Jaha! Nu var det ett bra tag sedan man var inloggad här. Mycket har hänt sedan sist. Så för att inte göra ett allt för långt inlägg idag så tänkte jag bara ta med det som kan vara mest läsvärt 🙃.

Eftersom att jag lyckades krocka med min gamla bil så var man ju mer eller mindre tvungen att fixa fram en ny. Sagt och gjort, nu kör man runt i en Volvo V70. Vad kan då inte bli bättre när man har en pojkvän som är bilmekaniker och jag själv har tummen mitt i handen vad gäller bilar?

Efter att jag och Tobbe slagit ihop våra huvuden så kom vi fram till att vi skulle fixa till bilen en aning, då inte bara utsidan utan även insidan. Vi är båda mer än låvligt galna så ni kan ju gissa hur detta kommer att sluta?

Extralysen sattes på, all belysning inne i bilen byttes från vitt till rosa/lila, samt att delar av instrumentpanelen målades om till Rosa. Mer skall det bli i sinom tid.

Efter allt fix och trix med bilen så fick kvällen bjuda på en långpromenad med vår fyrbenta hårboll Zinga, den bjöd också på en underbar solnedgång 😍


Vi har även vinkat av min gamla bil Dante The CAD innan han blev tagen till sista vilan 😢
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️R.I.P Dante The CAD❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

28-30/7-16 var det Stockholm Pride. Självklart var man ju tvungen att gå. Sjukt intressant och mycket att titta på. För första gången kännde jag mig inte annorlunda. Jag kunde vara mig själv utan att skämmas.

Vi lyssnade på bra musik, träffade lite folk, åt och drack gott. Bättre kan det inte bli. Vi hade tur med vädret också. Solsken hela dagarna.

Dock sista dagen när det var Pride Paraden så sken solen för fulla muggar fram tills vi skulle börja gå, då öppnades himmelens alla portar och någon hällde en hink vatten över oss. Men det var så värt det i slutändan.

Sjukt rolig upplevelse. Ser verkligen fram emot nästa års Pridefirande 😍

Juste! Jag höll ju på att glömma. Jag har gjort något jag velat göra väldigt länge, men aldrig riktigt vågat. Jag har nämligen klippt av mig håret 😁. Hiss eller diss?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en ganska så jobbig dag. Dels har många tankar kommit smygandes kring gårdagens bilolycka, sen har även ångesten kring gårdagens egentliga planer gett mig dåligt samvete då det jag lovat att göra aldrig hans med mitt i all kaos. Men nu när alla bitar fallit på plats så känns allt så mycket lättare ☺️

Morgonen startade tidigt, för idag är en stor dag för min älskling. Han ska nämligen läggas in på avd.53 för att operera bort brösten. Detta är en operation som älskling väntat på väldigt länge.

När vi kom in på avdelningen fick vi komma in på ett rum, där skulle det bytas om och sen kom läkaren in och visade sin konstnärliga sida med hjälp av en spritpenna. När ritandet var klart var det dax för insättning av PVK:n (Perifier Ven Kateter) och ett Glucosdropp kopplades på.

10:16 Var det dax att rulla ner på operation, då kom nervositeten som en blixt från klarblå himmel. Jag fick följa med ner till operation men sen var det dax för att säga hejdå! Detta var den stund då jag brast, tårarna sprutade och rösten skar. Jag skulle vara tvungen att lämna min älskling helt ensam i händerna på läkarna. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle vara så här hjärtskärande att lämna min andra halva på ett operationsbord.

Väl tillbaka på avdelningen igen så brast jag i gråt, allt kändes så tungt. Jag kände mig så hjälplös och besviken på mig själv att jag inte gjort allt jag kunde för min älskling i förebyggande syfte. Väntan var lång och hemsk. Timmarna gick och jag hörde ingeting från sköterskorna eller läkaren. Kl 16:37 kommer sköterskan in och berättar att nu var han äntligen redo att komma upp på avdelningen igen. Jag fick följa med att hämta honom från postoperativa avdelningen (uppvaket), leendet från Tobbe var oslagbart. Jag var så lycklig att äntligen få träffa min älskling igen. 🇳🇴❤️🇸🇪

Efter en stund var älskling väldigt ivrig över att få ta av sig operationsskjortan, han hade ju inte fått se resultatet än. Skjortan åkte av och reaktionen var oslagbar!
Jag citerar: HERREGUD! Men SHIT!
Lyckan var total och han bara lös upp. Äntligen var dom borta och han är ännu ett steg närmare sitt mål!

