Header

Efter en stressig dag på jobbet med diverse teknikstrul är det skönt att komma hem till en städad lägenhet med tända ljus. Pojkvännen har även vart en drömman idag. Diskning och tvättning har han bjutt te med. För övrigt idag har jag fixat Johannas utväxt och vi båda var nöjda som vanligt!

En bra dag med andra ord. Avslutas nu med lite frukt (vitaminboost) och ansiktsmask. Bästa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter och redigerar lite bilder att ha till bloggen. För typ hundrade gången så vill jag dra igång den igen! Så känns som att nya bilder är steg ett. Sen youtube. Hey ho let's go!


Man är ju modell as fuck.​

Likes

Comments

Ligger i sängen och beställer smink, än så länge så är jag uppe i 29 produkter. Behöver nytt. Och stina är svintrött och ligger tätt intill och myser. Sånt man behöver när man är lite under flötet vissa dagar,

Likes

Comments

Som vanligt när jag bestämmer mig för att börja blogga igen så händer det inte något. Skiter egentligen i om någon läser det jag skriver. Det är liksom för att jag själv ska kunna gå tillbaka i framtiden och kolla vad fan jag hade för mig.

Men det senaste nu då,, vad har jag egentligen haft för mig? Jo jag har jobbat, jobbat lite till och även nu flyttat hemifrån, till min första egna lägenhet! Mitt på torget här i falköping har jag fått en mysig etta. Ljust, skönt och centralt! Så nu i helgen invigde jag och tjejerna lägenheten genom att festa in den. Så nu ser det mer eller mindre ut som ett riktigt kaos här då jag inte orkat städa än. Så idag efter jag fått i mig lite mat får det bli en glamourös städ- och tvättdag. Livet när man inte längre bor hemma!

Annars så ska jag tatuera mig på onsdag(?) eller något. Ska fortsätta på vänsterarmen. Vad jag ska göra får ni se när det är klart, så stay tuned.

Likes

Comments

Saknar allt som har med napa att göra so bad. Behöver tillbaka nuu

Likes

Comments

Det jag inte saknar med att blogga är att för det första välja rubrik, och sen hur fan man börjar själva inlägget?

De flesta av er som läser detta känner redan mig. Men för er andra tänkte jag försöka dra ihop nån typ av beskrivning av denna sletna avdankade blondin som står bakom denna nya bloggen. Jag har tidigare bloggat här men känner att jag vill ha en nystart. Jag trivs med att skriva och den biten som hör till. Så nu är det dags!

Jag älskar piercingar och tatueringar. Ju fler desto bättre! Jag har några stycken av dom själv, och jobbar ständigt på fler! Nästa gång jag ska bläcka mig åker överarmen på mörbultning. Men vad mer gillar jag då? Jo, öl och punk som ni kan räkna ut från bloggadressen. Hjärtat klappar lite extra för staro och svensk punk framför allt. Men bara det går fort och är skränigt så går det mesta! Jag svär väldigt mycket, är sjuhelvetes envis och mitt sätt är det enda sättet.

Ni kommer lära känna mig allt eftersom här då jag välkomnar er in i mitt liv via cyberspace, Hoppas vi kommer bra överens, annars kan ni bara dra. Hejs.


Designen och alla bilder är väldigt tillfälliga tills jag kirrar nya. Hejs igen.​

Likes

Comments