Header

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Malmö. Imorgon ska jag upp klockan fem för att hinna med färjan till Tyskland som går 08.00. (Vi måste vara på plats vid 07.00 för att checka in) Så nu har alla ätit och ska sova så vi orkar upp imorgon. Ha en trevlig kväll så ses vi! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller Adlinks

Ryggsäck / HÄR

På söndag åker jag och familjen iväg på bil-semester neråt i Europa. Vi kommer att utforska städerna mestadels till fots, så alltså kommer vi att promenera ganska mycket. Jag bär alltid med mig min kamera och ville ha något smidigt att bära den i. Plötsligt hittade jag den här söta ryggsäcken på Glitter och den var perfekt! Jag får ner kameran med ett vanlig objektiv, samt min mobil och lite småprylar. Det bästa var att jag fick 25% rabatt på den! Hur bra är inte det?

Likes

Comments

Våfflan mamma och jag delade på idag

Hejsan! Idag blev det en liten utflykt. Jag och mamma tog hunden med oss och åkte in till en kompis som bor i stan. När vi kom fram promenerade vi till ett café som ligger några minuter bort och tog en fika/lunch. Mamma och jag delade på en stor våffla med Rocky road glass och någon slags bakelse. Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, trots att vi inte åt upp allt.
Sphyke var väldigt nöjd över att få följa med på våran lilla utflykt. Han var ganska trött när vi åkte hem och sov så sött i mitt knä. Älskade hund!

Likes

Comments

Hejsan! Idag drog vi iväg till Hästholmen för att äta lunch. Varje sommar åker vi ner dit minst en gång och äter schnitzel. Idag gick vi också förbi stugan där de säljer egengjord glass. Den var faktiskt väldigt god. Efter att ha ätit lunch och sedan lite glass till efterrätt åkte vi hemåt. Vädret var så otroligt fint, så vi valde att ta vägen igenom Omberg. Vi gjorde några stopp på vägen och tittade på den fina naturen och den makalösa utsikten.
Hoppas att ni har haft en fin söndag!

Likes

Comments

Min ridlärare tog lite bilder på mig och "min" häst Oskadis för någon vecka sedan. Det var så fint väder och hon var så otroligt snäll och följde mig jättefint! Den dagen var också första gången jag lyckades hoppa upp på henne själv. Det var en riktigt bra dag helt enkelt!

Likes

Comments