Här är några bilder från ett utav alla poolpartys som vi varit på. Fan vad jag tycker det är kul med poolpartys, hundra gånger roligare än att gå ut på nätterna skulle jag nog säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon. Eller godkväll kanske jag borde säga. Klockan är ändå 18.10 men så blir det ibland. Igår var vi i alla fall först en sväng i Hollywood och sedan drog vi vidare till Beverly Hills, wow alltså. Jag önskar jag kunde köpa allt i alla butiker där. Gucci, Chanel, Prada ah ni fattar. Sedan kom vi hem, sminka oss och drog ut. Såklart blev det 1Oak som vanligt, älskar dock det stället så jag ska inte klaga. Det är liksom där jag ser mina crushes. Hur som, idag mår jag som förtjänat och jag tror faktiskt till och med att jag stannar hemma ikväll.

Här är lite bilder från igår

Likes

Comments

Hej igen hörrni. Gud vad livet bara rusar förbi här i LA, man går ut på kvällarna och solar på dagarna och sen rutin på det. Ganska härligt ändå, jag trivs i alla fall. Men nu har ju skolan börjat dock, så lite mer allvar blir det nog. Men fan vad allt är annorlunda här, så mycket större, så mycket mer alternativ, på allt. Och så jävla mycket roligare. Jag vill aldrig hem, självklart saknar jag min familj och mina vänner men hade jag kunnat få med allihop hit hade jag gjort det för längesen. Alla måste besöka detta land någon gång i livet, annars vet jag inte.

Här är några bilder från våran trip till Malibu, dit vill jag snart igen. Sen vill jag även lära mig surfa, undra hur det kommer gå. Hur som, ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu, så ni vet. Puss sålänge

Likes

Comments

Nu är jag äntligen framme och jag älskar det redan. Fan va underbart detta kommer bli, jag har helt underbara roomies, stället vi bor på är amazing, klimatet också, killarna också. Ja ni vet, finns inget att klaga på. Nu har vi äntligen börja få ordning här i lägenheten också, varit på IKEA och kämpat som tre grisar. Fan va jobbigt det var, jag är ju inte van vid detta ansvarsfulla liv.

Här är en bild från de första dagarna. Vi var inne i Hollywood och strosade runt. Wow alltså. Inte riktigt samma sak som att gå hemma i Karlstad inte.

Såhär ser området ut där vi bor. Ännu mer wow. Kan ni förstå hur skönt det kommer vara att vakna upp varje morgon, börja med ett gympass och ha detta som view för att sedan gå och lägga sig vid poolen och bli brun?

Ville bara uppdatera er lite härifrån, ska försöka bli bättre på det. Puss sålänge

Likes

Comments

SNART. BOR. JAG. HÄR. Kan ni förstå eller? Nej inte jag heller. Förhoppningsvis (om allt går som det ska) så blir jag en collegestudent på världens finaste skola i höst. Oj vad jag längtar och oj vilka fjärilar jag får i magen av tänka på det. Gillar egentligen inte att prata om sånt här i förväg, vet inte varför, men får en känsla av att man får dålig karma då. Men jag kan inte låta bli nu.

Likes

Comments

1. Har du något smeknamn?
Bell och Bells är väl det vanligaste

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Måste ALLTID torka av ansiktet med papper efter jag tvättat det, kan ABSOLUT inte använda en handduk. Har fått för mig att det är dussintals bakterier i alla handdukar

3. Andra måsten?
Smörja in mig, och typ sola

4. Några lyxvanor?
Hm, kanske att jag hellre föredrar att åka taxi än gå en bit. Eller det kanske bara handlar om ren lathet egentligen.

5. När ingen ser, vad gör du då?
Dansar och sjunger kanske. Pratar även väldigt ofta för mig själv haha

6. Vad stör du dig på hos andra?
Osympatiska människor har jag riktigt svårt för.

7. Vad är din sämsta sida?
Att jag är lite feg..

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Har nog ingen, sover överallt och ingenstans

9. Vad gillar du för filmer?
Dramatiska filmer, och kärleksfilmer såklart

10. Gråter du ofta?
Japp

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
Jaaa, massor tyvärr. Typ allt möjligt som att inte jämföra sig med andra, inte ta åt sig och så

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
Just nu är det Zara Larsson, alltså jag sjunger inte utan jag SKRIKER till alla hennes nya låtar

13. Vad önskar du dig mest just nu?
En resaaaa, vill utomlands NU.

14. Vilken maträtt är din favorit?
Oj vad svårt. Men jag älskar pasta!

Likes

Comments

Haha. Om ni bara kunde läsa alla mina opublicerade inlägg som jag skrivit på denna blogg. Jag har verkligen använt denna portal som någon slags dagbok, där jag skrivit av mig massor men sen när jag läser igenom inlägget när jag lugnat ner mig så vågar jag aldrig publicera. Undra varför egentligen. Vi är ju ändå inte så många som läser, men jag vågar väl inte visa mig svag. Eller något.

Men hur som helst, just ikväll (inatt 00:53) mår jag bra. Jag känner mig ganska säker och glad i mig själv. Vad skönt. Och nu vill jag även börja blogga. Vet inte varför, men jag skrev precis med Hanna och bad henne börja blogga vilket fick mig att känna ett sug att göra det själv. Så nu försöker jag, för femhundraelfte gången.

Likes

Comments