Godmorgon! 

Äntligen fredag idag och helg, tycker veckan har gått väldigt sakta även om det var röd dag i måndags. 

Kevin har precis somnat, han vaknade vid 6.45 i morse och somnar alltid om vid 8-9 tiden och sover oftast i 30 min ungefär. Tycker att vi fått in rutiner ganska bra nu, som vanligt så ändras rutinerna direkt när man kommit in i dom, men nu har vi haft samma ruiner i allafall minst 1 månad.

Jag och Kevin ska till Södertälje en snabbis och kolla på present till mamma som fyller 50 år snart, vet redan vad vi ska köpa men måste kolla om det finns i butik, annars får vi beställa på internet ☺👌 kan inte skriva vad det är eftersom mamma kanske läser! 😉 Annars blir dagen lugn. Idag tror att det får bli hembakad pizza till middag, eller grillat.. får se vad mannen i huset tycker! 😄

😙

Likes

Comments

Vi har bestämt att vi vill ha ett syskon till Kevin hyfsat tätt. Eftersom jag gjorde kejsarsnitt så rekommenderar man att inte bli gravid på 1 år, så lite till får vi allt vänta. Jag känner också att jag vill hinna jobba lite , innan jag blir mammaledig igen. Och hinna njuta av liten Kevin. 

Det är faktiskt inte fören i efterhand som jag inser hur underbart det var att vara gravid, som jag kan känna att jag saknar det så mycket. Få känna rörelserna i magen och känna den längtan efter att få träffa de lilla underverket. 

Denna gång ska vi inte ta reda på könet, det ska få bli en extra spänning vid förlossningen. ☺ vi får se om jag klarar att inte ta reda på det, nyfiken som jag är så får vi se! 😅

Likes

Comments

Här är gåvagnen som Kevin fick i går. Han tycker att det är super mysigt att sitta och leka i den. 😊

Likes

Comments

​Glad påsk! Dagen har vi spenderat hos mina föräldrar med hela familjen, så mysigt! Storebror som bor mil bort, och mormor och morfar som bor i Kopparberg.

I morgon ska vi till Mickes familj och fira lite, ska också bli super mysigt. ☺ Kevin har fått en SÅ söt gåvagn, foto kommer i morgon. 

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på Ant-man. Gillar inte såna filmer! Får se hur många ⭐ den får. 


Likes

Comments

När jag var på Willys tidigare idag så träffade jag en kollega som jag stod väldigt nära när jag jobbade. 

Som jag skrivit förut så jobbar jag på ett LSS boende. Vi är en bunt med bara kvinnor, alla med otroligt stark vilja och envishet, och oerhörd gruppering. Vi har under många år haft väldigt stora problem med arbetsschemat, och har i från början har önskeschema genom datorn där man önskar, korrigerar med kollegor efter alla önskemål osv. Det gick inte att fortsätta ha så för att folk vägrade att ta bort sina önskade pass. Sen fick vi fast schema som inte heller fungerade alls då ingen fick igenom något önskemål alls. 

Vi jobbar obekväma arbetstider. Dag, kväll, långa helgpass, etc. 

Nu under min mamma ledighet så har min nya chef deligerat ut schemat till en kollega som då ska få göra ett schema till alla anställda och vi ska få önska lite hur vi vill ha det. 

Jag får så klart inte reda på något förens långt efter. Och får då se schemat och det är otroligt ojämn fördelat. Tar kontakt med chefen och han säger att han ska se över det.

Och sen idag när jag träffar min kollega och då får se schemat, så knyter det sig i magen

Vissa har helt klart fått igenom sitt schema exakt som man vill, och resten inte alls! Jag är en av dom som inte fått det alls. Jag önskade så många dagpass det bara gick att få, eftersom jag visste att en annan kollega som står den schemaansvariga väldigt nära, hade fått endast dagtid. Chefen nekade att denna person hade fått bara dagtid. Men idag fick jag ju se det själv. Jag vet att jag jobbar på ett ställe med obekväm arbetstid.. MEN det ska vara lika för alla, och det är de sista det är! 

Har redan ångest över att jag ska tillbaka till den arbetsplatsen. Jag ska liksom inte börja jobba ön på länge.  Allt säger ju sig själv, jag MÅSTE hitta ett nytt jobb. Med dagtid bara! 

Blev ett oerhört långt inlägg, fick inte ens med hälften av vad som behövs, men orkar inte grubbla mer! Ska njuta av att få vara hemma med min skatt istället ! 

👋

Likes

Comments

Hej hej!

Äntligen börjar alla bli friska här hemma och Kevin kör sista penicillin dagen idag. 

Helgen var lugn, vi firade 2 år tillsammans i lördags så vi var bara hemma och åt gott och bara tog det lugnt. Helt sjukt att vi bara varit tillsammans i 2 år, under 2 år har vi hunnit köpa radhus, fått vår älskade son, och förlovat oss! Helt underbart, känns dock som många fler år. 

Idag har jag och Kevin varit en sväng och handlat lite mat, älskar när det finns mycket att välja på att göra mat på i kyl och frys! 😀 

Ska ta en liten promenad efter lunch och sätta lite påskfjädrar ute i trädet också. 🐣🌷

Likes

Comments

Beställde hem en Sittdyna till vagnen i dag, en som såg riktigt skön och mysig ut och hade fått väldigt bra recensioner.

Sittdynan heter "Sittvagnsdyna Inovi Memory Foam" (beställde i grå färg) och det är liknande tempur, så den formar sig efter barnet. Så tror de kommer bli jätte bra, hoppas den passar bra i våra Brio Smile också och inte är för fluffig så de blir tight med plats. ☺ 

Godnatt! 😴

Likes

Comments

God kväll!

Idag har dagen gått riktigt fort faktiskt. Jag och Kevin åkte till Södertälje centrum och shoppade en present till min brors fru som fyllde år här om dagen. ☺

Tycker lillen borde blivit bättre från förkylningen nu. Han började med penicillin i måndags, och inte blivit bättre över huvetaget, inte ens lite. Vet ju dock inte om öroninflammationen är bättre, men fortfarande feber, hostig, snorig och rosslig. På torsdag nästa vecka är kuren slut så vi får väll se om han blir bättre snart. Min stackars plutt. 😩💚

Likes

Comments

Nu har jag hämtat ut Kevins nya skor, dom var hur fina som helst och hoppas att han kommer kunna använda dom i vår/sommar 👟👌

Likes

Comments