I helgen var vi på roadtrip tillsammans med norrmannen och australiensaren. Första stoppet var Busselton där vi checkade av skydiving från 14000 meters höjd. En riktigt galen upplevelse som jag lätt hade gjort om igen!

Efter en galen dag i Busselton tog vi våran hippiebil och körde ner till Margaret River. Där bestämde vi oss för att besöka lite vingårdar, stränder och såklart en labyrint för att leka av oss lite haha! Nu är vi redan taggade för nästa roadtrip som ska göras om några månader!

Skydiving

Vinprovning och solnedgång

Labyrint

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tro det eller ej men vi blev nästan arresterade igår...

Efter en grym utekväll i Northbridge med två svenska killar vi precis träffat så va det dags att ta en Uber hem, men blev inte riktigt som en vanlig Uberresa.
Uberföraren bjöd på mentos, vilket var snällt, men fulla och glada som vi var kanske vi plockade på oss lite för många. Detta tog hårt på honom så han stannade och klev ut ur bilen för att ställa sig och tjura i ett hörn lite längre bort. Innan vi förstått vad som hänt hade han redan ringt polisen. När polisen kom frågade de vad som hade hänt och vi bryter ut i skratt och berättar att vi har ett mentosdilemma. Som tur var såg poliserna humorn i det hela och skrattade med oss, så allt slutade bra...för oss i alla fall. Uberföraren lämnade platsen med några färre mentos och var nog inte lika glad. Antingen älskar han mentos väldigt mycket eller så är han mer än knäpp. Ingen aning men ett gott skratt fick vi i alla fall!

Likes

Comments

I söndags var det alla hjärtans dag och även den bästa dagen här i Australien hittills. Vi åkte till Rottnest Island tillsammans med norrmännen och australiensaren. Vi hyrde cyklar och cyklade runt hela ön...i hettan! Men som tur var fanns det riktigt fina stränder som vi stannade till vid för att svalka av oss. Ååh det var såå vackert!

Senare på kvällen blev det även en liten dejt. Hmm undra med vem...?;)

Likes

Comments

Igår var vi och norrmännen på Wildpark där vi fick se koalas, kängurus, quokkas m.m. Alla djuren var så söta och såklart tog vi massa selfies med dom, haha!
Det var en riktig varm dag och såklart väljer vi att gå till djurparken den varmaste tiden på dagen, snark! Men efter mycket svett och pustande, svalkade vi av oss i deras pool och sedan åkte vi in till Freemantle och åt tapas och hade ölprovning. Vi avslutade dagen med att åka in till Northbridge för att ta några drinkar på Noodle Palace där våran australienska kompis jobbar. Riktigt go dag!

Nu hänger vi i norrmännens pool och inväntar den efterlängtade BBQ! Mhmm, vi har det väldans bra här!;)Wildpark

Poolhäng

Freemantle och ölprovning

Likes

Comments

De senaste dagarna har vi fått svettas ordentligt. Vi har haft upp till 48 grader i skuggan och ingen aircondition. Men inte stoppar det oss från att leva loppan. Vi besökte Blackwall cliff för några dagar sedan som är en 10-14 meters hög klippa som man kan hoppa från ner i vattnet. Trots att både jag och Alex var livrädda hoppade vi från klipporna med darriga ben. Sandra var nöjd med att bara agera som kameraman och det kan jag ju förstå ;) 

I söndags blev vi även bjudna på middag hos mammas vänner som bor här i Perth. Eftersom vi lever ett riktigt snålt liv just nu var det sååå uppskattat med lite lyxmat!

Än så långe har resan vart helt underbar och vi har träffat många härliga personer från olika länder. Än har vi inte träffat några svenskar men igår lärde vi känna två norrmän (nästan svenskar). Så härliga! Och de ska tydligen lära oss att surfa någon dag också, woop woop!

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Efter några månaders planering och en 28 h flygresa sitter vi äntligen i centrala Perth. Värmen, havet, folket, ja allt är perfekt! Allt förutom att vi inte har bra wi-fi. Just nu har vi endast wi-fi i stan, men vi hade tänkt skaffa ett simkort snart så vi kan uppdatera familj och vänner lite oftare;)

Under dessa 5 dagar i Perth har vi hunnit med mycket strandhäng, Kings park, Fremantle och Northbridge. Det ska tydligen bli 40 grader nu i helgen så lär bli fler heldagar på stranden för att svalka oss, inte helt fel;)

Ni får ha det bra så länge så uppdaterar jag mer när vi löst wi-fi


Strandhäng

Kings park

Fremantle

Northbridge

Likes

Comments