Postad i: everyday

Alltså lite sådär; livet vinner igen! Sån go fiilis idag. Möte kl. 10, direkt efter det till gym, butiksärenden och så ba' hem FULL med energi. Varifrån då? Ingen vet! Vissa dagar såhär, andra dagar totala motsatsen. Har ingen koll, kan inte påverka. Så har det alltid varit, mitt liv. Frustrerande. Men IDAG var ivarjefall dögo' dag. Gillar.

Mat för 3 dagar för cirka 12 euro, jo man tackar. Fick sån jäkla fiilis att laga vegegryta igår och till min förvåning så hade jag det fortfarande idag. Rastachef-stuk över det hela och NAM! Recept härifrån, men med improvisation + en del kokosgrädde och sådant man inte kan laga mat utan. :D

Ja och som sagt gym. Efter 2 månader med bara strögånger på gym (fuck flunssa) så var det som att börja från noll igen en gång. Men nu jävar ska jag inte dra på mig en förkylning till på jävligt länge! Lite svårt att hitta tid till gym då man jobbar mest kvällsturer och ogärna lämnar hundarna hela dagen ensamma (och liksom inte bor i stan längre). MEN det ska gå tammifan att få in 1-2 ggr i veckan till en början. Det behövs så att säga. :'D

Så att sånt idag + storstäda kämppän (och som vanligt lite fuska med att slänga in onödigt skit i bastun). Ska finslipa inredningen innan jag tar kväller. SA JAG ATT DET ÄR NAJS MED DENNA ENERGI? #adhd

Likes

Comments

Postad i: everyday

Jag tror alla behöver en role model i sitt liv. Det kan vara mamma, brorsan, Paris Hilton, Michael Jackson eller Obama. Eller vem fa-an som helst. Man behöver någon man kan se upp till, för det är nog källan till mycket här i livet att lite apa efter någon, ha någon som lite vägleder en omedvetet. Lite som en 2000-talets egen gud. Ni vet nog alla vid det här laget vem min role model är.

Jag har mått dåligt flera gånger i mitt liv och det är inget jag skäms över eller döljer. Varför orkar jag inte ens gå in på och det är inte viktigt. Men i typ alla mina motgångar har jag tänkt "what would Stefan (Liv) do?". Och jag vet inte var jag hade varit utan den tanken. Nå, jag kände inte Stefan. Kanske han hade flippat totalt under samma kris som jag går igenom, vad vet jag. Men den bild jag har av honom så hade han sagt till mitt nuvarande problem: - "Äsch. Så synd. Nu är jag sugen på kebab".

Det där med konsten att ta livet lite lite lite lättsammare.

Värme. Bara värme. <3

Har ni någon role model?

Likes

Comments

Postad i: everyday

Ja. Alltså... Jag hade ledig dag idag. Tänkte att nu jävlar ska sista flyttlådorna väck. Så jag städade, dammsugade, organiserade.

Och så rasade hyllan och tv:n ner från väggen.

Ja alltså påriktigt. Rasade ner. Minns när pappa la upp den och hur han sade "det här kommer inte hålla, det är inte proppvägg". Jag ba: "DEN SKA UPP DÄR!". Heh. Så typiskt. Men vad e det där. Bara det att jag fick dammsuga upp lite spakel och sånt, organisera om hela rummet och slutligen dammsuga allt pånytt dårå.

Nåh, no harm done. For bara en ledig dag till det. :D Sen när jag sku skrapa bilrutan hände detta.

Annars går det bra. :) Är ju ledig imorgon också, kanske har bättre tur då. Ska se på Rederiet och sen sova. Sova e nog guld värt i dethär huset just nu.

Likes

Comments

Postad i: listor

Gör på skoj en bloggutmaning åt mig! Känner att det är kul med sånt. Har googlat fram lite random grejer som andra använt sig av, lite som en bloggjulkalender liksom. Inte för att jag tror ni är intresserade utan för att jag bara känner för det. :D Så löjligt, but dig it.


 • Dina must haves – Vilka saker klarar du dig inte utan just nu?
 • Berätta en pinsam historia.
 • Berätta om en resa du gjort.
 • Avslöja hur mycket pengar du lägger ner på olika saker varje månad. Hur mycket spenderar du på t.ex. mat, kläder skönhetsprodukter och nöjen?
 • Lista på onödig fakta.
 • Ett foto i timmen.
 • Intervjua någon.
 • Tipsa tv-serier.
 • Skriv ett blogginlägg för hand.
 • Skriv ett A-Ö-inlägg med dina bästa tips eller något annat kul på varje bokstav.
 • Dagens outfit (det här ser jag sjukt mycket framemot, jag hatar mode :D).
 • Berätta varför du bloggar.
 • Hur ser det ut hemma hos mig.
 • Storyn bakom mitt namn.
 • Ett personligt inlägg.

Likes

Comments

Postad i: everyday

Kul när man vaknade imorse och skulle ta ut hundarna: plötsligt såg man bara kopplet. Det var liksom så mycket snö att mina småttingar drunknade. Heh, vad kan man. Vi fick åka lite bil för att hitta plogade vägar, livet på landet i ett nötskal.

Och jag är så trött. Har inte sovit på två nätter. Men jag tror det är bra att jag reagerar. Jag har inte reagerat på så länge. Det är så länge sen jag var i kontakt med negativa känslor att nu kommer allt på en gång. Tungt, men i längden säkert hälsosamt. Dock tungt med vardag och sorg.

Snart kallar jobbet så ska försöka ta mig i kragen. Igen. :D

Likes

Comments

Postad i: everyday

Jahapp. År 2017 kunde ju börjat bättre. Bah. Jag känner mig helt tom. Och det värsta är att det enda jag gjort är det jag känt för. Vet ni. Angst. Heh, är inte bra på sånt. Jag tycker jag är omringad av rätt fantastiska människor. Typ som när man skickar ett panikmeddelande åt kollegan om att man är riktigt jävla ledsen och några minuter senare får man glass levererad till dörren.

Likes

Comments

Postad i: everyday

På tal om att summera 2016 så är också FÖRKYLNING ett ord som beskriver det ganska bra. 5 feta förkylningar blev det varav den sista började för 3 dagar sedan. Så segt! Jag hade planerat att vara nykter på nyår och samtidigt träna ikapp lite som jag missat pga too much to do hela december och ledig helg, men så får man världens asigaste förkylning. Aja. Life.

Firade nyår med burana och finrexin. Nja, nu ska jag inte vara den som är den. Fick finbesök av Sara och pappa, vi lagade vegetacos och dog matkomadöden. Sen såg vi på En underbar jävla jul. Passligt mysigt. :) Hundarna funderade vad det var som bullrade ute, men det gick rätt smidigt. Första nyåret som jag firat med hundarna. Förra året var vi ju med Sara i Helsingfors, då också med fet förkylning. Jao, jag kanske är lite bitter!

Loka-hauvan var också med.

Likes

Comments