​Puderrosa inspiration från ZaraHome. Älskar verkligen Zaras heminredning! Inte minst mina fjäderkuddar därifrån. 

Love

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Vi kör en liten återblick från september och huvudstaden!

Ni får veta mer om min dag och hur det gick imorgon... 

Love 

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder får ni önska mig lycka till idag. ​Ska jag till sjukhuset och de ska kolla med en kamera i magen på mig. Känner mig helt lugn inför det. Det som jag däremot inte känner mig fullt lugn med är att jag inte kommer få äta eller dricka på 6 timmar. Frukost och sen ingenting mer förens på eftermiddagen känns sådär. Jag blir ju alltid väldigt skakig och konstig om jag inte får i mig något, men det ska nog gå bra! 

Ha en fin dag finisar! 

Likes

Comments

Sitter i soffan och tänkte kolla på Hollywood-fruarna. Ligger två avsnitt efter så har lite att ta igen. Ska försöka vara "sockerfri" fram till fredag! Jag ska inte äta något på kvällarna är tanken. Eller ja, äta ska jag, men inte choklad, godis, chips eller glass ;) Önska mig lycka till! Får väl titta på min söta möbel istället.. haha Förra veckan klarade jag mig två dagar och var så stolt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen... haha! 

Önskar er en fin kväll!

Likes

Comments

​Planerna för dagen blir att ta det lugnt och planera inför kommande vecka. Handla och styra upp en veckans matsedel. En höstpromenad blir det också! Såg ni så mycket bättre igår? Alltså Jills tolkning var ju helt magisk! Satt verkligen och lipade i soffan. Så otroligt vackert!

Likes

Comments

God morgon på er!

Jag sitter och scrollar igenom mobilbilderna alldeles för ofta, någon av er som också gör det? Kolla detta mysiga café som vi tyvärr bara hann titta in i, men som vi får ta nästa gång vi åker till Visby. Visst ser det mysigt ut!?

Likes

Comments

Vad hittar ni på en regnig lördag som denna? Jag tog med mig en promenad till stan och tog en fika och gick i lite butiker, nu sitter vi hemma och funderar på dagens middag. Vi ska köpa något färdigt, frågan är bara vad ;) A är lite hängig så vi ska i alla fall vara hemma hela kvällen och vi tänkte kolla på Så mycket bättre. Tror det kan bli en bra säsong i år...
Det är svårt att fånga dagens detaljer på bild, men det är en transparent spetstopp med vida ärmar över min svarta klänning och sen ett par lackade tights till det. Men på bilderna ser allt bara helt svart och tråkigt ut! haha

Likes

Comments

Guldknoppar på plats, nu ska jag bara ställa sakerna till sin rätt :) Alltid svårt att veta vilka saker som ska få vaa med och inte. Less i more heter det ju! haha! Vi får väl se på den biten... Möbeln fick sig i alla fall ett lyft om ni frågar mig! Kram!

Likes

Comments

Säger god natt med ett budget tips! Är ju minst sagt besatt av saker till hemmet som är i guld! Dessa fina ljusstakar kostar 99 kr eller 79 kr beroende på storlek.  De är såklart inte lika fina som några i mässing, men en värt alternativ till en rimlig peng. Dessa precis som doftljusen kommer från h&m home.

Natti på er! 

Likes

Comments

Litet tips såhär på morgonen. Jättefina doftljus i keramikbehållare med guldigt lock. Visst är dem fina? De vänstra har varit slutsålt men verkar vara tillbaka i lager nu :) Finns hos h&m.

På tal om doftljus ni ska få se ett jättefint ljus som jag och A fick i förlovningspresent. Men det får ni se lite senare... Typ i helgen när jag har lite tid över :)

Ha en fin torsdag!


Likes

Comments