Länge sedan man var inne och skrev här. Haha

Igår var det en månad sen jag blev lämnad, av min flickvän, mitt ex idag men hon är fortfarande min vän. Vi var bästa vänner innan hon och jag blev tillsammans, vilket har gjort att detta är ännu svårare än vad jag hade väntat mig. Hon var den tjejen som alltid lyssna på mig, stod ut med mina dåliga sidor till 110%. Idag har vi inte pratat på några dagar, då vi bara bråkar konstant med varandra. En liten sak blir till en stor, jag önska att vi kunde lösa allt, oavsett om vi inte blir tillsammans så vill jag ändå kunna prata med henne utan att det blir bråk. Men vad jag tror så har hon det nog bättre utan mig på något sätt, orden hon har sagt till mig har skurit i mitt hjärta djupt, att jag vill inte höra av mig till henne för som tidigare nämt så bråkar vi bara. Vart hon än är idag, så hoppas jag med hela mitt hjörta och min själ att hon är glad och lycklig, lever ut livet till max. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar min bästa kompis för saknaden är enorm. Jag älskar fortfarande henne, och hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Min bästa kompis, skulle du läsa detta så hoppas jag att du har det bra, för det är du värd! Jag älskar dig och tänker på dig // Benke din bästis ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Berättar du inte allt du bär på för mig? Jag har lovat tusentals gånger att lyssna vad det än är!!! Du kan lita på mig!!! Vet snart inte vad jag ska göra för att kunna få det att bli bra... första tanken är prata ut och inte ignorera saker o ting.... känner mig vilse i en värld jag aldrig har befunnit mig i, nu ska jag bara hitta ut därifrån för jag gör allt för att lösa detta!!

I♡U JLP

Likes

Comments

Besviken på många saker... Jag funderar på vad det kan vara, men får inte fram något vettigt svar... men tids nog kommer det fram svar även om man kanske inte vill höra dom men så tycker jag det är bättre att få veta än att man går och undrar över något och aldrig får något svar.. Försöka gå mot en ljusare framtid? ja det vill jag, och jag hoppas du också vill det! så prata med mig så ska jag svara på allt du undrar över...

I♡U JLP

Likes

Comments

Jag har känt så här länge, en känsla som har kommit nära mig, hon älskar mig och bryr sig om just mig. Det strålar som ett himmelskt sken den här kärleks känslan jag har för henne. Hon bryr sig om just mig. Jag har önskat att jag har fått känna denna känslan, den starka känslan av kärlek. Denna kärleken är som det starkaste skenet någonsin. Kärleken jag får dela med denna fina ängeln, den finaste och vackraste ängeln jag sett på alla sätt är denna ängeln. Jag ser denna ängeln som den ända för mig, min själsfrände, jag vill dela allt med denna fina ängeln i hela mitt liv. Hon är den som får mig att känna att jag är den lyckligaste människan i världen, jag älskar henne över allt annat! Faller hon ska jag göra allt i min makt för att fånga henne, lyckas jag inte, då faller jag med henne. När vi väl faller så ska jag ta den största smällen, gärna hela smällen isåfall! Men min ängel ska aldrig falla det ska jag säga till!
Min fina ängel, är min flickvän Joanna Persson.

Jag Älskar DIG Joanna 💙💚💛💜Likes

Comments

Där finns många olika sorters kärlek här i världen. Hur många exakt kan jag inte svara på, kan DU? Jag tänkte iaf skriva om min kärlek till en viss person som betyder oerhört mycket för mig. Det är en tjej, på snart 22 somrar, ca 168 cm lång, har brunt hår och med blåa ögon. Tjejen jag pratar om är en av mina bästa vänner, det är min flickvän också. :) Min tjej har ett jätte fint utseende, hon är så söt, fin, underbar, rolig, snäll. Hon är min dröm tjej. Det är inte bara för att hon ser bäst ut i hela världen, utan det är hennes insida som jag verkligen älskar hos henne. Som tidigare sagt snäll, rolig är hon bl.a men det absolut bästa med henne är hennes fina insida, den insidan är det vackraste jag sett. Jag skulle aldrig byta ut henne, inte mot något eller någon. Just nu är min fina tjej i Österrike och åker skidor, och jag gläds med henne här hemma i Sverige att hon är iväg och har roligt även fast jag saknar henne fruktansvärt mycket. Hon kommer hem om ca 6 dagar. När hon kommer hem och jag träffar henne ska hon få kramar, pussar och ord jag ska beskriva för henne hur mycket jag uppskattar och älskar henne!

Det var detta inlägget för idag!
Glöm ALDRIG Joanna Louise Persson att jag älskar DIG, så mycket så jag kan inte beskriva det med ord ♡Likes

Comments

Är Joanna Louise Persson! Varje morgon när jag vaknar bredvid henne ser jag denna fina, vackra tjej sova med djupa andetag. Jag tittar på henne och tänker "den här tjejen är det finaste jag har" och det är hon. Hon är den tjejen jag gör allt för. Jag älskar henne fruktansvärt mycket, är stolt för att få vara med henne, vara tillsammans med henne. Hon är underbar på många sätt. Fast ibland får jag henne att tvivla på min kärlek till henne, och det gör mig så besviken på mig själv och undrar "vad fan håller jag på med?" Men en sak vet jag att jag kommer göra allt för att hon ska tro på mig för jag vill inte förlora henne. Hon är min värld, hon är mitt allt. Hade jag kunnat ge henne hela världen hade jag gjort det, men det kan jag inte men jag ska ge henne så mycket jag kan, dels för att hon förtjänar det och för att jag vill göra det. Jag vet inte vad mer jag ska göra. men jag ska iaf visa min kärlek för henne för jag kommer aldrig kunna beskriva med ord hur mycket jag älskar henne!

Jag älskar dig Joanna Louise Persson ♡♡♡Likes

Comments

Min flickvän heter Joanna. Hon är en tjej med mycket humör och en stark egen vilja. Svårt för att säga vad hon tycker och tänker har hon inte och många kan ofta tro att hon är en "bitch". Men jag som känner henne utan och innantill vet om att hon är väldigt snäll och omtänksam. Jag älskar henne för den hon är. Både för hennes fina sidor och för de sidor som hon försöker att hålla för sig själv. Hon finns alltid för mig när jag behöver henne, precis som jag gör för henne. Hon är den tjej som jag skulle ta en kula för utan att blinka eller tänka efter då jag vet om att hon skulle göra samma sak för mig. Innan vi blev tillsammans för vi först bästa vänner i ett år. Vi blev tillsammans på den dagen som vi träffades första gången fast ett år senare. Det är både lätt och svårt att vara tillsammans med sin bästa vän men i de flesta fall är det de bästa som har hänt. Vi känner varandra så bra och vi vet varandras svaga punkter och tar därför inte nytta av de. 

Love you!

Likes

Comments