Dagens middag! Här kommer bilderna på vår hemmagjorda sushi. (Men inget slår tyvärr köpt) Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag ryckt in och jobbat några timmar. Njutit lite av solen och ätit hemlagad sushi. Jag och A ska försöka planera lite inför sommaren och kanske gå en kort promenad också. Ni så även få bilder på sushin. Hörs senare!

Likes

Comments

Alltså @sincerelyjules konto, kläder och utseende är drömmigt minst sagt! Jag kom över henne inspirerande bilder när jag letade jeans. Jag letar både blå och vita slitna jeans, dem ska sitta såhär lagom tajt och löst på samma gång. Någon som vet var det kan finnas? Jag vet att H&M hade förra säsongen så får väl hoppas att det kommer in i år med!

Nu ska jag snart fixa mig för lite käk på tacobar och sen mellomys med vänner här hemma (bäst jag dammsuger innan jag sminkar mig också med andra ord, haha)

Likes

Comments

... innan fredagsmys.

Okey fredagsfys var kanske att överdriva, joggade min korta runda och gjorde några enkla övningar hemma sen. Men ah för att vara jag är det ett stort steg! haha Nu sitter jag i soffam med mitt gotte och tänker inte röra mig härifrån på hela kvällen! hoppas ni får en skön start på helgen ♡

Likes

Comments

God kväll finisar! Blev en Dubbeldejt med 4x hamburgare. Imorgon är det fredag! Är ni taggade på helg? Det är jag!

Likes

Comments

Hej finisar, jobbveckan börjar lida mot sitt slut! Jag och A ska faktiskt såhär på en torsdag och dagen före lön ut och äta. Det finns väl ingenting som är godare än det man inte borde? haha! Så jag tror maten idag kommer bli kanon! haha! Ska bättra på sminket innan A dyker upp. Kram på er!

Likes

Comments

God morgon på er! Lön på fredag, men jag klickade hem lite nytt igår kväll... Denna kjolen har jag inte kunnat släppa från näthinnan på flera veckor! Har aldrig beställt därifrån innan så vi får väl se med det...

Idag ska jag faktiskt få massage på jobbet, känns verkligen skönt att testa det. Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Hej! Denna veckan har det blivit godis och chips varje kväll, förutom i måndags. Men vissa veckor bara är sådana! Det är mycket och ingenting på samma gång.

Likes

Comments

Hej finisar! Nu känner jag att det lika gärna kan bli vår på riktigt! Har velat ha snö ett bra tag och om den inte vill komma så kan det lika gärna bli vår och grönska. Detta dassiga mellanväder som är nu kan vi hoppa över tycker jag!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er helg varit fin!

Nu ska jag och A äta ostbågar och kolla mellon, uppskattar att A faktiskt ställer upp å det! haha. Btw, visst är skenet från min/vår nya lampa så mysigt?

Kramis!

Likes

Comments