Inte många som tycker om sina jobb, men jag älskar verkligen mitt jobb❤️
Middag idag fick bli broccoli mos, stekt äggvita och en vego burgare 👌 imorgon blir det bättre update !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså, jag tappade så lusten för att göra något idag. La mig i soffan och kolla youtube och slappade till, men tog mig lite i kragen och plockade upp diskmaskinen och tränade lite hemma vilket resulterade i.
Plankan 1 min
20 armhävningar
50 sit ups
50 squats
Det får duga för idag, får springa i trapporna på jobbet..
Nu ska jag mysa vidare ✌🏻️ hörs sen!

Likes

Comments

Godmorgon, idag blev det en ordentlig sovmorgon! Så skönt, nackdelen med att jobba natt är att sova ordentligt. Men idag är det en kvällstur som står på schemat, sen tre nätter igen.
Eftersom jag sov så länge idag så fick det bli fiber havregrynsgröt till frukost, en ny favorit. Jag toppa med blåbär och osötad mandelmjölk & självklart ett stort glas vatten.

Likes

Comments

Jag har in princip alltid varit överviktig, eller ja inte överdrivet kanske men när jag träffade min sambo så fick man självklart lite sambo kilon. Ingenting man kan skylla ifrån sig på, det har varit helt självförvållat. Men nu fick jag nog, jag var trött och på dåligt humör varje dag, jag och min pojkvän var osams varje dag om inte små tjafs så var det stora bråk. Vi båda blev trötta på varandra och det var inte långt ifrån att gå isär, mina vänner fick utstå mycket från min sida, med gnäll, tröst och tårar. Jag fick såna skuldkänslor, så jag tog valet.

I april började min resa, jag valde att göra en kickstart med forever living C9, många kan tycka att det var olämpligt men jag kan inte bli nöjdare. Under 9 dagar förlorade jag 7 kg, tänk på att mycket är vätska! Efter det la jag om kosten totalt, men det får bli i ett annat inläggt annars blir det för långt.

Det här är tufft, men det är ett mål, att våga, att våga visa skillnaden. Att intala mig själv att jag har viljan och att jag kan bara jag vill.

Första bilden är i april dagen innan jag började med c9, nere till vänster är i mitten på juni, då hade jag gått ner 11 kg och nere till höger är mitten på juli, och jag står nu på - 17 kg.

Detta har varit tufft, men lärorikt & imorgon kommer ett inlägg om hur jag har ätit och motionerat.

bye!


 

Likes

Comments

​Jag har alltid haft viljan till att ha en blogg, men har aldrig vågat ta tummen ur att skriva inlägg. så många frågor, men nu när man har läst många andra bloggar så har ju dom också varit nya en gång i tiden.

Så jag ska väl också dra igång en blogg om mitt liv, vad som händer, min viktminskning med träning och kost. Så följ gärna min resa här :)

Likes

Comments