Contains affiliate links

Innan jag lägger ifrån mig mobilen vill jag bara tipsa alla som frågat om de fått köpa min Ida Sjöstedt klänning, den som jag hade på examen, den finns nu ute på en hel del hemsidor! Hoppas ni lyckas haffa er en! ♛ 

Finns bland annat --> HÄR

♛ 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag och inväntar min segis till sambo. Ska äta lite godis och kolla serier... Är nöjd med att jag klarar 2 dagar i veckan utan gotte, tackar till och med nej och tar inte en endaste bit på jobbet nör det står skålar framme med godis. Starkt för att vara mig!

Likes

Comments

Hej på er! Började dagen med att måla naglarna, sen har jag jobbat (såklart, än är det inte helg). Har hämtats ut ett paket med fint innehåll! Nu inväntar jag min egengjorda lasagne, kan smaka precis hur som helst! haha! Men är ändå stolt över mig själv (än så länge)!

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag ligger och slappar i soffan, har inte särskillt mycket energi kvar denna måndag. Min sista energi gick åt till en liten joggingtur och matlagning. Men måste nog ändå resa mig härifrån och plocka i ordning med disken åtminstone... På tal om något annat. A har köpt en inredningsdetalj till oss (kanske så att han blivit påverkade av att han visste att jag vill ha det.... haha) Ska visa er det i veckan tänkte jag!

Likes

Comments

Go kväll på er! Här väntar soffhäng. Kvällens problem kommer bli filmvalet. Efter att ha sett Skönheten och odjuret på bio igår kommer nog alla andra filmer framstå som ingenting! Sååå otroligt välgjord pch bra film! Kan bli så att jag går med A på bio nästa helg och ser den igen... Vi får se med det och vilken film vi ska välja idag. Vi förtjänar i alla fall lite av detta gotte eftersom förrådrensingen gick över förväntan! haha!

Kram!

Likes

Comments

Hej! ♡

Här kommer en liten bildbomb från helgen. Väldigt lyckad helg om ni frågar mig. Vi har enligt plan, shoppat, ätit och gått på bio. Mina systrar åkte hem imorse och dem hade tyvärr oflyt med tåget, lider verkligen med dem. Men nu har dem i alla fall äntligen kommit hem fick jag sms om.
Nu blir det till att försöka göra första rensningen i förrådet för min del, inför kommande flytt. Tror det kommer bli ett par vänder till förrådet helt klart! puh...

Likes

Comments

Ännu har ingen vaknat och jag kryper snart på väggarna! haha! Ligger och funderar på kläder och mat. Min mage kurrar också. Det blir ju inte bättre av att jag ligger och funderar på vad vi ska äta idag... Tänkte hoppa in i duschen så kanske någon vaknat när jag kommer ut?

Känns ju annars ganska oartigt att väcka sina långväga gäster. Eller?♡ haha!

Likes

Comments

God morgon på er! Jag har varit vaken till ovh från hela natten. Vet inte varför. Kanske för jag drack coca cola och en liiiten skvätt kaffe för sent. Ligger kvar i sängen och inväntar att resten av huset ska vakna! haha

Fick inte med mig Datorn och mina systrar har ockuperat vardagsrummet så börjar bli lite rastlös. Idag väntar i alla fall shopping på stan, middag och bio.

Kram på er!

Likes

Comments

Avnjuter det sista av min rast i solen! Hur underbart? Här kommer klackarna som jag klickade hem. Tänker matcha med ett par jeans som är avklippta vid beslutet och en topp så är jag redo! Med vädret som är idag känns det inte långt kvar innan dessa åker på fötterna!

Likes

Comments

Fick hem denna fina poster från Framkallaapp. Tack!
Fint att kunna skapa minnen, men även fint att spara dem på print.

Om jag hade svårt att välja bilder? Ja, finns alldeles för många minnen som skulle förtjänat en plats på denna poster. Ska nog försöka fixa mig en guldram och sen ska den få en fin plats i nya lägenheten!

Likes

Comments