Header

Inlägget inhållet adlinks

The Bane Chronicles - Min favorit serie är utan tvekan "The Mortal Instruments". I böckerna finns en karaktär som heter Magnus Bane, min favoritkaraktär typ. Han spelar en ganska stor roll i böckerna kan man väl säga. Mer vågar jag inte skriva utan att spoila alla böcker. Jag har velat ha den här boken ända sedan jag läste klart "The Mortal Instruments" och nu har jag den, äntligen!

Svinen - När jag fyllde år fick jag en bok av min lillebror. Under sommaren läste jag ut den och tyckte att den var jättebra. Efteråt märkte jag att boken jag läst var del.1 i en serie om Danny Katz, huvudpersonen. Senare kikade jag omkring på Bokus rea-böcker och hittade del.2 i serien och Danny Katz och kände att jag bara måste ha den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är det Fredag! Sista praodagen för den här veckan slutade bra. Jag slutade 11.10 och kom hem med bussen 13.00, vilket var riktigt skönt. Medan jag väntade på bussen gick jag omkring på stan lite, köpte lite smink och innan jag gick mot bussen köpte jag en mocka latte på Espresso House. Det var väldigt skönt att kunna gå i lugn och ro på stan och sedan dricka en varm dryck när jag gick ute i kylan.
När jag kom hem tog jag med mig hunden och kameran på en kort promenad för att fotografera höstens fina färger. Trots att det var kallt var det väldigt mysigt.
Sist men inte minst åkte mamma och jag in till stan strax innan klockan 18.00 för att handla mat och hämta ut ett paket till mig.
Jag längtar tills jag kan visa det som jag har köpt för er, jag är så nöjd med allting.
Nu har vi lite besök en stund och sedan får vi se vad vi gör den sista stunden av dagen!

Likes

Comments

Idag var det sista dagen på den här veckans prao. Det känns både skönt och tråkigt att jag inte ska komma tillbaka nästa vecka. Mest tråkigt.
Idag var det en kort dag med en lång rast, så jag hade ganska gott om tid att fotografera. Jag fotograferade två nya saker som jag fick hem igår, de kommer upp när jag har hunnit redigera bilderna.
Nu tänker jag strosa omkring lite på stan, prova lite kläder, kanske fotografera utomhus. Vänta på bussen ska jag göra iallafall!

Likes

Comments

Smakprov på vad som komma skall...

Vart tar tiden vägen egentligen? Min plan var att komma isäng tidigt idag, typ mellan 20-21, men det blev inte riktigt så. Nu är klockan 22, snart 23 och jag sover inte än... Aja! Jag får försöka ta igen det imorgon.
Lite om min praoplats? Jag har det jättebra, verkligen! Det är enbart foto och media hela dagarna, utan att det blir tråkigt. Jag är rätt trött när jag kommer hem, men det är värt det. Eleverna är jätteduktiga på det de gör och trevliga att vara med så det känns inte jobbigt på något sätt.
Jag ser väldigt mycket fram emot de nästkommande dagarna. Än har jag inte gjort så mycket som jag kan visa. Tillsammans med min "handledare" har jag kommit på lite praktiska saker jag kan göra. Saker som jag senare ska kunna använda här på bloggen. Nu får jag det att låta jättestort, men det är det inte. När veckan är slut kommer ni få se!
Nu ska jag försöka somna innan klockan slår elva, så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Som ni kan se på bilden ovanför: jag har ingen söndags-ångest! Imorrn har jag inte skola utan jag har prao hela veckan. Även vecka 43 har jag prao och vecka 44 är det sportlov, så jag är skolfri i tre veckor. Det är väldigt skönt!
Imorrn ska jag alltså praoa på ett gymnasium tillsammans med en foto- och medielärare. Jag ser verkligen fram emot det då jag är väldigt fotointresserad! Mitt schema är inte så dåligt heller, imorrn går jag mellan 8.30-15.30 med en rätt lång rast. Det är längsta dagen, vilket är rätt bra. Åh, vad jag längtar!
Nu ska jag alldeles strax lägga mig tillrätta i sängen och sova, men först har jag några saker som jag behöver göra. Hoppas att ni sover gott så hörs vi imorrn!

Likes

Comments