Och idag är det Söndag. Varför går dagarna så fort?! Idag hade vi tänkt åka och hälsa på hos Arash mamma och syster, alltså Nellies farmor och faster men dom är förkylda så vi fick ställa in det tyvärr. Vi tänkte därför åka till Södertälje idag istället. Hoppas att ni alla får en fin söndag, det ska iallafall vi ha! ❤

  • 7 readers

Likes

Comments

  • 10 readers

Likes

Comments

Nu kom vi precis hem efter att ha varit ute hela dagen. Vi åkte aldrig till Södertälje utan till Tumba istället. Hittade en jättesöt jacka och vantar till Nellie och handlade även lite grejer på rusta och Ica maxi. Nu ska jag snart börja fixa middag. Det blir tacos ikväll, alltid lika gott och går snabbt att laga också!

  • 9 readers

Likes

Comments

  • 11 readers

Likes

Comments

Idag vaknade vi tidigt igen! Precis som förra helgen. Blir väl så när man har barn. Det är ganska bra ändå, dagarna blir ju längre! Nu har vi precis ätit frukost och ska väl börja göra oss iordning lite smått. Vi har planer på att åka till Södertälje och kolla runt lite... hittade inte jackan jag ville köpa till Nellie igår! Vi va på H&M i Skanstull och deras barnavdelning är ju sjukt dålig och oorganiserad. I Södertälje har dom msssor av butiker och en stor H&M så där borde jag hitta något! ☺️

  • 11 readers

Likes

Comments

I eftermiddags så gick vi runt på söder och tittade lite i affärer och sen gick vi ut och käkade. Efter det gick vi och handlade lite frukost till imorgon och nu är vi påväg hemmåt. En mycket bra fredag med andra ord!

  • 15 readers

Likes

Comments

Pappa och hans bästa kompis kom hem till oss och så promenerade vi till centrum och åt pizza! Nu är vi påväg in till stan. Jag ska kolla lite kläder till Nellie. Finns en jättefin jacka på H&M som jag tittat på länge och så behöver hon vantar! Ska nog gå in på Lindex och Kappahl också för dom har så fina barnkläder där!

Likes

Comments

Och nu så var det äntligen fredag igen! Egentligen var planen att vi skulle åka till Gävle över helgen. En tjejkompis pluggar & bor där. Men hon hade 2 tentor som skulle vara klara till på söndag så vi åker nästa helg istället! Idag kommer min pappa förbi en sväng. Han har med ett brickord jag fått av en vän till honom som stått hos min syster i evigheter. Jag ringde kyrkan igår och bokade in ett datum för dopet och pappa ska få äran att göra våra inbjudningskort. Han är sjukt duktig på sånt, så idag ska han också ta med sig datorn så ska vi planera lite. Och senare i eftermiddag ska jag och Nellie möta upp Arash i stan när han slutat jobbet. 💗 just nu ligger Nellie här bredvid mig i sängen och skriker av glädje framför babblarna!

Likes

Comments