Header
View tracker

Oj! En vecka sedan jag la upp ett inlägg här på bloggen. Tyvärr händer sånt ibland.
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket grejer. Jag var i skolan tre av fem dagar och gick bara till 14.00 som längst. Jag har nämligen haft väldigt ont i ryggen den här veckan och det enda som inte gör ont är att ligga på golvet. Ryggen är fortfarande inte bra, men jag har en läkartid på måndag så jag hoppas att de kan säga vad som är fel. Om något är fel vill säga.
Jaja, nog pratat om min rygg! Idag var jag, mamma och mina två syskon inne i Linköping och handlade lite nödvändiga prylar. Det var mysigt, men jobbigt då jag hade ont i ryggen. Efter att ha badat i spabadet känns ryggen mycket bättre, så nu ska jag försöka somna innan det börjar göra ont. Godnatt!

Likes

Comments

Idag har det varit en härlig dag. Jag var med familjen på stan och kikade på lite olika saker, speciellt inredning till huset och jag kikade även på saker till mitt rum. Det fanns ganska mycket fint som jag gärna skulle vilja ha, men det får vänta lite tills jag verkligen har bestämt mig för hur jag vill ha mitt rum. Sedan köpte vi med oss semlor, årets första. Jag vet att det inte är fettisdagen, men vi åt semlor ändå. Varför vänta? Resten av dagen såg vi på film, badade och åt kvällsmat. En riktigt mysig dag helt enkelt. Nu ska jag surfa lite på datorn, se lite på youtube och sedan gå isäng.

Hoppas att ni hade en mysig Lördag och så hörs vi imorrn!

Likes

Comments

Titta på min härliga klädhög får Gina Tricot. Fick med mig fyra plagg, varav tre på rea. Jag längtar tills jag får visa upp dem här på bloggen.

Mina dagar är väldigt likadana. Skola, hem, läsa, sova. Det känns som att det är det enda ni får se. Därför skriver jag inte så mycket om mina dagar eftersom det inte blir så intressant. Men nu ska jag iallafall, gissa vad...läsa, så att jag kan sova sedan. Ha en trevlig kväll så syns vi imorrn!

Likes

Comments

Första dagen i skolan avklarad! Lite blandade tankar och känslor just nu. Jag har redan en läxa, tills på fredag. Hur?
När jag kom hem kände jag mig trött, att gå i skolan tar på krafterna, så jag värmde lite kaffe med mjölk och drack det ur min favoritmugg. En Harry Potter mugg som jag fick i julklapp. Jag har använt muggen väldigt mycket de senaste dagarna. Det var en bra julklapp!

Just nu så lyssnar jag mycket på Ed Sheeran, speciellt hans nya låtar "Castle on The hill" och "shape of you". De är riktigt bra! Jag tycker definitivt att ni ska lyssna på dem om ni inte redan har gjort det!

Likes

Comments

View tracker