Idag år det tisdag den 14 mars. Idag ska jag på soc möte för skolan har anmält mig t soc för å hjälpa mig. Men det värsta är att jag mår nu bra, nu när jag äntligen har Robin i mitt liv. Så ska jag få all denna skit precis när ja mår bra ist och det får ju mig att må dåligt genom detta??!!! Är så otroligt rädd ifall jag kommer behöva få pissa för då är de helt kört, kommer bli avstängd från skolan. Jag har sån jävla ångest över de, fan. Jag hoppas hoppas verkligen att jag slipper det.
Berättade för mina föräldrar igår så de ej får de som en käftsmäll, kändes bäst att de fick reda på de genom mig.
Vi får se helt enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Har spenderat hela helgen med den bästa människan jag vet! Trodde aldrig vi skulle finna tillbaka varandra igen, är så himla lycklig!!! Jag vill verkligen ha han i mitt liv. Det är han som får mih att må bra, det är han som får mig att gå upp på morgorna.
Så nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon börjar en ny vecka ovh jag är så glad bara. Att allt äntligen har blivit som jag velat tillslut. Är så fruktansvärt lycklig. Vi hörs

Likes

Comments

Äntligen har mitt liv valt att försöka, mår så bra. Det är verkligen han sol får upp mig. Det är han jag behöver så mitt liv ska funka som de ska. Allt känns som förr och jag kan inte klaga ett skit, en fredag kväll med den bästa och är ledig däremot. Kan verkligen inte bli bättre. Fyfan vad det börjar gå uppåt nu. ❤❤❤

Likes

Comments

Ja hejsan, jag ville bara ha någonstans att skriva av mig. Är så trött på mänskligheten, kärlek och allt de där. Mitt psyke har gått sönder och jag sitter å tjuter konstant varje jävla dag. Försöker ändra på saker och ting, men det är inte bara jag sol är problemet och den personen vägrar att förstå att jag inte mår bra utav vi har de. Har ångest varje dag att jag ska göra något fel, för det är de jag gör hela tiden. Känns sol man inte kan lita på någon och de känns som om ingen kan lita på mig heller. Vad fan är meningen med livet egentligen? Jag vill bara allt ska vara bra, få tillbaka den jag älskar och att allt bara ska bli bra.
Men vet verklige inte hur jag ska göra, mår inte bra.. mår inte bra någonstans.. och ingen värkar bry sig. Ett jävla piss.
Trivs inte i skolan, de ända jag trivs med är att vara med mina allra bästa vänner. Det är de ända jag lever för. Min största kärlek är inte den längre som jag blev kär i, vill ha tillbaka hans gamla jag. Vill ha hjälp, vill verkligen ha hjälp för har både mig själv, min skola, mins vänner och samtidigt försöka få tillbaka mitt livs största kärlek. Jag vet inte vad jag ska göra och det känns som jag ska gå under snart. Hejdå.

Likes

Comments