Header

Umgicks med maria hela dagen igår, först åkte hon jag o min mamma en sväng på stan och handlade present till Ida som fyller imorgon och sedan var det mys inomhus med film och glass med bär, bytte även julklappar, fick precis det jag hade önskat mig hihi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag o Ida var också nere vid vattnet idag och fotade solnedgången, så fint det var! älskar att bara vara ledig och hitta på roliga saker med familjen och vänner. Imorgon ska jag o Maria ses, så får se vad vi hittar på men på kvällen blir det definitivt myskväll.

Likes

Comments

Första snön på länge kom idag! Har hängt med Ida sen igår, vi var i Linköping på mellandags rean igår och idag har vi varit ute o fotat i snön, så mysigt, älskar när snön precis har fallit och ser helt orörd och gnistrande ut, bjuder på lite bilder från idag!

Likes

Comments

Bytte julklappar med mina tjejer Hanna o Hanna på skolavslutningen i fredags. Fick ett kit från the body shop av dem o blev super glad! älskar verkligen body shops produkter, så där prickade de in det helt rätt! :) nu står julen på ingång med mys av högsta grad med familj, vänner och julgodis, underbart! <3


Likes

Comments

Hoppas att alla har koll på musikhjälpen som gå nu. De samlar in pengar för att hjälpa att stoppa spridningen av viruset hiv. I vår skola har vi sålt bilder och julkort, vi har också en insamling om man endast vill skänka pengar HÄR. Vi har också sålt våra aska armband och skänkt tio procent av priset på varje armband till musikhjälpen. Varje liten krona räknas så skänk något du också! 😊

Likes

Comments

Fick sluta tidigt idag och det var skönt ända tills jag klev på fel buss som sedan resulterade i att jag gick hem... Solen var iallafall framme och det är ju alltid trevligt att få lite dagsljus innan solen går ner. Nu är det en lugn tisdagskväll med nybakade kakor, varm choklad och julfilm som väntar :)

Likes

Comments

Åh, jag är så jävla trött på mitt tråkiga hår! Vill bara göra något med det! Men jag vet att jag skulle ångra mig om jag klippte det kortare eller färgade det permanent...Jag hittade en bild på Angelica Blick när hon var blond och hon hade riktigt fräsht hår med lila toppar, o precis så vill jag ha nu, tror jag läste nånstans att man kan göra en sådan tillfällig färgning med karamellfärg (?) ska jag testa? haha

Likes

Comments

Har ju helt glömt bort att blogga om Life in color som jag var på med bästa Ida, hade sjukt kul o här är lite bilder! färgen var dock fruktansvärt kall så det var ett litet minus men annars var kvällen toppen.​ 

Likes

Comments

Idag i skolan satte vi upp en fotoutställning i stan, kul att få visa upp vad man gör tycker jag. Folk kom direkt och tittade på bilderna så det är ju roligt att se. nu är det sängen som väntar, imorgon står skola och sedan ljusparty på schemat!

Mina bilder till utställningen, blev rätt nöjd! :)

Likes

Comments

​Om två veckor är det jag ock Maria som drar oss iväg mot shopping i Ullared, guuud vad jag längtar! Mys på hög nivå tycker jag, tittade genom Ullareds bloggen lite och hittade mycket fint som jag definitivt​  kommer att hålla utkik efter! 

Likes

Comments