Så otroligt stolt över dig älskling ❤️
Starkt jobbat idag!

#transgenderboyfriend #happyfeelings #happysmile #endlesslove #operation #pain #drenage #jeg #likker #deg #veldig #jeg #elsker #deg #deaf #signlanguage

Mrs Svorsken

Likes

Comments

Igår hände det som absolut inte får hända!

Dagen började som vilken dag som helst. Jag blev väckt av min älskling som ringde på sin rast. Jag satte mig i bilen för att åka dit och ta en kopp kaffe. Väl där passade vi på att kolla mitt avgasrör för att se vart det blivit hål nånstans (eftersom bilen börjat låta som "hej kom och hjälp mig, men ingen hjälp kom". Det där jävla röret hade inte bara gått och blitt håligt, det hade gått av helt, vilket förklarade en hel del.

Sen åkte jag hem igen i lugnan ro och inväntade lunchdejt med älsklingen på skolan igen. Under väntans tider så passade jag på att packa in mina sista kartonger i bilen. Fick in allt förutom två små kartonger i skofferten. Sen blev det tillbaka till skolan för att luncha litt. Sen hem o fördriva tid tills älskling slutat och vi skulle rulla vidare mot Linköping.

Kl 13:51 får jag ett mess från älskling om att han skulle byta om, så jag sätter på mig skorna och går ut till bilen och brummar iväg. Jag hinner åka ca 900m hemifrån och då händer det som absolut inte får hända!

Jag kommer körandes på Malmgatan (huvudled) och kommer fram till en korsning. I korsningen från höger kommer den 85 åriga gubben som nu skulle komma att slakta min bil. Han kom körandes på Järngatan fram till korsningen där han nu har väjningsplikt. Jag kommer i ca 55-60km/h och ser honom stå stilla i korsningen... Den efterföljande sekunden kom att bli det som förändrade allt. Gubben väljer att köra rakt ut i gatan och innan jag visste ordet av det så smällde jag in i hans båtsläp!
Jag har nu alltså för första gången krockat riktigt ordentligt, jag har krockat i ca 50-55km/h och det tog tvärstopp!

Paniken slår till och tårarna sprutar hejvilt. Jag är sjukt tacksam att jag var ensam i bilen. Gubben som körde bilen påstod att allt var mitt fel då högerregeln gällde i korsningen. Men saken var den att jag hade huvudled och han hade väjningsplikt så han gjorde fel. Han påstod sen att eftersom att väjningsplikts-skylten satt på hans högersida så gällde den endast för dom som skulle svänga till höger och då inte han som skulle svänga till vänster.

Polisen var snabbt på plats och lika så min älskling som jag hade fått ringa i vild panik. Båtsläpet var oregestrerad och får därför ej köras på vägarna. Gubben åkte självklart på olyckan till 100% för jag hade inte gjort något fel. Papprena fick skrivas med kontroll av polisen då gubben fortfarande hävdade att jag orsakade olyckan.

När chocken lagt sig en ca 2h senare så började jag känna efter och inser att nacken gör ont plus att jag hade en huvudvärk från helvetet och illamående på det. Det blev en tripp till Akuten i Linköping, men allt visade att jag var hel och oskadd. Endast litt muskelspänningar som kommer gå över med tiden. Tur att jag hade min älskling med mig som fanns där.

Jag mår efter omständigheterna väldigt bra rent fysiskt, men psykiskt är jag fortfarande helt förstörd och tankarna går runt och runt. Man börjar refflektera över vad som kunde ha hänt och hur illa det faktiskt hade kunnat sluta!

#volvo850 #olycka #krock #panikångest #tårar #tankarnasnurrar #polisen #ensam #jeg #likker #de #veldig #jeg #elsker #deg #deaf #signlanguage 🇳🇴❤️🇸🇪


Mrs Svorsken 🇳🇴🇸🇪

Likes

Comments

Måndagen var värsta dagen i mitt liv! Jag har under helgen varit tvungen att flytta från Norrköping och tillbaka till Stockholm. Det värsta var att jag var tvungen att lämna kvar min älskling i Linköping.

