Header

Hej på er! Den senaste tiden har jag varit ganska frånvarande på bloggen på grund av att jag har sommarjobb och när jag fick semester (tre veckor) ville jag bara koppla bort ett tag. Ibland la jag upp ett par bilder med en kort text, men jag känner att jag har uppdaterat alldeles för lite.

Sommarlovet går mot sitt slut och på måndag börjar jag 1:an på gymnasiet, vilket är väldigt läskigt men samtidigt roligt. Jag ser fram emot att få börja skolan och komma in i rutiner. Mina förhoppningar är att jag ska kunna blogga mera när alla rutiner sitter där de ska.

Nu ska jag sitta och förbereda lite inlägg under några dagar. Det är en hel sommar med roliga uppdrag, sommarjobb och resor som ska skrivas om!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Titta vad jag hittade! Jag kikade omkring lite inne på akademibokhandeln och bara ramlade över denna. Det var inte den jag letade efter egentligen, men det var den boken som jag köpte och kom hem med. Jag har inte läst något ur den än, men snart ska jag börja. Hoppas att den är lika bra som jag tror!

Likes

Comments