Header

Hejsan!
Idag fick Sphyke följa med mig till skolan, då vi skulle vara hos veterinären 13.30. Han hade tandsten och några lösa tänder som behövdes plockas bort. Så han har åkt tåg, buss och spårvagn idag. Superduktig har han varit, legat i sin väska och lyssnat på vad jag har sagt. Jag är så stolt. Nu ligger han på sina kuddar nedanför min säng och sover. Narkosen sitter fortfarande i lite och kommer troligen sitta i resten av dagen.
Jag själv somnar också snart, trots att klockan bara är strax efter 6. Min förkylning ställer väl till det, plus att jag inte har ätit så mycket idag... Resten av kvällen kommer jag att spendera mestadels i min säng med Sphyke sovandes bredvid. Det är vad jag orkar med.
Ha en trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Imorse vaknade jag upp och hade fruktansvärt ont i halsen. Bara att röra vid den gjorde ont. Trots det gick jag till skolan, med några Ipren i kroppen och väskan full med halstabletter. Eftersom jag har varit ledig två dagar vill jag inte missa något mer. Det blev bättre fram mot eftermiddagen, men jag mår fortfarande allmänt dåligt. När jag kom hem blev det lite småfix i huset. Bädda om en säng, plocka ur diskmaskinen och slänga i en tvätt. Som tur var lagade pappa maten så jag kunde göra lite skolarbete.
Imorgon blir det en resa till veterinären med hunden. Men det är en annan dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, God natt!

Likes

Comments

Hejsan! I Torsdags åkte jag och familjen till Warszawa på en kort-weekend. Det första vi gjorde när vi kom hit var att gå ner till gamla stan och gå på julmarknaden. Vi tog en fika på ett mysigt litet ställe och vandrade sedan vidare en stund, innan vi gick och åt. Det enda som var lite tråkigt var att all julbelysning inte var tänd, trots att det var mörkt och klockan var åtta. Annars var det väldigt mysigt att strosa runt på stan, titta på alla byggnader och människor.
Sist men inte minst; sängarna på hotellet är galet sköna! Jag somnar direkt och sover hela natten. Jag har inte sovit såhär bra på flera månader. Underbart! Nu ska vi fortsätta utforska Warszawa, speciellt äta på alla restaurangerna. Ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan! Då var det Måndag igen. Jag börjar ändå veckan på ett ganska bra sätt med sovmorgon och bara två lektioner.
Imorse vaknade jag av att hunden stod nedanför min säng och ville komma upp. Självklart lyfte jag upp honom och när han hade fått komma upp, somnade han ganska direkt. Där låg vi i en halvtimme. Halvsovandes precis bredvid varandra. Jag skulle inte ha kunnat börjat veckan på ett bättre sätt.
Hoppas att ni har en bra morgon, ni också!

Likes

Comments

Alltså herregud! Jag har inte bloggat på flera månader nu. Självklart har jag saknat bloggandet och det känns skönt att komma tillbaka. Men jag tänkte att ni kanske ville veta vad jag har gjort den senaste månaden.

Saker kom emellan. Jag fick en sommarjobb som tog upp det mesta av min tid. Det var tidiga morgnar, sena kvällar, helgarbete och mycket som skulle hållas koll på. I perioder var det stressigt och allting var en enda röra. Men samtidigt är det nog det bästa och roligaste jag har gjort. Jag fick lära mig så mycket nytt, träffa otroligt många nya, trevliga människor och har skapat vänner för framtiden.

Efter det så var det dags för mig att börja gymnasiet. Varje dag pendlar jag ca.4h allt som allt, vilket tar på krafterna och det tar tid att ställa om sig till sådant. Jag har även haft mycket som ska göras i skolan och även hemma.

Mitt liv har varit väldigt annorlunda den senaste tiden och därför blev det inget bloggande. Jag har haft annat att tänka på. Men nu börjar jag landa i livet och känner att jag vill starta upp bloggandet igen.

Hoppas att ni är lika taggade på detta som jag är!

Likes

Comments