Header

Ligger här på hotellrummet, ett ganska litet men ändå mysigt rum och på riktigt så gråter jag pågrund av att jag saknar min älskade dotter och min älskade sambo, är sjukt nervös för imorgon. Hela magen vill typ ut ur min kropp och så många tankar jag har som jag ej vet om jag kommer få svar på.
Ni kanske undrar varför jag inte säger något om detta vad det handlar om osv, jo de finns väl två anledningar för jag är rädd att ja inte vet hur mycket jag får säga och sen att om jag berättar hur kommer ni sen tycka om mig? kommer ni tycka jag är en skit stövel? en idiot? att jag får skylla mig själv? varför gjorde jag vissa saker? så mesta delen är väl att jag vill inte höra något skit så har sagt till dom jag kan lita på eller som jag iallafall inte säger eller inte har någon anledning att säga något till mig...
Men ska berätta lite smått för er iallafall sen får ni väl göra vad ni vill..

Ni har säkert om detta på nyheterna, aftonbladet, brottsplats osv men det är en 46 åring som har gjort dumma saker mot 114 barn... oja ni läste rätt 114 barn. Kommer länka tidningartiklar så ni får själva läsa.

http://www.bt.se/ulricehamn/misstankte-ulricehamnaren-har-pekats-ut-vid-fotokonfrontation/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22484137.ab

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God dag mina läsare! hur mår ni? själv är det en jobbig dag för imorgon är det rättegång..usch vet inte om ja ska gråta eller spy... så nu är vi påväg mot borås för det börjar klockan 9 imorgon så tänkte att det är bättre att sova på hotell.
Många tankar som snurrar runt i huvudet just nu..
men tänkte bara skriva lite just nu och kommer nog skriva mer ikväll.
puss!

Likes

Comments

Ligger nu i badkaret och lyssnar på radio.
Sen ska jag iväg och sen ska vi nog bara mysa hemma, min sista dag dom mammaledig för imorgon börjar jag jobba! känns så skönt att få börja med något. Nu undrar ni säkert vad jag ska jobba med och det är inom hemtjänsten!
Man märker att melinda verkligen växer och börjar bli stor, hon förstår mer nu och kan gå lite kortare bitar! För 1 år sen då låg hon i magen liksom och 1 år är ju ändå inte så längesen! förstå vad som kan hända på 1 år!

Usch något jag verkligen stör mig på är våran lägenhet, vet inte om jag har sagt de tidigare men denna lägemhet blir så jävla varm och nu när solen lyser så varmer typ solen upp våran lägenhet så nu är det fruktansvärt varmt tänk då hur de är i sommar usch...

Men ska slappna av nu i badkaret! puss!

Likes

Comments

Hej mina underbara läsare!
Idag åkte jag till mina föräldrar så ska vara här tills söndag!
Sjukt mycket som händer nu, Melinda blir 1 år om en månad, klockan 03.01 inatt är det exakt en månad kvar! sjukt att tiden går så fort!
Melinda börjar även på dagis snart och jag börjar jobba.
Nu har även rättegången börjat och jag ska vara där den 28 april för då är det min tur om man nu säger så. usch säger jag, att en människa kan förstöra så många liv pågrund av att han själv vill må bra... vet ej hur mycket jag kan säga nu då rättegången håller på så vill inte förstöra något men kan säga de som står i tidningar och gått på tvn osv.
Nu ligger jag i sängen bredvid min älskade dotter och hon somnade runt 19.20, vi ska försöka få en rutin nu när det snart är dags för dagis och jag ska börja jobba och min älskade där hemma ska ju oxå börja jobba så vi alla behöver ju vara utvilade.

Men tänkte att detta bara skulle bli ett litet gott och blandat inlägg, så nu ska ja kolla ex on the beach!
puss!

Likes

Comments

Förlåt för två tråkiga dagar men har själv inte mått prima bra, men idag tänkte jag blogga iallafall.
fint väder är det idag också så det är ett plus och jag fick även ett besked som jag har väntat på ett bra tag.
När jag var i vecka 15, det var december 2014 men iallafall så började jag ju blöda så fick ju åka in akut och det var ju bra och allt men då gjorde dom ett cellprov som då visade sig inte vara helt normalt, så jag skulle komma tillbaka om 1 år! fatta 1 år med en oro i kroppen men nu i februari var jag och tog cellprov igen och fick svaret idag! och provsvaret var helt normalt! förstå att den klumpen i magen att jag kanske har ska få cancer.. usch men idag släpptes den klumpen så jävla skönt!
Och ni tjejer och kvinnor! var inte rädda att ta ett cellprov! det går hur fort som helst och man får svar ungefär 4-6 veckor. så lång tid har det iallafall tagit för mig. Så boka tid om ni är oroliga och kolla det är till och med gratis iallafall där jag bor.

