Skulle egentligen inte till skolan idag, men de blev ändrat. Så jag sitter just nu på bussen påväg till skolan. Vi har ändå bara en kort dag idag, så det ska nog gå bra ändå.
Ridningen igår gick faktiskt jättebra. Eller ja, bättre än förväntat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg hem från skolan. Medans jag och Julia väntade på bussen, så satt vi i solen och åt jordgubbar. När jag kommer hem jag ska PW 1 timme, göra några övningar som finns på FMTK. Senare ikväll är det ridning som står på schemat, men även lite plugg inför nationella proven som börjar dra igång nu

Likes

Comments

I fredags var det inryckning klockan 20:15.
Lördagen var fett rolig. Vi fick bland annat lära oss mer om R3, sitta i gamla JAS 39 GRIPEN. Det var riktigt mäktigt. Lära oss spana och bygga skyll. Sen på kvällen var det julmiddag.
Söndagen var det ca 1-2 h idrotts lektion+ brak. Träningsvärken ska vi inte prata om😉 Sen utryckning klockan 14:00.
Denna helgen behövde jag just nu. Glömma allt och fokusera på sakerna du har fått order att göra. Väldigt lärorikt.
Vill testa jobba inom R3 eller marinkårssoldat. Riktigt coola jobb. Det är min dröm just nu. Hoppas de går i uppfyllelse.😍

Likes

Comments

På lördag den 28/11 är det öppet hus på Helsingborgs ridgymnasium. Helsingborg, depågatan 128. Tycker att alla ska komma dit. För skolan är riktigt bra. Bjuder på reser till Tyskland, Göteborg nästa år när det är världscup, på Helsingborgs horse week. Dem gör allt för att man ska lära sig och trivas så mycket som möjligt. Det finns hästhållning med NA och utan NA, djursjukvård häst med och utan NA. Och även djursjukvård smådjur med och utan NA.
Tycker faktiskt att det är lite synd att jag inte kan va med på öppet huset pga militär kursen 😔😁 menmen, nästa år 😉
Om ni tar buss, så ta 26:an från tex knutpunkten och åk till Helsingborg ridhus. Bussen stannar precis utanför entrén. 😉👌🏻

Likes

Comments

Ridningen gick inte alls bra. Hade fashion, hon vill inte galoppera så hon sparkade bakut typ 2-3 gånger.
Ryggen har bara blivit värre. Har ingen aning vad jag har gjort eller vad det kan bero på. Borde ha lyssnat på mamma när hon sa att jag inte skulle rida. Menmen..

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och har as ont i ryggen och fryser. Men det hindrar inte mig från att rida senare ikväll 😉

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg till skolan

Likes

Comments

Detta har jag gått och längtat efter i cirka 19 nu. Sökte i för några veckor sedan och fick beskedet nu. Jag ska gå militär kurs igen!!!! Detta har jag längtat med så j*vla mycket!!! Första kursen är från fredag kväll tills söndag eftermiddag. Fyfan vad jag längtar asså!😍😍👏🏻👌🏻✌🏻️🙌🏻

Vi får ju inte glömma favorit tröjan ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Alla tidiga morgnar i 2 veckor. Mycket slit, besvikelse, tårar, lycka, glädje, samarbete. Allt man gjorde va man tvungen att stötta varandra.
Jag stack till flygvapenkurs i två veckor, utan att känna en enda person där. Jag var tvungen att börja prata med någon. För jag kunde inte gå helt själv i två veckor utan att prata. Vissa var enklare att prata med än andra.
Tänkte flera gånger att jag inte orkade va där längre, att jag ville hem. Hoppa av kursen. För något fick mig att må dåligt där utan att jag visste om det.
Dem fick en att visa var ens gränser satt.
Till exempel på "hell-day". Dem skrek i korridoren att vi skulle ha all utrustning på oss inom fem minuter. Och då var redan klockan 04:25 på natten. Vi hade ingen aning vad eller var vi skulle. Vi följde ordet. När vi i små grupper hade kommit iväg en bit började jag må illa nästan spy. Var nära på att ge upp där. Mycket bråk och tårar på den rundan. Så blir det när alla är trötta och vill sitt bästa men orkar inte gå mer. När vi kom tillbaka där vi började, så fick vi vila i Max 10 min, för att sen göra en hinderbana, där alla i dem smågrupperna skulle va fastbundna med varandra. Så vi var 5 personer som skulle ta oss runt hinderbanan på snabbast tid utan att prata med varandra. När det var klart och senare mot kvällen fick vi reda på att vi hade minst gått 3 mil. Och dem andra åren hade ingen gått så snabbat dom vi gjorde. Så vi tog rekord.

Militär livet är riktigt mäktigt och jag personligen tycker att alla borde pröva på det.

Likes

Comments