Header

Visst att vädret här i Sverige ofta visar sig från sin sämsta sida så är det ändå oslagbart när vädret visar sig från sin bästa sida.

De senaste dagarna har spenderats ute på sjön och på stranden. Elis har njutit till Max, framförallt på stranden där han kunnat gå lös med hink och spade.

Hoppas vädret håller i sig ett bra dag till

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN
är det båt och badväder.

Dagen har spenderats ute på sjön idag ihop med min mamma och hennes Ola. Perfekt att ha med dem ut, annars är det inte lätt att ha koll på allt samt att även ha koll på Elis i allt kaos.
Mamma är expert på sjökortsläsning så utan henne hade vi förmodligen suttit fast på något grund eller så....

Men fy vilken respekt jag har för vatten. Så fort båten gungar minsta lilla så tror jag vi håller på att sjunka eller gå på grund. Jag vet inte vart denna rädslan kommer ifrån eftersom jag är uppvuxen på sjön och dotter till en båtsnickare.

Att inte ha kontroll fullt ut gör mig rädd.
Min pappa får följa med ut en vända någon dag framöver och visa oss de perfekta öarna.

Innan vi stack ut på sjön fixade jag iordning lite lunch och fika. Givetvis stod det korv på menyn. Jag är den största korvätarn som finns.
Tänk er, en korv med bröd. Fint va?

Om vi badade?
Såklart! Två gånger dessutom. Skön var det också dessutom!


Likes

Comments

Första semesterdagen är kommen och på schemat står Falun.

Vi har knappt kommit halvvägs och vi har tagit oss det första stoppet. En välbehövlig bensträckare om ni frågar Elis. Att åka bil långt är ingen hitt enligt honom, och jag håller med. Finns det något tråkigare?


Hade Elis fått bestämma hade vi blivit kvar på första stoppet hela dagen. Att kasta sten i vattnet var väldigt roligt. Men nu är vi inpackade igen och rullar vidare. Hoppas på att kunna rulla på en bra bit innan Elis tröttnar igen.

Min mamma och Ola är med upp till Falun. Det blir första gången för dem att åka dit och hälsa på.

🌸

Likes

Comments

Nät jag lämnade jobbet igår fick jag med mig en sommargåva hem från chefen.
En Soft curltong från ghd.
Tack tack tack!!

Tips till er som funderar på att köpa en locktång. Köp en från ghd. Den bästa investeringen du kan göra för ditt hår.Imorgon väntar sista arbetsdagen innan semestern. En arbetsdag på 3 timmar. Elis är nämligen sjuk så min mamma får ha honom mellan 9-12 och sedan får jag åka hem och vaba.


Nu vid 22 ikväll var hans temp på 39 grader. Hjärtat!
Hoppas han får sova hela natten.

🌸

Likes

Comments

Jag befinner mig nu i sluttampen på jobbet innan jag stämplar ut för semester. Något som kommer mer lägligt än någonsin. Jag har känt det sista 2-3 veckorna att kroppens energi börjar ta slut och viljan och glädjen är som bortblåst. Jag är snurrig och allmänt vimsig.
Förmodligen inte så konstigt. Har gått upp i arbetstid på jobbet, jobbat mer utöver det nu i några veckors tid SAMT suttit på kvällarna med franskunder efter arbetstid.
Såklart självvalt men allt har kommit på samma gång så förstår att kroppen börjar bli sliten.

Så på fredag kl 15 ska jag skutta ut från jobbet och cykla som en galning för att hämta hem min prins från förskolan och ta sommarlov. Han och jag ska ha PF i helgen (PF = pappafritt) så vi ska fira ordentligt med både glass och bullar.


Elis har blivit så stor över en vecka tycker jag.
Det går verkligen att prata med honom och man får svar tillbaka. Kanske inte alltid så man förstår men oftast.
Min prins!!

🌸🌸🌸

Likes

Comments

Något jag är otroligt dålig på är att hitta på utomhusaktiviteter med Elis. Kan räkna på ett finger hur många gånger jag vart i skogen med honom. Skäms över det men jag är verkligen ingen sån person som ser det roliga i att traska ut i skogen och leta kottar. Men igår hände det. Vi promenerade ut i skogen bakom oss och hoppade mellan små bäckar, stubbar och sånt. Jag ska faktiskt erkänna att det var mysigt. Nästa gång kanske mellanmålet får följa med ut till skogen.


Tänk att man ändå blir så pigg av lite frisk luft.

🌸

Likes

Comments


Midsommarafton var alldeles lagom på alls sätt och vis.
Dagen började för min och Elis del hemma hos mamma och Ola med frukost och kransbindning. Sedan bar det av ut mot ssw bösshamn ihop med fina vänner. Väl där väntade enklare grillunch och Fridas årliga jordgubbstårta.
Så enkelt, mysigt och perfekt.

På kvällen dukade vi upp en buffé hemma hos oss med lite blandat. Både grillmat och midsommarmat. En alldeles perfekt kombination.

Viktigt att nämna är också att de som gick segrandes ur dagens tävlingar var *trumvirvel* TJEJERNA. Såklart!

Tack alla inblandade för en perfekt midsommarafton 🌸

Likes

Comments


Den 27 maj 2015 förstod jag meningen med livet. Det var den dagen Elis föddes. Jag minns vilka kläder jag hade på mig den dagen.
I lördags fyllde Elis 2 år!
De absolut bästa två åren i mitt liv.

Elis är den roligaste personen jag vet. Även också den mest envisa personen.

En bestämd 2 åring är också tufft. Varje dag kör Elis över mig med en ångvält, och när han har kört över mig backar han tillbaka och kör över mig igen. Typ.
Han är så envis och jag är världens sämsta på att säga nej så hans vilja går alltid igenom.
Min lilla skitunge. Älskade skitunge!!!

Mamma älskar dig!!

Likes

Comments

Har på riktigt fått till den perfekta hårfärgen, alla kategorier. Givetvis på min fantastiska kund och vän Ida, med det perfekta håret.
Jag har fått vara med att förvandla Ida steg för steg. Från ljus ljus blont till möööörkt av alla dess slag. Det är så roligt med Ida för hon passar verkligen i allt.


Behöver inte säga något. Titta på bilden bara.

Jag är sällan helt hundra nöjd med mina arbeten. Jag leta fel, hittar på fel som inte ens är fel och så grubblar jag på det helt i onödan. I början när jag var helt ny så låg jag sömnlös många nätter pga att jag alltid kände mig otillräcklig och inte bra nog spm frisör.
Det har blivit bättre med tiden såklart men än idag så är jag väldigt självkritisk.
MEN på denna färg hittar jag ta mig tusan inga fel.


Kolla så levande och fin färgen är.

Har haft flera kunder som kommit in på salongen för att få just Idas färg.

Det absolut roligast av allt är att självaste Loreal har bett om att få tillgång till bilden på håret samt recept på färgen. 🎀

Håret är stylat med en av ghd.s grymma locktänger

Likes

Comments