Hejsan det här känns spännande, jag har aldrig bloggat förut och vet inte om det är något jag kommer gilla det eller inte. Men jag känner att jag vill dela med mig utav mina egna erfarenheter inom mestadels träning.

Jag har utvecklats så otroligt mycket bara det senaste året och har verkligen insett hur roligt jag tycker att det är. Jag utmanar mig själv att göra sådant jag tycker är svårt och även läskigt och har nu insett att jag faktiskt blivit ganska duktig också. Det började för ett år sen, eller lite mer för det var i augusti 2015 som jag tog upp poledancen igen. Jag hade tidigare gått nivå 1 men sen blev det inget mer men då förra sensommaren så tog jag upp det intresset igen och nu är det så väldigt roligt, från att inte ens våga hänga upp och ner på stången till att klara av att göra väldigt många tricks känns så över förväntan mot vad jag trodde. Jag har även fått förfrågan om att lära ut i poledance men det återstår att se hur det blir med den saken.

Sen har jag även börjat lära mig att stå på händer vilket jag tyckt varit superläskigt tidigare (fortförande ibland bör tilläggas), och nu kämpar jag för fullt med att lära mig bakåtvolt vilket jag aldrig trodde jag skulle vara i närheten av att göra.

Men så det jag vill få ut av det här inlägget är att tro på dig själv, och utmana dig så kommer du växa något otroligt!

Likes

Comments