Skolan slutade precis. Idag på morgonen kom en... oh gud, glömde vad det hette. Men hon pratade om val inför gymnasiet. Dock för mig var det lite meningslöst. Eller ja, jag fick ju annan användbar information. Men jag vet redan vad jag vill göra.

Jag tänker gå Samhällsvetenskap eftersom jag är intresserad utav dem ämnena, speciell inriktningen beteendevetenskap.

Jag vet också redan att vad jag än vill jobba med i framtiden så kommer samhällsvetenskap vara bra.

Men just nu vill jag bli lärare. Vad för lärare vet jag inte.

Likes

Comments

Okej, så jag har funderat länge på vad jag ska göra här näst med mitt hår. Jag ska klippa det till axel-längd och klippa någon slags lugg. Men färgningen??

Okej jag är ju ny här och ni vet ju inte så mycket om mig... än!
Jag har ju då färgat håret 3 gånger innan och har blekt det 1 gång! Först var färgade jag det till rött, senare till mörkbrun, blekte det sen till blont och nu innan sommaren ish (runt min födelsedag(1 April)) färgade jag tillbaka till rött hos en salong i Frölunda (Det skulle dock vara mörk (nästa svart) lila... men aja)

Men nu är det dags för något nytt... och galet!! Så jag har planerat att skaffa side coloring. Eller vad det nu kallas. Här är en bild.

Hair split sökta jag ju på. Så kanske det också heter. Men huvudsaken är att jag vet inte vilka färger. Jag funderar på en mörk turkos med svart, svart och vitt eller med någon pastel färg.
Kanske brunt och blont???

Jag vet inte. Några tips?? Någon mer som har haft det och vill berätta om det?? Några tips på bra märken, affärer och färger?? Snälla hjälp mig! >,<

Likes

Comments

Hej! Välkommen hit. Jag undrar hur du kom hit, på riktigt. Aja nu när du ändå är här! Hejsan! Jag heter Beea (Det är inte mitt riktiga namn. Så känn dig fri att gissa vad mitt riktiga namn är. Och om du gissar på Beatrice så har du redan fel.)

Jag är 15 år gammal och älskar musik. Från början vad det inte meningen att jag skulle skaffa en blogg. Men det blev lite så när jag insåg att jag inte ville göra mina Youtube videos helt öppet. Jag är nämligen blyg men vill fortfarande vara kreativ och göra lixom videos.
Så jag bestämde mig att jag skulle bara skaffa en kanal. Ladda upp alla mina videos och lägga dem på privat/om du inte har länken så kan du inte se videon, och länka videon här! Kanske. Kanske inte?

Allt hänger på er sedan.

Meningen med min Youtube kanal och nu denna blogg är mest för mig så jag kan själv hålla koll på mitt liv. Har insett att jag ska börja i gymnasiet och jag bor fortfarande i samma rum som jag flyttade till när jag var 2 och ett halvt. Men alla möbler och små leksaker kvar. Ritat på väggen och gamla, jag vette fan, tapet prinsess slott på väggen. Baby gula väggar som till och med är solblekta. Jag har kvar kläder från när jag var 12 och har inget att göra efter skoldagarna.
Jag är trött på det här och vill skaffa typ ett liv. För just nu är mitt liv
trash... där har ni mitt blogg namn!

Beea is trash

Så välkommen! Jag välkomnar äldre människor och annat till att kanske hjälpa mig och följa ett tråkigt tonårsliv som kanske kan bli lite roligare. Jag välkomnar även andra tonåringar som har samma problem och som vill lära sig utav mig och mina försök. Vare sej dem är lyckade eller misslyckade! Och tillsist dem yngre som vill lära sig inför framtiden!

Aja, här har ni en liten presentation på mig! Tack och hej!

Kände att jag behövde lägga till en bild också!

Likes

Comments