Idag är en sån dag då ingenting i världen kan få mig att känna lycka. Jag har varit irriterad och trött hela dagen, jag har snäst till mot min pojkvän, jag har tagit skämten lite för långt och inte betett mig bra. Jag har inte tänkt på det själv och jag har inte brytt mig förrän nu på kvällen då den dagliga ångesten kryper i kroppen. En känsla av sorg omsluter mig och ånger. Jag vill gråta men jag vet inte riktigt varför. Jag och T har precis köpt en hundvalp inte ens hans söta ansikte och hans gulliga pussar får mig lycklig idag. Vi har legat och gosat i soffan mest hela dagen och nu vill jag bara krypa ner mig i sängen med dom två och försöka finna trygghet. Jag känner mig rädd, instängd och orolig men jag kan inte sätta fingret på varför. Jag är trött på det här nu varför måste det vara såhär. Jag ser folk som är så glada hela tiden inga bekymmer i världen medan jag förstorar upp varenda grej tills det äter upp mig inifrån. Vi har barnen idag och imorgon också och idag hade jag verkligen ingen energi för det, grabben är i den åldern då han testar alla, jag har inte nog med tålmodighet för det inte idag. Jag har inte ätit atarax, lugnande, på flera veckor förutom ett tillfälle då jag tog två samtidigt men idag känner jag att jag verkligen behöver en. När man väl känner att man kanske är på bättringsvägen slår ångesten ner i en som en blixt från klar himmel och påminner dig om att du är sjuk, du är svag och du är otillräcklig. Hoppas att imorgon blir en bra dag och inte värre som det ibland kan bli. Förhoppningsvis hinner jag träna imorgon med det har jag inte hunnit med idag. Jag måste hinna träna jag behöver bli av med den här kroppen som känns som ett främmande tempel för mig. Det tar sådan tid...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det tar 7 år för kroppen att förnya varje cell. Den här meningen har jag haft i mina tankar ända sedan första gången jag hörde den. Sju år med känslan av att vilja skrapa av sin hud, viljan att dricka så mycket klorin så man blir ren på hela insidan. Jag tänkte att snart slipper jag känna så men ack så fel jag hade. Det har gått 8 år nu och jag känner fortfarande hans händer på mig, hans lukt, hans andetag och känslan av att jag bara vill bli ren. Jag vill radera mitt minne jag vill radera hela mig på grund av det han gjorde mot mig. I 8 år har jag intalat mig att det var mitt fel, att jag bara förtjänade det och det är först nu 8 år senare som jag kan börja se att 13 åriga jag inte gjort någonting fel. Det var han som gjorde fel som gjorde det förbjudna att ta ett barns oskuld. Jag kommer alltid behöva leva med detta tills dom hittar ett sätt att kunna radera minnen. Vissa dagar vill jag anmäla i ungefär 10 sekunder stannar den tanken i min hjärna innan jag inser att det är lönlöst för ingen kommer göra någonting åt saken. Han fick förnedra mig och det svenska rättssystemet kommer förnedra mig mer ifall jag försöker få rättvisa. Jag såg en film nyss, jag trodde inte jag skulle reagera så starkt men PTSD kickade in och jag förlorade mig själv, jag flöt tillbaka till den sommardagen för 8 år sedan när han förstörde mitt liv.

Här är trettonåriga jag innan jag fick uppleva vilken hemsk plats världen faktiskt är.

Likes

Comments

Helgen har spenderats med min pojke i Eskilstuna, underbart som vanligt. Jag går nu på diet eftersom jag gått upp 15 kg av mina antidepressiva så vi har tränat, ätit alldeles för lite och umgåtts med hans underbara familj. I lördags åt vi middag hos hans mamma, dolma serverades, aldrig ätit detta förut men det var sjukt gott synd att jag bara fick äta 200 gram mat hade gärna slukat upp minst det trippla.

Jag saknar den gamla jag, den jag som älskade gymmet, tränade 12 gånger i veckan, som pallade med det. Nu är jag extremt trött efter ett gympass där jag behöver socialisera mig med andra människor, jag tänker hela tiden, hjärnan står aldrig stilla och det är inte längre en plats där jag kan koppla av. Min PTSD blir grövre när jag är i miljöer med mycket människor, hjärnspöken och stress tar över min kropp, drömmen just nu är att ha ett hemmagym.

I alla fall så har vi kört en vecka på vår diet och jag har inte vågat väga mig ännu för jag är rädd för att jag ska tycka att jag inte gått ner tillräckligt. Jag vill gå ner hälsosamt och inte riskera en ätstörning på köpet, jag vet att jag i mitt nuvarande tillstånd har väldigt lätt för att gå in i till exempel anorexin med tanke på min depression och ångest så det är extremt viktigt nu att jag inte pressar mig för hårt.

Imorgon börjar min utredning äntligen så vi får se vad det är för diagnoser vi ska skriva upp permanent på pappret, borderline är högst troligt jag har typ mer borderline än vad Sveriges väder har. (Skämt åsido jag måste få skämta om min sjukdom så jag kan acceptera den). Vi körde alltid med det på psykiatrin, vi satt där ett gäng fast i psykisk ohälsa och drev med det, ett sätt att lätta på stämningen, att våga sätta orden i munnen och det kändes lättare efteråt även fast det kanske låter hemskt nu när jag läser vad jag själv skriver men för mig fungerar det.

