Heippa! Voitteko kuvitella, että viedään jo tammikuun viimeisiä päiviä? Varsinaisella pikavauhdilla on tämä vuosi lähtenyt. Helmikuu tarkoittaa mulle kolmannen jakson koeviikkoa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Siinä koeviikon keskellä täytän 19 vuotta. Niitä juhlistan joko edeltävänä tai koeviikon jälkeisenä viikonloppuna. Heti koeviikon jälkeen on myös ystävänpäivä. Wanhojentanssit ja abiristely odottavat vuoroaan helmikuun puolenvälin jälkeen. Ja helmikuun päättää sitten hiihtoloma. En olekaan pitkään aikaan jakanut kuukauden suosikkejani, mutta nyt tulee muutos siihen. Tämä muutamat suosikit ovat olleet kovassa käytössä läpi kuluneen kuukauden. Joten eiköhän aloiteta!

DSC02372

Huulirasvat: Näin talvella huulirasvoja kuluu hyvin tiuhaan tahtiin, koska pakkasilma kuivattaa huulia. Enkä voi sietä kuivia huulia. Olen jäänyt todella koukkuun näihin Maybellinen Baby lipseihin, jotka toimivat myös hyvin huulikiiltona. Huulikiilto ja huulirasva samassa voisi olla sen parempaa. Ehdoton suosikkini Baby Lipseistä on tuo vihreä, Melon Mania, joka tuoksuu aivan vesimeloonilta. Joten minulla on mukanani pieni pala kesää joka päivä. 

DSC02379


Lumene Blueberry wild curl: En ole käyttänyt moneen vuoteen Lumenen ripsivärejä ja nyt kyllä ihmettelen, että miksi näin on päässyt käymään. Ostin Lumenen ripsivärin viime syksynä Stockkan hulluilta päiväiltä. Ja olen ollut erittäin tyytyväinen sen antamaan lopputulokseen, aion kyllä jatkossakin käyttää Lumenen ripsivärejä. 

DSC02376

Lämpöiset karvat tohvelit: Nämä ihanat tohvelit sain joululahjaksi ja ovat siitä lähtien olleet kovassa käytössä. Varsinkin niiden älyttömän kovien pakkasin aikana. Yleensä pompin nämä jalassa kotona, vaikka ei olisikaan kylmä jaloille vaan siksi koska ne ovat niin ihanan pehmeät ja miellyttävän tuntuis et jaloissa. 


//Hello peeps! Can you imagine that it's only few more days to February? How quick has the year started? February means to me : exam week since 1st of Feb, my 19th birthday on the 8th, Valentine's day, Finnish prom on the 18th and 19th, senior cruise on the 19th,  and skiing break on the 22nd to 26th. I haven't done " my monthly favorites" post in a loong time. So, now it'll change. Those are many January favorites : lip balms, Lumene's mascara and furry slippers . //

Code to import my old blog: 9554145549

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Löysin tämän postauksen lojustamassa luonnosarkistossa. Niinpä ajattelin vihdoinkin julkaista kuvaussesioista kertyneitä tilanne/epäonnistuneita kuvia. Niitä on kyllä kerkenyt muistikortille ja tietokoneen tiedostoihin enemmän kuin laki sallii. Milloin vaihdetaan asentoa, korjaillaan hiuksia tai tsekataan kännykkään tulleet ilmoitukset. 

I found this post from my draft box. So, I though this might a good time to post it photos which have failed. This kind of photos have quite a lot because. - Weird? Not really. :D 

DSC02333

DSC01878
812240870_65271


DSC01532


DSC01594

Grande Finaalina ehdoton suosikki! 
And then last but not least my number 1 favorite! 


DSC00754

Likes

Comments

Ihanaa sunnuntai aamua sinne ruudun toiselle puolelle. Olisi ihana mennä ulos räpsimään asukuvia, mutta pakkanen ei anna armoa. Enkä usko, että kukaan teistä inspiroituu hirveästi siitä että näytän eskimolta. Niinpä päätin kaivella mun snapchat kuvagalleriaa ja löysin sieltä nämä. Voitte seurata minua Snapchatissa @iiinkaemiliaaa .

Lovely Sunday morning. I'd love to take outfit photos to outside, but the cold is pretty high. Also, I don't believe that many of you get a lot of inspire about me looking eskimo. So, I decided to check my snapchat photo gallery, and I found these photos. You can follow me on Snapchat @iiinkaemiliaaa .

Instasize_0106115313[1]

1. Tämän talven ensimmäinen luistelukerta Helsingin rautatietorilla. 2. Yksi joululahjoistani. 3. Jouluksi meillä kaikilla oli omat nimikkopiparit. Siskoni koristelemana. 4. Jouluaaton riisipuuro, on se vaan niin hyvää. 

1. This winter's first skating trip. 2. One of my Christmas presents. 3. My sister decorated gingerbreads our name on it. 4. Christmas Eve's christmas outmeal. Oh, it's so good. 

Instasize_0106115110[1]

1. Uudenvuoden dinneri Amarillossa. 2. Juhlistaen uutta vuotta Amarillossa. 3. Joulun jälkeiset alennusmyynnit. 4. Luistelemassa Nean kanssa. 

1. New Year Eve's dinner. 2. Celebrating New Year at Amarillo. 3. Sale shopping after Christmas. 4. Skating with Nea. 

Instasize_0117084328[1]


1. Parasta tapa rentoutua viikonloppuisin on lukea sängyssä kirjassa kaikessa rauhassa. 2. Aaah, noihin auringon nousuihin ei kyllä koskaan kyllästy. 3. Adlibrikselta tilaamani hömppäkirjat. 4. Cheekin jäähallikeikka.

1. The best way to relax on weekends is to read book in your bed. 2. Aaah, those sun rises! I just love them, and I won't never fed up for those. 3. My chick-lit books from Adlibris. 4. Cheek's concert. 

Likes

Comments

Ihanaa perjantaita! Tilasin vähän yli kuukausi sitten englannin kielisiä hömppäkirjoja Adlibrikselta ja keskiviikkona postiluukusta kolahti pakettikortti, että pakettini oli vihdoin saapunut. Yleenä tilauksen toimituksessa kestää 2-5 arkipäivää, mutta minulla kirjat tulivat hieman pitemmän reittiä pitkin. Sillä alkuperäinen pakettini katosi jonnekin postiverkostoon ja sitä ei koskaan ei ole löydetty, niinpä otin yhteyttä Adlibrikseen ja he lähettivät toisen paketin valmiiksin maksettuna. Tämä jälkeinen löysi perille sitten ihan ajallaan.  Joten tämä viikonloppu kuluu hyvin luultavasti rentoutuen näiden hömppäkirjojen parissa.

Happy Friday peeps! I orded chick-lit books from Adlibris about a month ago, and they finally came to our post office on Wednesday. Usually it takes 2-5 days to deliver them, but my package came a little bit later that. We were couple misundersandings, but now I have my books and I'm more than happy about that. So, plans for weekend are pretty clear...relax and read these boo


Lindsey Kelk - What a girl wants
Lindsey Kelk - I heart New York
Lindsey Kelk - I hear Hollywood

DSC02358


DSC02360
 DSC02361

Jättäkää ihmeessä kommentia, jos halusitte että teen postauksen kirjoista luettuani ne. 
Leave comment to comment box if you want me to do a post about books after I have read them. 

Likes

CommentsIhanaa torstai huomenta! Tämän tyyppistä postausta ei olla blogissani nähty koskaan aikaisemmin, mutta kerta se on ensimmäinen. Haluan jakaa juuri nämä blogit teidän kanssa, koska ne inspiroivat ja innostavat minua joka päivä. Valitsin top 3 suosikkiani, jotka haluan jakaa teidän kanssa.

