Hejsan svejsan.
Veckan ut kommer jag befinna mig i Göteborg för att repetera inför gothia cup inviningen. Jag och min klasskompis Fanny bestämde oss för att åka på en audition för att vara med och dansa på invigningen, vi kom med! 😄. Så fram till Fredag repeterar vi 12 - 19 varje dag. På lördag blir det repetion på Ullevi. Detta kommer bli såå sjukt coolt!

Likes

Comments

Rubriken talar. Dagen har spenderats med mina käraste kollegor - för idag har vi på Harrys i Stenungsund haft en super trevlig personalfest. Dagen började med att åka ribbåt från Stenungsundbaden till en ö. Vilket var hur roligt som helst med tanke på att jag aldrig åkt en ribbåt. Vi åkte till en paintball bana, vilket jag heller aldrig kört. Men det var fantastiskt kul! Har lite märken här och där.

Efter några svettiga timmar på paintball banan så åkte vi ribbåt till Harrys och fick oss en god huvudrätt, kaffe & dessert. Och en massa goda drinkar till de över arton ;-). Efter middagen tog vi alla oss en promenad till Stenungsbaden för att 3 timmars avslappning på spa ❤. Volleyboll var en höjdare på dagen också. I minst två timmar spelade vi en massa med volleyboll vilket var fruktansvärt ul. Idag har vart en bra dag. Något vi alla i personalen behövde.

Likes

Comments

Likes

Comments