Header
View tracker
View tracker

Snart är det dags för julavslutning och oftast brukar man klä upp sig lite. Jag tycker om att ha klänning på julavslutningen så här nedanför har jag plockat ut några fina klänningar från Nelly.com som jag tycker är fina. Än har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, kanske blir det en av dessa klänningar?

1 / 2

3 / 4

5 / 6

Likes

Comments

View tracker

Innehåller Affiliatelänkar

I dag tänkte jag ge er lite julklappstips!

Ibland kan det vara jättesvårt att hitta en present till dina nära och kära. Men nu finns det något som passar till alla, iallafall nästan. Ingenting! Du som ska ge bort julklappen köper den produkt som du känner att du vill "ge bort" och får sedan skriva en personlig hälsning på gåvobeviset som du får hemskickat. Det är själva gåvobeviset som du ger bort i julklapp.

Gåvobeviset är ett kort som berättar vad produkten är och hur den hjälper barnen som den skickas till. Den innehåller också den personliga hälsningen.

Julpaket

Det här året har kantats av konflikter och katastrofer. Miljontals barn och deras familjer har tvingas fly och många saknar skydd mot kylan, näringsriktig mat och trygghet. Genom att köpa julpaketet kan du se till att fler familjer får en tryggare och varmare jul. En filt gör att barnen klarar vinterkylan om nätterna. Tre påsar jordnötskräm om dagen kan rädda livet på ett undernärt barn. Skrivböcker och pennor ger barnen en chans att rita eller skriva och bara få vara barn för en stund.

Julpaketet innehåller:

- 1 filt

- 43 påsar nötkräm

- 5 skrivböcker

- 5 pennor

Katastrofpaket

Krig och katastrofer tvingar just nu fler barn och familjer på flykt från sina hem än någonsin tidigare. Att få hjälp med det mest grundläggande så som mat och vatten kan vara livsavgörande för ett litet barn, och det måste gå snabbt.

Paketet innehåller:
- en filt
- 450 vattenreningstabletter (som kan rena upp till 2 250 liter vatten)
- 25 påsar vätskeersättning
- 30 påsar nötkräm mot undernäring

Sedan finns det organisationer som har saker som du köper och en del av priset går till bland annat forskning. Här nedanför kommer två förslag.

Burn Cancer

Burn Cancer är ett doftljus framtaget för att stötta Ung Cancer i deras arbete med att hjälpa unga vuxna som drabbas av cancer. Cancer kan kasta en mörk skugga över det ljusaste av liv, både för den som är sjuk och anhörig.
Victorian har därför tagit fram ett väldoftande ljus som stödjer kampen mot cancer. 10% av doftljusets försäljningspris går till välgörenhetsorganisationen Ung Cancer. De stödjer unga vuxna som drabbats av cancer. Var med och hjälp till att lysa upp mörkret!

Nallen Tryggve med tomteluva

Stöd oss i kampen mot barncancer genom att ge bort något hoppfullt i år. Med din hjälp kan vi fortsätta investera i modern barncancerforskning, stötta drabbade barn och deras familjer - och komma närmare vår dröm om att alla barn ska överleva.

Det finns flera sidor som har liknande julklappar, kika gärna in och läs mer om vad de gör och vad du kan göra för att hjälpa.

Rädda Barnen

Childhood

Barncancerfonden

FRII finns det en lista över ännu flera organisationer som säljer saker där pengarna går till saker så som forskning, hjälp ute på fält, flyktingar med mera.

Likes

Comments

Innehåller Affiliate länkar

Den 2:a december idag. Snön har lagt sig på marken och det börjar bli kallt ute. Finns det något mysigare än att byta om till varma, fluffiga kläder när man har varit ute i kylan. Nej! Här har jag plockat ut mina mysiga favoriter. Klädesplagg som är varma, gulliga och mysiga.

Ha en fortsatt trevlig dag!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Likes

Comments

24 dagar kvar till Julafton, 31 dagar kvar på 2016. Nu är det första December!

Här på bloggen tänkte jag göra en julkalender som, logiskt nog, håller på fram t.o.m den 24:e december! Den kommer inte ersätta inläggen om min vardag, den är ett tillägg.

Jag tänkte börja min julkalender med lite inrednings tips och inspiration. Mörkret har sänkt sig över oss och finns det något som gör det ljusare är det ljus! Logiskt va? Det är en av anledningarna till att jag älskar julen och vintern. Alla fina ljuskällor som lyser upp huset. Ljusstakar i fönster, stjärnor lite här och där, ljusslingor där det passar och en massa ljus med juldoft.

Julen är också en tid för nya blommor i röda toner och gärna lite glitter på bladen. Hur fräscht känns det inte att få in lite nya växter, kanske i färger som inte brukar vara i huset eller rummet annars? Underbart!

Här kommer lite bilder på hur det ser ut hemma hos mig

Nikon d5300 med Nikkor 18-55mm f/ 3.5-5.6

Likes

Comments