Happy Thursday morning peeps! This type of post is not familiar with my blog. But hey, it's the first time. I want to share theses three blogs with you because they inspire me in my daily life. 

Jo's secret 


Blogia pitää Helsingissä asuva parikymppinen nuori nainen. Blogissaan hän jakaa vinkkejä hyvinvointiin ja matkailuun liittyen. Lisäksi outfit- ja kosmetiikkapostaukset ovat tuttuja blogissa. Inspiroivat kuvat ja loistavat tekstit ovat koukuttaneet minut seuraamaan tätä blogia. 

I want to share this blog with you guys because it's inspires me a lot of every day. Jo's secret is the only one which is also in English. In blog, she shares advice for health and traveling. Also she posts outfit and cosmetics posts. Inspiring photos and great texts totally have got hooked on me. Saijis

Saijis

http://saijis.blogspot.fi/

Saijis-blogia kirjoittelee parikymppinen nuori nainen Seinäjoelta. Blogissaan hänen jakaa elämän pienet ja suuret ilot. Blogin ostos- ja asupostaukset osoittavat, että kyseessä on bloggaaja, joka todella rakastaa muotia. Pettämätön muotisilmä on yksi syistä miksi olen jäänyt koukkuun tähän blogiin. 

Aleksiinan


Aleksiinan


 http://aleksiinan.blogspot.fi/

Aleksiinan blogin pitäjä on 18-vuotias lukiolainen. Blogissaan Aleksiina jakaa upeita asupostauksia kerta toisensa jälkeen. Hänen tyylissään yhdistyvät söpö tyttömäisyys ja heinostuneisuus. 
Likes

Comments

DSC00431

Nyt on lomat lomailtu ja paluu arkeen ja kouluun tapahtui tänään. Minusta on hauska lukea blogeista näitä "facts about me" - postauksia. Viimeisemmästä fakta - postauksesta on kulunut jo jonkun verran aikaa niin päätin toteuttaa tämän näin vuoden alkajaisiksi.
   
     1. Olen varsinainen vilukissa. Valehtelematta minulla on aina kylmä, olisi sitten mikä vuodenaika tahansa. Yleensä kotona ollessani vietän suuren osa ajasta vilttiin tai peittoon kääriytyneenä, tai aina kun se on vain mahdollisuus.
 
     2. Omistan huulirasvoja enemmän kuin laki sallii. Enkä osaa pitää niitä yhdessä paikassa vaan niitä löytyy sieltä sun täältä. Koulussa minulla on mukana vähintään kaksi huulirasvaa, koska satun tunkemaan niitä laukkuun tai penaaliin unohtaen, että minulla on jo huulirasva mukanani.

    3. En osaa pitää vaatekaappiani siistinä enempää kuin viikon. Enkä myöskään osaa valita seuraavan päivän vaatteita valmiiksi jo illalla, jolloin aamulla ei olisi niin hoppu. Ehkä pitäisi opetella noita tapoja hieman. :D

   4. Tykkään lukea kirjoja mielummin englanniksi kuin suomeksi. En tiedä mistä tämä on saanut alunsa, mutta näin on. Ennen englannin kielen parantumista en lukenut kirjoja juuri ollenkaan. 

   5. Arkiaamuina laitan herätyksen 15 min ennen kuin minun oikeasti tarvitsee nousta ylös. En osaa nousta samantien kellon soitua vaan minun täytyy saada makoilla ensiksi 15 min ja sitten alkaa toimimaan. 

DSC00357


  6. Rakastan lunta ja sen tuomaa valoa, mutta inhoan pakkasta ja kylmää. Asiat ovat kieltämättä ristiriidassa toisiinsa, Vaikka toisaalta se on vain pukeutumiskysymys. 

