Header

SAMARBETE - Innehåller adlinks

I samarbete med MySquad.com så har jag fixat en rabattkod som ger er tio procent på ett helt köp! Jag tycker definitivt att ni ska kika in på deras hemsida. De har väldigt mycket fina kläder, allt från myskläder till badkläder. Det har också lite udda kläder som du inte kan få tag på överallt.

Här nedanför har jag plockat fram några av mina favoriter som jag funderar på att beställa hem...

Rabattkoden
 Bella10

1 / 2 / 3

Likes

Comments

Ännu ett midnattsinlägg! Kvällarna bara springer iväg nu. Jag försöker fota, redigera och få upp ett inlägg innan klockan slår tolv, men det går inte så bra. Innan jag vet ordet av så är klockan halv ett och jag har inte fått upp något inlägg på bloggen. Det måste bli ändring på det!
Just nu orkar jag inte skriva om min dag, utan jag vill bara sova. Därför säger jag: Godnatt! Ses imorgon!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag haft en rätt bra Söndag. Inte så produktiv utan lite mer vilsam. Duschat och skrivit färdigt min engelska-uppgift är det enda jag har gjort. Sedan har jag bara vilat. Att bara få vila kan vara skönt ibland också. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Se på TV, läsa, sova? Jag får väl se... Godkväll, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hejsan! Jag är just nu uppe i Norrland och hälsar på min farmor och farfar. Mina syskon är med också så jag är inte uppe själv. Vi kom upp sent igår med flyg och somnade ganska sent. Så idag blev det sovmorgon och en lång frukost. Efter att ha planerat vad vi ska äta under de fyra dagar vi ska vara här, åkte vi och handlade. Bortsett från maten, så blev det lite gott till Melodifestivalen ikväll. Nu sover syskonen och jag sitter i min säng med min bok och dator. Lite egentid och mys. Hoppas att ni har haft en härlig dag och så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments