Livet nära naturen

Livet med naturen är något jag vill, de är så jag vill leva. Jag vill inte bo i en storstad, de har jag redan testat på eller rättare sagt gjort, men vad jag längtade efter naturen för varje dag som jag bodde i storstaden. De var som att något fattades, jag tyckte inte de fanns något roligt att hitta på där. För de var ingenting som jag ville, för de var naturen jag ville vara vid och då fattades något. Men nu är jag äntligen ett med naturen och de känns så himla bra och denna natur som finns här är fantastisk! 

Hoppas ni får en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår passade jag och min bror på att ta en cykeltur runt byn. De var så mysigt, kameran fick följa med också såklart. Men vad de blåste mycket tror de var 15 m/s i alla fall.. men vi gick ut och tog en cykeltur i alla fall, blev ett bra träningpass kan man ju lugnt säga, haha.. med de motståndet + växel i..

Så underbart att bo på landet! idag blir de nog en sväng till havet, hoppas ni har en fin dag, kram! ♡

Likes

Comments

" nu vaknar alltid guds fåglar " 

2017.08.14 en underbar, fantastisk morgon. Jag fick till de jag en gång drömt om. Att få med fåglar på en bild och där flög dem förbi när jag skulle ta kort på morgonsolen på Västkusten. De är en så himla fin dag, lagom varmt och solen har tittat fram och med de stanna hela dagen lång. Åh, vad underbart de är när solen är hos oss. Nu är kl 10.45 och snart ska jag göra mig lite lunch innan jag vandrar in för en picknick i de underbara vädret innan jag beger mig mot Göteborg för som jag sa igår så ska jag se på Lotta På Liseberg. Ska bli så himla mysigt och väldigt roligt för de är ett program som jag har kollat på varenda år som de har varit och att nu få åka dit och se de live, nä jag är så exalterad.
Hoppas ni får en fin dag mina vänner. Kram!

Likes

Comments

Snart eller rätt så snart i alla fall är hösten här igen.. och denna sommar har raskat förbi så mycket känslor och kärlek i denna sommar.. 2017.. har skrattat en hel del, träffat nya människor och har haft en bra sommar helt enkelt. Nu hoppas jag att hösten blir lika bra! :)

Imorgon så är de Lotta på Liseberg för sista gången för i år så man funderar verkligen på om man ska åka dit... :) så får se, men hoppas ni har en fin kväll, kram!

Likes

Comments

Men så underbart att vara tillbaka, 3 augusti. Början på en ny månad och de känns så härligt med en ny start, nu tar vi nya tag. Idag skyr regnet ner över fälten och över mig.. när jag var ute. Var på ärenden idag. Men så skönt när man har gjort de, vädret är inget att skylla på - att inte göra saker. Så de känns väldigt bra att jag tog tag i det. När jag kom hem fortsatte jag fixa ordning lite i mitt rum.. nu tänkte jag tillbringa resten av kvällen till att lyssna på musik och leva i nuet. Kram! 💗

🌟 Camilla

Likes

Comments

Jag älskar verkligen den här parken, den är så mysig att vara vid och att njuta av livet på. Dit kan jag alltid gå om jag vill ha en stund för mig själv till exempel. Visst är de fint? Nu är de fredag i alla fall och jag försöker se alla dagar som en ny dag att utvecklas och ta till vara på dagarna och göra något meningsfullt varje dag. Så idag åkte jag till stugan i några timmar och var med släkten. De var verkligen kul, stängde faktiskt av mobilen medans jag var där. De var skönt, jag blir så mycket mer närvarande då eller de blir ju alla faktiskt.
Nyss kollade jag på tv.nu appen som man kan installera på sin telefon som säkert många redan har installerat på sin telefon och då såg jag att de är Solsidan ikväll på Tv4, men de var tydligen repris men kan ju vara kul att se på de ändå, får se! :) hoppas ni har haft en fantastiskt fin dag och hoppas ni kommer få en superduperbra helg, kram! 😊

🌟 Camilla

Likes

Comments

Bild på min underbara vän!

Igår så kom de inte upp något inlägg för att igår hade jag verkligen en skit dag. Inte för att jag hade gjort något fel i alla fall så de känns skönt.. men idag ska jag verkligen ha en bra dag. Ska ut och fota en del och sola på stranden för idag verkar de bli skönt väder ute. Så för en gång skull kan jag klä mig lite somrigare en vad jag har gjort dem senaste dagarna. Så nu blir de att äta upp frukosten som jag har bredvid mig här innan jag beger mig ut för att fota. Kram! ✨

🌟 Camilla

Likes

Comments

Detta var verkligen en fin plats att befinna sig på idag med Sanna.
Solen tittade nämligen fram då och då och de var ju bra för då blir bilderna så mycket finare och de blev så mycket skönare men jag var ändå varmklädd idag. Efter vi hade vart på denna fina plats så åkte vi till en jättefin park och spendera någon timme där innan vi sa tack för idag, för då hade klockan blivit rätt mycket.

Kolla så vackert! Så fint och kolla ut där!

Bild från parken! älskar rosor, så fina och romantiska! :)

Nu är jag väldigt trött efter denna dag men de var en väldigt rolig och trevlig dag med min underbara vän Sanna. Hoppas ni har haft en bra dag 💘

Likes

Comments

För några veckor sedan så var jag i en stuga mitt ute på landsbyden, där jag har spenderat varje sommar ända sedan jag var liten. De var så underbart att bara få vara, just den dagen så blåste de väldigt mycket som ni ser på mitt hår, men de var en så härlig dag ändå. De blir ju lite vad man gör de till också men jag försöker verkligen att ta till vara på mina dagar på denna jord. Så att de blåste lite gjorde ingenting.

Så härligt när hästarna är här. Denna bilden tyckte jag blev bäst, den andra hästen hade bara rumpan emot. Haha! :) idag så ska jag upptäcka ett nytt ställe i Halmstad med min underbara kompis, så idag blir de att fota och ha de bäst. Vi hörs snart igen! kram! 💓

Likes

Comments

Denna bild är tagen på några kossor som vi såg när vi hade precis gått våra 2 mil! 😊

I två veckor så hade jag och skatten planerat att just den 3 juni så ska vi vandra 2 mil och de gjorde vi, jag känner mig väldigt lycklig över att jag har gjort det. De blev 30 000 steg den dagen. Så kul ju!
Vi stannade och grillade på en fin plats, de var väldigt mysigt sen vandrade vi vidare. Jag har en del bilder från vandringen som jag kommer lägga upp på instagram, så följ mig gärna där. bloggbehappi heter jag där. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, många som är lediga idag va? :) min brorsa är nämligen ledig så han och jag tänkte ta en cykeltur. kram! 💘

🌟 Camilla

Likes

Comments