Jeg er så sykt gira på å blogge, men kommer aldri frem til noe jeg kan skrive om. Sitter fast i min egen lille boble og surrer rundt i hode med tusenvis av tanker. Jeg spør venner om hva jeg skal blogge om, får mye tips. Men kommer aldri frem til noe når jeg setter meg ned for å begynne og skrive, baaah! Det er så kjedelig.

Det har skjedd mye siden sist jeg blogget via Nouw.com ser jeg. Jeg ikke sammen med barnefaren til Linus Matheo lenger, så det vil si at jeg og Linus Matheo har flytta for oss selv i leilighet. Der trives vi kjempe godt! Det var en stor forandring for oss alle i begynnelsen, men nå begynner ting og roe seg litt ned. Så da kan vi senke skuldrene litt og nyte disse finne sommerdagene her på Vestlandet. Ellers så går det mye i det samme, jeg er inn og ut av sykehus på kontroller, og Linus Matheo går i barnehagen og stor trives der.
Dexter ( hunden ) bor ikke sammen med oss lenger, det er også skikkelig rar, plutselig hører jeg ingen tusling/trakking på gulvet. Men jeg ser han innimellom, og det gjør utrolig godt! Savner den lille dotten min!

Som jeg nevnte lenger oppe, så er det fantastisk fint vær her om dagene, strålende sol! Jeg har til og med bada i sjøen opp til flere ganger, og det har Linus Matheo også! Jeg elsker når det er så fint. Kan gjerne bli vand til det.

Nå sitter jeg her og ser på tv, og venter på at klokken skal bli litt mer så jeg kan gå og legge meg, er skikkelig sløv og trøtt i dag. Så ser frem til og finne senga! Det vil komme flere innlegg de nærmeste dagene, men når det vet jeg ikke!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 95 Lesere

Likes

Comments

Tenker egentlig folk på at det som er en fille ting for deg, kan bety så mye for noen andre? Tenker andre på de de sier noe til andre som faktisk kan såre den andre parten? Tenker man egentlig før man sier noe i det hele? Jeg ser hver dag, jeg hører hver dag, får med meg hver dag at folk sier og gjør ting som andre oppfatter på en helt annen måte. Ser på hva folk kommenterer rundt om, hva dem skriver til hverandre. Jeg blir helt taus på en måte, jeg fatter ikke at folk ikke kan tenke seg om både en, to og tre ganger før dem slenger med leppa om ting dem kanskje ikke vet noe om, hvorfor blande seg borti alt som handler om andre, men ikke gidde og forandre på noe selv? Jeg ser ikke vits med og slenge rundt med leppa, og med en gang en får noe eller noen mot seg, så er det liksom ille og sier at de blir behandla dårlig? Hva med å ta seg selv, gå inn i deg selv og tenke seg om hva var det egentlig jeg tenkte? hvorfor skrive/si noe sånt? Det er nok noe jeg aldri kommer til og forstå her i verden, å det er hvordan folk kan være så slemme mot hverandre. Jeg selv har blitt mobba i alle år, jeg har alltid vert ett offer for den ene og den andre, jeg har alltid følt meg for dårlig for dette samfunnet vi lever i , følt at jeg ikke har passa inn i det hele tatt. Jeg har ikke vert god nok. MEN jeg har alltid hatt venner som har vert der for meg, støtta meg når jeg har trengt det. Jeg har alltid hatt familie rund meg, som har gjort alt for at jeg skulle ha det bra. Jeg liker ikke og tenke tilbake i tid, jeg ser alltid femover. Det er noe jeg lærte, og som har hjulpet meg utrolig mye. Nå den dag i dag så kunne jeg ikke hatt det bedre, jeg kunne ikke funnet en bedre kjæreste. Vi har skapt en familie sammen, jeg har verdens nydeligste og beste sønn. Jeg har det faktisk utrolig bra nå! Og frem i fremtiden så ser jeg bare at det kun kan bli bedre. Så alle dere der ute i verden, dere er ikke alene om ting. Om det er familie eller venner, ikke vær redd for å si fra. Ikke vær redd for å be om hjelp.

Oi, dette ble litt mye på en gang, men jeg håper at noen der ute leser dette, og tenker seg om.

# Bilde hentet fra google

  • 120 Lesere

Likes

Comments

God kveld alle sammen. Med fyr i peisen og film på tv, så kan jeg ikke klage på denne lørdags kvelden. Generelt denne dagen har vert en utrolig kjekk dag sammen med min lille familie som har gått så utrolig fort. Vi har tilbrakt dagen for det meste ute i dag. Det er jo lørdag og da er det en ting Linus Matheo alltid må, det er jo selvfølgelig å være med på butikken for å kjøpe seg en liten snope ting til lørdags godt. Han raser igjennom butikken med den lille handlekurven og plukker med seg det som frister. Kinder maxi får Linus Matheo alltid på lørdager, han elsker den sjokoladen så utrolig godt, blir alltid like glad for den. Det er så kjekt og se hvor lite som gleder en liten gutt, men som også er så stort for han. Det gjør mamma hjerte glad!

