Livet

Förra veckan bestod av jobb fram tills fredag, för på fredagkväll väntades en överraskningsfest för Diana som blev 20 år! Tyvärr blev det inget festande med alkohol för min del på grund av utmattad av allt jobb. Tyckte ändå det var en självklarhet att fara dit efter jobbet och vara en del av firandet, tur var det för jag hade det riktigt kul den kvällen.

På lördag blev det fika hos födelsedagsbarnet, och därifrån gick man med magen full av godsaker. Funderade denna kväll om jag skulle följa med ut, men det ledde istället till att jag skjutsade vännerna. Kom hem relativt tidigt, för att vara en lördagskväll, och fick under denna natt äntligen sova ut. Söndagen var i vanlig ordning en chilldag, exakt som det ska vara. Städade lite grann, men mestadels blev det en film/serie-tittande dag.

Syns snart. Puss&kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet

I torsdags var det avskedsmiddag för lilla Therese (i vitt) som flyttar ner till Uppsala för att plugga vidare. På bild visar bara två, av typ tio tjejer där vi alla samlades för middag på Steakhouse en torsdagskväll. När alla numera jobbar och har fullt upp under dagarna, känns det bra när vi alla kan samlas under en middag mitt i veckan. Mina fina vänner alltså, fy va jag är glad att ha dem i mitt liv.

Denna början av 2018 har bestått av jobb, jobb och lite mer jobb. Mycket tankar som snurrat i mitt huvud om framtiden. Om att flytta hemifrån, plugga vidare, hur man ska klara sig i det vuxna livet. En sådan vecka där bara allt snurrar och man kan inte få för sig att sluta tänka efter. Med det sagt har jag haft en ganska stressig vecka både med att få ihop vänner, jobb och pojkvän, sedan att lugna ner mig själv och mina tankar om i princip ALLT. Under veckan som kommer får jag försöka lugna ner mig och ta varje dag som den kommer, en utmaning med andra ord.

Hoppas alla ni andra fått en härligare start på detta år, och en ännu bättre fortsättning! Puss&kram

Likes

Comments

Nu i januarimörkret kan det kännas grått och trist, så försöker pigga upp med inspiration i ljusa toner.

(​Bilder lånade från Pinterest​)

Likes

Comments

Outfit

Blazer - Nelly, topp - NAKD, byxor - Gina tricot

Här har ni min outfit från nyår. Åt middag tillsammans med familjen innan jag och Johan skulle och dricka med mina vänner på kvällen. Nyår var kul då jag fick vara med mina vänner, men just nu känns de som att nästa nyår blir mycket lugnare. Liksom äta middag i timmar och ta det lugnt på kvällen, bara vara hemma kanske. Det känns alltid som att nyår måste vara så mycket mer än det måste. Det krävs ej mycket för att ha ett lyckat nyårsfirande.

Hittills känns det bra med ett nytt år. Förhoppningsvis kommer det hända många stora saker för mig som gör detta år till en av dem bättre.

Likes

Comments

Livet

Mönstret på byxorna dagen till ära

Idag fyller jag 19 år!! Tråkigaste födelsedagen som existerar, men även den måste firas litegrann. Dagen kommer bara spenderas hemma med familj sedan kommer några få kompisar och fikar på kvällen. Har hittills fått fina och behövliga presenter, så dagen är bra so far.

Imorgon är det nyår och som vanligt är planerna lite oklara, men på något sätt löser sig saker alltid. Hoppas ni alla haft en bra jul och kommer ha ett roligt nyår. Återkommer i veckan med outfiten från nyår. Puss&kram!

Likes

Comments

Livet

God jul till alla som firar denna högtid, och resterande hoppas jag får en mysig söndag! Puss&kram

Likes

Comments

Livet

Från klockan 10 till nu har jag spenderat min tid i köket för att baka vaniljbullar. Blev lite över 60 st, det kommer både räcka till jul som är på söndag och till min födelsedag, som är den 30e december.

Det kan vara ganska långtråkigt att baka bullar då degen ska jäsas så mycket och några gånger. För att fördriva tiden brukar jag varva med att lyssna musik och på olika poddar. Har det senaste året blivit en riktig podd-lyssnare och följer några stycken.

Mina favoritpodcast är dom som inte riktigt har ett fast ämne, utan bara pratar vad de känner för. Mina två favoritpoddar är livet på läktaren och sanningens mammor! Två poddar som är avslappnade och bara härliga att lyssna på. De tar även upp viktiga ämnen och förmedlar deras åsikter och tankar som i alla fall jag kan känna igen mig i.

