Från och med nu ska jag satsa mycket mer på bloggen, har ju inte direkt varit nån större uppdatering de senaste men nu ska det de!

Sen senaste har jag gjort slut med min pojkvän, tappat typ alla mina vänner, å inte så mycket mer.

Men nu ska vi inte tänka på det, imorgon blir en bra dag! Först dop sedan Hov1. ÄNTLIGEN! Är så jävla taggad, sitter just nu och ba lyssnar på deras album, dock så är det tjuvjakt som är på just nu men hehe.



Förresten är det någon av er som ska på jamboree i Rinkeby? Jag ska iallafall dit, hoppas vi träffas om nån av er ska dit. Är riktigt taggad för det!


Känner att detta inte direkt var någon "update" men har typ inte gjort så mycket


ses imorrn


// Becky

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni läser i rubriken och som ni nog också fattar så har det vart väääldigt länge sen som jag senast uppdaterade, jag ber om ursäkt haha.

Nä men sen sist så har jag tagit AM-körkort, slutat 8:an (äntligen), varit på semester i Kroatien och mera men kommer ej på nått mer nu hehe.


Vi kan ju börja med att jag klarade provet för körkortet på första försöket. Trodde dock inte jag skulle göra det eftersom jag kände mig väldigt osäker och fick inte godkänt på de testproven jag gjort, och sen så failade min kompis på tre prov så jag trodde ju absolut inte att jag skulle klara det, men de gjorde jag!

Gissa va jag fick?, - 52 av 63 och gör att få godkänt måste man få 52 så de va ju väldigt tur, men man ska ju häller inte plugga mer än nödvändigt elle? haha.


På skolavslutningen hade jag på mig detta, blusen är från gina och byxorna kommer jag inte ihåg men säkert typ gina eller KappAhl.

Själva skolavslutningen var väl som vanligt, samling i aulan, sen med klassen lite lekar och sedan betygsutdelning ¨


Efter avslutningen gick jag hem och bytte om och fixade mig lite för att sedan dra till en kompis för förfest och sedan vidare till en fest som en kille i min klass hade, den va asrolig, så kvällen blev absolut lyckad!

Dagen efter var väl däremot inte så kul hehe.

Just nu som jag sitter och skriver det här inlägget så kom jag faktist hem från Kroatien för ungefär 2 h sen, jag var där med min familj och en till familj som vi rest med tidigare. Det var såklart jättesjönt med värme, men jag har inte riktigt någon att va med när vi är utomlands med den familjen för den äldre dottern tror att hon är nått och inte kan va med mig eftersom hon är så jävla vuxen, dock är hon ba två år äldre än mig, haha. Min lillebror har ju också sin bästa vän med sig i den andra familjen och dom vill jag ju inte va med då. Men jaja, resan är ju över nu ch jag har kommit hem till mina vänner här i Sverige.

känner att det inte direkt är dom mest inspo bilderna men skitsamma haha

Har blivit jättesugen att gå på Håkan konsert i gbg, men dock finns det inte så många "bra" biljetter kvar. Får se hur jag gör, men det hade varigt jättekul iaf

Jag har ju fyllt år också, 15 år btw.

Jag firade dagen med tårtkalas med släkten hemma på förmiddagen, sedan middag på pincos med familjen och sedan en liten fest med kompisarna på kvällen.

Slutsatsen av dagen va superbra! :))

Av bilderna ovan så är det efterrätten som jag åt på pinchos, de är en banana split och jag rekomendera er verkligen den!


Känner att det här inlägget har blivigt extremt oklart, men så blir det när jag inte bloggat på länge haha, men tills nästa inlägg lovar jag att inte kommer dröja så länge. haha promise!


puss

Becky <3

btw, bara jag som ÄLSKAR denna låt av JLC?

rekomnderar iaf!

Likes

Comments

Sry för dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft mycket med skolan pga prov eftersom slutbetygen sätts snart. Men nu tror jag att jag bara har två prov kvar och sedan är det över med prov för denna termin. Wohoo, nä jag skämtar haha.

Sitter nu iallafall och lyssnar på lite musik och har just kommit hem, har varigt och åkt go cart ikväll. ¨

Det var första gången för mig som jag själv kör, trodde på allvar att det var det sista jag skulle göra i livet men det gick bra, jag sitter ju och skriver detta nu liksom, haha. Nä men asså det va kul men lite läskigt men de gick ju över efter ett tag.

I förrgår var jag med i ett vårrus här där jag bor, tror dock att jag svängde fel och kom in på den korta banan för jag kom in onormalt tidigt, men skit samma. De var iallafall skönt att vara ute och springa i skogen.


Värmen har ääääntligen kommit hit där jag bor, liksom 27 grader igår, klagar inte!


De va allt jag orka skriva nu, ses imorrn i guess!

Puss, Becky

Likes

Comments

Ska snart iväg på ett springlopp men tänkte att jag kunde blogga lite först eftersom jag inte gjorde det igår.

Igår kväll var jag och två av mina vänner och kollade på en match, som kvällen innan också. Båda matcherna förlorade laget jag hejade på så de var ju lite tråkigt men jag bryr mig inte så mycket om fotboll. Går mest dit för att va med kompisarna haha. Regnigt var det iallafall igårkväll så blöta blev vi, af, bokstavligen. Annars så var det kul haha.


Idag slutade jag 13:20 så de var kortdag för mig eftersom jag annars alltid slutar runt 16. Har varigt en rätt chill dag för övrigt, hann med bussen vilket jag inte brukar haha. Hade också bara tre lektioner idag så de var gött.

Känner att jag inte har nått intressant att skriva så jag avsluta väll här ska ju snart dra också så.


Puss, Becky

Likes

Comments