Sen ska jag även på jobbintervju på måndag! så nervös men får hoppas att de går bra, kommer skriva mer om.de på måndag efter.

Men det var väl nästan allt som jag hade att berätta just nu. Och ja skulle ju visa er lite kläder men har just nu ingen data eller jo data har ja men ingen laddare så använder mobilen och det är hur jobbigt som helst så när jag kan sitta vid datan så kommer jag göra lite mer roliga inlägg!

puss

Likes

Comments

Känslan precis när man ser sitt positiva gravtest går nog inte att förklara, för vissa är det glädje och för vissa sorg. 
Direkt kommer det tankar hur ska jag göra? kommer jag klara detta? kommer folk lämna mig?
Det är många frågor som kommer upp i skallen speciellt om du är en ung mamma.
Så jag har tänkt att svara på några av just dom frågorna som.jag fick upp i skallen och visst svaret är inte samma för alla men om man tänker så så går allt.

Att bli förälder är en stor grej, det är först en graviditet i 9 månader med kontroller, kanske några besök hos förlossningen pågrund av för minskade rörelser,  ultraljud. Sedan ska man skaffa allt, om man inte redan har saker från tidigare barn.
Allt det där kan vara jobbig och stressigt. Man vill ha klart allt innan bebis kommer och man är orolig om bebis kommer förtidigt osv. 
För mig så var min graviditet ett helvete ibland, illamående, blödningar som då lede till oroligheter och en nära förtidig födsel eller ja i vecka 34+6. Ska jag vara ärlig så ja man är orolig, man stressar även fast man inte ska stressa sig för mycket. Och de är nog Mamma rollen som redan kommer fram då så det är helt normalt, det är ju såklart att man vill ha de perfekt till sitt barn, man vill att barnet inte ska behöva födas för tidigt eller att barnet mår bra osv.

Sen det där med ekonomin som många är oroliga över, visst det bästa är ju att ha en egen ekonomi men ibland är det så att folk inte har det och visst det löser sig alltid... det kan till och med bli att när man är gravid så blir man av med jobbet. så som sagt vad som helst kan hända och allt löser sig till slut. Barnet kommer älska sin mamma oavsett om man är rik eller inte.

Och kanske en av dom största tankarna är kommer jag klarat detta? och ja det är ju egentligen upp till var och en men många av människorna klarar ju det. känner man att man klarar det så visst kör på då men känner man tvärtom då ska man nog vänta.
Jag kände så hela graviditeten, nu kan jag inte ens tro att jag själv har tänkt så för att detta är det bästa som har hänt mig!

Finns det flera saker ni är fundersam över så är det bara att fråga, jag svarar på dom jag kan ge ett vettigt svar.

Jag ångrar inte mitt val att behålla! jag ska få se mitt kött och blod få växa upp och bli en stor tjej! lära sig matte, ta studenten, lära sig cykla, lära sig simma, gå på varje skolavslutning osv.


Likes

Comments

Nyss varit på ett litet möte som gick jättebra,  sitter nu i soffan och ska snart göra något positivt i livet!
Sitter även och kollar lite vårkläder till mig och melinda! känns som vi behöver lite vårnytt. kan lägga upp lite sen på vad jag har tittat på och funderar på att köpa.

idag är det ju kvinnodagen, hur firar ni den om ni ens firar den?
själv firar jag inte den, men kanske ska börja göra de. men hur firar man en sån dag då? haha 
lite fakta tagen från nätet!
Glöm aldrig bort att vi kvinnor är lika myclet värda som män!  vi kan ungefär samma sak som männen! och låt inte männen bestämma över oss!

Internationella kvinnodagen inträffar 8 marsvarje år och uppmärksammar ojämställdhetoch kvinnors situation över hela världen.

Den internationella kvinnodagen instiftades1910 av den socialistiskavärldsorganisationen Andra internationalen på initiativ av den tyska kommunisten Clara Zetkin. Varje år i ĺvarje land skulle man på samma dag fira en kvinnodag under parollen: Rösträtt för kvinnor skall ena vår styrka i kampen för socialism.

Vid Förenta nationernas första internationella kvinnokonferens i Mexiko 1975 togs initiativ till att införa en gemensam kvinnodag. FN:s generalförsamling beslutade sedan om detta i en resolution 1977. Sedan 1978 finns 8 mars med som internationell kvinnodag på FN:s lista över högtidsdagar. I och med FN:s ”erkännande” kan man säga att den internationella kvinnodagen ändrades från att ha varit en socialistisk kampdag till en opolitisk högtidsdag, men hur man firar den varierar mycket mellan olika länder.

På flera håll har den mist sin politiska innebörd och istället blivit en dag då män uppmärksammar eller uttrycker sin kärlek till kvinnan, i samma anda som mors dag elleralla hjärtans dag. I andra länder har dagen kvar sin politiska prägel då man fokuserar på kvinnors kamp för lika rättigheter och på den ojämställdhet som råder i samhället.

puss!