  7. Minut näkee korkoilla aina kun on vain mahdollista. Talvella tosin vähemmän, mutta muulloin enemmän.

  8.  Omistan kenkiä, laukkuja ja muita nyssäköitä enemmän kuin sallii. Kaapit ja laatikot ovat aivan täynnä. Pitäisikö kenties tehdä jonkinnäköinen inventaario....Hahah.

  9.  Rakastan erilaisia kynttilöitä, erityisesti erilaiset tuoksukynttilät ovat must suosikejani.

 10. En osaa nukkua myöhään ja myöskään valvoa myöhään. Olen se joku alkaa haukottelemaan jo 20-21 aikoihin. Onkohan minulle jäänyt vauvavaiheen unirytmi päälle?

DSC02334

// 1. I always have cold. It doesn't matter, isn't winter or summer. Whenever I have change to be under blanket, I am.  2. I own more lip balms than I really need. Also, I can't keep them at one place, but they are everywhere (in my pencil case, in my coat's pocket or in my bag). 3. I can't keep my closet clean more than week. I can't choose my clothes for next day on the night before. Should I do something for those habits?  4.  I rather read books in English as Finnish. I have no idea where this habit has come from. Before my English got better, I didn't read books that much, not even in Finnish.  5. On school mornings, my alarm rings 15 minutes before than I really need to get up. Because I can't get up straight after the alarm, I need 15 minutes for myself and then I can get up.  6. I love snow and brightness, but I hate cold. This is kind of funny because things cross each others. 7. I wear heels whenever I have change. Well on winter time less than during other seasons. 8. I own shoes and bags more than I really need. All the boxes are full of them. Should I do some kind of inventory....Hahah. 9. I love different kind of candles, especially those with smell. 10. I'm more morning person than evening person. I am the one who starts yamn at 8-9 p.m.  Do I still have the same sleeping schedule than babies have?  //

Likes

Comments

Hellou! Aikaisempina vuosina olen tehnyt jotakin uuden vuoden lupauksia, jotka ovat yleensä ollut herkku- tai karkkilakon pitämistä. Myöhemmin olen tullut siihen tulokseen, että totaalikieltäytyminen herkuista yhtäkkiä ei ole toiminut eikä ole ollut lainkaan mukavaa. Niinpä tänä vuonna ajattelin,että jätän uuden vuoden lupausten teon suoraa väliin ja sen sijaan asetan itselleni tavoitteen keskittyä ruokavalion ja hyvinvointini parantamiseen pienin askelin, jotta tavoitteiden saavuttaminen olisi mieluisampaa ja todennäköisempää.

DSC02339
 • Syömällä vain herkkuja viikonloppuisin ja pieniä määriä, koska ennen herkkuähkyjen vetämistä ja joka päiväinen herkkujen syöminen oli normaalia, eikä ole jälkeen päin tuonut hyvää oloa mahalle, päinvastoin.
 • Stressata vähemmän ja hyväksyä sen, että parhaansa, kun tekee niin se riittää. Arvosanoista stressaaminen on ollut minulle tuttua jo monen monta vuotta, nyt kuitenkin olen tajunnut katsoa asiaa toisesta näkökulmasta. 
 • Yrittää olla käyttämättä puhelinta tuntia ennen kun menen nukkumaan. Tämä takaa paremmat yöunet ja auttaa minua jaksamaan. 
 • Mennä salille, kun siltä tuntuu. Enkä aio stressata siitä, jos jollakin viikolla en satu käymään lainkaan. 
 • Keskittyä kuuntelemaan itseäni enemmän niin henkisesti kuin fyysisestikin, ennen kuin teen päätöksen johonkin asiaan. 
 • Keskittää lomat ainoastaan lomailuun, kyllä ne koulujutut kerkeää sitten kouluajallakin tekemään. 