Några jag lyssnat under en kort stund är Forni & Hamilton, samt Alice & Bianca - har du sagt A får du såga B. Två poddar som inte funnits så länge men blev några favoriter under första avsnitten! Forni & Hamilton brukar gå djupt på deras tankar om olika ämnen i avsnitten. Mycket handlar om alla olika slags förhållanden, sorg och lycka. De beskriver och sätter ord på ens känslor på ett sätt som man inte själv kan. Alice & Biancas podd är väldigt avslappnad och öppen. Inte riktigt några spärrar i det de pratar om vilket jag anser som positivt.

Ibland kan jag få för mig att lyssna på dokumentärer eller olika slags skräckhistorier. Då väljer jag P3 dokumentär (som ingen kan ha missat), eller creepypodden. Creepypodden är olika historier som folk omkring världen har upplevt. Lite kortare historier, både övernaturliga och vardaglig skräck.

Puss&kram.

Likes

Comments

Livet

Var till frisören i måndags som jag nämnde i tidigare inlägg. Var lite less på att klippa kort och mittbena som jag gör varje frisörbesök, så fick bli lite "lugg". Nu känns det som att håret fick mer form och volym till sig när det är olika längder. Är jättenöjd med resultatet hittills, får bara hoppas att det håller i sig.

Likes

Comments

Livet

Hälsa för mig är att kunna kolla mig själv i spegeln och vara nöjd över det jag ser. Hälsa för mig är att kunna äta utan att börja peka ut det negativa i maträtten. Hälsa för mig är att kunna se på andra människor utan att jämföra. Hälsa för mig är att kunna kolla ner på min mage, som inte är "perfekt", och förstå att den är fin ändå. Hälsa för mig är att inte bli påverkad av vad vågen säger för vikt, för det spelar ändå ingen roll i slutändan. Hälsa för mig är att kunna vara nöjd över mina resultat och framsteg utan att se efter vad jag kunnat göra bättre. Hälsa för mig är att må bra utan alla demoner som trängts in i min hjärna och försöker med alla krafter till att jag ska må skit. Hälsa för mig är att äta som jag vill, se ut som jag vill, utan att bli påverkad av andras åsikter och dom sociala normer som finns.

Likes

Comments

Livet

Hej på er!
Åkt på en förkylning som nu har lagt sig, men fyy vad jag mådde dåligt i torsdags. Jag hatar verkligen så mycket att vara sjuk, liksom vem gör inte.., men känns som att man inte kan göra någonting. Alla mina rutiner förstörs som träning och mat bland annat. Aja skönt den är typ är över nu och kan gå tillbaka till min vardagsrutin.

På grund av förkylningen har det varit en riktig "ta det så lugnt som möjligt - helg" för mig. I fredags umgicks jag med familjen framför idol-finalen. Där helt rätt vinnare vann, om jag får säga det själv. Direkt efter det fick jag somna tidigt i min Johans armar.

Både jag och Johan sov ut morgonen på lördag, tills jag tog mig upp för att göra frukost till oss båda. Mysig morgon med andra ord. Bara ligga i sängen och dra sig ordentligt, riktigt välbehövligt ibland. När kvällen kom fortsatte hänget i sängen när vi hade köpt chips och popcorn för att äta. Vi började kolla en ny serie på Netflix - The Americans. Vi har endast kollat 3 avsnitt, men hittills tycker jag den var väldigt bra och spännande.

Min klippa.

Den ena dagen lik den andra under denna helg. Inget händelserikt har hänt under hela helgen. Kan inte ens skriva att jag tagit mig ut ur huset för att träna. Endast varit inomhus hela helgen och myst på som bara den.

Nu under kvällen dock bakade jag och mamma knäck tillsammans. Dels för att det är juletid och sedan tänkte vi att man kan som ge bort lite knäck som en extra liten julklapp. Vem tackar nej till det? Vi valde att baka vaniljknäck, snäppet godare än vanliga, och vi fick ihop ungefär 70st. Jättegoda verkligen!

Nu har jag redan gått och lagt mig för att sova men spenderar en liten stund till för poddar och bloggar. Imorgon ska jag till frisören för att klippa och färga håret. Ska bli så skönt och är något som behövs just nu. Vi syns, Puss&kram!

Likes

Comments