Alltså, jag har ju haft en så sjuk tung period bakom mig att herregud. Men jag har aldrig kunnat annat än digga det för vad kan man ? Nej, jag vet inte vad jag ska kalla det men jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte varit nedstämd i perioder. Det är helt okej för mig, jag är "van". Det är inget jag skäms över eller något jag döljer - det syns ganska naturligt på mig eftersom jag inte kan fejka nåt. Jag kan inte fejka att va glad eller intresserad om jag inte är det. Ivarjefall, det kom till en sån punkt att jag måste ta reda på VARFÖR... För nu har detta "tillstånd" återkommit till mig ett hundratal gånger. Men jag är bara som jag är, det här är mitt liv och det jag kan påverka kan jag - det jag inte kan påverka kan jag inte. Men man glömmer snabbt att det FINNS en del som man KAN påverka ! Jag har många gånger i mitt liv sagt att nu jävlar ska jag göra ditt o datt, å så har inget hänt. Istället nöjer man sig, och att nöja sig, det är farligt jävla skit det.. Men nu, nu JÄVLAR är det all in. 100%. Och för första gången NÅGONSIN, så känns det inte totalt omöjligt. :) För förstaa gången någonsin har jag ett långsiktigt mål med realistiska förutsättningar. Det kommer va en helvetes väg dit, men det är kanske min tur att ha lite TUR på vägen. Och om inte så tänker jag kämpa om det så är det sista jag gör. För det här är ju MITT LIV och jag vet hur jag vill leva det. Så varför inte göra det då?

​Bjuder på typ den enda bilden jag tagit senaste 3000 dagarna. Eller inte jag då men min fina bror. Skulle ta en sexig outfitbild sådär en lördagkväll ;D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är han äntligen här. Som jag väntat! <3

Likes

Comments

Jobbdag 8/9 done! Imorgon kvar och sen ledig spännande helg. Idag hade jag morgontur, det är lyx. Heti efter jobbet hem o reda upp lagret o föra tavara till loppis, sku va nice med lite extra klirr men mest skönt att slippa av med onödiga grejer. Sedan träffade jag Janne, lchf-syndade på Kina restaurangen, drack en kall i det kalla vädret på Bayan och gick en promenad på Ramsholmen. Sen när jag kom hem hade jag SÅN STÄDMANI ATT DET VA IT KLOKT! Men den försvann förstås hastigt och nu e allt sekaisin här hemma. ✌🏾 Nå, klockan ringer 7 imorgon trots kvällstur så att någo blir gjort. Massor att göra inför helgen, måste cat-proofa lgh och storstäda. Vuxenlivet hörni. Ha d gött!

Ramsholmen idag och så en bild från förra veckan när jag va för tredje ggn å hälsa på min nykomling. ❤️

  • 48 readers

Likes

Comments

  • 55 readers

Likes

Comments

Alltså som en rockstar känner man sig då man både festat och jobbat hela helgen. :D Lite tungt både igår och idag men totally worth it. Men nu om nånsin känns det som att man aldrig mer någonsin kommer ens titta på alkohol. Tja, fast denhär bruden tycker tydligen om vitt vin (testade första gången på lördagen) så det måste ju utforskas lite mer... På fredagen skulle jag o Janne ut på långprommis med hundarna, men det va så fint väder så vi tänkt att kanske om man sku fara på en. En blev typ tio. Lördagen hade jag jobb, for sedan på fotboll där jag tog några återställare i strålande solsken. Efter det for jag till Joel var alla hans kaverin samlades efter matchen för att laga mat o dricka vin. Skön kväll! Idag har jag jobbat dag 4 av 9 denna jobbputki, blir nog inte mer action här än lite film ikväll. Sååå trött!

Likes

Comments

Denna tavla från DESENIO hittade hem idag, och gud jag är kär! Kan sälja alla möbler nu, det är jag och tavlan mot världen! Haha, nu ska den bara få en perfekt plats. Tror vardagsrummet får en makeover i och med katträdet som ska få plats då kattungen snart flyttar in, så då ska nog denna tavla få bästa platsen på väggen! Annars då ? Dagen började segt, jag är SÅ trött på att nästan alla mina dagar är sega. Har lagat värsta listan hur jag ska börja mina dagar för att undvika att de blir sega, men jag är så TRÖG morgonmänniska att HERREGUD. Hur ändrar man på det liksom? Har otaliga gånger försökt ha klockan o ringa 6, börja dagen med morgonlänk och det ena och det andra. Men sen somnar jag om, eller blir ändå slö. What is wrong with me? Imorgon har jag däremot lite goals. Gym, laga ordentlig mat och långlänk. Allt gärna före 15 så man kanske slipper att, som idag, bli döpigg p.g.a långlänk klockan 22...

och är det verkligen någon som läser dessa tråkiga inlägg? Hahah

Likes

Comments

Janne e i nån fuckyou-trotsålder o visar fingre på alla bilder, så här är min lintsibild! Vi for med Janne, Oliver o mommo till Borgbacken på lördagen. Jag ÄLSKAR Borgbacken!!! Känner mig som ett litet barn, kunde åka en hel dag nonstop liksom. Och denna gång hade jag absolut bästa tänkbara sällskap med mig, vi hade så sjukt roligt. Höjdpunkten när mommo skrek halsen av sig i Vikingaskeppet. :D

Jag var för två år sen på Lintsi, då vågade jag i Kingi en gång men i övrigt inte så mycket. Men denna gång åkte jag i allt som jag tänkt att jag aldrig skulle våga åka. :D Tuffer tjej liksom. Jag o brorsan funderar redan när vi nästa gång ska fara dit, förhoppningsvis får man det inklämt ännu i augusti.

Lyckad dag med mina favoriter. <3 Bara solen som fattades, men det höll ju upp med regnandet ivarjefall så man får vara nöjd. Sku ännu i sommar vilja hinna till Serena, men sommaren är kort och snart är semestern slut så attee..

Likes

Comments

En helt okej dag vädermässigt, om det vore typ början på maj. Hade inga planer idag men då Ida tyckte att vi sku gå på Ramsholmen / Högholmen så tänkte jag why not. Meego har lite ont i bakbenet, så fick bli tumistid med Magda.Min prinsessa. Som är sååå rädd för människor då brorsan inte e med. Helt wierd. Lite att jobba på. <3

Visst är hon fin, min lilla skenögda sessa. :D

Likes

Comments

Postad i: everyday

Det blev liksom en dag på stranden! Åh, det var säkert fem år sedan jag var på en strand i Finland (det forna glassjobbet ni vet). Jag är inte direkt nån strandmänniska, typ när jag är i södern ligger jag oftast helst bara vid poolen men ÅH stranddoften. Guld. Skön dag.

Sedan avnjöt denhär lchf:arn lite cider och glass. Semester, semester. Semesterns tredje soliga dag. Katastrofalt. Men vi tog vara på den dagen. :D Imorgon lär det va höst igen, så lika bra så.

Likes

Comments