Header

Contains affiliate links

1. En rejse sammen med dig og din familie, hvor du kan tage ud, og lære mere om kulturen og opleve storbyen. Jeg har selv fået en rejse på min konfirmation, hvor jeg bl.a. lærte meget mere om sproget, og oplevede en helt delt! Jeg synes selv, at det var pisse fed tur, og det er helt klart en super god gave at få på sin konfirmation.

2. Penge er også en mulighed, men måske lidt kedeligt. Men igen, det er også rart at selv have nogle penge, hvor man kan tage ud og shoppe, spise på café eller gøre andre ting.

3. Calvin Klein eller Tommy Hilfiger er blevet ret populært, især med deres undertøjs kollektion. Specielt unge er blevet meget interesseret i det, og rigtig mange køber det.

4. MAC makeup er et meget kendt makeup mærke, som rigtig mange piger elsker og bruger. Hvis du også selv bruger makeup, eller har en smule interesse for det, ville MAC makeup være et godt forslag for dig.

5. Smykker eller ure er også vildt pænt at have på til dit outfit, bl.a. er Daniel Wellington urer meget populære blandt drenge og piger, og smykker er også altid dejligt at få på sin konfirmation.

6, Kamera, computer eller telefon er der også rigtigt mange der ønsker. Apples kendte produkter, som de fleste køber er enten en Macbook eller en iphone. Macbook kunne ellers være meget praktisk i skolen, og du kunne også ønske dig et kamera, hvor du kan tage mange billeder, og huske tilbage på din konfirmations dag.

Af: Isabell Edel Stenstrup

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Foråret er godt i gang, og vi nærmer os konfirmationstiden. Det er en spændende tid, men det kan også være svært at finde det helt rigtige tøj til sin konfirmation. Der er mange muligheder, og hver person har sin egen forestilling om, hvordan man vil se ud på sin konfirmation. Mange tager den traditionelle vej, og vælger den velkendte konfirmationskjole med tyl, blonder osv. Dog er min opfattelse også, at nogle er begyndt på, at blive konfirmeret i noget lidt mere utraditionelt som buksedragt eller lignende. Samtidig vælger mange at iføre sig et par sneakers, i stedet for de høje eller lave konfirmationssko. Jeg har givet nogle eksempler fra lilly.dk, hvor der både er den lidt mere simple kjole, dog med blondedetaljer, den fine men en buksedragt, da dette muligvis falder bedre i nogles smag.

Likes

Comments

Contains affiliate links Råd og ideer

1. Start med at påføre en god creme, for at give dit ansigt noget fugt. Min personlige favorit er en fra Derma, men du kan bruge lige den, som fungerer bedst for dig. Derefter skal du påføre en god primer, så din make-up kan holde hele dagen. Den som jeg bruger er en fra NYX, der hedder HD Studio Photogenic primer. Som det allersidste vil jeg anbefale dig, at lægge en strobe cream, de steder du har tænkt dig at påføre highlighter, da det vil fremhæve den.

2. Dernæst påføres en god foundation. Jeg fortrækker, at bruge en foundation med ikke så høj dækkeevne, da jeg synes det giver et mere naturligt finish. Derfor bruger jeg Becca´s Aqua Luminous foundation, da den dækker mine behov, for en god foundation. Vi vil dog stadig godt dække vores render under øjnene, ved hjælp af en concealer. En rigtig god en efter min mening, er Urban Decay´s Naked Skin concealer.

3. Nu skal vi give vores ansigt lidt farve, sådan så vi ikke ser helt blege ud. Start med en god bronzer, som du kan bruge til at konturere dit ansigt med. En god en, er Benefit´s Hoola bronzer. Derefter påføres en blush, for at få lidt farve i kinderne. Og til sidst men ikke mindst påfører jeg en god highlighter, og min ynglings er Sleek´s Cleopetra´s Kiss Highlighter palette.

4. For at fuldende vores base, skal vi farve vores øjenbryn. Hvis du på forhånd har naturlige on-fleek øjenbryn, er dette selvfølgelig ikke nødvendigt, med hvis du vil give dem lidt farve og form, så vil jeg anbefale dig at bruge Anastacia Beverly Hills´ brow definer.

1. Start med at påføre en hvid øjenskygge over hele dit øjenlåg. Den hvide øjenskygge skal helst indeholde glimmer, da det giver et mere iøjefaldende finish. Jeg bruger en fra Kiko, men du kan bruge lige den du har lyst til. Hvis du ikke har en hvid øjenskygge, så bare rolig, for jeg har et lille tip. Bare brug en af dine highlightere og spray noget setting spray på den børste du skal påføre den med, sådan så den bliver endnu mere pigmenteret. Dette vil give, nogenlunde den samme effekt, som en normal hvid øjenskygge med glimmer vil.

2. Efter du har påført den hvide øjenskygge, skal vi give vores øjne lidt form, ved at lægge en brun øjenskygge i vores globelinje. Den brune øjenskygge, skal dog helst ikke indeholde glimmer, da vi ønsker at det bare skal have vores naturlige globelinjes form. Du kan bruge hvilken som helst brune øjenskygge du vil, men jeg bruger en som jeg har i min Kat von d, Shade And Light Eyeshadow Mini Palette. Når du har påført den i din globelinje, er det meget vigtigt, at du blender den godt og grundigt ud, da vi ikke ønske at det bare skal ligne en brun streg.

3. Til sidst men ikke mindst, for at færdiggøre vores øjen Make-up look, skal vi lægge noget mascara, for at fremhæve vores øjenvipper. Start med at bukke dine øjenvipper, så de ser ekstra lange ud. Derefter påføres en mascara, som du ved vil holde hele dagen og som ikke drysser, da vi helst vil undgå det. En god mascara en Too Faced's Better Than Sex Mascara, men da den er lidt dyr og svær at få fat i, så har vi selvfølgelig fundet et lidt billigere alternativ. Nemlig Maybeline´s The Rocket Mascara.

For at fuldende vores look, skal vi selvfølgelig definere vores læber, ved at bruge en flot læbestift. Jeg vil personligt anbefale naturlige farver. Det kan være forskellige former for nudes. Dette vil definere jeres læber, uden at tage for meget af opmærksomheden af de andre ting. Mine ynglings læbestifter til dette look, må nok være NYX's Soft Matte Lip Cream's, i farverne London, Stockholm eller Cannes.

Og nu er du så klar til at skinne på din skønne dag, med dette nemme, dog utroligt flotte Make-Up Look.

Af: Ceyda Bayir


Likes

Comments

Råd og ideer
5 gode ideer til konfirmationsfesten

1. Kom rundt til alle, og få snakket med alle gæsterne – og vær taknemlig. Det betyder meget for gæsterne at man som konfirmand giver sig tid til at snakke med dem.

2. Tag billeder! Så kan du altid se tilbage på den festlige dag. Når du bliver ældre er det sjovt at se tilbage på denne dag, og det bringer mange minder frem.

3. Som konfirmand er det vigtigt at lave en takketale, sang, tip en 13´er eller lignende sjove aktiviteter. Det er sjovt for gæsterne og dig, at lave nogle aktiviteter så man ikke bare sidder.

4. Hvis du og din bedste veninde skal konfirmeres samme dag, kan du lave et indslag til hendes fest, så ved hun at du tænker på hende selvom du ikke er der.

5. Husk og nyd dagen fuldt ud!

Af: Marie Louise Elvang-Gøransson

Likes

Comments