View tracker

I onsdag så var jag iväg på en pysselkurs med min mamma och en vännina till henne. Vi skulle göra dörrkrans. Blev riktigt nöjd med min :)

Igår blev det att baka de ända skorporna som jag äter, saffransskorpor med valnötter i. Såå himla goda och så kom barnens farmor och farfar och hade med sig varsitt paket till dem som där var tomtekläder i och skulle kolla på hockeyn.

Idag blir det roligheter med kommer bilder på det senare idag :) ha en trevlig fredag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så hade vi 1 års-kalas för Li. Hon fyller inte förrän den 21 november men vi fick fira den med släkt och vänner innan. Blev fika med en gjord tårta som blev så himla god och en massa fina paket :)

Likes

Comments

View tracker

Här kommer nagelbilden som jag lovade :) har även tagit upp tårtbottnarna som jag bakat innan och sen lagt i frysen, så imorgon ska där fyllning i och smörkräm på ;)

Likes

Comments

Hej allihopa! Har tyvärr inte haft riktigt tid att skiva i bloggen. Varit mycket nu. Håller på att förbereda födelsedagskalas för Li nu på lördag. Har bakat och haft mig.
Igår blev det däremot en mysig fm med min syster med lite fika och butikstittande :)

Idag blir det att storstäda hela huset så det är fint tills på lördag :) sen ska jag göra naglar på min syster kommer bild på dem senare. Nu blir det frukost sen blir det full rulle.

Likes

Comments

Idag så började vi fm med ett besök på vårdcentralen sen blev det en runda till Jysk för att köpa nya täcke till mig och André, med tanke på att vi har två barn som sover mitt i mellan oss och inte vill sova med täcke, så nu har vi vars ett istället ;) sen så åkte vi för att hälsa på André när han jobbade och passade då på att äta mat hos farmor på hennes jobb :)
Under kvällen så fick Li feber :( antingen är det för tänderna som kommer, förkylning eller en blandning av båda.
Nu sover barnen iallafall och jag ska kolla färdigt en film, godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon alla! Igår så var jag på halloweenfest hos Amanda som jag gick gymnasiet ihopa med. Fick även träffa några andra tjejer som också gick frisör som jag inte träffat sen vi tog studenten. Var så roligt att träffa alla igen :)
Jag hade klätt ut mig till kissekatt:) kändes som det tog en evighet innan jag blev färdig med sminkningen men blev väldigt nöjd :)
Amanda hade pyntat hela lägenheten med spindelnät, spindlar, skelett och en massa andra saker. Vi satt och snackade, spelade och hade väldigt trevligt :)

Ja, efter som vi vridit tillbaka klockan inatt så vakna mina barn redan vid 6 idag, så nu blir det att bara ligga och mysa tills vi ska äta frukost.

Likes

Comments

Idag har varit en riktig lekar dag för barnen. Det började med att jag lämnade dem hos deras farmor för jag hade lite ärenden jag skulle göra på förmiddagen. Sen var det hem och hämta lite saker till barnen och min syster så vid 1 var vi och hämtade Theo och Li. Då bar det vidare till drakens lekland för en massa lek och bus :)

Efter 1,5 h började både barn, mamma och moster bli trötta och vi packade ihop och körde hemåt :) han inte köra så länge innan båda barnen somnat.
Nu hade jag tänkt sova för imorgon så ska jag på halloweenfest så himla kul!

Godnatt!

Likes

Comments

Hej! Liten sammanfattning av vad som hänt de senaste dagarna.
Tisdagen spenderades på Väla med Linnea som jag inte träffat på länge. Det sköna var att det inte kändes inte som att det var ett år sen utan som vi bara träffade för någon vecka sen. Blev fika och lite små shopping så mysigt. Sen när jag kom hem så hade barnens farbror och faster hämtat dem för de skulle på kalas så var barnfri på kvällen.

Den snygga bilden har jag fått äran att köra eftersom min sambo har beslagtagit min bil eftersom hans är på verkstan.

Onsdagen blev det lite jobb på gården och mys med bonde söker fru på kvällen :)

Idag har det blivit lite städning och tvätt på schemat annars bara tagit det lugnt och myst med barnen. Men du ska den här mamman sova för imorgon blir det nya äventyr!

Likes

Comments

Idag så har jag jobbat. När jag jobbar så jobbar jag som lantarbetare vilket innebär att jag utfodrar djuren, mjölkar, kör traktor och allt som finns att göra på en gård.
Den lille kompisen på bilden är knappt ett dygn och ibland så vill inte kalvens mamma låta dem dricka mjölk så då får man mjölka kon och ge kalven från en nappflaska. Som ni se var han väldigt hungrig och glupska i sig all mjölken ;)

Kväll avslutades med Sofias änglar och Criminal minds som har börjat igen!

Godnatt mina vänner imorgon ska jag träffa en tjejkompis jag inte träffat på ett år ska bli så kul :D

Likes

Comments

Idag har det varit mörkt, kallt och regnit i perioder. Men i alla fall så börja dagen med att jag vakna med världens träningsvärk i lår och rumpa. Då kan ni tänka er när man har en dotter som man ska lyfta upp, man ska ta sig ner till golvet. Ja, ni förstår nog att de kändes långt till golvet ;)

Sen blev det ett sett naglar på Jonna en kompis sen högstadiet.

​Sen var tanken att jag inte skulle träna idag men blev lite magträning ändå. Sen har de bara varit mys med barnet resten av dagen och nu sover barnen och jag ligger och kollar på Så mycket bättre. Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Likes

Comments