​En positiv egenskap jag fått ut av allt jag varit med om i år är ändå att jag har blivit mycket bättre på att skita i vad alla tycker. Jag har verkligen varit på botten jag har varit död i sekunder och jag vet hur det känns och nu när jag äntligen känner en hopp om att vilja leva så skiter jag fullständigt i vad andra tycker om det jag gör. Jag har bara detta liv, jag tänker göra det jag känner för och ingen kommer kunna stoppa mig. 

Likes

Comments

Det har hänt rätt mycket på sista tiden men jag är nu stark nog att berätta min historia.

Psykisk ohälsa, kommer detta inlägg handla om och hur det har förstört mitt 2016. Det var den 12 mars som jag på kvällen kände att någonting inte var som det ska. Jag började må illa, känna mig yr, fick hjärtklappning och plötsligt kändes det som att någon ströp mig. Jag kunde inte andas jag började hyperventilera samtidigt som den här mörka känslan kom över mig. 

En känsla av rädsla, ångest och stress, jag var så rädd att varje ljud förstorades upp inuti mitt huvud, kylskåpet surrade som tusen bin, jag såg ingenting allting var mörkt, jag visste inte vart jag var längre eller vad som hände och en känsla av att döden var nära hamnade som toppen över i:et. I 4 timmar satt jag såhär innan min dåvarande kille valde att få tag i någon som kunde köra oss till akuten. Jag blev inlagd över dagen, sjukskriven och fick medicin utskrivet. Där började min resa, jag skulle få uppföljning med psykolog någonting som tog 7 månader att få. I april lades jag in på full bevakning på psykiatrin vilket jag kommer berätta om i ett annat inlägg. Det är dags o börja prata vanligt om psykisk ohälsa, människor dör av det varje dag, i det gömda för det är tabu att vara psykiskt sjuk. Jag tänker bidra till ett mer öppet samhälle där vi kan rädda liv genom att ta bort skamstämpeln så människor kan börja söka hjälp. 

Likes

Comments

I måndags körde vi lite bröst och triceps på gymmet. Extremt glad att jag lyckades öka till 12.5 i bröstpress hantlar som ni ser på bilden. Uppe på de stora vikterna nu hihi slipper silver vikterna i alla fall i den övningen.

På slutet fick jag lite flipp energi som jag får ibland och skulle göra allt annat än övningarna. Skulle klättra, leka i ringarna, testa nya övningar ull exempel stå på balansbräda och träna triceps med rep i cable crossen samtidigt (gick inte bra snurrade bara runt).

Likes

Comments

Igår var det som ni säkert alla vet valborg. Min Valborg firades med att först jobba, sedan åkte jag hem till Sophie och fixade mig innan vi drog vidare till Bella för förfest med ett gäng. Riktigt kul, spelade spel och snackade fram till 11 då vi drog ut på kopparhammaren. Ansiktet spelade där och det var riktigt bra drag och mycket folk. Dansade tills fötterna blödde och hade det underbart.

Vaknade upp hos Sophie och släpade iväg mig till jobbet. Aldrig vila!

Slutar dock vid 5 idag vilket är skönt så sen ska jag bara hem och vila resten av kvällen då jag imorgon har jobb från 06.45-17.00

Likes

Comments

Det är inte bara kosttillskott och träningskläder jag köpt denna månad hehe. Jag har även köpt nytt schampoo som ni vet använder jag hårprodukter från märket redken otroligt bra enligt mig! Förut hade jag extreme kollektionen för mitt hår var så slitet men nu har det byggts upp igen tack vare det schampot och balsamet så nu ska jag gå över på soft kollektionen som även ska vara bättre för mina självlockar.

Jag köpte även nytt solpuder och rouge från bareminerals. Nya favoritmärket i sminkväg!

Sedan blev det en kimono eftersom mamma tvättade min rosa så den blev lilla :@ och även en topp/bh/bikini haha tänkte att den är snyggare än en bh under lite transparenta skjortor.

Likes

Comments

Beställde som sagt lite nya grejer till träningen i söndags. Ett par av byxorna har ni redan sett samt hoodien för detta tränade jag i idag från märket sixdeuce. Jag beställde även ett par andra byxor ni kommer få se senare och lite kosttillskott.

Jag köpte bland annat ett EAA pulver med smak pear smash riktigt god och fräsch i smaken! Proteinpulver från märket aldrig vila som jag hört är riktigt bra. Sedan ska jag även testa tribulus tabletter och se om jag märker skillnad i muskelökningen så det ska bli riktigt spännande!

Alla produkter och kläder finns att köpa för ett riktigt bra pris på nordisktkosttillskott.com jag beställde i söndags kväll och fick det i tisdags!

Likes

Comments

Gäspade kanske 200 ggr på gymmet idag utan överdrift. Jag var extremt trött och utmattad på grund av att jag bara ätit frukost. Det gick ändå hyffsat, jag försöker hitta tillbaka till muskelkontakten men det är svårt.. 3 veckor borta är lång tid märker jag.

Likes

Comments

Ni förstår inte hur trött jag är.. Påväg till gymmet nu måste träna på morgonen idag då vi ikväll ska på middag med alla kollegor. Sjukt trött hoppas mitt pulver hoppar in snart hehe. Biceps och rygg är på schemat i alla fall kärlek till det passet!

Likes

Comments