View tracker

Sitter just nu och inväntar teamet som ska filma mig bland annat! haha Har fått städa lite extra efter jobbet ska erkännas... Den förra reklamfilmen som både jag och A var med i har inte släppts än. Men har fått ett litet smakprov och jag skäms inte ihjäl i alla fall! Vi får väl se hur det blir denna gången. Wish me luck!

Btw. Dagens första outfit kommer från Blooming. Nu sitter jag säkert i svart ;)

Likes

Comments

Det absolut finaste i köket! Fick denna underbaring i julklapp av mamms ovh papps och ah den är nästan för fin för att användas! haha
Finaste kombinationen, gräddvit och med guldig knopp! Love it!

Den finns ju i lite olika modeller och färger ni hittar den bland annat --> HÄR


Likes

Comments

Bilder från ett något fräschare jag! Fick sådan fruktansvärd huvudvärk i eftermiddags, har fortfarande inte gått över så ska nog gå och lägga mig snart! det är som att någon står med en hammare och bankar.

Skulle haft sockerfritt och allt idag, hade till och med ägg till lite mellis på jobbet. Men har noll karaktär! A ska kolla handboll och gör pop corn, ja och nu sitter jag med godispåsen i högsta hugg efter att popcornen tog slut. haha!

Likes

Comments

Fick denna fina från ♡. Man kan omöjligt ha för många saker från Skultuna!

Kram på er

Likes

Comments

God morgon på er! Hade gärna sett att det var en till dag innan söndag. Helgen har gått alldeles för fort! Jag har inte ens hunnit äta mitt lördagsgodis ;) haha Här ska vi snart äta frukost och sen iväg på en grej på förmiddagen. Bilderna är från igår kväll när vi var ute och käkade med ett par kompisar på Kött & Bar. Blev till och med efterrätt, vilket inte hör till vanligheten, brukar alltid vara alldeles för mätt. Nä, nu ska jag väcka A! Kram på er!

Likes

Comments

God morgon lördag och god morgon på er! Här vaknade vi till en mycket lovande dag! Hoppas solen håller i sig! Planerna är mycket oklara, men det är lördag och bara det är tillräckligt känner jag. Ska verkligen försöka ladda batterierna denna helgen.

För er som undrar, byxorna är från Lindex och toppen från Hynkydory

Kram på er, hörs lite senare!

Likes

Comments

God kvöll eller kanske god natt?

I eftermiddags efter jobbet käkade jag thaibuffé med en kompis, köpte även ett nytt plagg till garderoben. Kom hem relativt nyss vi hade alldeles för mycket att prata om. Tog mig en långdusch precis och inväntar nu sambon som är på väg hem från sin match. Jag vill nämligen kolla ett avsnitt Gåsmamman!

(Bilder är från julhelgen hemma, i brist på annat idag)

Kram på er!

Likes

Comments

En liten tjuvtitt på vad jag har hämtat ut de senaste... Är kär i något materiellt som vanligt! haha!

Likes

Comments