DSC02341


Well hello! On previous year, I have many some new year resolutions which usually have been sugar or candy strike for some "x" time. Later, I have noticed that total objection of sweets abruptly haven't been my "thing" at all. So, in this year I decided to make goals ,instead of making new year resolutions, to focus more my eating habits and health by taking baby steps. 

 • Try to eat sweets only on weekends and little bit at one time. Because previous I ate sweets every day, and on weekends I ate a lot of sweets at one time. It didn't feel good in stomach at all. 
 • Stress less and accept that's enough when I try my best. Stressing about my grades have been familiar for me many many year. Now, I have realized to look things in bigger pictures. 
 • I try put my phone away one hour before I go sleep. That's one way to make sure that I'll sleep well at night. 
 • Go to gym, whenever I fell like it. And not to stress, if I don't to the gym on some week at all. 
 • Focus to listen myself more, as mentally than physically, before I make decision. 
 • On holidays just try to relax and do things I love. I'm sure that I have time to do my school work during school time. 

Likes

Comments

Nyt on saatu vuosi 2015 pakettiin. Menneenä vuotena on tapahtua yhtä sun toista, mutta hetkeäkään en vaihtaisi pois. Hyvä tapa aloittaa uusi vuosi on kertaamalla mennyttä vuotta.

Now 2015 is officially over. In 2015, I did lot of amazing things, and also sad things, but I wouldn't have changed any moment. A good way to start a new year is review the past year. 

International Night 2015.....Vuosi alkoi ensilumen tulolla, silloin lunta tuli oikein urakalla. Sain nauttia monista lumipäivistä, kun koulun oli suljettu lumen takia. 

.....Saavutin vihdoin täysi-ikäisyyden

.....Yhden päivän mittainen retki Washington D.C :ssä 

.....Amerikkalaisen kouluni kansainvälisyysilta 

.....A year start with the first snow

.....We had plenty of snowdays

.....I turned 18 

.....A one day tour in Washington D.C 

.....My high school's international night


Monticello and Montpelier 18.4

....Spring break, jonka vietin isäntäperheeni kanssa Arizonassa ja Las Vegasissa.

....Käynti Grand Canyon:lla

....Lapsuuden parhaan kaverin tapaaminen 7 kk tauon jälkeen

....U.S. promit 

....Ensimmäinen baseball peli

.....Käynti Williamsburg:ssa

.....Retki kolmen USA:n entisen Presidentin taloille 

....Spring break, which I spent with my host family in Arizona, Las Vegas

....Trip to the Grand Canyon during Spring break

....Meeting with my best friend after 7 months 

....U.S. prom

.....First baseball game 

....Trip to Williamsburg

....Trip to Monticello, Montpelier and Mount Vernon

25.7

...."valmistuminen" amerikkalaisesta high schoolista

....kotiinpaluu

....kotiinpaluujuhlat

....Talinnan ristely

....mansikoiden ja kermavaahdon syömistä

....yökyläilyt kavereiden kanssa 

....graduation 

....coming back to home

....homecoming party

....cruise to Tallinn

....eating strawberries and wipped cream

....sleepovers with friends

Outfit photos

....väriestejuoksu, aion kyllä mennä uudelleen ensi kesänä

....paluu suomalaiseen kouluun

....lomareissu Budapestiin

....illanvietot tyttöjen kesken 

...Color Obstacle Rush, where I definitely want to attend on next Summer

...going back Finnish school

...vacation in Budapest

...girls nights 

Likes

Comments

DSC02207


Well hello vuoden 2015 viimeinen päivä. Tähän on oltu. Nyt olemme valmiita aloittamaan uuden vuoden ja uuden luvun elämässä. Kulunut vuosi on ollut hyvin kokemus- ja tunnerikas. Paljon olen saanut kokea, tutustua uusiin ihmisiin, asua "yksiä" ulkomailla, oppia sujuvan englannin, ihastua ja paljon, paljon muuta. Toivottavasti tuleva tulee olemaan yhtä loistava, kuin tämä on ollut.
Mutta jospa nyt siirryttäisiin itse postauksen aiheeseen. Näin joulun ja uudenvuoden välipäivinä parasta on alennusmyynnit, joissa minäkin eilen piipahdin.

