Header

Nikon d5300 med Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6

Mamma hade köpt en bukett röda rosor att ha på bordet hemma. Jag blev otroligt fotosugen, så jag ställde dem mot en helvit bakgrund och fotade loss lite. Jag fick prova en massa inställningar för att bilderna skulle bli något sånär bra. Men jag är ganska nöjd med slutresultatet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bild från gårdagens joggingrunda med vovven

Hej på er!
Mitt liv är för tillfället otroligt stressigt. Min kalender är helt full-skriven och det som inte står däri glömmer jag. Jag glömde till exempel att göra Biologi-läxan därför att den stod inte i kalendern. Så mycket är det just nu.
Idag hade vi sista nationella provet i engelska. Det är väldigt skönt att ha det bortgjort! Efter skolan åkte jag direkt hem och sedan stressade jag iväg till trafikskolan. Planen var att jag skulle ha en dubbel körlektion för motorcykel idag, men någon hade stulit sadeln på motorcykeln så lektionen blev inställd. Vem får ens för sig att stjäla en sadel!? Vi bokade en ny tid för körlektion om några veckor, så snart får jag köra.
Planen nu är att sova. Jag behöver verkligen sova länge i en stressig period som denna... Hoppas att ni har haft en bra Torsdag, ses snart. Kram!

Likes

Comments

Nikon d5300 med Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6

​Precis innan jag åkte till Tyskland så var jag ute och fotograferade blommorna som hade kommit upp i trädgården. Det var i slutet av Mars och våren verkade vara på väg. För tillfället iallafall. 

Likes

Comments

Nikon d5300 med Nikkor 18-55mm f3.5-5.6

När vi fick omkring i Hamburg passerade vi ett par blommande körsbärsträd. Jag var bara tvungen att fotografera dem. De låg perfekt vid vattnet också, vilket gjorde det ännu bättre och ännu finare.

Likes

Comments

Nikon d5300 med Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6

Varenda gång vi gick inne i Hamburg hade jag kameran med mig. Det blev mycket fotograferande sammanlagt och många bilder att redigera och lägga ut. Jag är väldigt nöjd med alla bilderna och jag hoppas att ni gillar dem lika mycket som jag.  

Likes

Comments