Nå sitter jeg hjemme i leiligheten på Gjøvik igjen, etter å ha vært en helg hjemme i Trysil. Ettersom jeg har eksamen snart og skal til Trysil igjen på torsdag valgte vi å sette bikkja igjen hos mamma for å slippe å styre med bur flytting og jeg får jobbe godt med eksamen uten å ha en mamma dalt til en bikkje som løper mellom beina på meg og skal leke.

Så nå skal jeg hoppe i koseklære og kose meg med nydelige hjemmelaga fløtekarameller jeg kasta sammen i helgen. Åh elsker karameller i juletiden! Og gjør seg utmerket som julegaver.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

De siste 3 årene nå har jeg brukt briller etter at synet på et øye ble skadet av en lammelse jeg fikk for 3 år siden. Og siden da har synet gradvis blitt noe verre og briller ble et nødvendig hjelpemiddel i skolehverdagen, spesielt da man ikke er så fan av å sitte på første rad i et klasserom.

Uansett, synet er ikke så dårlig at jeg må ha spesialbriller, og sier meg mer enn nok fornøyd med briller fra nille og søstrene grene. Og i dag var jeg så heldig og kom over briller jeg lenge har ønsket meg, og i endelig riktig styrke!

Og det første jeg får høre av mamma '' herre gud som du ligner på morfar nå''.

AHha synes det er litt msomt jeg, og samma det vel? jeg digger de, og er helt klart favorittene min nå!

Likes

Comments

Det er fredag, noe som betyr taco, tv og kos. Åh som jeg elsker fredager, det er liksom dagen hvor man kan kaste seg på sofaen etter en god dusj med hårkur og ansiktsmaske, og bare ta skikkelig vare på seg selv. Love it
Når vi først snakker om å pleie seg selv, så må jeg bare få sagt at denne Charcoal masken fra MaryKay gjør underverker! Jeg har prøvd så mange ulike charcoal masker både peeloff og andre typer og føler ingenting fungerer mot urenhetene på nesen og områdene rundt munn og hake. Men etter jeg fikk prøve denne på et MaryKay møte, ble jeg frelst!
Tingen her er at når du først legger den på er den både glatt og deilig, men etter 20 min ca så stivner den helt til og det er da man ser mirakelet til urenheter. For som dere ser i bilde til venstre så er masket nettopp påført, men til høyre er bildet etter 20 minutter, Og alle de mørke prikkene, japp, tro meg dette er all blackheads og urene porer som er i ferd med å renses ut!

Men det vil kanskje ikke vise seg mirakel etter første runde, men jeg kunne se tydelige forandringer på meg selv etter å ha tatt den 2 ganger i uka, et par uker. Men for samboeren min sin del, som virkelig sliter med utrolig store urene porer på nesen, kunne vi se forskjell etter første prøve!

Andre som har prøvd, eller bruker produkter fra MaryKay?

Likes

Comments

Altså kan hende jeg er tregt ute på dette markedet, men jeg har nettopp selv fått testet ut produkter fra lush. Og HERRE GUD for noen produkter! Altså, jeg var litt usikkert at first når jeg leste ingrediensene og tenkte for meg selv ''detta så da spesielt ut'' når jeg så fargen og lukten. Men tenkte ja sure why not, og så overrasket jeg blei!
Lush er som de selv sier ''produktene våre inneholder kun vegetariske ingredienser'', '' vi tror på å lage effektive produkter av ferske, økologiske frukter og grønnsaker, de fineste eteriske oljer og trygge syntetiske stoffer''. Noe annet de også sier er '' Vi tror på å kjøpe ingredienser fra selskaper som ikke tillater dyretesting ''. Altså dette høres nesten for godt ut til å være sant spør du meg!
Uansett nå har jeg testet disse to, en ting jeg synes er minus ved kanskje den håndkremen (høyre bilde) er at det lukter ''bestemor'' om du skjønner? Jeg skjønner at den er helt naturlig og uten parfyme men jeg persoblig er også opptatt av lukt, men uansett produktet i sin helhet var en utrolig god og feit krem! Jeg sliter spesielt om vinteren med tør hud, og spesielt henda og denne gjorde underverker, just saying.

