Har spenderat föregående vecka med att försöka strukturera upp min vardag. Har svarat på mejl, planerat i min kalender och varit på X antal arbetsintervjuer i hopp på att få en heltidstjänst. Har lite resor jag vill göra men man kan inte resa utan någon ekonomi!

Har sökt några fritidsgårdar och elevassistenttjänster men får se hur de går - inväntar svar!
Har sökt en hel del saker på statist.se och fått några statist jobb och liknande till kommande veckor så det kommer ploppa upp här på bloggen. Börjar även träna mina minstingar i dans denna vecka så är otroligt taggad!


Känns så konstig ålder det här med att vara i tidig 20-års ålder. Man står här utan argumentet tonåring till sin hjälp och agerar vuxen fast det enda man vill är att ringa sina päron varannan sekund och fråga om det är okej. Man ska ha heltidstjänst, egen bostad, körkort, fast ekonomi, stabil partner, rest runt världen, vara ung och dum men samtidigt ansvarsfull vuxen.

Varje gång jag går på en arbetsintervju är jag lika rädd, lika osäker, lika förvirrad. Saknar tiden när man satt på utvecklingssamtalen och mamma satt bredvid och pratade om pinsamma saker med läraren.
Men nej, nu är man vuxen och måste ta ansvar för sina egna saker.

Men vilken tur man har som har så fantastiska föräldrar och vuxna runt sig som förstår stressen och oron.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments