Igår var en härlig och spontan dag. Solen värmde och man känner att nu är det vår på riktigt. Jag har sett att flera vårtecken som tillexempel, krokusar, hästhov och snödropparna börjar titta fram! Efter att ha suttit på balkongen i solen så gick vi ut och åt på en japansk restaurang, sedan blev det en spontan fika hos min sambos kompis på Bistro Rigoletto 😊När vi satt där och pratade så kom vi på att Skönheten och Odjuret gick på bio. Min sambo vet att enda sen reklamen kom om den så har jag velat se den. Så ja, det bar iväg till sf bio. För att inte avslöja för mycket om filmen, jag var rädd för att de skulle förstöra denna fina Disney saga då den tecknade är så bra, men det var totalt tvärtom, den var riktigt bra. De valde helt rätt skådespelare! Så iväg med er nu och titta på denna film. 💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links


I helgen var jag och älsklingen och hälsade på min kära syster och syskonbarn, vi åt våfflor och gick på en promenad i vårsolen. När vi kom tillbaka efter promenade så spelade vi det grymt roliga spelet
Alias Party ! I spelet så får man ett ord som man ska beskriva med andra ord. Det kan vara grymt lätta ord som typ "boll" för att beskriva ordet säger man tex att den är rund, man sparkar på den, den är oftast svart & vit, men då det går på tid så blir allt bara fel, man får typ blackout och det slutar med att man skrattar bort tiden. 😂 (Ger det som väldigt roligt speltips som man kan spela med familjen eller med vännerna.) Vi glömde iaf totalt bort tiden och fick åka direkt hemåt för att min älskling skulle till jobbet. Eftersom vi inte hann laga mat så fick det bli middag ute, då valde vi den nya restaurangen, Vietpho, som är en Vietnamesisk restaurang. Med grymt god mat!

Vietpho får 🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳🇻🇳 av 5.


Likes

Comments

19 December 2016
Paracas National Reserve, Ica, Peru

Idag tog vi båten ut på havet för att få åka runt klippor/tunnlarna. Vi hade turen att se pingviner, sjölejon, sjöstjärnor, musslor och många fler... Reservatet har ett väldigt rikt djurliv! Otroligt vackert, vaarmt och skönt :)

Likes

Comments

Den 18 december 2016
Paracas National Reserve, Ica, Peru

Idag åkte vi till ett naturreservat som ligger precis vid havet. Det finns otroligt mycket djurliv här. Vackra stränder och härliga klippor. Såg många pelikaner som gjorde direkt att jag fick nostalgi till Pippi pelikan 😝. Såg även många sjölejon och en vacker solnedgång. Imorgon bär det av till andra delen av reservatet där man kan ta båten ut och se sjölejonen från vattnet och åka mellan alla backa klippor och grottor.


(Då internet inte är tillgängligt när vi är ute & far så uppdaterar jag när det finns, vilket kan bidra till att jag lägger upp för flera dagar samma dag.)

Likes

Comments

Nu när det börjar bli kallt och mörkt så har jag ett ljus som lyser upp mer än allt just nu. Då livet just nu bjuder på fler utmaningar än vad jag orkar så är denna resa perfekt!

Om mindre än två veckor så åker vi till PERU
🇵🇪❤️

Det är otroligt vackert där och matkulturen får man ju inte missa!! Bästa maten i världen! Kommer förmodligen att gå upp ett par kilon där bara genom att titta och lukta på maten.

Snälla tid gå lite fortare,
bara i två veckor sen får du gärna gå i slow motion!
🙏🏼

Likes

Comments

Måste bara tipsa om dessa goda frukt-stänger.
De är mina nya favorit "godisar", så grymt goda. De innehåller inget tillsatt socker utan bara naturligt innehåll av socker.

Fick själv detta tips av en dietist/hälso-coach som utgår från att även diabetiker ska kunna äta dem utan större "fara".
Så ja, dessa rekommenderar jag verkligen, de är goda och nyttigare på samma gång.

Likes

Comments

Då vi håller på för fullt med att gör våningsfat, uppläggningsfat och kakfat så skrivs det inte mycket på bloggen. Så ni får gärna följa oss på vår 

Instagram: PicaflorDesign 

&/eller 

Facebook: Picaflor Design 

hoppas vi hörs mer där. Kram

Likes

Comments

Hejsan 🌸
Har inte hunnit uppdatera på ett tag nu, det är för att jag och min sambo har börjat tillverka våningsfat/kakfat/uppläggningsfat! Vi har full upp men det är otroligt kul! Här är några vi har gjort.
😊 all feedback är varmt välkommet då vi precis börjat! Kram 🌸

Ni får gärna gå in och följa vår sida på instagram: PicaflorDesign


Likes

Comments