Når det kommer til den All purpose Balm (Venstre bilde) så var den sinnsykt feit den og, jeg smurte litt i ansiktet da jeg sto opp i dag tidlig etter en rens, men hm ja jeg veit ikke enda fordi den har liksom ikke trukket seg ordentlig inn i huden. Så kanskje en smule for feit for ansiktet mitt, men den skal kunne brukes til tør hud uansett hvor, så kanskje den hadde funka bedre på henda mine, ettersom den ikke lukta noe som helst i forhold til håndkremen?

Har noen av dere produkter fra lush? noen som vil dele erfaringer og kanskje forslag til produkter?

Likes

Comments

Den siste eksamenen før jul nærmer seg med stormskritt, og jeg er så klar som det går ann å bli. Og er det noe som er digg så er det hvertfall følelsen av å være skikkelig forberedt og klar til en todagers hjemmeeksamen! Nå har jeg den siste måneden, daglig jobbet med eksamensforberedelser for at jeg skal kunne komme best mulig forbered og gi alt jeg har på en siste eksamen, før jeg kan ta skikkelig velfortjent ferie. ÅH SØ GØTT DET SKAR BLI!


Men er det noe som plager meg så er det dette med julestemning, hvor ble den av ? de siste 4 åra har liksom julen bare vært en vanlig dag med litt mer familiekos, gaver og god mat. Jeg har alltid vært sånn at når desember endelig står for dør, så kommer julemusikken og duften av småkaker i hus. Noe den fremdeles gjør, men når dagen er kommet, den 24, så er det ikke så spennende likevel. Etter nesten en måned med å gå rundt p glede seg til julekvelden, men da den er der så var den liksom ikke noe? Hva skjedde? Eller er det bare sånn det blir da man blir voksen, eller?

Likes

Comments

Nå har det vært litt for lenge siden jeg har vært her inne...Typisk. Men som jeg ofte sier etter en stund, IM BACK. også går det sikkert en stund og jeg faller helt ut av det. Og det er akkurat dette jeg ikke forstår, hvordan klarer folk å opprettholde dette ? inspirasjonen, alt det folk skriver om, shit jeg blir rent imponert. Kunne ønsker jeg var like flink!

Men uansett her er jeg, og forhåpentligvis komme det noen, forhåpentig vis flere også, i løpet av de neste dagene!

Likes

Comments

I dag har den mest tullete bråkmakeren bursdag! Klarer nesten ikke å fatte hvor disse 9 månedene han har vært i mitt eie, blitt av... Den gode søte lekne bebbin min er nå blitt en stor tung og irriterende kladd som alltid skal finne på bråk.

Likes

Comments

vi har som en ''vane'' i familien at vi tar oss en søndagstur ut i skog og mark (da det er tid for det). noe jeg synes er helt supert, da jeg også egent skulle ha vært på trening i dag. Så da tok vi oss en topptur hjemme i Trysil som heter Ulvsjøberget og er en fantastisk tur på 5,2 km og er på 854moh. Det er en nok så krevende løype da det er jevn stigning hele veien og bare masse stein nesten.

Med mine svake bein ble det en nok så grei treningsøkt dette, det samme gjelder hundene! Nå er bikkja min nok så energisk at det ikke var store utfordringen for han i forhold til meg, men opp kom vi oss likevel! Og da kommer vi den nydelige norske natur i møte, det er så deilig å nå toppen og kunne sitte i lyngen og bare nyte synet av den nydelige høsten som sakte men sikkert tar over.

Likes

Comments

Det går mot den vakre tiden vi kaller høst. Det er seriøst den fineste årstiden spør du meg! Fargene, den friske lufta og ikke minst klærene. Åh som jeg elsker å gå i skjerf og strikkegensere. Men det store minus må jo virkelig være den kulda som kommer som et sjokk til kroppen og som​ alltid gjør meg syk hvertfall. Men det veier ikke opp for alt annet altså!

Likes

Comments

Hvordan finner folk tid til å sette seg ned å skrive innlegg. Jeg fatter ikke til tider hvordan jeg skal løse kabalen for å få ting til å gå opp med trening, skole, jobb, hund, privatliv, familie, være sosial og ikke minst slappe av. Jeg blir til tider gal, må virkelig begynne å skrive ned timeplan snart på mitt eget liv, skal jeg klare å finne tid til alt.

Likes

Comments