I min bucket list som jag har för mitt liv har jag bland annat haft som en önskan att få ha sett J Cole uppträda. Detta blev sant igår, och det blev inte bara ett bra uppträdande utan ett helt magiskt! Och mer där till :D

 

Han uppträdde i en och en halv timme med både nya och gammla låtar. I en av låtarna "In The Morning" Sjöng han och pekade på mig och sjöng ;D Gissa om jag smälte! Inte nog med det. När konserten var slut så följde jag min tjejkompis till centralen, varav jag efter drog tillbaka till Babel (där han uppträtt någon timme innan) - och turnébussen stod kvar! Alltså kunde ju jag inte gå hem utan var tvungen för att se om han aknske tittade ut. och mycket riktigt. Efter en kvart, när typ alla hade börjat ge upp att han skulle komma ut, så tittar han fram och kliver ur bussen till oss ca 7- 10 pers som är kvar där. Det blev kram snack och foto :) Han var riktigt trevlig även om han var dödstrött som han uttryckte det. Synd att bilden blev lite suddig bara men man ser att det är han och jag på den i alla fall.. Jag fick ju mer än bara ett foto liksom :D Hur många har fått en kram och blivit omhållen av sin största favviskändis? och snackad med.. Åh detta kommer bli svårtoppat!

 

Minns för livet kommer detta vara, och även om jag kanske skulle få alzheimers när jag blir äldre så hoppas jag att jag minns denna dagen trots allt <3 Incredible!

 Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

But I need someone different, you know it, uh huh, we all know it..

  

Fullkomligt älskar Drakes nya album. Han och J Cole har verkligen ägt denna hösten och kommer äga 2012!

Vill dela med mig av en av de lite mindre okända låtarna ännu. Texten är magisk <3

 

Äntligen börjar magkatarren gå över, fast har så in i fasiken ont i njurarna av medicinen.. Får stå ut. Imorgon följer fyra veckor av sista praktikperioden innan examen. Sen är det dags att jobba! Längtar :D

 

 

 


Likes

Comments

Jag har en nyhet som jag vill dela med mig av, men inte förän allt är definitivt :)

 

Kan bara säga att jag helt enkelt är den bästa ;)

 

På tisdag blir det nog officiellt..

 

 


Likes

Comments

Ibland finns det fördelar med Facebook. Idag blev jag addad av en D. Boschian, klart att jag accepterade vi hade ju samma efternamn. Det visar sig när vi börjar prata på chatten att hon är min morfars kusins barn (släkt på långt håll alltså). Hon började berätta om hennes minnen av min mamma och hennes syskon. Hur de brukade leka ihopa om sommrarna nere i Basaldella och hur god mat och hur snäll min mormor var. Eftersom jag är den enda av syskonbarnen som hållit i det italienska språket så skulle jag hälsa massa saker till alla släktingar här i Sverige. Får skriva ner allt sen på en lapp så jag inte glömmer :)

 

Nåja. var tvungen att lyssna på en gammal italiensk hip hop åt. Texten säger allt. Synd bara att det är få som förstår språket, orkar inte översätta.

 


Likes

Comments

Skulle mest meddela alla som bryr sig att att jag blivit brunett och en gnutta blondin :O Samt att jag nu är ägare till J. Cole biljetter ;D Looking Goooooood

  

 


Likes

Comments

Oh No! :/ Drake har flyttat fram releasedatumet på sitt album "Take Care". Det nya datumet är den 15 november och det kommer att innehålla åtminståne två extra tracks. Nåja.. Dagarna är räknade.,

En annan händelse som jag räknar ner till from. imorgon bitti är J. Coles spelning den 4 december i Malmö! Han uppträder även i Gbg och Sthlm men minns inte exakta datumen.

 

Kan ni fatta hur glad och uppspelt jag är över detta!!?? :D Det är han och Drake på min önskelista att se just nu. Inte länge till J Cole och förhoppningsvis inte allt för lång väntan på Drake heller :)

 

Du ska jag slappa med denna härliga mannen i högtalarna.. A dopo

  

 Likes

Comments

Okej J Cole är ju då (enligt mig) nästa stora hip hip namn i musikbranchen. Därför tänkte jag lägga upp några låtar som ännu inte har fått så mycket uppmärksamhet. Testa youtuba/spotifya honom så får ni upp hans bästa låtar. Ni blir inte besvikna ;) Nu längtar jag tills Drake <3 släpper sitt nya den 18 oktober och Lloyd Banks den 17 oktober :D

 

 Likes

Comments

Oh Lord was I in heaven last week-end? Hehe nästan. Fick ett riktigt bra erbjudande att hänga med över till Danmark och se Jeremih uppträda. Slutade med att vi VIP-festade med honom.. Vill inte skryta men fan vad mallig jag är! En av mina favvo-artister som jag fått chansen att hänga lite med :)

 

Helt oförglömligt <3


Likes

Comments

Har hört låten långt innan men har inte sett videon förän idag :D

 


Likes

Comments

Den här Mannen är något av det vackraste jag sett.. Och hans röst gör ju inte det hela sämre.. Vet inte om det är utseendet eller rösten jag dras till, men lyssna på detta: Ni som förstår förstår :)

Buona notte :)


Likes

Comments