SNART. BOR. JAG. HÄR. Kan ni förstå eller? Nej inte jag heller. Förhoppningsvis (om allt går som det ska) så blir jag en collagestudent på världens finaste skola i höst. Oj vad jag längtar och oj vilka fjärilar jag får i magen av tänka på det. Gillar egentligen inte att prata om sånt här i förväg, vet inte varför, men får en känsla av att man får dålig karma då. Men jag kan inte låta bli nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen, det här med bloggandet går ju inte så jättebra. Men nu kör vi igen.

Fan hörrni, jag har varit svinsjuk. Legat inne på sjukhus och allt, på riktigt. Jag har ju haft ont i halsen ett tag, men sen gick det utför. Jag kunde inte äta eller dricka, alltså inte själva överhuvudtaget. Sen en morgon var det hemskt, det kändes som att jag hade en kniv i min hals. Så jag tar min lilla bil, åker mot vårdcentralen och gick raka vägen till reception och så fick jag viska "jag behöver hjälp, NU" för jag kunde ju inte prata heller. Dom tog mig på största allvar, frågade mig hur jag hade tagit mig dit varpå jag svarar med mina armar "jag körde", dom går ut ur rummet, ringer ambulansen och sen minns jag inte mycket mer. Oj vilken bibel det blev, men sedan låg jag på sjukhus i några dagar. Och nu mår jag bra.

Skönt ändå, att det gick fort för redan dagen efter åkte jag och hälsa på min bästis i Västerås. Vilket var supermysigt, vi var ute och åt, drack drinkar och gick på bio. En sån välbehövlig helg ni vet. Dock hade jag svinsura föräldrar här hemma, "du måste vila!!!!! du har legat på sjukhus". Men vadå? Jag mådde ju bra, måste man alltid ta dom där "extra dagarna" och ha svintråkigt hemma. Ae, inte min grej det där.

Nu måste jag sova. Lovar att kika in snart igen, puss

Likes

Comments

1. Har du något smeknamn?
Bell och Bells är väl det vanligaste

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Måste ALLTID torka av ansiktet med papper efter jag tvättat det, kan ABSOLUT inte använda en handduk. Har fått för mig att det är dussintals bakterier i alla handdukar

3. Andra måsten?
Smörja in mig, och typ sola

4. Några lyxvanor?
Hm, kanske att jag hellre föredrar att åka taxi än gå en bit. Eller det kanske bara handlar om ren lathet egentligen.

5. När ingen ser, vad gör du då?
Dansar och sjunger kanske. Pratar även väldigt ofta för mig själv haha

6. Vad stör du dig på hos andra?
Osympatiska människor har jag riktigt svårt för.

7. Vad är din sämsta sida?
Att jag är lite feg..

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Har nog ingen, sover överallt och ingenstans

9. Vad gillar du för filmer?
Dramatiska filmer, och kärleksfilmer såklart

10. Gråter du ofta?
Japp

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Jaaa, massor tyvärr. Typ allt möjligt som att inte jämföra sig med andra, inte ta åt sig och så

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
Just nu är det Zara Larsson, alltså jag sjunger inte utan jag SKRIKER till alla hennes nya låtar

13. Vad önskar du dig mest just nu?
En resaaaa, vill utomlands NU.

14. Vilken maträtt är din favorit?
Oj vad svårt. Men jag älskar pasta!

Likes

Comments

Fan vad jag älskar att kolla tillbaka på gamla bilder. Kolla liksom här? Detta är snart ett år sen. Fan va kort hår jag hade, och varför håller jag i en cigarett? När jag absolut inte röker? Kul ändå. Finns så roliga bilder man vill dela med sig av men som är lite fööör privata tyvärr.

Likes

Comments

Haha. Om ni bara kunde läsa alla mina opublicerade inlägg som jag skrivit på denna blogg. Jag har verkligen använt denna portal som någon slags dagbok, där jag skrivit av mig massor men sen när jag läser igenom inlägget när jag lugnat ner mig så vågar jag aldrig publicera. Undra varför egentligen. Vi är ju ändå inte så många som läser, men jag vågar väl inte visa mig svag. Eller något.

Men hur som helst, just ikväll (inatt 00:53) mår jag bra. Jag känner mig ganska säker och glad i mig själv. Vad skönt. Och nu vill jag även börja blogga. Vet inte varför, men jag skrev precis med Hanna och bad henne börja blogga vilket fick mig att känna ett sug att göra det själv. Så nu försöker jag, för femhundraelfte gången.

Likes

Comments