Well hello the last day of 2015. Here we are ready to start a new year. Past year has been full of emonational moments. I have experienced a lot of great things, met new people, lived "alone" on abroad, learned to speak fluent English, and lot of other things. Hopelly, the next year will as awesome as this has been. But anyway, I think we should move to the main subject of this post. The days between Christmas and and New year's Eve are perfect ones to go to sales. So did I, yesterday. 

Tämä viininpunainen huivi on ollut ostoslistallani jo jonkun tovin, mutta nyt sen saan sieltä poistaa, kun se on siirtynyt huivivarastooni. Tämä huivi mukaani nappasin Cubuksesta. Hintaa huivilla oli 19,95 €. Viininpunainen ei ole kovinkaan tuttu väri vaatekaapissani, tai ei ainakaan pitkää ole ollut. Olen tykännyt viininpunaisesta jo jonkun aikaa, mutta en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan sitä kuin vasta tänä vuonna.

This wine color scarf has been quite a long time at my shopping list, but now I can remove that from there. I bought this scarf from Cubus, and the price was 19,95 €. Wine color is not very familiar in my closet, at least hasn't been a very long time. I have liked wine color for while, but haven't dare to try it on before. 

DSC02304


Kuvassa näkyvä valkoinen nyöripaita lähti mukaani Gina Tricotista. Olen nähnyt paitaa hyvin monella nuorella naisella, mutta koskaan en ole saanut selville mistä kyseisiä paitoja voi hankkia, kunnes tänään sain sen vihdoin käsiini. Onneksi jäljellä oli vielä yksi XS kokoinen, joten sain kuin sainkin hommattua paidan. Paita lähti mukaani 19,95 €.

I bought this shirt from Gina Tricot, I have seen that exact shirt in many young women, but never haven't found out where they have bought it. It changed yesterday when I found it. For me luck, there was left one XS size, so I got my own shirt, finally. The shirt was 19,95 €. 

DSC02316


Joulupukki toi tullessaan lahjakortin Budget Sportiin, joten nyt alennusmyynneissä on loistava tilaisuus hyödyntää osa siitä. Kaikki mukaani lähteneet treenivaatteet löytyivät ale-rekistä, joten en joutunut pulimattamaan hirveitä summia vaatteisiin. Molemmat treenitopit olivat vain 10 € ja treenikaprit olivat 27,90 €. Kuten vanhimmat seuraajani teitävät, että tykkään pukeutua värikkäästi ja näin on myös salilla treenatessani.

I got a gift card to Budget Sport from Santa, and now was the perfect time use it. All the training clothes were in sale, so I didn't need to pay a lot of money for them. Both tops were only 10 € and pants was 27,90 €. As my oldest followers know that I really like to wear colorful clothes, so it's at the gym. 

DSC02313

DSC02312

DSC02309

Nyt haluan toivottaa kaikille oikein hyvää ja iloista Uutta vuotta 2016! Juhlikaa kunnolla, mutta vastuullisesti. Nähdään ensi vuonna.

Now, I want to wish you all Happy New Year 2016! See ya on next year. 

Likes

Comments

7.40  Availen silmiäni ja herätessäni siinä mietiskelin kunnes tajuan, että on jouluaatto. Nappaan kännykän pois laiturista ja selaan läpi kaikki sosiaaliset mediat.
7.40 a.m. I woke up, and realized it was Christmas eve. I take out my phone from the charger and check my social medias. 

8.05 Pomppaan ylös sängystä, kietaisen hiukset ponnarille ja pesen silmistä viimeisetkin unihiekat pois.
8.05 a.m. I jump out from my bed, put my hair up and wash my face. 