Likes

Comments

go kväll!
sitter i soffan och kollar runt lite på mobilen och lyssnar på musik.
idag blev det en ganska lugn dag, gick en promenad med melinda, gjorde tacos då jag var jättesugen  på det och sen har jag inte gjort så mycket förutom att busa med melinda.

Så ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, kanske kolla beck.
Efter maten kände mig så jävla deppig, vet inte om de beror på vädret för det var iallafall inte mysigt ute idag, bara massa slask.. vill ha sommar nu!

sökte även jobb idag oxå, på äldreboende. har ju tidigare varit på äldreboende, då tyckte jag dock inte de va min grej Men andra tider nu. så får hoppas tummarna nu! Ett av dom viktigaste jobbet som finns! Alla jobb inom vård, polis osv är viktiga i mina ögon! Så får som sagt hålla tummarna!

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare!
idag mår vi bra. vaknade först runt 8 av att melinda låg på min rygg. sen kolla vi lite barnprogram så somna hon om, vakna 10 igen då gick vi upp och käka frukost. hon käka faktiskt upp en skål med gröt och fysatan vad glad jag blev då! då hon nu har varit sjuk en längre tid så har hon knappt velat äta så nu bär hela skålen så kan jag äntligen känna mig som en bra mamma. Natten har väl varit sådär, melinda vakna några gånger så till slut fick hon sova bredvid mig. Idag händer det väl inte så mycket, funderar på att dra till gymmet och sen ska jag busa och leka med melinda. 

På tal om att jag känner mig som en dålig mamma som ja sa så har hon varit sjuk en längre tid först förkylning och feber och sen magsjuka så har hon knappt velat äta, inte ens frukost. så jag har känt mig som världens sämsta mamma pågrund av att hon kanske inte går upp i vikt, folk kanske tycker hon ser smal ut osv. och det är min största mardröm.
melinda har alltid gått upp ordentligt så det är ju egentligen ingen fara men som sagt så jävla orolig att hon inte går upp i vikt. usch ska man ens behöva känna sig såhär?
 
varför jag känner såhär är nog för jag är ung, folk tycker väl att yngre människor inte riktigt kan ha hand om barn, att dom ser ner på folk som har barn i ung ålder. visst nu kanske ni tycker jag dra alla över samma kam men det gör jag inte men jag är med i många olika grupper på Facebook och i vissa inlägg man läser så ska dom visa sig vara bättre än andra, dom kan ge sitt barn allt osv.
I mitt mamma hjärta gör det ont, för bara för jag är ung, så skiter jag ju inte i min unge,  min dotter är det bästa som har hänt mig och jag kommer göra allt för henne.
vad tycker ni om föräldrar som är unga?
jag skulle kunna spela in mitt liv och visa ni som har fördomar att detta inte stämmer och det kan även gälla andra föräldrar som är unga. Jag skulle kunna göra det för att bevisa för mig och för oss andra unga föräldrar!

Visst jag har missat väldigt mycket och jag har ingen utbildning, jag kommer inte heller ta studenten, jag är inte den tjejen som jag var förut, som kunde  göra någto utan att behöva fixa barnvakt, behövde aldrig planera in något osv. Det är inget jag bryr mig om, jag har som sagt världens finaste dotter och det är det bästa som har hänt i mitt liv!

Men ska nog hoppa in i duschen och städa undan lite så skriver jag nog mer senare.
puss!

Likes

Comments

som rubriken lyder så börjar jag nog bli blind, eller iallafall behöva glasögon... ibland är det som värst som kunde tex,  kan knappt kolla 5 min innan  de börjar bli suddigt, jo om ja blundar en stund så kan ja kanske kolla i nån minut, så är det några skrivfel så är det pågrund av detta...

usch kan bara säga att denna helg inte alls har varit den bästa.... börja med att melinda började spy floder, vart hur orolig som helst. detta började då i torsdags, men då spydde hon 3 gånger under en timme.  sen kom det inget mer på hela dagen där, inte på hela fredags dagen, men sen till kvällen började de igen... så vi fick åka in pågrund av att hon fick ju inte behålla någon mat och hon hade inte kissat på många timmar..... så vi kom fram till akuten runt 3 på natten och kom hem 5 på morgonen... 
men de visade sig vara magsjuka och en lite förkylning.. men de är aldrig onödigt att åka in en gång för myclet. 
sen igår började jag må illa och idag är det Kristoffer tur... usch säger jag... men nu sover mina små älsklingar,  ska väl oxå försöka sova nu när jag kan.

men skulle bara skriva lite så ni vet att jag lever iallafall! 

ni får gärna kommentera vad ni vill jag ska  bloggar om då mitt liv är ganska tråkigt just nu... händer inget roligt precis men som sagt kommentera om.ni kommer på något.

Likes

Comments