Hej alla.

Jobbet idag var ganska skönt, var inte mycket att göra så fick mest gå runt och städa. Skulle även vara ledig på torsdag men fick hoppa in någon timme extra då dem hade förlite personal. Men det är också bra då jag inte jobbade i lördes så jag får in lite pengar 😊
Nu sitter jag och min kille och spelar lite Boderlands 2 och förbereder maten, vegetariska vårrullar och ris 👍🏼 Så ni får ha det så bra så hörs vi i morgon.


(Blir tyvärr ingen bild då jag inte har hunnit ta någon och orkar inte göra det just nu..)

Likes

Comments

Hejsan alla.

Efter att ha varit sjuk nu i tre dagar ska jag äntligen tillbaka till jobb, dock bara jobba i tre timmar idag. Killen fick influensa i tordes och smittade mig efter halva fredagen. Så vår helg har gott ut på att ligga stilla, äta och dricka en massa C-vitaminer och jag har även spenderat en massa tid inne på toaletten framåt böjd.. 👍🏼 Det är inget som jag rekommenderar, men denna årstid så är förkylning och influensa väldigt lätt att få tyvärr. Så när jag skulle jobba i lördes fick jag ringa min chef och säga att jag inte kunde, men idag mår jag bättre + att det är bara tre timmar.

Nu ska jag göra mig iordning och klä på mig då jag sitter i en morgonrock 😊 Ni får ha en trevlig dag 😁

Likes

Comments

Hello alla!

Första blogginlägget 😊👍🏼

Och det första jag kommer att lägga upp är en bild på mig i mina favorit kläder 😁

Likes

Comments