Jag ska vara ätlig och säga att jag glömde nästan blogga så nu är klockan för mycket för att orka skriva mycket men tänkte bara säga att det har varit en bra vecka och igår hade jag jätte kul. För det var nämligen ett välgörenhets event spm heter Antwerpen diner där en massa kockar komponerar en meny tillsammans och min köksmästare hade ansvar för desserten. Vi var ca 100 kockar inklusive elever från den skolan jag var på första månaden och vi lagade mat till lite drygt 450-500 personer. Jätte kul att göra det och här kommer lite bilder. Kommer försöka lägga ut mer bilder till veckan få jag tror att det kommer komma ut bilder på deras hemsida som jag ska visa här. Men tills nästa gång, simma lugnt och ha fet bäst. Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.
OBS! Bara 2 veckor kvar!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det verkligen inte lång tid kvar och det känns så himla konstigt!
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka om det men en sak är säker är att jag det ska bli skönt. Skönt att komma hem och kunna ta sig ett glas oboy och en höne kaka. Men samtidigt så kommer jag sakna detta sjukt mycket tror jag!
För jag har haft mitt livs bästa period här nere och samtidigt har jag lärt mig otroligt mycket och få träffa helt underbara människor. Jag kommer utan tvekan att åka tillbaka till Antwerpen på semester för att få träffa kompisar samt att få vara i denna sjukt mysiga stad!
Sen så har vi pratat lite på jobbet om att några av kollegorna kanske ska komma till Sverige och hälsa på. Det hade varit kul!
Här kommer lite bilder från veckan som gått också.
Men tills nästa gång, ha det bäst och simma lugnt.
Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.

And for the non Swedish readers:

Now there is not so much time left and that is very nice because i miss family and friends but still i dont really want to go home because i Have har such a Good time and i Have learnd so much in the restaurant and Also met really Good people. So i Have mixer feelings about going back.
But one thing i know is that i am going too come back, atleast for vacation to meet up whit friends and to be in one of the mist beutiful places i Have ever been to, Antwerp.
Here is Also some pictures from the week.

A picture of Jordy cutting mushrom for the second appertizer.

Likes

Comments

Nu har det gått ytligare envecka och det har varit en bra vecka. Under kommande vecka så kommer det komma ut en tävlings manual för årets kock elev och jag funderar på att söka. Så denna veckan så kommer det gå många tankar i huvudet och förhoppningsvis så kanske man får ihop någon slags rätt att skicka in. Har fått lite skrivkramp av någon anledning så kommer avsluta här men slänger med lite bilder. Men tills nästa gång, simma lugnt och ha det gött. Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.

Likes

Comments

Nu är det ungefär 5 veckor kvar tills jag är klar med min praktik nere i Belgien och jag börjar nu istället börja känna att jag kanske vill stanna längre... eller? Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag vill just nu. För jag trivs så bra på min praktik och staden är jätte fin och bra på alla sätt samtidigt som jag självklart vill komma hem till familj och vänner igen. Väldigt förvirrande.
Men jag ser åtminstone fram emot att gå till jobbet varje dag även om dagarna är långa och hårda vilket är ett väldigt bra tecken för det hade ju kunnat vara så mycket sämre!
I helgen nu så var jag ute med kollegorna och spelade bowling och biljard vilket var väldigt roligt för att annars så sitter jag bara hemma och kollar på datan.
Nu sitter jag och pratar Skype med Edwin och William som är i Skottland och bara har det gött. Imorgon är det jobb som vanligt.
Här kommer lite bilder från veckan.

