Header

Idag har det varit en blandad dag. Jag har fått en svenska uppgift som jag vill ha klar innan jag åker till Tyskland på Tisdag och om två veckor har jag nationella prov i NO. Det provet kommer jag verkligen behöva plugga till. Kemi, som vi kommer ha det nationella provet i, är inte mitt bästa eller roligaste ämne. Utöver det har jag också en idrottsuppgift som ska vara inne vecka. 14 och den har jag inte börjat med ens. Så när jag tittade i kalendern i slutet av dagen blev jag lite stressad över alla prov, inlämningar och läxor.
Tittar jag istället på det positiva dagen har gett så har jag laddat mitt tågkort så att jag kan åka till Linköping på fredag och så har jag fixat så att jag kan skaffa swish. Jag har också kollat så att mitt kort fungerar när jag ska till Tyskland. Det enda jag måste fixa är att öppna kortet för köp utomlands, men det går att fixa på datorn hemma.
Nu är klockan alldeles för mycket och jag borde verkligen sova...ses, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag blev det ännu en vända in till Linköping. Jag fick med mig en ny blombukett hem, lila tulpaner från Ikea. Otippat ställe att hitta tulpaner på men hyfsat prisvärt. Så nu har jag nya, fräscha och levande blommor i min vas på sminkbordet!
Ses, kram!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Idag vaknade jag upp till snö vilket inte kändes så roligt. Som tur var försvann snön under dagen, så vårkänslan kom tillbaka på eftermiddagen.
Efter skolan tog jag tåget in till Linköping och gick lite på stan. Jag behövde en ny, lite tjockare jacka som jag kan ha i Tyskland. Nästa tisdag åker jag och några till från tyska-klassen ner till Tyskland. Det är ett slags utbyte, så den veckan kommer jag bo hos en familj nere i Tyskland och några veckor senare kommer tjejen jag bodde hos komma upp till mig. Hoppas ni förstår? Tydligen ska det vara ganska kyligt där nere såhär års och min vinterjacka har tacka för sig. Dragkedjan fungerar inte och det är hål i fickorna. Som tur var så hittade jag en tjockare bomberjacka för ett superpris! Jag fick också med mig tre till klädesplagg, fynd som vanligt, som jag tänkte visa upp här under veckan. Ha det bra så ses vi, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni har haft en härlig söndag!
Min söndag har varit väldigt bra. Solen har lyst hela dagen och jag har varit på allmänt bra humör. Ännu gladare blev jag när ridlektionen gick bra. Vädret var helt otroligt och hästen lyssnade väldigt bra med tanke på hur jobbig hon kan vara ibland. Det blev ett bra avslut på en bra dag.
Jag läste alldeles nyss ut min super-spännande bok, så nu kan jag sova lugnt och lyckligt. Ses imorgon, kram!

Likes

Comments

Hejsan! Har ni haft en trevlig fredag? Jag har tyvärr fått stressa lite i skolan vilket inte var speciellt roligt. Idag gjorde jag det sista nationella provet i svenska och mot slutet av tiden fick jag stressa för att bli klar. Tyvärr hann jag inte äta någon lunch innan nästa lektion, så de två sista lektionerna var ganska sega.
Men nu är det fredag! För första gången på länge så ska jag och två kompisar sova över idag tills imorgon. Det har blivit lite godis, snack, skratt och spel, än så länge. Väldigt mysigt! Snart ska vi kanske sova, men det lär bli sent trots att vi är trötta.
Ha en trevlig kväll så ses vi, kram!

Likes

Comments