Siden solen enda er her med oss, så fant vi ut at vi skulle grille pølser i dag. Når det først er vær til og være ute og finne på slike ting, så føler jeg at det er viktig og utnytte det. Linus Matheo fant frem traktorene, sparkesykkelen, biler, spader og alt han kunne finne og tok det med seg ut i hagen og jobbet på. Han er så utrolig flink til og finne på ting.

Min kjære har vert så snill å laget kvelds til oss i kveld, fløtepoteter, koteletter og grønnsaker. Det smakte utrolig godt skal jeg si deg, jeg er jaggu meg heldig som har en så flink og god kjæreste! Han trenger virkelig skryt for alt han gjør for oss. Nå skal jeg sulle meg inn i teppe igjen, og bare nyte kvelden før senga roper på meg. Håper alle sammen har hatt en like fin lørdag som det vi har.

  • 124 Lesere

Likes

Comments

Jeg blir helt ja, ukene fyker av gårde en etter en. Plutselig er det jo helg etter helg. I dag er den fredag, Linus Matheo og Sondre tar helg og vi skal bare kose oss. Er så kjekt og ha begge to hjemme med meg i to dager, blir ikke så ensom som jeg er hele dagen alene hjemme. Jeg har allerede vaska huset, faktisk før klokka var 11 så var jeg ferdig med å vaske gulv og rydde hus. Det er så utrolig fint vær her hjemme for tiden, kalde dager men en stor sol på himmelen med en helt blå himmel. Ser faktisk ikke en eneste sky i skrivende stund. I går morges så måtte jeg skrape bilen for frost når jeg skulle kjøre i barnehagen, tenk at det faktisk er blitt så kaldt at det fryser seg ute, er jo helt sykt i grunn. Jeg gleder meg så til jul, det blir så koselig. Håper det kommer mye snø i vinter, så vi kan være ute å ake hele dagen, drikke kakao og grille pølse på bål. Jeg liker vinter, det er kaldt og så utrolig fint. Tror faktisk det er min favoritt årstid. Eneste dumme er at for huden min, så er det den verste tiden, huden min trenger sol og salt vann på seg. og det er ikke så lett når det er så kaldt. Men men, går alltid bra. Nå får jeg gå å se om maskinen med klær er ferdig, så henge det opp, snakkes senere.


  • 124 Lesere

Likes

Comments

Brr, så kaldt det er ute nå. Merker at høsten er her for fult. De typiske høst stormene kommer på rekke og rad, river tak i alt som er ute. Så da er det bare og hive seg i det og rydde alt av tingene inn for høsten/vinteren. Jeg liker høsten, alle fargene, det å fyre i ovnen når en står opp om morgenen, den gode lukta og varmen som kommer i huset er bare helt fantastisk! Alle fargene som kommer på trær, alle bladene som flyr rundt i sirkel, lyden av susing fra vinden, det er så koselig. Det å ha en god og varm stue og holde seg inne i, det er så fantastisk! Linus Matheo har høst ferie denne uka, jeg tok han fri fra barnehagen så han kunne være hjemme med meg. Bare meg og han! Sondre er på jobb om dagene, mens vi sitter hjemme og ser på barnetv og lager oss god frokost. I går så måtte jeg lage osteskive i bakovnen til frokost, det var ønske til Linus Matheo så da fikk han jo det. I dag ville han ha rundstykke med syltetøy og ost, så da fikk han jo det i dag. Jeg syns det er så kjket når han kommer og spør meg om vi kan lage forskjellige ting til frokost, bare det at han spør så fintom han kan få eple vesiden av skiven sin. Det små tingene som det får meg til og bli så glad inni meg, tenk at min lille baby er blitt så stor. Hvor blir tiden av? Bare det at han skal gjøre alt på egen hånd? min lille skatt.

​Nå skal jeg sette meg ned i sofaen med Linus Matheo og se på tv med han, så får vi se hva vi finner på utover dagen <3

  • 131 Lesere

Likes

Comments

Nå er det natta for oss her hjemme! Linus Matheo har høst ferie, så da trenger jeg ikke å ha på vekkerklokke, juhu! Det er så deili. Skal se om jeg får fart på meg selv i morgen og får ut ett nytt innlegg, om hva vi har gjort de siste dagene og om hva vi skal.

