en utredning om diagnos, jag längtar faktiskt jätte mycket vill veta, vill få nätt terapi rätt medicin, jag vill kunna gå in på en affär/gå i skolan utan att få panikångest. och verkligen framförallt klara av att åka kollektiv tafik klara av att åka iväg och bara träffa en kompis vilket absolut inte går nu.. men nu ska jag försöka sova lite är helt slut och nu har ni fått veta lite om mig, hoppas att ni följer mig genom min "resa" :)

Likes

Comments