View tracker
View tracker

Hello! It's been a while.

Har lagat min första lasagne, börjat se på fortsättningen av Gilmore Girls (love!) och till skillnad från hundarna; sovit allt för lite. Men iag har jag haft ledig dag!!! Fettschööönt. Vaknade förstås klockan sex. Började dagen med Sara, vi for till Carl de Mumma (där vi hade vår första dejt <3), sen gick vi igenom lite butiker på Kungsen. Jag är ju en dålig småstadsbo i år då jag skall till Stockholm och julhandla. Men det mesta köper jag faktist lokalt annars. Köpte idag bara lite grejer åt hundarna. Lunchade sen med Janne i Tenala, Bakfickan förstås, och så for via nya lyan där pappa målar och donar för fullt. Snart är det inflyttningsklart. Spännande, men jag har ju inte bråttom.

Skall ännu på DUV-jobb ikväll, det var länge sedan jag var med in action, skriver främst bara pappersarbete för DUV numera... så ska bli superkul att vara med på Magnitudes teaterövning!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: everyday

Ja-a hörni. Temat är: trött!

Så himmelens trött bara. Det är ju flytt på g, vet inte ännu riktigt hur vi resonerade där. Tanken att inte somna och vakna bredvid den bästa människan i världen för resten av mitt liv skrämmer mig en aning.

Har jobbat hela helgen och är, as said, trött. Känner också en hel massa annat, men summasummarum mest bara trött. Trött as a human, trött på humans, trött. Lillajul hann jag inte ens fundera på att fira förresten, for en sväng till Janne och sen hem och sova about klockan nio. Fest sa man! Nå, jag är ju inte en sucker för att fira helger och sånt så det var riktigt skönt med en lugn helg mellan varven. :) Plånboken mådde ju också bra av det. Har ingen aning vart min lön gått åt, men säkert till någo kiva? Ingen vet. :D

Likes

Comments

Postad i: everyday

Alltså att jag är en "gles" person får jag ofta höra. Vissa håller inte alls med, och detta är mina likasinnade pärlor :D men jou, min tankegång är ganska gemen eftersom den är ärlig. Jag är at the point in my life där adrenalinet inte riktigt kickar igång om något är fel. Det är ju lite dåligt, för vissa människor borde höra vad jag har att säga. :D Ivarjefall just nu. Men jag är bara sådär att "mjeh".

Nåjå. Enivejs. Mycket på gång i mitt liv nu. Förändringar hit och dit. Mest det att jag ska bli Tenalabo. Ja, bara jag. Och mina hundar. So that's going on. Men livet ger och livet tar så det är bara att göra det bästa av allt! Fick nycklarna idag och har sju dagar i streck jobb nu, så I will be busy. Ha in de bra.

Likes

Comments

Överlevde en helg igen som bestod av både fest, jobb och mys. Jag kan inte klaga. Malin & Iss hade inflyttningsfest i Österby och det var skitkul. Jag och Janne var "lekledare", sen var det lite Tequila, en cola på Fé och avslutningsvis franskis med satans myki ost från Prisses. Jag vet, jag sa ju inga utgångar i november men det sket sig redan, så om jag försöker pånytt i decemb... eller nästa år. :D Maybe the famous tipaton tammikuu?

Så att de va den helgen det. Tack och förlåt igen en gång. Måndagen började helt jees, kom hem från Tenala 05.30 och sov till typ 11. :D Fräscher. Sen var det kvällstur och samma rumba idag. Fick dock inte sömn efter att jag kom hem imorse så har glott på skitdåliga (!!!) serier på Netflix sedan typ klockan sex. Börjar vara dags att röra på sig tror jag bestämt. Lite shoppailu står på schedule innan jobbet. Chihidi!

Likes

Comments

Postad i: everyday

Tjeina mittbeina! Här håller den sega förkylningen i sig. Grymt segt, känner mig så trög när jag inte kan fara till gymmet. Men nu har jag några lediga dagar på mig att vila upp mig på, och jag har lovat mig själv: inga måsten och stress dessa dagar. Tänker inte svara i telefonen, varken samtal eller mess. Tänker bara vara. Världen: I'm off för en stund, på det jag vill vara off på. Har varit effektiv med annat istället, beställde en överraskning åt pappa: resa till Sverige med teaterbesök. Robert Gustafsson och lite andra kända svenskar ska få underhålla oss den 10:e december. :) Dock är det ju hemligt, så don't tell ma papa! Farsdagspresent / 1-år-nykter-present / lillajulklapp i ett.

Idag då? Lyssna på Kent på bryggor med hundarna. Började denna lediga dag med promenad, mat på Rastachef (så satans gott som alltid), och dejt med tandläkaren. Efter att oförberett blivit en tand fattigare så var jag rätt slut och låg i sängen några timmar med mina fina lurviga bästisar. Märkte plötsligt att Magda har utslag vid tänderna så imorgon ska jag kolla vad det beror på. Alltid är det "nåt", men nu har jag ivarjefall tid att mysa, långpromenera och ta hundarna till vetskin vid behov. Totalt lediga dagar - I lhave missed you.

Likes

Comments

Postad i: musik

Jag har inte landat efter gårdagens konsert. Finner inga ord ännu. Kan inte bestämma vilken låttext jag ska citera.

Så jag citerar Catariina Salo på Yle:

"Det hela är en stor explosion av kärlek"


Likes

Comments

Postad i: everyday

Igår fyllde min prinsessa Magdalena ett år! Bebisen börjar bli stor flicka. Dock är hon ännu som en liten valp. :) Jobbade morgontur och myste med hundarna hela kvällen, så sköönt mellan varven. Har nästan alltid program på program på program och så lite måsten däremellan. Idag har jag varit ledig så jag och Sofie passade på att fara på nödvändiga-vinterkläder-jakt till Salo. Jättekul eftersom det är länge sen vi var på tuumis! Köpte äntligen en ny jacka. Och fyndade förstås lite annat kul, som en klänning för tian i H&M, grejer till hundarna, ansiktsmask osåvidare. Sånt e kul! Nu ska jag försöka varva ner för att få sömn, morgontur kallar imorgon. Har alltid svårt att få sömn då jag vet att jag har morgontur, vet inte varför. :D Ja, och lite extrasvårt idag eftersom det är KENT-konsert imorgon!!!! Vi bokade biljetter i mars, så känns som att man längtat i en evighet!

Likes

Comments

I juli förra året skrev jag ett sådant här inlägg. Det var jätteviktigt för mig att få ventilera på mitt sätt, en sak som jag levt med hela mitt liv. Oavsett om du känner en alkoholist eller inte så får du gärna läsa inlägget.

För ett år & 3 veckor sedan skrev jag ett sånt här inlägg. Jag var så satans jävla kypsä på att må skit för att någon annan förstörde mig. Inte bara för mig utan även MIG.

Idag kan jag skriva att min älskade pappa för exakt ett år sedan sökte hjälp och exakt på dagen inte druckit en jävla droppe alkohol. På ett helt jävla år. Jag hade aldrig någonsin ens kunnat drömma om att säga så. 

Som jag sagt tusen gånger förr så förstår jag inte hur i helvete man ens blir alkoholist. Jag tycker det är sjukt egoistiskt. Men jag förstår ännu mindre hur man efter fyrtio år som alkoholist tar steget att ändra sig. 

Jag är så stolt över dig. <3

Likes

Comments