❤️ GOD NATT ❤️

  • 131 Lesere

Likes

Comments

Strålende sol og vindstille var en perfekt start på dagen, i tillegg til at Linus Matheo sov til 8 da sefølgeli. Vi har vert en tur på lekeplassen og lekt oss mye, det var kjekt for både store og små. Vi koser oss her hos pappa på voss! I 18.00 tiden skal vi i fjøse, der er det både kyr og gris. Er spendt på om jeg får me meg Linus Matheo inn der i dag, han er nemlig litt skeptisk til de høge lydene av kyr og gris som skriker og venter på mat, hehe. Ungene er deg full fart på, har vert ute siden 10 i dag mårres og frem til 16.00. Godt og komme inn i varmen til fyr i peisen.

Får ikke til og legge inn bilde ( da jeg blogger vis mobiel ). Så skal prøve å få fikset det!

  • 134 Lesere

Likes

Comments

Er det noen jeg digger, så er det Otto, eller mer kjent som sinnasnekkeren. En fyr med en så stor rolle i mangen familiers hjem, en person som først og fremst redder mange forhold med det han gjør. Det at han får parene til å samarbeide, snakke sammen om ting, få dem til og forstå at det går begge veier. At det ikke er bare den ene sin skyld i alt. Han tar seg tid til og snakke med begge parter, han forklarer dem begge at så lenge ting er sånn i forholde mellom dem, så kommer ikke huset til og bli noe bedre. Det å ta på seg store og krevende oppdrag i og fikse huset til familier, tenk og kunne få den muligheten til og hjelpe folk? Noen ganger så tenker jeg at * men, det er jo deres feil at det er bitt sånn som det er* Men så må jeg ta meg selv i den tanken og tenke meg om både 2 å 3 ganger. Nei, det er ikke alltid sånn. Si at du kjøper deg ett hus, du kan ikke så mye om hvordan du skal kunne se om huset er i godt hold. Du ser det overfladiske og tenker, ja dette kan bli bra. Men så skjer det, jo mer du river for og bygge opp igjen, jo mer finner du som er ødelagt. Greit nok, kanskje en burde hatt med seg noen il og se på huset før kjøpet, men det er faktisk ikke alle som tenker på det. Det skulle ha vert flere som sinnasnekkere. Han kan være veldig rett frem i meningene sine, men det viser seg jo at det faktisk er det som hjelper familiene til og innse at han faktisk har rett. I hver episode som vives på tv så får han alltid noen til og gråte, han får dem til og faktisk innse og begynne og tenk. Resultatene Otto får når han er ferdig, er jo helt syke. Noe som var så falleferdig er blitt så bra, det er rett og slett fantastisk!

​# bilde har jeg hentet fra google 

  • 133 Lesere

Likes

Comments

​Jeg har lenge tenkt på hva jeg skal blogge om, det og komme på noe som fanger lesere og noe som jeg får formidlet videre til dere. Jeg personlig syns det er så kjedelig og lese om de samme hver dag, om hva du har gjort på i dag og hva du har planer om å gjøre. Det blir liksom litt for enkelt for meg om jeg skulle skreve om hva dagen starta med og hva den slutta med. Da hadde det blitt like innlegg så og si hver dag skal jeg love dere. Det hadde alltid starta med at jeg står opp, steller meg, lager frokost til Linus Matheo og smører matpakke. Går opp og vekker lillegutt og kler på han klær for å kjøre han i barnehagen. Deretter går turen til mamma for en kopp kaffe, så hjem og rydde. Så ser jeg kanskje på serie og slapper av før jeg henter Linus Matheo igjen, så gå hjem og lage middag til Sondre kommer hjem. Deretter så leker vi alltid etter mat eller pusler og ser på tv. Så er det jo allerede kveld og det er tid for å bytte bleie, dysje/vaske Linus for å så legge han. Og da starter jo som oftest Tv kveldene mine for meg. Så legger jeg meg. 

Det er jo ikke noe kjekt og lese om det hver dag, noen dager er jo annerledes så klart, men de fleste dager er like? Så dere må hjelpe meg litt her. Jeg vil jo ikke kjede mine lesere med noe likt hver dag. Hadde jeg hatt en mer spennende dag så kunne jeg kanskje ha skrevet om den. Men å skrive om en helt vanlig hverdag dag etter dag, blir litt for trist. Så håper dere kan hjelpe meg med om tipse meg med noe jeg kan skrive om til dere. Om det er noe dere lurer på eller vil vite, plis skriv det!! Jeg trenger deres hjelp.

  • 141 Lesere

Likes

Comments