Hejsan, idag var vi med Rico på långpromenad. Vi gick runt hela stadsdelen och hittade tillslut en mysig hundrastgård. Det var väldigt mycket träd🌳🌲, buskar och framförallt skugga! Som tyvärr inte finns i rastgården närmare där vi bor.
Rico älskade det, det såg man på honom då han lekte som bara den. Sån tur var så kom det några andra hundar efter en stund så han verkligen fick springa av sig.

Nu ligger han totalt slut och sover.
🐾💤

🐾 Före & Efter 🐾

Likes

Comments

Idag fyller jag år och har haft hela familjen hos oss! Så härlig dag tillsammans❤


Jag och min kära sambo fick hem vår sötnos Rico för två veckor sedan. Här en pälsbollen
🐾

Bild 1: 6 veckor, Bild 2: 10 veckor, Bild 3: 12 veckor


Min syster har en likadan hund som är ca ett år äldre. Rico är tre månader och Marley är 1år och 4månader. Men tillsammans har de superkul! Ända tills Marley åkte hem så lekte dem (ca 3tim), direkt när Marley gått utanför dörren så gick Rico och drack vatten och somnade precis vid vattenskålen! Haha helt slut efter all lek! 😊 Här är några bilder från idag på sötnosarna! 🐾


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej igen!
Har inte varit så aktiv med att skriva, för vi var i Santorini, Grekland i 1vecka(v25)! Och direkt efter resan så åkte och hämta vår lilla Rico❤ (Men mer om honom senare. Det var så otroligt skönt att komma bort ett tag med min underbara pojkvän. Den goda maten, värmen, bad och deras egna viner var helt perfekt! Då jag är rätt trött idag så kommer det några bilder som själva får tala om hur vackert det var och underbart det var! 💙

Bild 1: I Fira, Santorinis huvudstad.
Bild 2: I Iia, den stad som ligger längst i norr.
Bild 3: Piña Colada
Bild 4: Våffla med nutella, vaniljglass, grädde och jordgubbar.
Bild 5: På stranden utanför hotellet i Området Parissa.
Bild 6: Red Beach


Rekommenderar verkligen att åka till Santorini! Just Santorini består av fem vulkanöar men det finns bara en som är en aktiv vulkan, man får besöka den om man vill. Den finns en till inaktiv vulkan och en "sten i mitten ö", de två sista öarna är de största och det är de som är bebodda. Thira som en av dem heter är den mest bebodda ön och det är på den som alla de vackra vita/blåa husen och kyrkorna finns.

Ställ gärna frågor, har massor med tips jag gärna delar med mig av 💙 Ha en härlig dag i solen☀️💙

Likes

Comments

Idag var jag och min vän i stan och kollade i butiker. Vi gick precis förbi åhlens med någon minuts marginal innan allt hände. För vi gick förbi korsningen Kungsgatan/drottningsgatan och funderade på om vi skulle gå till vårt vanliga café längre bort på drottninggatan (precis där lastbilen kapades) eller om vi skulle gå mot gamla stan. Tillslut sa min vän att vi kan gå mot gamla stan(som hon typ aldrig brukar vilja). Precis innan det beslutet hade jag även funderat på om vi ska gå in i åhlens och kolla påskpynt, vi gjorde inte det för att vi ville fika. Vilket var en enorm tur! För vi hann gå förbi åhlens där lastbilen kört in i och en liten bit till, max 4-5min efter att vi gått därifrån (åhlens) så sker detta hemska terrordåd! 
Vi hade änglavakt🙏🏼. Vi lyckades ta oss hem till mig och är säkra.

Mina tankar går till ALLA skadade, avlidna & alla nära & kära! ❤

#prayforstockholm


Likes

Comments

Contains affiliate links
Valentino är helt 😍! Har sedan min första resa till Italien verkligen fastnat för Valentino. Valentino Garavani grundade sitt märke år 1960 i Rom. Han gör bla. väskor, plånböcker, skor och kläder. Så när jag var i Rom, Februari 2016, så var jag (enligt mig) i Valentino paradiset. Det fanns så otroligt många butiker som sålde Valentino Garavanis märke.

Jag rekommenderar alla er som funderar på att åka till Italien att faktiskt åka till just Rom. Inte bara för att Valentino paradiset finns där, utan för att faktiskt få se stadens arkitektur och kultur. Det var väldigt häftigt att få uppleva.


Då våren är här så är sommaren bara runt hörnet, så börjar redan nu kika efter nya sommarklänningar. Mina favoriter just nu är dessa klänningar, så otroligt snygga! 😍

Likes

Comments

Contains affiliate links

VÅR
Nu är äntligen våren här och med våren kommer ju självklart solen! Då jag behöver nya brillor för i år så kom jag på mig själv att sitta och leta efter några snygga, har suttit i timmar. Har spenderat så mycket tid för att hitta några som jag vill köpa... Så jag tänkte dela med mig av några favoriter, kanske sparar du lite tid. 🕶
Märken och prisklasser är totalt blandade för att jag går på hur de ser ut och inte på priset. Jag hoppas att du hittar något som passar just dig och slipper allt detta letande som jag själv fått stå ut med.

Lycka till ☀️

Likes

Comments