8.20 Toivotan hyvät huomenet ja joulut vanhemmilleni,jotka ovat jo ylhäällä. Käperryn sohvan nurkkaan viltin alle kaurapuurokulhon ja glögilasin kanssa katsomaan Netflixistä Modernin perheen joulujaksoa.
8.20 a.m. I say good morning and wish merry Christmas to my parents, who are already up. I sit down to coach under the blanket with my outmeal and class of mulled wine to watch the Christmas episode of  Modern Family.

8.50 Jakso loppuu ja huomaan, kädessäni on enää vain tyhjä puurokulhon, Niinpä lähden viemään asioista keittiöön.
8.50 a.m. I finished the episode, and then I noticed having a empty outmeal bowl in my hand. So, I decided to take it back to kitchen. 

9.05 Palaan takaisin sohvalle ja ajatus toisenkin joulujakson katsomisesta kiehtoo kovasti. Niinpä antaudun vielä toisellekin jaksolle. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyn Gossip Girl - Roman holiday jaksoon.
9.05 a.m. I get back to coach, and a thought of watching another Christmas episode fascinate me quite a lot. So, I decide to watch Gossip Girl's Roman holiday episode. 

Christmas 2015
9.55 Toinenkin jakso tulee päätökseensä. Ehkä nyt olisi jo aika nousta ylös sohvan nurkasta.
9.55 a.m. I finish the second episode, so maybe it's time to get up from the coach. 

11.30 Alan laittamaan hiuksia iltaa varten. Minkä aloittaminen oli huono idea, koska illalla kiharoistani ei ollut jäljellä juuri mitään.
11.30 a.m. I start doing my hair for the night. Which was a mistake because all my curls were gone before the night.

12.00 Nonniin! Vihdoin oli aika joulupuuron! Puuro kädessä kävelen sohvalle katsomaan joulurauhanjulistusta.
12.00 p.m. It's time for Christmas outmea, finally! I walk with outmeal bowl to coach. 

14.00 Yhteinen pelihetki Aliasta pelaten. Pelin alussa sijoitukseni oli hyvä, mutta loppu kohden olin melkein viimeisenä. Minulle yhdessä oleminen ja tekeminen on se juttu, ei niinkään se voitto.
2.00 p.m. A game moment with Alias. In the beginning the game, I was in the first place, but at the end of the game I was almost in last place. Anyway, the most important thing for me is playing and doing together, not winning. 

DSC02257


16.00 Kävelylenkki hautausmaalle, joka on kuulunut meidän perheen joulutraditioihin niin pitkään kuin jaksan muistaa. Itsehän en vuosi sitten siellä käynytkään, tiettävästä syystä.
4.00 p.m. Trip to cemetry has been tradition of our family as long as I can remember. Obviously, last year I didn't do that trip.  

17.15 Takasin kotona ollaan ja mahani kurnii siihen malliin jo, sekin odottaa jo jouluruokaa. Onneksi onkin aika joulun juhlaruoalle. Myös kotivaateet vaihtuvat mekkoon. Tänä jouluna innostuin syömään ehkä hieman liikaakin, sillä olin täynnä vielä seuraavanakin aamuna.
5.15 p.m. Back at home and I feel quite hungry. Luckily it's time for Christmas dinner. Also, sweatpants change to the dress. I guess, this time I ate little bit too much because I was full on the next morning. 

DSC02251


19.15 Maha täynnä on hyvä lösähtää sohvalle avaamaan lahjoja ja rentoutumaan. Useampana vuonna minä olen toiminu tonttuna, mutta tänä vuonna siskoni toimi tonttuna meillä.
7.15 p.m. Yay,finally! It's time for gifts. Previous years, I've been gnome, but this year, my sister was the gnome and shared the gifts. 

12.30 Pesen meikit ja hampaat ja sitten Zzzzz...
12.30 a.m. I wash my make-up and teeth, and then Zzzzz...

DSC02268

Likes

Comments