Måste bara tipsa om dessa goda frukt-stänger.
De är mina nya favorit "godisar", så grymt goda. De innehåller inget tillsatt socker utan bara naturligt innehåll av socker.

Fick själv detta tips av en dietist/hälso-coach som utgår från att även diabetiker ska kunna äta dem utan större "fara".
Så ja, dessa rekommenderar jag verkligen, de är goda och nyttigare på samma gång.

Likes

Comments

Då vi håller på för fullt med att gör våningsfat, uppläggningsfat och kakfat så skrivs det inte mycket på bloggen. Så ni får gärna följa oss på vår 

Instagram: PicaflorDesign 

&/eller 

Facebook: Picaflor Design 

hoppas vi hörs mer där. Kram

Likes

Comments

Hejsan 🌸
Har inte hunnit uppdatera på ett tag nu, det är för att jag och min sambo har börjat tillverka våningsfat/kakfat/uppläggningsfat! Vi har full upp men det är otroligt kul! Här är några vi har gjort.
😊 all feedback är varmt välkommet då vi precis börjat! Kram 🌸

Ni får gärna gå in och följa vår sida på instagram: PicaflorDesign


Likes

Comments

Pokémon Go


För många år seden när Pokémon korten kom till Sverige så började samlandet av de bästa, söta & coola. Än idag så har man kvar sina favoriter & söker efter dem i det nya spelet Pokémon Go...

Här är några av mina Pokémon favoriter!

(Även utvecklingarna på Vulpix, Growlithe & Ponyta)


POKÉMON GO

Likes

Comments

Denna dag var så intressant på många sätt!
Först var det skolstart på mitt nya arbete (super fin start trots vädret), sedan hem för att gå på en härlig promenad runt den vackra stad vi bor i för att sedan hitta två små illrar som blir jagade av fiskmåsar. Illrarna hann tillslut, hela och välbehållna, in under denna brygga som vi står på.

Likes

Comments


Vi tog en biltripp och åkte därför till Göteborg!

Hittade ett riktigt mysigt ställe i centrala Göteborg, Trädgårdsföreningen Palmhuset. De hade fyra eller fem rum (växthus) med växter från hela världen. Här kommer några bilder därifrån.

Kan bara säga att har du vägarna förbi Göteborg i sommar eller kanske till och med bor i Göteborg men inte varit där. Ta gärna lite av din tid och faktiskt gå dit! Super mysigt!

Det är fri entré och utanför så är det en vacker park.

Likes

Comments

Snälla hjälp mig med att välja!

Jag har en iPhone i guld och jag vill gärna förnya mitt skal då mitt nuvarande börjar bli väldigt slitet.

Själv tycker jag att båda är lika snygga! 😍

Så vilket av dessa två skal med marmormönster tycker du jag ska beställa? Rösta eller kommentera gärna vilken du tycker jag ska beställa.

Behöver verkligen hjälp med att välja. 🙏🏼😘

#marble #iphone #iphoneskal #marmorgalen

Likes

Comments