Idag var jag och min vän i stan och kollade i butiker. Vi gick precis förbi åhlens med någon minuts marginal innan allt hände. För vi gick förbi korsningen Kungsgatan/drottningsgatan och funderade på om vi skulle gå till vårt vanliga café längre bort på drottninggatan (precis där lastbilen kapades) eller om vi skulle gå mot gamla stan. Tillslut sa min vän att vi kan gå mot gamla stan(som hon typ aldrig brukar vilja). Precis innan det beslutet hade jag även funderat på om vi ska gå in i åhlens och kolla påskpynt, vi gjorde inte det för att vi ville fika. Vilket var en enorm tur! För vi hann gå förbi åhlens där lastbilen kört in i och en liten bit till, max 4-5min efter att vi gått därifrån (åhlens) så sker detta hemska terrordåd! 
Vi hade änglavakt🙏🏼. Vi lyckades ta oss hem till mig och är säkra.

Mina tankar går till ALLA skadade, avlidna & alla nära & kära! ❤

#prayforstockholm


Likes

Comments

Contains affiliate links
Valentino är helt 😍! Har sedan min första resa till Italien verkligen fastnat för Valentino. Valentino Garavani grundade sitt märke år 1960 i Rom. Han gör bla. väskor, plånböcker, skor och kläder. Så när jag var i Rom, Februari 2016, så var jag (enligt mig) i Valentino paradiset. Det fanns så otroligt många butiker som sålde Valentino Garavanis märke.

Jag rekommenderar alla er som funderar på att åka till Italien att faktiskt åka till just Rom. Inte bara för att Valentino paradiset finns där, utan för att faktiskt få se stadens arkitektur och kultur. Det var väldigt häftigt att få uppleva.


Då våren är här så är sommaren bara runt hörnet, så börjar redan nu kika efter nya sommarklänningar. Mina favoriter just nu är dessa klänningar, så otroligt snygga! 😍

Likes

Comments

Contains affiliate links

VÅR
Nu är äntligen våren här och med våren kommer ju självklart solen! Då jag behöver nya brillor för i år så kom jag på mig själv att sitta och leta efter några snygga, har suttit i timmar. Har spenderat så mycket tid för att hitta några som jag vill köpa... Så jag tänkte dela med mig av några favoriter, kanske sparar du lite tid. 🕶
Märken och prisklasser är totalt blandade för att jag går på hur de ser ut och inte på priset. Jag hoppas att du hittar något som passar just dig och slipper allt detta letande som jag själv fått stå ut med.

Lycka till ☀️

Likes

Comments

Igår var en härlig och spontan dag. Solen värmde och man känner att nu är det vår på riktigt. Jag har sett att flera vårtecken som tillexempel, krokusar, hästhov och snödropparna börjar titta fram! Efter att ha suttit på balkongen i solen så gick vi ut och åt på en japansk restaurang, sedan blev det en spontan fika hos min sambos kompis på Bistro Rigoletto 😊När vi satt där och pratade så kom vi på att Skönheten och Odjuret gick på bio. Min sambo vet att enda sen reklamen kom om den så har jag velat se den. Så ja, det bar iväg till sf bio. För att inte avslöja för mycket om filmen, jag var rädd för att de skulle förstöra denna fina Disney saga då den tecknade är så bra, men det var totalt tvärtom, den var riktigt bra. De valde helt rätt skådespelare! Så iväg med er nu och titta på denna film. 💛

Likes

Comments

Contains affiliate links


I helgen var jag och älsklingen och hälsade på min kära syster och syskonbarn, vi åt våfflor och gick på en promenad i vårsolen. När vi kom tillbaka efter promenade så spelade vi det grymt roliga spelet
Alias Party ! I spelet så får man ett ord som man ska beskriva med andra ord. Det kan vara grymt lätta ord som typ "boll" för att beskriva ordet säger man tex att den är rund, man sparkar på den, den är oftast svart & vit, men då det går på tid så blir allt bara fel, man får typ blackout och det slutar med att man skrattar bort tiden. 😂 (Ger det som väldigt roligt speltips som man kan spela med familjen eller med vännerna.) Vi glömde iaf totalt bort tiden och fick åka direkt hemåt för att min älskling skulle till jobbet. Eftersom vi inte hann laga mat så fick det bli middag ute, då valde vi den nya restaurangen, Vietpho, som är en Vietnamesisk restaurang. Med grymt god mat!

Vietpho får 🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳 av 5.


Likes

Comments

19 December 2016
Paracas National Reserve, Ica, Peru

Idag tog vi båten ut på havet för att få åka runt klippor/tunnlarna. Vi hade turen att se pingviner, sjölejon, sjöstjärnor, musslor och många fler... Reservatet har ett väldigt rikt djurliv! Otroligt vackert, vaarmt och skönt :)

Likes

Comments

Den 18 december 2016
Paracas National Reserve, Ica, Peru

Idag åkte vi till ett naturreservat som ligger precis vid havet. Det finns otroligt mycket djurliv här. Vackra stränder och härliga klippor. Såg många pelikaner som gjorde direkt att jag fick nostalgi till Pippi pelikan 😝. Såg även många sjölejon och en vacker solnedgång. Imorgon bär det av till andra delen av reservatet där man kan ta båten ut och se sjölejonen från vattnet och åka mellan alla backa klippor och grottor.


(Då internet inte är tillgängligt när vi är ute & far så uppdaterar jag när det finns, vilket kan bidra till att jag lägger upp för flera dagar samma dag.)

Likes

Comments

Nu när det börjar bli kallt och mörkt så har jag ett ljus som lyser upp mer än allt just nu. Då livet just nu bjuder på fler utmaningar än vad jag orkar så är denna resa perfekt!

Om mindre än två veckor så åker vi till PERU
🇵🇪❤️

Det är otroligt vackert där och matkulturen får man ju inte missa!! Bästa maten i världen! Kommer förmodligen att gå upp ett par kilon där bara genom att titta och lukta på maten.

Snälla tid gå lite fortare,
bara i två veckor sen får du gärna gå i slow motion!
🙏🏼

Likes

Comments