Likes

Comments

Nu har jag kommit tillbaka till vardagen igen efter att ha varit hemma i Sverige över jul och nyår vilket var otroligt skönt! Men nu är jag tillbaka vilket faktiskt inte känns så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Idag har jag gjort min vanliga måndags rutin, tvättat, handlat och käkat en go middag. Idag lyxade jag till det med oxfilé och till det hade jag brysselkål och sockerärtor. Mums. Nu ser jag fram emot den sista tiden här nere och ser även fram emot en rolig sommar med antagligen en hel del jobb. Jag har även börjat skicka ut lite mail till olika fina krogar runt om i Sverige för att se vad framtiden har att ge. Jag kommer att slänga in en del bilder nedan som kommer att gå från att jag åkte hem, var hemma och att ju nu är tillbaka. Men tills nästa gång, simma lugnt och ha det bäst! Med vänliga hälsningar Eran Marcus Wastenson.

And to chef if you read this, i only write Good thing about you and the restaurant. I promise!

Likes

Comments

Nu är det bara 4 dagar till jag åker hem på ett efterlängtat jullov! Ska bli helt underbart.
Idag har jag shoppat julklappar till familjen. Bara lite mer att hitta och kanske något till mig? Sen är jag klar med det och då blir det att gå hem och börja packa väskan eftersom att jag inte hinner det i veckan. Sen efter det blir det middag och kanske lite Skype med polare.
Men ni får ha det bra och simma lugnt så hörs vi!
Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.

Likes

Comments

Nu har det gått mer än halva tiden! Redan? Samtidigt långt kvar känns det som. Det infinner sig ett lugn i mig när jag vet att det har gått halva tiden redan samtidigt som jag får lite mer hemlängtan när jag förstår att det ändå är halva tiden kvar. En mycket konstig känsla helt enkelt där jag varken vet om det går fort eller långsamt. Men jag ska ju hem över jul åtminstone vilket kommer vara väldigt skönt!
Sitter just nu och väntar på att tvätten ska bli klar och lyssnar på Gyllenetider, sommartider för att få lite energi och att förstå att snart är det sommar och sol!
Här kommer även lite bilder.

Ha det bäst och simma lugnt så hörs vi.
Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla!
Längesen jag skrev nu men nu är jag tillbaka i rutiner igen.
Jag har tagit en hel del bilder nu när jag kan med min nya telefon så ni kommer att få se ännu mer bilder än innan vilket jag hoppas ni uppskattar.
Det gick ungefär som förväntat i tävlingen, alltså ingen vinst men det var otroligt roligt ändå. Jag fick ju träffa familj oh vänner också vilket betydde väldigt mycket för mig!
Nu har jag precis varit och tvättat, jag har avslutat mitt gymnasie arbete och känner mig rätt nöjd med mig själv. Vi har dock problem med varmvatten i byggnaden vilket betyder att jag inte kan duscha och värmen är av eftersom att det är samma varmvatten till elementen i denna byggnad. Alltså så sitter jag med ett täcke runt mig och sover i mjukis och tjocktröja för tillfället. Men annars är allt väldigt bra!
Vi hörs i nästa vecka igen.
Men tills vidare, ha det gött och simma lugnt. Med vänliga hälsningar, eran Marcus Wastenson.

Likes

Comments

Snart smäller det och jag åker hem för att köra finalen i Unga Eko Kockar! Jag är svin taggad för att komma hem och tävla med mitt grymma team. Jag känner dock att oddsen är emot oss men vad vet man, det kanske är det som gör det?! Jag hoppas ju såklart att vi vinner men går samtidigt in med inställningen att bara ha kul då vi inte har haft samma möjligheter med träning osv. Men jag skall ju självklart kämpa för att dra hem vinsten till rätt skola och stad! Kom igen nu grabbar så tar vi hem detta!! Nu skall jag sova strax och sen är det en arbetsvecka kvar tills jag landar hemma i Göteborg! Ser fram emot att även få träffa familjen och bara umgås med dom bästa i världen.

Men tills nästa gång, simma lugnt och skicka gärna peppande meddelanden inför tävlingen haha för det kan behövas! Med vänliga hälsningar eran Marcus Wastenson.

Likes

Comments