Tisdag, blev väckt av att min älskling ringde. Jag älskar att vakna upp till rösten av min andra halva. Under samtalets gång bestämde jag mig för att jag skulle sätta mig i bilen och åka ner till Linköping, det var inget snack om saken.

Åkte runt 16 tiden och hamnade självklart mitt i rusningstrafiken genom Stockholm. När jag väl kom till Sillekrog så stannade jag för att tanka och sen rulla vidare... Trodde jag ja! Hinner inte ens ut på avfarten från Sillekrog innan det är totalstopp. Dom håller tydligen på att bygga på vägen så det fick bli en omledning via Tystberga. Sen väl tillbaka på motorvägen var det raka vägen mot Linköping... Men först en snabb kisspause på MAX i Nyköping.

Väl i Linköping (ca 19:30-20:00) så blev det en myskväll med litt kaffe och massor med snack. Sen var det läggdax för morgondagen skulle bjuda på litt äventyr ☺️

Onsdag, blev väckt av en massa pussar vilket jag tycker är så otroligt mysigt. Sen blev det en tripp mot sjukan med älskling som hade en bokad tid för utplockning av ägg. Sjukan levererade årets nyaste mode 😂

Allt gick bra! Jag fick följa med in och vara litt moraliskt stöd, det var litt intressant måste jag säga. Älskling fick litt avslappningsmedicin för att motverka eventuell smärta. Under en kort stund försvann han in i sin egna lilla värld och blodtrycket sjönk så vi fick sänka ner huvudet litt. Men efter en stund så kom han tillbaka till verkligheten och allt va som det skulle. Sen när allt var klart fick vi äntligen äta frukost och sen bar det av hemåt igen.

Väl hemma så tog vi det ganska lugnt, drack litt kaffe och snacka om allt och ingenting. Sen på kvällen kollade vi matchen mellan Sverige och Belgien. Det slutade tyvärr inte så bra för Svenskarna. Men vi är lika glada för det. 😃

Torsdag! Idag var det dax för oss att packa väskorna för vi skulle upp till stockholm. Vi åkte av i Sillekrog och tog en matbit. Sen rullade vi vidare uppåt. När vi väl kom till Hölö/Mörkö så såg vi en bil som åkt av vägen i motsatt riktning. Vi ringde då till polisen och dom bad oss vända för att kolla så att föraren var okej. Väl framme hos den här killen i bilen så visade det sig att han fått problem med bilen så han stog och väntade på en bärgare. Polisen och brandkåren kom på plats och vänster körfält stängdes av för att underlätta arbetet av förflyttning.

Väl framme vid vår slutliga destination i Stockholm så blev det en kaffe och litt mat. Sen var det sängen som gällde.

Fredag bjöd på en tripp vidare upp i vårt avlånga land. Vi skulle nämligen fira midsommar hos min mormor som bor i Österbybruk utanför Uppsala. Väl där passade jag på att åka förbi min kusins grav för att hälsa på efter ett antal år. Det känndes tung men jag hade min älskling vid min sida som fick mig att må litt bättre.

Sen blev det go mat tillsammans med mormor och min moster och hennes man. Det var mysigt. Vi gosade även med mosters nya hund Tyson. Sen bar det av hemmåt till Stockholm igen. Där blev det sedan litt nattliga äventyr med letande efter min trottsiga lillasyster, som vi hittade välmående.

Lördag bjöd på litt pajbak med min bästa tjejkompis Cara och massor med snack och trevligt sällskap.

Söndag: idag åkte vi tillbaka till Linköping för att invänta nästkommande veckas äventyr. Det var lite köer genom Södertälje då en lastbil kört in i Södertäljebron. Sen var det en kraftig regnskur mellan Norrköping och Linköping. Men vi kom hem helskinandes. Det blev Pizza till middag och sen åkte jag vidare mot gamla lägenheten i Norrköping för rensning av mina sista prylar som ska med upp till Stockholm på Lördag nästa vecka.

Likes

Comments