Tiden flyger förbi!
Fint väder idag och solen tittar faktiskt fram! Tog på mig träningskläderna och tog mig ut i spåret samtidigt som jag hade Hanna i lurarna och pratade med henne! Vill ju helst inte stå i vassen i sommar...

Ledig idag, har städat lite och startat en tvättmaskin. Handlat mat gjorde jag tidigt imorse eftersom jag inte längre kan sova ut när jag är ledig! Victor kom hem och käka lunch och sen drog jag vidare för att kolla dynor till matstolarna utan någon lycka..
Ska snart börja med maten, tacopaj med kyckling 👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I två månader har jag fått kalla han min, tiden går så jävla fort! Egentligen har de varit vi så mycket längre.
Tänk att jag får vakna upp bredvid denna underbara människa varje morgon. En godnattpuss innan sovdags och en hejdåpuss när han går till jobbet.
Jag vill föralltid ha de så här.

Likes

Comments

Ledig idag och jag vaknar klockan 07:10.
Klassiskt. Att försöka somna om när mannen går till jobbet är i bland omöjligt och inte alla lika mysigt att ligga kvar ensam.
Ligger just nu i sängen och koller ut på all snö som faller. Fick meddelande om att min bil blivit inplogad också, jag som har ärenden att göra får hoppas att jag får ut den annars är se ju "tur" att jag bor i Norrtälje numera.
Tycker synd om mannen i mitt liv som åker till stan och jobbar just nu!

Likes

Comments

Söndagmorgon och jag jobbar.
Kan ju inte säga att jag tycker de är jätte kul att åka till jobbet i Rimbo när de snöar så jävligt! Men men! Igår jobbade jag 7:30-16 och kom hem till ett glas vin och matlagning med mannen. Underbart faktiskt!

Man ska ju aldrig säga att livet känns 100% bra för då skiter de sig, men just nu känns livet ganska komplett!

Gjorde falafel med pitabröd, sallad och goda tillbehör 💕

Likes

Comments

Ni vet när man kan älska något så mycket då de gör ont? Inte den kärlek jag har till min pojkvän utan en annan. Till en sak eller ett djur. Jag har en sån.
När jag va 19 år flyttade jag till lägenhet och hade jävligt tuff period i huvudet. Känslor som inte visste vart dom skulle ta vägen. Jag kände mig ensam fast jag hade mina vänner att prata med varje dag. Så jag bestämde mig för att köpa katt, ganska spontant och de vart ännu mer spontant än räknat. Fick en bild på två kattungar och den ena fastna direkt. Den skulle jag ha!
Tre veckor gamla och jag skulle få vänta en evighet, trodde jag. Två dagar senare satt jag med en kattmamma och två små bebisar som inte ens kunde gå. Att välja namn till min bebis var lätt! Min bebis skulle va döpt efter en dement gammal gubbe vid namn Gunnar. Det vart en Gunnel.
Dom som träffat henne förstår vilken speciell katt hon är! Inte bara till utseendet utan och i sin personlighet.
Gunnel har legat på mitt bröst sen hon va tre veckor gammal. I mars blir hon två. Gunnel är en sån som känner av när jag är ledsen och behöver tröst. Eller när jag bara behöver lite närhet. Hon har torkat så många tårar att jag tappat räkningen.
Jag älskar Gunnel så mycket att de gör ont.
Men jag har valt bort henne mot pojken jag älskar. Men jag gör de för hennes skull. Jag vill inte trycka in henne i lägenheten i Norrtälje när hon bott hos mamma i hus i ett år! Dessutom gillar inte hon killar. Eller någon annan förutom mig för den delen.

Gunnel är en av dom saker som är de bästa som hänt mig. Min alldeles egna och speciella katt.

Likes

Comments

2015 va ett år spm jag skulle kunna radera hälften av de som hände. Va ett underbart år men samtidigt ett helvete. Började mitt år uppe i Åre med fantastiska människor. Men efter de sket de sig. Jag jobbade på ett jobb jag hatade, killar va dumma i huvudet och jag vart nog alldeles för full vissa dagar. Jag fyllde 21 år och för första gången i livet gick jag på begravning. Vi drog till Malta. Jag vart ännu mer kär i pojken. Jag bytte tilllbaka till mitt gamla underbara jobb, gräset är inte grönare på andra sidan. Livet rullande på i december fick jag äntligen kalla honom för min, aldrig känt en sån lättnad och lycka! Avslutade 2015 med att kyssa honom, började 2016 med att kyssa honom. Låt de bli ett toppen år!

Likes

Comments

Ett stället att släppa av mina tankar

Likes

Comments